GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Akinek punter kell és nem akarja a draftra hagyni, vagy itt licitálni, Matt Haack minimális ellenértékért vihető. 2 év vetmin fizu, IRL a Phinsben puntol
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Légyszi az ilyen 1 meg 3 meg 8 dollárra végződő liciteket mellőzzük, a rosterfrissítés és egyéb adminisztráció során csak elcseszni lehet. Próbáljunk meg 1000-rel maradék nélkül osztható liciteket adni, köszi.Szerintem ez lehet a baj:
somoskovig
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 810.000$ – 1.080.000$
5. – 850.000$ – 1.133.333$
6. – 890.000$ – 1.186.667$
7. – 930.000$ – 1.240.000$
8. – 965.000$ – 1.286.667$
9. – 1.000.000$ – 1.333.333$
10.- – 1.035.000$ – 1.380.000$
több mint 5 éve
Légyszi az ilyen 1 meg 3 meg 8 dollárra végződő liciteket mellőzzük, a rosterfrissítés és egyéb adminisztráció során csak elcseszni lehet. Próbáljunk meg 1000-rel maradék nélkül osztható liciteket adni, köszi.
több mint 5 éve
Ilyet találtam a szabálykönyvben:Jogos. Türelem. 😊
• Egy postban legfeljebb öt játékosra lehet licitálni, illetve adott GM két hozzászólása (licitje) között legalább fél órának el kell telnie, ellenkező esetben 1 órán át nem licitálhat az illető, és az utolsó postján belül minden licit érvénytelenítve lesz.
• Ha egy poston belül csak egy hibás licit van, akkor is érvénytelenné válik a többi is, és ugyanúgy 1 óra kényszerpihenő jár.
• A hozzászólás szerkesztése tilos.
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Ilyet találtam a szabálykönyvben:• Egy postban legfeljebb öt játékosra lehet licitálni, illetve adott GM két hozzászólása (licitje) között legalább fél órának el kell telnie, ellenkező esetben 1 órán át nem licitálhat az illető, és az utolsó postján belül minden licit érvénytelenítve lesz.
• Ha egy poston belül csak egy hibás licit van, akkor is érvénytelenné válik a többi is, és ugyanúgy 1 óra kényszerpihenő jár.
• A hozzászólás szerkesztése tilos.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Szerintem ilyenkor 1 óra van, nem?Megnéztem...Trent Brown hosszabbított...a FA listában Trenton Brown szerepelSemmi gond, már letelt a fél órás szüneted. 😊
A teljes neve Trenton Jacoby "Trent" Brown a csókának...a Trentonra minden csapatnál természetesen rákerestem...magam is meglepődtem, hogy ez hogy nem került be a kiemelt körökbe, de annyi időm nem volt, hogy mindenhol megnézzem.
Klaci79
somoskovig
több mint 5 éve
Megnéztem...Trent Brown hosszabbított...a FA listában Trenton Brown szerepelSemmi gond, már letelt a fél órás szüneted. 😊
A teljes neve Trenton Jacoby "Trent" Brown a csókának...a Trentonra minden csapatnál természetesen rákerestem...magam is meglepődtem, hogy ez hogy nem került be a kiemelt körökbe, de annyi időm nem volt, hogy mindenhol megnézzem.
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Megnéztem...Trent Brown hosszabbított...a FA listában Trenton Brown szerepelA teljes neve Trenton Jacoby "Trent" Brown a csókának...a Trentonra minden csapatnál természetesen rákerestem...magam is meglepődtem, hogy ez hogy nem került be a kiemelt körökbe, de annyi időm nem volt, hogy mindenhol megnézzem.
több mint 5 éve
Paul43
557
Lol ok, gyorsabb voltál, köszi
több mint 5 éve
Paul43
557
Kérnék egy kis szabály magyarázatot:Ha valaki 1.500.000 fölé menne az ajánlattal, akkor is figyelni kell, hogy 300k legyen az emelés vagy csak azután kell erre figyelni, hogy valaki már átlépte a 1.500.000-t?
