GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Áh értem, e fölött elsiklottam, köszi. 😊Pedig e szabály is az 'adam8 rule' alatt született meg:p
adam8
több mint 5 éve
Harmadévesnél idősebb játékossal csak akkor köthető kétéves szerződés, ha az ajánlott átlagfizetés eléri a veterán minimumok átlagának másfélszeresét, hároméves szerződéshez pedig legalább a veterán minimumok átlagának kétszeresét kell ajánlani éves átlagfizetésként. Vagyis az alapján, hogy hányadik NFL-szezonjában jár az adott játékos és hány éves szerződést akar vele kötni a GM, az alábbi értékeket kell elérnie az ajánlott átlagfizetésnek:De, a vet.min duplájáért.Itt mi a hiba?Los Angeles RamsSzabálytalan, több játékosnak is 5. éve jön.
Jake Fisher, OT - 566 667 / 3 év
Chaz Green, OG - 566 667 / 3 év
Roosevelt Nix, FB - 566 667 / 3 év
Joel Heath, 3-4 DE - 540 000 / 3 év
Morgan Cox, LS - 690 000 / 3 év
adam8
somoskovig
AZ ötödéves játékosoknak vetmint adtam 3 évre (540+540+620 - átlag 566 667).
Vagy ők nem kaphatnak 3 éveset?
adam8
somoskovig
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 810.000$ – 1.080.000$
5. – 850.000$ – 1.133.333$
6. – 890.000$ – 1.186.667$
7. – 930.000$ – 1.240.000$
8. – 965.000$ – 1.286.667$
9. – 1.000.000$ – 1.333.333$
10.- – 1.035.000$ – 1.380.000$
több mint 5 éve
De, a vet.min duplájáért.Itt mi a hiba?Los Angeles RamsSzabálytalan, több játékosnak is 5. éve jön.
adam8
somoskovig
adam8
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Itt mi a hiba?Los Angeles RamsSzabálytalan, több játékosnak is 5. éve jön.
adam8
somoskovig
több mint 5 éve
Nem, csak a seahawks claimet néztem. Sebaj 😊Ádi, mintha CJ Ham hiányozna a rosteremből. Waiveren vittem, de nem írtam be a szerződések topicba, onnan is át kell vezetni?Ő Cincinnatibe került. Meg is lepődtem, hogy bejelentkeztél érte, mert a sorrendben előrébb lévő Bengals már előbb benyújtotta a claimet, de gondolom akkor nem vetted észre.
somoskovig
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Ádi, mintha CJ Ham hiányozna a rosteremből. Waiveren vittem, de nem írtam be a szerződések topicba, onnan is át kell vezetni?Ő Cincinnatibe került. Meg is lepődtem, hogy bejelentkeztél érte, mert a sorrendben előrébb lévő Bengals már előbb benyújtotta a claimet, de gondolom akkor nem vetted észre.
somoskovig
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Persze csak ha jol gondolom h lejart a 24 ora a licitem utan es igy az enyem. 😀De jo, akkor az enyém is érvénytelen. 😀Csak keresgeltem vissza es feltunt. 😊Az en Mario Edwards emelesem utani licit nem ervenytelen (I mean Edwardsra torteno emeles)?Dede, elbasztam 😊 Köszi!
Beki
dankodavid
Viszont, ha jol sejtem igy lejart a 24 ora es Edwards Jets jatekosnak szamit?
Beki
adam8
több mint 5 éve
Ádi, mintha CJ Ham hiányozna a rosteremből. Waiveren vittem, de nem írtam be a szerződések topicba, onnan is át kell vezetni?
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
De jo, akkor az enyém is érvénytelen. 😀Csak keresgeltem vissza es feltunt. 😊Az en Mario Edwards emelesem utani licit nem ervenytelen (I mean Edwardsra torteno emeles)?Dede, elbasztam 😊 Köszi!
Beki
dankodavid
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csak keresgeltem vissza es feltunt. 😊Az en Mario Edwards emelesem utani licit nem ervenytelen (I mean Edwardsra torteno emeles)?Dede, elbasztam 😊 Köszi!
Beki
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Az en Mario Edwards emelesem utani licit nem ervenytelen (I mean Edwardsra torteno emeles)?Dede, elbasztam 😊 Köszi!
Beki
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az en Mario Edwards emelesem utani licit nem ervenytelen (I mean Edwardsra torteno emeles)?
több mint 5 éve
Akik nagyon jó idei pickeket szeretnének, azok bátran keressenek:Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
sokra viszed akkor tuti 😀Csak olyan Belichick stílusban 😁ja, látom. elég spúr vagy szegény srácokkal 😀@Paul43Nézd meg a listában. Elvileg jobban, mint te 😉
Hogy állsz cap space-szel? 😀
BrainKingSoldier
Paul43
BrainKingSoldier
Paul43
több mint 5 éve
ja, látom. elég spúr vagy szegény srácokkal 😀@Paul43Nézd meg a listában. Elvileg jobban, mint te 😉
Hogy állsz cap space-szel? 😀
BrainKingSoldier
Paul43
több mint 5 éve
köszi, be is dobtam azt a kettőtHa tiéd a játékos (vagyis eltelt 24 óra a vezető licited óta), akkor lehet, sőt kell is, mert a Szerződések topik alapján írom be a játékosokat a roster fájlba. Úgyhogy erre figyeljen mindenki, az összes megszerzett FA szerződését be kell írni, a vetmineseket is.akkor lehet írni be a szerződés topicba?Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
BrainKingSoldier
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Ha tiéd a játékos (vagyis eltelt 24 óra a vezető licited óta), akkor lehet, sőt kell is, mert a Szerződések topik alapján írom be a játékosokat a roster fájlba. Úgyhogy erre figyeljen mindenki, az összes megszerzett FA szerződését be kell írni, a vetmineseket is.akkor lehet írni be a szerződés topicba?Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
akkor lehet írni be a szerződés topicba?Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
több mint 5 éve
Paul43
557
Van kettő akinél nem. Vagy legalábbis nem láttam, de az furcsa lenne. Egész nap ezen a cuccon lógok 😁Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
somoskovig
több mint 5 éve
Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?Ha azóta nem volt rá licit, tied
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Ha 24 órán túl vagyunk, akkor vehetem úgy, hogy az enyém a játékos vagy meg kell várnom valamilyen megerösítést?