GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Igen, kérheted.Oh, ha ez így van az azért elég nagy segítség volta. Ezt valami illetékes személy megerősíthetné.Behugyozok, Lang visszavonult!Az segít, hogy visszavonulásra nem vonatkozik a teljes fizu dead money szabály asszem
Idén hosszabbítottam vele 3 évre, egy 31 éves guardnál a faszomért jön egyből a retire?
Mivel idén is már több a fizuja mint 5m (ami itt valamiért már garantáltá vált), most az idei teljes fizuja + a további 2 év fizu 30-30%-a dm? Mert az elég nagy kibaszás azért. Nekem nem súgta a fülembe a jó Thomas John, hogy köszi ennyi volt.
Esetleg ráérek jövőre cutolni vagy mi itt ilyenkor ami segíthet, hogy ne idén fizzessek egy kisebb vagyont?
alatriste
somoskovig
Azt jól gondolom, hogy mivel 3 év van a szerződéséből (hisz 3 évre irattam alá), akkor a dm-et kérhetem továbbá majd felesbe is ugye? (idénre-jövőre)
alatriste
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Oh, ha ez így van az azért elég nagy segítség volta. Ezt valami illetékes személy megerősíthetné.Behugyozok, Lang visszavonult!Az segít, hogy visszavonulásra nem vonatkozik a teljes fizu dead money szabály asszem
Idén hosszabbítottam vele 3 évre, egy 31 éves guardnál a faszomért jön egyből a retire?
Mivel idén is már több a fizuja mint 5m (ami itt valamiért már garantáltá vált), most az idei teljes fizuja + a további 2 év fizu 30-30%-a dm? Mert az elég nagy kibaszás azért. Nekem nem súgta a fülembe a jó Thomas John, hogy köszi ennyi volt.
Esetleg ráérek jövőre cutolni vagy mi itt ilyenkor ami segíthet, hogy ne idén fizzessek egy kisebb vagyont?
alatriste
somoskovig
Azt jól gondolom, hogy mivel 3 év van a szerződéséből (hisz 3 évre irattam alá), akkor a dm-et kérhetem továbbá majd felesbe is ugye? (idénre-jövőre)
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Behugyozok, Lang visszavonult!Az segít, hogy visszavonulásra nem vonatkozik a teljes fizu dead money szabály asszem
alatriste
több mint 5 éve
Na készítem a popcornt 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Behugyozok, Lang visszavonult! Idén hosszabbítottam vele 3 évre, egy 31 éves guardnál a faszomért jön egyből a retire?
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Jaja ez nem stipistopi hanem licitálás. Szal nem kell pontban 8kor leülni, ráér az emberÚgyhogy mindenki egyeztesse az óráját a fórumidővel 😀
braxa88
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Jaja ez nem stipistopi hanem licitálás. Szal nem kell pontban 8kor leülni, ráér az ember
több mint 5 éve
Az utolsó érvényes licittől számítva 24 órán belül te is licitálhatsz.Jó tanács az újaknak. Az esti licit kezdés előtt átrágni a szabályokat. Hsz-t nem lehet szerkeszteni, az is rossz licitnek számít. Hiába tűnik jónak a licit, ha valaki 1 mp-cel megelőz, az is rossz licit. Érdemes figyelni a részletekre.Köszönöm a több új nevében is a jótanácsokat!
gabokocka
Én mondjuk nem tudok 8-kor leülni a gép elé, úgyhogy majd licitálok a resztlire (mert gondolom holnap reggelig úgyis elkel, aki nagyon el akar kelni). Shit happens.
ljambrik
" class="embed">
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én mondjuk nem tudok 8-kor leülni a gép elé, úgyhogy majd licitálok a resztlire (mert gondolom holnap reggelig úgyis elkel, aki nagyon el akar kelni). Shit happens.dehogy, 24 óra van mindenkire
ljambrik
több mint 5 éve
Nem fog, mert az utolsó érvényes licittől 24 órán belül még lehet emelni.Jó tanács az újaknak. Az esti licit kezdés előtt átrágni a szabályokat. Hsz-t nem lehet szerkeszteni, az is rossz licitnek számít. Hiába tűnik jónak a licit, ha valaki 1 mp-cel megelőz, az is rossz licit. Érdemes figyelni a részletekre.Köszönöm a több új nevében is a jótanácsokat!
gabokocka
Én mondjuk nem tudok 8-kor leülni a gép elé, úgyhogy majd licitálok a resztlire (mert gondolom holnap reggelig úgyis elkel, aki nagyon el akar kelni). Shit happens.
