GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Úgy rémlett a frissen igazolt visszavonuloknál van valami méltányosság, de akkor rosszul, köszi a kiigazítást. 😀A Los Angeles Rams elbúcsúzikA helyes dead money 7,92 millió idén... :/
A visszavonuló Rob Gronkowski TE-től
cap hit 19': 1,98M, 20': 1,98M
adam8
vassadi
több mint 5 éve
braxa88
12 534
McDougald érkezésével Poyer 3.safetyként sokat lesz pályán nálam, de ha vkinek kell akkor eladóJordan Poyer . 2 131 000
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Ezért cutoltam Gronkot, nekem ugyanannyi caphit, a csoportrivális viszont bukott rajta. 😛#rutinésazévek
több mint 5 éve
Chark azért 1 szezon után még ne legyen kuka, főleg, hogy most már végre van irányítója is.Köszi a mockot Laci!Adams kurvajó OK...és? Egy jó WR-rel akarsz nekivágni az évnek? Hát ezt érdemli Darnold? Charkot én hagynám, előbb bizonyítson...mikor volt jó? Wiliams fejét pedig leszedi a jó öreg Antonio, ha jól mer játszani. A Raidersben csak egy elkapó lesz most évekig 😉 És ahhor Harryvel még nem is fukarkodtam...lehetett volna a smook screen miatt rosszabbat is választanom 😉 😀
Hol kell aláírni Ford-ot? 😀
A WR pick kevésbé tetszik, Adams - Tyrell W - DJ Charkal és ilyen TE hármassal ki lehet menni a pályára. Az FA-n csak be-be kérdeztem minimumokkal, hátha. 😊
De majd kiderűl, ilyenkore mindent ellep a "füst"!
alatriste
Klaci79
TWill meg király lehet, pont AB miatt, ahogy Juju is király volt AB mellett akár. (nem nem azt mondom h olyan jó mint S-S, de pont, hogy teret nyithat neki a mély routokra, hogy AB felé mozdul el mindenki). Szerintem liga szinten is egy nagyon alulértékelt WR Williams. Nyilván nem no1 matéria, de mint No2 sok csapat elfogadná és nálam is elég no2-nek lennie. 😊
Azt meg tegyük hozzá, hogy itt van még az "elkapó" sorban Ertz aki liga top3 TE és még 2 srác akik inkább HA játékosok, de itt vannak és bármi lehet még.
Azért itt van 3 elég biztos pont a passzjátékhoz (Adams - TWill - Ertz) és három majd meglátjuk (Chark - Gesicki - ASJ).
IRL Darnold az Adams - Ertz duóért odaadná szerintem a fél világot... 😀
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Jó lenne már egy mock, ahol nem Greedy jön hozzám 😀
JT Daniels fan
több mint 5 éve
😀 Meghagyom neked Metcalfot 7. körre inkább. Pár helyen már úgyis lehúztam 😀 nem bánom, ha a társaság tudja, hogy tőlem és Metcalftól nem kell tartani, legyen másnál bust 😛Jó a mock, Lindström tetszik is, de Metcalftól a hideg ráz, én a tábor azon felén vagyok, akik nincsenek elájulva tőle, így egy 1/4-en az életbe nem viszem ki 😀 Persze ezt nem tudhattad.Tehát most már tudjuk h kit viszel... 😀
Chargers LT
Köszi a mockot Laci!
Beki
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Jó a mock, Lindström tetszik is, de Metcalftól a hideg ráz, én a tábor azon felén vagyok, akik nincsenek elájulva tőle, így egy 1/4-en az életbe nem viszem ki 😀 Persze ezt nem tudhattad.Nos...nem gondolom és tudom, hogy ti is így vagytok vele, hogy ezt nagyon át kellene rágni, de annyira nincs semmi és ez tulajdonképp úgyis egy focis oldal, hogy gondoltam megvédem a védhetetlent 😀
Chargers LT
3-4 különböző véleményt használtam fel a mock kialakításakor, közben pedig próbáltam figyelni itt is az igényeket, illetve, hogy ki milyen FA-kat keresett, stb.
A legnagyobb need a WR marad Fitz érkezésével. Funchessért is nyilván harcban vagy, nem titok ez.
