GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Behugyozok, Lang visszavonult!
Idén hosszabbítottam vele 3 évre, egy 31 éves guardnál a faszomért jön egyből a retire?

Mivel idén is már több a fizuja mint 5m (ami itt valamiért már garantáltá vált), most az idei teljes fizuja + a további 2 év fizu 30-30%-a dm? Mert az elég nagy kibaszás azért. Nekem nem súgta a fülembe a jó Thomas John, hogy köszi ennyi volt.
Esetleg ráérek jövőre cutolni vagy mi itt ilyenkor ami segíthet, hogy ne idén fizzessek egy kisebb vagyont?
alatriste
Az segít, hogy visszavonulásra nem vonatkozik a teljes fizu dead money szabály asszem
somoskovig
Oh, ha ez így van az azért elég nagy segítség volta. Ezt valami illetékes személy megerősíthetné.
Azt jól gondolom, hogy mivel 3 év van a szerződéséből (hisz 3 évre irattam alá), akkor a dm-et kérhetem továbbá majd felesbe is ugye? (idénre-jövőre)
alatriste
Igen, kérheted.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Idén hosszabbítottam vele 3 évre, egy 31 éves guardnál a faszomért jön egyből a retire?

Mivel idén is már több a fizuja mint 5m (ami itt valamiért már garantáltá vált), most az idei teljes fizuja + a további 2 év fizu 30-30%-a dm? Mert az elég nagy kibaszás azért. Nekem nem súgta a fülembe a jó Thomas John, hogy köszi ennyi volt.
Esetleg ráérek jövőre cutolni vagy mi itt ilyenkor ami segíthet, hogy ne idén fizzessek egy kisebb vagyont?
alatriste
Az segít, hogy visszavonulásra nem vonatkozik a teljes fizu dead money szabály asszem
somoskovig
Oh, ha ez így van az azért elég nagy segítség volta. Ezt valami illetékes személy megerősíthetné.
Azt jól gondolom, hogy mivel 3 év van a szerződéséből (hisz 3 évre irattam alá), akkor a dm-et kérhetem továbbá majd felesbe is ugye? (idénre-jövőre)

Liverpool Fc
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM

alatriste

több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Na készítem a popcornt 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 5 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Jaja ez nem stipistopi hanem licitálás. Szal nem kell pontban 8kor leülni, ráér az ember
braxa88
Úgyhogy mindenki egyeztesse az óráját a fórumidővel 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Jaja ez nem stipistopi hanem licitálás. Szal nem kell pontban 8kor leülni, ráér az ember
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jó tanács az újaknak. Az esti licit kezdés előtt átrágni a szabályokat. Hsz-t nem lehet szerkeszteni, az is rossz licitnek számít. Hiába tűnik jónak a licit, ha valaki 1 mp-cel megelőz, az is rossz licit. Érdemes figyelni a részletekre.
gabokocka
Köszönöm a több új nevében is a jótanácsokat!
Én mondjuk nem tudok 8-kor leülni a gép elé, úgyhogy majd licitálok a resztlire (mert gondolom holnap reggelig úgyis elkel, aki nagyon el akar kelni). Shit happens.
ljambrik
Az utolsó érvényes licittől számítva 24 órán belül te is licitálhatsz.

" class="embed">
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én mondjuk nem tudok 8-kor leülni a gép elé, úgyhogy majd licitálok a resztlire (mert gondolom holnap reggelig úgyis elkel, aki nagyon el akar kelni). Shit happens.
ljambrik
dehogy, 24 óra van mindenkire
több mint 5 éve
Jó tanács az újaknak. Az esti licit kezdés előtt átrágni a szabályokat. Hsz-t nem lehet szerkeszteni, az is rossz licitnek számít. Hiába tűnik jónak a licit, ha valaki 1 mp-cel megelőz, az is rossz licit. Érdemes figyelni a részletekre.
gabokocka
ljambrik
Nem fog, mert az utolsó érvényes licittől 24 órán belül még lehet emelni.

több mint 5 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 601
gabokocka
több mint 5 éve
gabokocka
Illetve ha egyet elszursz az 5 licitbol az adott hsz-ben, akkor a másik 4 is kuka.

több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
1/12-n elérhető lesz, tuti. Lehet jönni érte, akar a draft alatt is. Ha nem jön senki majd megtartom 😉😊
Klaci79
Hát nekem egyre jobban tetszik a csóka. Ha nem lesz bent 1/7-re a kiszemeltem (aki nem, nem Metcalf, még 1/7re sem nem!) 😀 akkor lehet kirántom, oszt majd Goldman vagy Hankins eladó lesz jövőre.
Vagy...ez az egész csak smokescreen.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Új nap, új lehetöségek. Olvassátok, jelentkezzetek 😊

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
1/12-n elérhető lesz, tuti. Lehet jönni érte, akar a draft alatt is. Ha nem jön senki majd megtartom 😉😊
több mint 5 éve
Felmegyek 1/20ról top3ba és kirántom!
alatriste
Mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod szerintem, de hajrá 😊
több mint 5 éve
Felmegyek 1/20ról top3ba és kirántom!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Na ezek után tuti elviszi valaki Olivert még előttem is (1/7 előtt) 😀
Én 1/11 -re mockoltam Jetsbe anno, de Beki úgyse foghat ki ilyen jó játékost 😀
Laci meg 1/27-re...az szerintem utópia.
Chargers LT
Kivigyem 1/4-en? 😊 Csak úgy poénból.
Paul43
nem mered
braxa88
mit adsz érte? 😉
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Chargers LT
Paul43
nem mered
több mint 5 éve
Chargers LT
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kicsit frissítettem a KeKi-n:
 bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1899850
Beki
Most, hogy beárazták a futókat, Carsonért adok egy zacskó tökmagot 😛 Hogy a szotyinál többet kapj. Legalább megint lehúzhatsz 😀

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kicsit frissítettem a KeKi-n:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 5 éve
RFA-hoz kérdés:
Beadtam offer sheetet Ted Karrasra, 3 év 3m/év.
A Raidersnél jelenleg nála 1 év 1,8m-et látok. Ez csak azért van, mert még nem lettek frissítve a rosterek vagy valami más oka van?

Ne értsen senki félre, lemondtam Karrasról és nem is kell már, csak furcsálom a dolgot és gondoltam rákérdezek. Köszi a választ.
Paul43
az RFA topikban és a Szerződések topikban visszakereshető, hogy Döme ugye:
1, megadta neki az általad ajánlott összeget, tehát maradt nála a játékos
2, a szerződése három évre egyenlően oszlik el

így csak a rostert kell majd frissítenie vassadinak 😊
kristof
Köszönöm a válaszodat 😊