GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
RFA-hoz kérdés:az RFA topikban és a Szerződések topikban visszakereshető, hogy Döme ugye:
Beadtam offer sheetet Ted Karrasra, 3 év 3m/év.
A Raidersnél jelenleg nála 1 év 1,8m-et látok. Ez csak azért van, mert még nem lettek frissítve a rosterek vagy valami más oka van?
Ne értsen senki félre, lemondtam Karrasról és nem is kell már, csak furcsálom a dolgot és gondoltam rákérdezek. Köszi a választ.
Paul43
1, megadta neki az általad ajánlott összeget, tehát maradt nála a játékos
2, a szerződése három évre egyenlően oszlik el
így csak a rostert kell majd frissítenie vassadinak 😊
több mint 5 éve
Paul43
557
RFA-hoz kérdés:Beadtam offer sheetet Ted Karrasra, 3 év 3m/év.
A Raidersnél jelenleg nála 1 év 1,8m-et látok. Ez csak azért van, mert még nem lettek frissítve a rosterek vagy valami más oka van?
Ne értsen senki félre, lemondtam Karrasról és nem is kell már, csak furcsálom a dolgot és gondoltam rákérdezek. Köszi a választ.
több mint 5 éve
Paul43
557
Holnap mikor kezdődik a free licit?
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Kivétel alatriste...ő sajnos mindig hátra kerül 😉😊ha claimeltem egy playat akit claimelt más is utánam és ő hamarabb jön a sorrendbe, ergó hozzá fog kerülni attól én még nem kerültem a sor végére ugye?így van, csak sikeres claim után kerülsz hátra
alatriste
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
ha claimeltem egy playat akit claimelt más is utánam és ő hamarabb jön a sorrendbe, ergó hozzá fog kerülni attól én még nem kerültem a sor végére ugye?így van, csak sikeres claim után kerülsz hátra
alatriste
több mint 5 éve
ha claimeltem egy playat akit claimelt más is utánam és ő hamarabb jön a sorrendbe, ergó hozzá fog kerülni attól én még nem kerültem a sor végére ugye?
Liverpool Fc
több mint 5 éve
A Prescott trade meg nyilvan lehet alap. De az a trade az offseason egyik legjobb vicce volt.Hát utólag soknak tűnhet, de egyrészt az volt az első QB trade idén, és konkrétan többen is ebben az árban licitáltak érte, nem én áraztam be...kereslet volt rá, és senki nem sóherkedett. Nyilván nem mondom azt, hogy elég érte egy 3. kör 😀
alatriste
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Má megint lenyúlod a "játékosom" vaze! Minek neked Vanderdoes, ő hozzád túl jó 😀Nálam egy szerződés átalakítása is felér egy atomfizikusi számítással. 😀 Jogi diplomával örülök, ha behozom a Coltsot a cap alá. 😀😀GergőkeNyugi, nem csak nálad lesz gond a matekkal a végén, bár gyors átfutás után van pár csapat, ahol szűkösebb a cap space és kevés a játékos. 😀
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nálam egy szerződés átalakítása is felér egy atomfizikusi számítással. 😀 Jogi diplomával örülök, ha behozom a Coltsot a cap alá. 😀😀GergőkeNyugi, nem csak nálad lesz gond a matekkal a végén, bár gyors átfutás után van pár csapat, ahol szűkösebb a cap space és kevés a játékos. 😀
több mint 5 éve
Nyilvan ott van a komolyabb eltérés, hogy nálam Mitch nem fr QB.Dögöljek meg ha értem mit látnak az emberek Turbómanban.1.kör franchise egy QBért? bocs ha sok.
Már a második ligábam vált csapatot olyan ellenértékért amit nem tudok hova tenni.
alatriste
Maradhattam volna Teddyvel és akkor jövőre megint kb ugyanitt draftolok, vagy feláldozni a jövőévi 1.kört és még többet is még a feltradeben Haskinsért? De hogyan ha ő elmegy top5ben.
Vagy hozom 13.helyen Lockot? Az új Paxton Lynchet. Az már egyszer bejött. Vagy Daniel Jones? vagy Grier? Nekem kezdő QB kell, nem lutri.
Ha meg nem viszek QBt akkor draftolok 1/13-n mondjuk egy TJ Hockensont, aki lehet allpro TE lesz, de azért a QB az QB
Vagy adhattam volna 10 milliót Winstonnak.
Inkább az 5,4M-t kereső Trubisky, aki valszeg hosszú ideig franchise QBm lesz, nem elit, de lehet egy olyan irányító akivel SBt lehet nyerni. Fiatal fejlődőképes. 1.kört megért. Főleg az én helyzetemben(Hasselbeck, Brady Quinn, Cutler és Bridgewater után). Ráadásul még van 2 éve a rookie szerződéséből aztán 5.éves opció.
Én egyáltalán nem gondolom hogy sokat adtam érte. Főleg azok után hogy adam8 mit kért érte először. Vagy megnézve a Prescott tradet
braxa88
A probat hat ja talan megérte. Még fellendülhet, de a döntés én nem hoztam volna meg. Inkabb az egy atmeneti ev es jövőre majd lesz jobb class vagy jobb megveheto opcio.
A Prescott trade meg nyilvan lehet alap. De az a trade az offseason egyik legjobb vicce volt.