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
Jó tanács az újaknak. Az esti licit kezdés előtt átrágni a szabályokat. Hsz-t nem lehet szerkeszteni, az is rossz licitnek számít. Hiába tűnik jónak a licit, ha valaki 1 mp-cel megelőz, az is rossz licit. Érdemes figyelni a részletekre.Köszönöm a több új nevében is a jótanácsokat!
gabokocka
több mint 5 éve
Jó tanács az újaknak. Az esti licit kezdés előtt átrágni a szabályokat. Hsz-t nem lehet szerkeszteni, az is rossz licitnek számít. Hiába tűnik jónak a licit, ha valaki 1 mp-cel megelőz, az is rossz licit. Érdemes figyelni a részletekre.Illetve ha egyet elszursz az 5 licitbol az adott hsz-ben, akkor a másik 4 is kuka.
gabokocka
több mint 5 éve
Jó tanács az újaknak. Az esti licit kezdés előtt átrágni a szabályokat. Hsz-t nem lehet szerkeszteni, az is rossz licitnek számít. Hiába tűnik jónak a licit, ha valaki 1 mp-cel megelőz, az is rossz licit. Érdemes figyelni a részletekre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
1/12-n elérhető lesz, tuti. Lehet jönni érte, akar a draft alatt is. Ha nem jön senki majd megtartom 😉😊Hát nekem egyre jobban tetszik a csóka. Ha nem lesz bent 1/7-re a kiszemeltem (aki nem, nem Metcalf, még 1/7re sem nem!) 😀 akkor lehet kirántom, oszt majd Goldman vagy Hankins eladó lesz jövőre.
Klaci79
Vagy...ez az egész csak smokescreen.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
1/12-n elérhető lesz, tuti. Lehet jönni érte, akar a draft alatt is. Ha nem jön senki majd megtartom 😉😊
több mint 5 éve
Paul43
557
Felmegyek 1/20ról top3ba és kirántom!Mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod szerintem, de hajrá 😊
alatriste
több mint 5 éve
Felmegyek 1/20ról top3ba és kirántom!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
mit adsz érte? 😉nem meredNa ezek után tuti elviszi valaki Olivert még előttem is (1/7 előtt) 😀Kivigyem 1/4-en? 😊 Csak úgy poénból.
Én 1/11 -re mockoltam Jetsbe anno, de Beki úgyse foghat ki ilyen jó játékost 😀
Laci meg 1/27-re...az szerintem utópia.
Chargers LT
Paul43
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
nem meredNa ezek után tuti elviszi valaki Olivert még előttem is (1/7 előtt) 😀Kivigyem 1/4-en? 😊 Csak úgy poénból.
Chargers LT
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Na ezek után tuti elviszi valaki Olivert még előttem is (1/7 előtt) 😀Kivigyem 1/4-en? 😊 Csak úgy poénból.
Chargers LT
több mint 5 éve
Na ezek után tuti elviszi valaki Olivert még előttem is (1/7 előtt) 😀Én 1/11 -re mockoltam Jetsbe anno, de Beki úgyse foghat ki ilyen jó játékost 😀
több mint 5 éve
Kicsit frissítettem a KeKi-n:Most, hogy beárazták a futókat, Carsonért adok egy zacskó tökmagot 😛 Hogy a szotyinál többet kapj. Legalább megint lehúzhatsz 😀
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1899850
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kicsit frissítettem a KeKi-n:több mint 5 éve
Paul43
557
Köszönöm a válaszodat 😊RFA-hoz kérdés:az RFA topikban és a Szerződések topikban visszakereshető, hogy Döme ugye:
Beadtam offer sheetet Ted Karrasra, 3 év 3m/év.
A Raidersnél jelenleg nála 1 év 1,8m-et látok. Ez csak azért van, mert még nem lettek frissítve a rosterek vagy valami más oka van?
Ne értsen senki félre, lemondtam Karrasról és nem is kell már, csak furcsálom a dolgot és gondoltam rákérdezek. Köszi a választ.
Paul43
1, megadta neki az általad ajánlott összeget, tehát maradt nála a játékos
2, a szerződése három évre egyenlően oszlik el
így csak a rostert kell majd frissítenie vassadinak 😊
kristof