Nem szeretem igazán ezt a Metcalf gyereket, mert túl tökéletes, aztán persze van olyan hibája, amitől lehet nem lesz ez top 10 húzás, de ki tudja.
Ahol igazán érték lett volna:
EDGE (Danielle Hunter, Bosa)
DL (Eddie Goldman, Hankins)
LB (Jordan Hicks, Elandon Roberts, Anthony Hitchens??)
Ezeken a posztokon azért megvagy. Így egy hátsó és értékén jövő Lindström mellett kellett valami. Mivel cserékkel nem tudtam igazán bombázni, azt meg nem akartam olvasni, hogy itt már megvagyok és mivel a szakértők szerint a top 10-ben azért csak kimegy az izomagyú, hát ezért döntöttem a kissé fájóbb 1/4-es WR mellett.
meglepődnék, ha nálunk Sweat nem lenne első körösÉn is meglepődtem, hogy ennyire elindult a szükség a támadó falemberek irányába. Azért ez a szívprobléma lehet rosszul fogja érinteni, hiába mondják, hogy nem. Talán lenne aki helyére el tudnám képzelni, de egy kis smooke screen nekem is kell 😀
kristof
Ioannidis kikéri magának, hogy Green Bayben égető DT hiány van @Klaci79😀Banyek 😀
DeSean
Ed Oliver jön, nem Kis Pista. Matthew Ioannidis amúgy egy átlag feletti játékos. Ha pedig jó eséllyel egy Houstont húzhatsz nem is drága fizetésért...persze jöhetne TE is, csak azért valamennyire igyekeztem a legjobbakat nem bennhagyni. Nem mindig sikerült (lásd Sweat)
Köszi a mockot Laci!Adams kurvajó OK...és? Egy jó WR-rel akarsz nekivágni az évnek? Hát ezt érdemli Darnold? Charkot én hagynám, előbb bizonyítson...mikor volt jó? Wiliams fejét pedig leszedi a jó öreg Antonio, ha jól mer játszani. A Raidersben csak egy elkapó lesz most évekig 😉 És ahhor Harryvel még nem is fukarkodtam...lehetett volna a smook screen miatt rosszabbat is választanom 😉 😀
Hol kell aláírni Ford-ot? 😀
A WR pick kevésbé tetszik, Adams - Tyrell W - DJ Charkal és ilyen TE hármassal ki lehet menni a pályára. Az FA-n csak be-be kérdeztem minimumokkal, hátha. 😊
alatriste
Kösz a mockot, mégha az én posztjaim/embereim nem is nagyon találtak be 😊Pedig azt hittem imádni fogod...😀
tenorx
De frankón...mondom itt összejön a Pit-ban IRL nem ILB, ráadásul egy fain C mellé. Gondoltam megveregeted a vállam...de bevallom őszintén nem volt könnyű, mert nincs elképzelésem, hogy ki volt olyan maradék aki jobban tetszett volna. QB/RB/WR/TE/OT/DT/DE van S és CB meg talán hátrébb jobban lenne értéken.
több mint 5 éve
Kösz a mockot, mégha az én posztjaim/embereim nem is nagyon találtak be 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Jó a mock, Lindström tetszik is, de Metcalftól a hideg ráz, én a tábor azon felén vagyok, akik nincsenek elájulva tőle, így egy 1/4-en az életbe nem viszem ki 😀 Persze ezt nem tudhattad.Tehát most már tudjuk h kit viszel... 😀
Chargers LT
Köszi a mockot Laci!
több mint 5 éve
Paul43
557
Buccaneers KeKi frissült egy-két igazán ropogós névvel 😊 Vegyétek vigyétek.több mint 5 éve
Köszi a mockot Laci!Hol kell aláírni Ford-ot? 😀
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
meglepődnék, ha nálunk Sweat nem lenne első körös
több mint 5 éve
Jó a mock, Lindström tetszik is, de Metcalftól a hideg ráz, én a tábor azon felén vagyok, akik nincsenek elájulva tőle, így egy 1/4-en az életbe nem viszem ki 😀 Persze ezt nem tudhattad.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nem tudom mikor kezdunk, de jovo het hetfon home officeban vagyok, azt a napot be tudom vallalni
több mint 5 éve
Attól függően hogy mikor lesz, lehet én is be tudok segíteni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Megígérni nem tudom, hogy tutira tudom csinálni, de 1-2 frissítés bele fog férni nekemSzeretném indítványozni, hogy a 3. FA kör indítása ne ad hoc jelleggel történjen, hanem legalább 1, de inkább 2 nappal előtte hivatalos közlemény jelenjen meg róla. Ez mondjuk szerintem alapvető, gondolom nem is kellett volna írnom 😊Szeretném ismét jelezni, hogy 3. FA kör indítása továbbra sincs tervben. 😊 Ha lemegy a második kör harmadik licitköre, utána már a nyílt licit jön. A kettő között természetesen lesz pár nap eltérés.
Rataxes
Szeretném azt is jelezni, hogy várom egy lelkes önkéntes jelentkezését, aki a nyílt licit adminisztrációját végezné, ha nem is végig, de a kezdeti roham idején, tehát az első pár napban mindenképpen.
vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Szeretném indítványozni, hogy a 3. FA kör indítása ne ad hoc jelleggel történjen, hanem legalább 1, de inkább 2 nappal előtte hivatalos közlemény jelenjen meg róla. Ez mondjuk szerintem alapvető, gondolom nem is kellett volna írnom 😊Szeretném ismét jelezni, hogy 3. FA kör indítása továbbra sincs tervben. 😊 Ha lemegy a második kör harmadik licitköre, utána már a nyílt licit jön. A kettő között természetesen lesz pár nap eltérés.
Rataxes
Szeretném azt is jelezni, hogy várom egy lelkes önkéntes jelentkezését, aki a nyílt licit adminisztrációját végezné, ha nem is végig, de a kezdeti roham idején, tehát az első pár napban mindenképpen.
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
www.youtube.com/watch?v=ePqzuC55lrg 8)Fájó szívvel ugyan, de kezdem úgy érezni, hogy a megváltóként drafolt irányítóm nem fogja tudni eme nagyszerű csapatot oda eljuttatni, ahova a draftolása előtt azt megálmodtam.A jövő évi hetedik körödért cserébe átvállalom 😀
Ugyanakkor szentűl hiszem, hogy mindenkinek jár a második esély, így pedig nem akarom ezt tőle sem elvenni.
Egy szó mint száz, a legendás - a hihetetlen - az utánozhatatlan Nathan Peterman egyértelműen franchise irányító eladó!
Kérem az ajánlatokat csak szép rendezett sorba gyűlve tegyék a kedves GM társak, kerüljük az állatokra jellemző viselkedési formákat.
alatriste
Rataxes
több mint 5 éve
Fájó szívvel ugyan, de kezdem úgy érezni, hogy a megváltóként drafolt irányítóm nem fogja tudni eme nagyszerű csapatot oda eljuttatni, ahova a draftolása előtt azt megálmodtam.A jövő évi hetedik körödért cserébe átvállalom 😀
Ugyanakkor szentűl hiszem, hogy mindenkinek jár a második esély, így pedig nem akarom ezt tőle sem elvenni.
Egy szó mint száz, a legendás - a hihetetlen - az utánozhatatlan Nathan Peterman egyértelműen franchise irányító eladó!
Kérem az ajánlatokat csak szép rendezett sorba gyűlve tegyék a kedves GM társak, kerüljük az állatokra jellemző viselkedési formákat.
alatriste
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Szeretném indítványozni, hogy a 3. FA kör indítása ne ad hoc jelleggel történjen, hanem legalább 1, de inkább 2 nappal előtte hivatalos közlemény jelenjen meg róla. Ez mondjuk szerintem alapvető, gondolom nem is kellett volna írnom 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Fájó szívvel ugyan, de kezdem úgy érezni, hogy a megváltóként drafolt irányítóm nem fogja tudni eme nagyszerű csapatot oda eljuttatni, ahova a draftolása előtt azt megálmodtam. Ugyanakkor szentűl hiszem, hogy mindenkinek jár a második esély, így pedig nem akarom ezt tőle sem elvenni.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Paul43
557
IgenGondolom a második FA kör harmadik licitköréről van szó.utóbbi úgy volt hogy nem leszNa jöjjön már a freelicit 😊Van ahol akad 3. kör is, Malcom Brown DT. Még sajna várni kell a 3. UFA körre.
braxa88
Paul43
braxa88
vassadi