Kiderult majd, én nem látok sokat Trubiskyban, de persze tévedtem már nagyobb is. Nem is egyszer. 😊
Liverpool Fc
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nem akarom a waiver chatbe írni, de akik Madisont claimelik, gondolom tudják, hogy az sem biztos, hogy visszatér az NFL-be.A kiemelt rész sajnos a falam túlnyomó részére igaz. 😀
Persze occsó, lehet vele próbálkozni, de gondoltam szólok.
Paul43
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Nem akarom a waiver chatbe írni, de akik Madisont claimelik, gondolom tudják, hogy az sem biztos, hogy visszatér az NFL-be.Madison vetmint keres elfér. van akinél még 2+milliós Malik McDowell is rosteren van,
Persze occsó, lehet vele próbálkozni, de gondoltam szólok.
Paul43
több mint 5 éve
Ha SexyRexy Grossmannel el lehetett jutni a SB-ba, akkor bárkivel el lehet 😀
több mint 5 éve
Paul43
557
Nem akarom a waiver chatbe írni, de akik Madisont claimelik, gondolom tudják, hogy az sem biztos, hogy visszatér az NFL-be.Persze occsó, lehet vele próbálkozni, de gondoltam szólok.
több mint 5 éve
Paul43
557
Tehát akkor 8th season ha jól gondolom.@vassadi a free licitnél az évek számát ugye úgy kell nézni, hogy mennyit játszott le? Tehát ha egy játékosnak 7 befejezett éve van,akkor azzal kell számolni? Vagy azt kell nézni, hogy 8th Season?Azt kell nezni, hogy az nfl.com-on hanyadik szezont irnak neki
Paul43
Spigo
több mint 5 éve
@vassadi a free licitnél az évek számát ugye úgy kell nézni, hogy mennyit játszott le? Tehát ha egy játékosnak 7 befejezett éve van,akkor azzal kell számolni? Vagy azt kell nézni, hogy 8th Season?Azt kell nezni, hogy az nfl.com-on hanyadik szezont irnak neki
Paul43
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Egy az egyben ezt gondolom én is, amit írtál, szerintem is körülbelül értékén ment a csere. Amíg oké voltam a cappel (Gronk retire), addig nem is mentem bele, mivel én is hosszútávra terveztem Trubiskyval, aki bár valoszínű sose lesz jobb játékos, mint mondjuk Flacco a primetimejában volt, de megbízható játékos, akit jó edzők vesznek korul és emiatt jól is használja a Chicago, valamint egy olyan csapatban ahol erős a futojáték és a védelem, ő is el tud jutni egy SuperBowlig.Dögöljek meg ha értem mit látnak az emberek Turbómanban.1.kör franchise egy QBért? bocs ha sok.
Már a második ligábam vált csapatot olyan ellenértékért amit nem tudok hova tenni.
alatriste
Maradhattam volna Teddyvel és akkor jövőre megint kb ugyanitt draftolok, vagy feláldozni a jövőévi 1.kört és még többet is még a feltradeben Haskinsért? De hogyan ha ő elmegy top5ben.
Vagy hozom 13.helyen Lockot? Az új Paxton Lynchet. Az már egyszer bejött. Vagy Daniel Jones? vagy Grier? Nekem kezdő QB kell, nem lutri.
Ha meg nem viszek QBt akkor draftolok 1/13-n mondjuk egy TJ Hockensont, aki lehet allpro TE lesz, de azért a QB az QB
Inkább az 5,4M-t kereső Trubisky, aki valszeg hosszú ideig franchise QBm lesz, nem elit, de lehet egy olyan irányító akivel SBt lehet nyerni. Fiatal fejlődőképes. 1.kört megért. Főleg az én helyzetemben(Hasselbeck, Brady Quinn, Cutler és Bridgewater után). Ráadásul még van 2 éve a rookie szerződéséből aztán 5.éves opció.
Én egyáltalán nem gondolom hogy sokat adtam érte. Főleg azok után hogy adam8 mit kért érte először. Vagy megnézve a Prescott tradet
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Dögöljek meg ha értem mit látnak az emberek Turbómanban.1.kör franchise egy QBért? bocs ha sok.
alatriste
több mint 5 éve
Paul43
557
@vassadi a free licitnél az évek számát ugye úgy kell nézni, hogy mennyit játszott le? Tehát ha egy játékosnak 7 befejezett éve van,akkor azzal kell számolni? Vagy azt kell nézni, hogy 8th Season?
több mint 5 éve
Paul43
557
Dögöljek meg ha értem mit látnak az emberek Turbómanban.Ez az amikor a kínálat kereslettel találkozik. Nekem is meredek picit, de kívánom, hogy bejöjjön a befektetés mindkét oldalnak.
alatriste
több mint 5 éve
Paul43
557
Nem akarok kötekedni, de ezen playak nagyrésze kibírta volna még, ha 1 évig rosteren tartod őket.Hát akkor ne is 😊
alatriste
Viccet félretéve, ha ök a rosteren maradnak, akkor hova teszem az újakat? Lehet neked ök roster érettek, én úgy ítéltem meg, hogy nálam jelenleg nem azok. Minek utána nem jelentezett rájuk senki (jópárat korábban hirdettem szotyiért), így keressenek másik csapatot még most, hogy több hely van mindenütt. Rendes GM vagyok én 😀
több mint 5 éve
Dögöljek meg ha értem mit látnak az emberek Turbómanban.Már a második ligábam vált csapatot olyan ellenértékért amit nem tudok hova tenni.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Nem akarok kötekedni, de ezen playak nagyrésze kibírta volna még, ha 1 évig rosteren tartod őket.
Liverpool Fc