több mint 5 éve
@Spigo: a legutóbbi licited érvénytelen, ha jól értem a szabályokat. Mivel 1.5m fölé mentél Robey-Colemannel, így minimum 300k-val kkellett volna emelned. Csak 260k lett.Nem, az az összeg számít, ami az előző ajánlat volt, nem az új. Tehát meg 1.490.000-re is lehet 100.000 az emeles
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
@Spigo: a legutóbbi licited érvénytelen, ha jól értem a szabályokat. Mivel 1.5m fölé mentél Robey-Colemannel, így minimum 300k-val kkellett volna emelned. Csak 260k lett.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
A szövegeket ide! Így is baromi szar átnézni! A licithez max annyit hogy érvénytelen, de a legjobb ha ezt Ádiék intézik!!!
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Srácok, itt kérdezzetek kommenteljetek
több mint 5 éve
Paul43
557
bocsi, hogy a licitesbe válaszoltam, majd die fogok legközelebb.
több mint 5 éve
Paul43
557
Mivel érvénytelen volt a licited, direkt adtam be 2.000.001-et 😉 Tudatos Volt beírás volt.
több mint 5 éve
1dolláros emelés... 😀Érvénytelen volt a licited, lehet, hogy alapból ennyit akart adni 😊
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
1dolláros emelés... 😀
több mint 5 éve
Paul43
557
@Rataxes: BJ Finney már volt korábban 3 évre és drágábban.
több mint 5 éve
Jogos! Inkább kivárom a bünti idejét 😉Ha beleszerkesztesz a hsz-be érvénytelen lesz (ezt csak zárójelben jegyzem meg)Kalil visszavonult, ő rá nem lesz nagy verseny.Nem olvastam sehol 😕
gabokocka
Egon
Persze akkor a többi licit is érvénytelen lesz.
gabokocka
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Ha beleszerkesztesz a hsz-be érvénytelen lesz (ezt csak zárójelben jegyzem meg)Kalil visszavonult, ő rá nem lesz nagy verseny.Nem olvastam sehol 😕
gabokocka
Egon
Persze akkor a többi licit is érvénytelen lesz.
több mint 5 éve
Kalil visszavonult, ő rá nem lesz nagy verseny.Nem olvastam sehol 😕
gabokocka
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Kalil visszavonult, ő rá nem lesz nagy verseny.
több mint 5 éve
Szabálykönyv:Oh, ha ez így van az azért elég nagy segítség volta. Ezt valami illetékes személy megerősíthetné.Behugyozok, Lang visszavonult!Az segít, hogy visszavonulásra nem vonatkozik a teljes fizu dead money szabály asszem
Idén hosszabbítottam vele 3 évre, egy 31 éves guardnál a faszomért jön egyből a retire?
Mivel idén is már több a fizuja mint 5m (ami itt valamiért már garantáltá vált), most az idei teljes fizuja + a további 2 év fizu 30-30%-a dm? Mert az elég nagy kibaszás azért. Nekem nem súgta a fülembe a jó Thomas John, hogy köszi ennyi volt.
Esetleg ráérek jövőre cutolni vagy mi itt ilyenkor ami segíthet, hogy ne idén fizzessek egy kisebb vagyont?
alatriste
somoskovig
Azt jól gondolom, hogy mivel 3 év van a szerződéséből (hisz 3 évre irattam alá), akkor a dm-et kérhetem továbbá majd felesbe is ugye? (idénre-jövőre)
alatriste
Adott évben az 5 millió dollár feletti fizetések a szabadügynök-piac nyitásakor, az 1,5 millió dollár feletti fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak. Ha a GM a megadott időpontok után cutol ilyen fizetésű játékost, akkor az aktuális évi teljes fizetés cap büntetésként kerül elkönyvelésre. Speciális esetekben mentesül a csapat a megnövelt cap büntetés alól (például ha a játékos visszavonul), ilyenkor az aktuális évben is normál cap büntetéssel jár a játékos kivágása.
több mint 5 éve
.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes