GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Gondolom a második FA kör harmadik licitköréről van szó.utóbbi úgy volt hogy nem leszNa jöjjön már a freelicit 😊Van ahol akad 3. kör is, Malcom Brown DT. Még sajna várni kell a 3. UFA körre.
braxa88
Paul43
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
utóbbi úgy volt hogy nem leszNa jöjjön már a freelicit 😊Van ahol akad 3. kör is, Malcom Brown DT. Még sajna várni kell a 3. UFA körre.
braxa88
Paul43
több mint 5 éve
Paul43
557
Na jöjjön már a freelicit 😊Van ahol akad 3. kör is, Malcom Brown DT. Még sajna várni kell a 3. UFA körre.
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Na jöjjön már a freelicit 😊
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Nálam semmi változás nem volt, így aztán:2. FA-kör - 2. licitkör eredményhirdetés
Bud Dupree, OLB, 1 225 000, 3év - Texans
Chargers - kiesett
Mario Addison, DE, 3 600 000, 2 év - Broncos
Bills, Packers - kiesett
Korábban Texans - kiesett
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Pont azt próbáltam kihangsúlyozni, hogy nem az egyes posztoktól számít a 48 óra, hanem a legutolsó hirdetéstől. 😊 Szerda 23:35-kor hirdetett alatriste utolsóként, így ma 23:35-ig lehet licitálni az összes megmaradt játékosra.Kövi FA hirdetések csak hnap lehetnek, jól sejtem?A 48 óra több poszton is letelik ma este szerintem.
Beki
ljambrik
És így igen, valószínűleg holnapra marad a hirdetések többsége, az enyém például biztos.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
23:35 volt az utolsó poszt így onnantól jöhetnek a posztok.Kövi FA hirdetések csak hnap lehetnek, jól sejtem?A 48 óra több poszton is letelik ma este szerintem.
Beki
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
Kövi FA hirdetések csak hnap lehetnek, jól sejtem?A 48 óra több poszton is letelik ma este szerintem.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kövi FA hirdetések csak hnap lehetnek, jól sejtem?
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Nate Solder és Kelvin Beachum is eladó, mindketten vihetők középső-hátsó körös pickért vagy hasonló ellenértékért.
több mint 5 éve
Ne szomorkodj annyira. Azt hiszem nem egy szavazaton múlott, szóval így is-úgyis ez lett volna. 😊 😕Maradt az április 21 húsvét vasárnap?Szomorú :/Húsvét vasárnap nekem sem jó, valószínűleg elutazunk. A hétfő, vagy akármilyen hétköznap is jó, ennyi idősen már fel tudok kelni másnap akkor, amikor akarok 😀Draft időpontja már fix, volt róla szavazás. 😊
Semmiképp nem szeretnék lemaradni, úgyhogy nagyon tudnék támogatni egy szavazást. Ha a kritériumokat megmondjátok (drafthoz közel, más eseménytől függően), szívesen megcsinálom a szavazást, segítek az átszervezésben.
BrainKingSoldier
Beki
BrainKingSoldier
BrainKingSoldier
Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
Igen
több mint 5 éve
Maradt az április 21 húsvét vasárnap?Szomorú :/Húsvét vasárnap nekem sem jó, valószínűleg elutazunk. A hétfő, vagy akármilyen hétköznap is jó, ennyi idősen már fel tudok kelni másnap akkor, amikor akarok 😀Draft időpontja már fix, volt róla szavazás. 😊
Semmiképp nem szeretnék lemaradni, úgyhogy nagyon tudnék támogatni egy szavazást. Ha a kritériumokat megmondjátok (drafthoz közel, más eseménytől függően), szívesen megcsinálom a szavazást, segítek az átszervezésben.
BrainKingSoldier
Beki
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
Szomorú :/Húsvét vasárnap nekem sem jó, valószínűleg elutazunk. A hétfő, vagy akármilyen hétköznap is jó, ennyi idősen már fel tudok kelni másnap akkor, amikor akarok 😀Draft időpontja már fix, volt róla szavazás. 😊
BrainKingSoldier
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Húsvét vasárnap nekem sem jó, valószínűleg elutazunk. A hétfő, vagy akármilyen hétköznap is jó, ennyi idősen már fel tudok kelni másnap akkor, amikor akarok 😀Draft időpontja már fix, volt róla szavazás. 😊
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
Draft téma: Húsvét vasárnap nekem sem jó, valószínűleg elutazunk. A hétfő, vagy akármilyen hétköznap is jó, ennyi idősen már fel tudok kelni másnap akkor, amikor akarok 😀Semmiképp nem szeretnék lemaradni, úgyhogy nagyon tudnék támogatni egy szavazást. Ha a kritériumokat megmondjátok (drafthoz közel, más eseménytől függően), szívesen megcsinálom a szavazást, segítek az átszervezésben.
Nem néztem végig az összes bejegyzést, úgyhogy lehet hogy már ezen tulvagyunk?! 😊
Szerkesztette: BrainKingSoldier
több mint 5 éve
használtok valami Roster editort/moddert? (Madden AMP pl - www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?t=21075)Egyébként a szimulációval kapcsolatban, most már átállunk az új Maddenre?4-2-5 base-ed nem lehet, en pedig megvettem az 19-et, es lesz idom megcsinalni a rostereket. Az egyetlen baj, hogy az IR-es embereket meg a roster editor sem engedi atpakolni, de azt hiszem, az offszezonra kikapcsoltak ezt a funkciot. Ha nem, akkor valamelyik regebbi rosterben kell letrehoznom a rookiekat, de az rengeteg ido lesz-lenne.
Nem tudom ki fogja/tudja csinálni, illetve akkor gondolom a madcat is bukó a statokkal (bár én ezt eltudom engedni), vagy ez működik az újjal?
És a bónusz kérdés, viccen kívül, lehet 4-2-5 base defensem? 😀
tenorx
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Egyébként a szimulációval kapcsolatban, most már átállunk az új Maddenre?4-2-5 base-ed nem lehet, en pedig megvettem az 19-et, es lesz idom megcsinalni a rostereket. Az egyetlen baj, hogy az IR-es embereket meg a roster editor sem engedi atpakolni, de azt hiszem, az offszezonra kikapcsoltak ezt a funkciot. Ha nem, akkor valamelyik regebbi rosterben kell letrehoznom a rookiekat, de az rengeteg ido lesz-lenne.
Nem tudom ki fogja/tudja csinálni, illetve akkor gondolom a madcat is bukó a statokkal (bár én ezt eltudom engedni), vagy ez működik az újjal?
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Egyébként a szimulációval kapcsolatban, most már átállunk az új Maddenre?Nem tudom ki fogja/tudja csinálni, illetve akkor gondolom a madcat is bukó a statokkal (bár én ezt eltudom engedni), vagy ez működik az újjal?
több mint 5 éve
Paul43
557
Én már nem is tudom, hogy Madden vagy sem, nem is érdekel hogyan lesz szimulálva. De no matter what, we are going to the Playoffs 😊A Madden bármire képes. 😀A Tampa idén PO-ba jut 😀Tbh, itt az elmúlt egy hétben gyakorlatilag az emberek felét megzaklattam elérhető, jó OT-t keresve; nem jött össze. Vagy eleve nem volt közös pont, vagy az utolsó pillanatban, egy apróságon egyezkedés közben mással megegyezett egy dealben és tárgytalanná vált, vagy 0,9%-kal lemaradtam Lewanról. Így alakult. Meg kellett oldani.Oké, de azt gondoltad hogy Bulagára nem lesz elég a 8 misi? (az a contract se piskóta amúgy IRL-hez mérve)Havenstein, WTF?Landon Collins nem volt a piacon, mást kellett túlfizetnem.
Na jó, feladom inkább az FA-zást....
Igor
dankodavid
Vagy mindkettő nagyon kellett... fair enough, supply/demand.
Igor
Őszintén szólva Havensteint kedvelem, azt nem gondoltam, hogy első körben elviszem mindkettőt, de úgy adtam meg ezeket, hogy ha mégis bejönnek, beférjenek. Mayfieldnek a következő két éve van nagyon olcsón, ezt a két évet kell szvsz kimaxolni és Patrick Peterson érkezése óta ez még erősebben foglalkoztatott, a két szerződést előzetesen beírva pedig kiderült, jövőre kb 25 milliónyi helyem lesz úgy, hogy 44 játékos van szerződéssel és csak Linsley jár le a drágább emberek közül, ergo belefér. Ezzel a két emberrel azt joggal gondolhatom, hogy egy top10 környéki egység van a Bulaga-Bitonio-Linsley-C.Williams-Havenstein ötössel. Mayfield ötödik éves opciójának évére kifut Bitonio, Cox és Joyner is, így pedig addig van nyitva az ablak.
Tudom, hogy túlfizettem, de ez (részben 😀) tudatos. Ahogy az is, hogy az idei 1/14-et is azért adtam el, mert bízom egy ennél gyengébb Tampa szezonban, és abban, hogy jövőre egy jobb QB class mellett 10 környékén (6-12 táján) lecsúszhat valamelyik, más esetben top3 környéki ember.
Nem magyarázkodni szeretnék, de gondoltam, ha már rákérdeztél, adok valamiféle indoklást 😊
dankodavid
Paul43
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
A Madden bármire képes. 😀A Tampa idén PO-ba jut 😀Tbh, itt az elmúlt egy hétben gyakorlatilag az emberek felét megzaklattam elérhető, jó OT-t keresve; nem jött össze. Vagy eleve nem volt közös pont, vagy az utolsó pillanatban, egy apróságon egyezkedés közben mással megegyezett egy dealben és tárgytalanná vált, vagy 0,9%-kal lemaradtam Lewanról. Így alakult. Meg kellett oldani.Oké, de azt gondoltad hogy Bulagára nem lesz elég a 8 misi? (az a contract se piskóta amúgy IRL-hez mérve)Havenstein, WTF?Landon Collins nem volt a piacon, mást kellett túlfizetnem.
Igor
dankodavid
Igor
Őszintén szólva Havensteint kedvelem, azt nem gondoltam, hogy első körben elviszem mindkettőt, de úgy adtam meg ezeket, hogy ha mégis bejönnek, beférjenek. Mayfieldnek a következő két éve van nagyon olcsón, ezt a két évet kell szvsz kimaxolni és Patrick Peterson érkezése óta ez még erősebben foglalkoztatott, a két szerződést előzetesen beírva pedig kiderült, jövőre kb 25 milliónyi helyem lesz úgy, hogy 44 játékos van szerződéssel és csak Linsley jár le a drágább emberek közül, ergo belefér. Ezzel a két emberrel azt joggal gondolhatom, hogy egy top10 környéki egység van a Bulaga-Bitonio-Linsley-C.Williams-Havenstein ötössel. Mayfield ötödik éves opciójának évére kifut Bitonio, Cox és Joyner is, így pedig addig van nyitva az ablak.
Tudom, hogy túlfizettem, de ez (részben 😀) tudatos. Ahogy az is, hogy az idei 1/14-et is azért adtam el, mert bízom egy ennél gyengébb Tampa szezonban, és abban, hogy jövőre egy jobb QB class mellett 10 környékén (6-12 táján) lecsúszhat valamelyik, más esetben top3 környéki ember.
Nem magyarázkodni szeretnék, de gondoltam, ha már rákérdeztél, adok valamiféle indoklást 😊
dankodavid
Paul43
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Paul43
557
A Tampa idén PO-ba jut 😀Tbh, itt az elmúlt egy hétben gyakorlatilag az emberek felét megzaklattam elérhető, jó OT-t keresve; nem jött össze. Vagy eleve nem volt közös pont, vagy az utolsó pillanatban, egy apróságon egyezkedés közben mással megegyezett egy dealben és tárgytalanná vált, vagy 0,9%-kal lemaradtam Lewanról. Így alakult. Meg kellett oldani.Oké, de azt gondoltad hogy Bulagára nem lesz elég a 8 misi? (az a contract se piskóta amúgy IRL-hez mérve)Havenstein, WTF?Landon Collins nem volt a piacon, mást kellett túlfizetnem.
Igor
dankodavid
Igor
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Tbh, itt az elmúlt egy hétben gyakorlatilag az emberek felét megzaklattam elérhető, jó OT-t keresve; nem jött össze. Vagy eleve nem volt közös pont, vagy az utolsó pillanatban, egy apróságon egyezkedés közben mással megegyezett egy dealben és tárgytalanná vált, vagy 0,9%-kal lemaradtam Lewanról. Így alakult. Meg kellett oldani.Oké, de azt gondoltad hogy Bulagára nem lesz elég a 8 misi? (az a contract se piskóta amúgy IRL-hez mérve)Havenstein, WTF?Landon Collins nem volt a piacon, mást kellett túlfizetnem.
Igor
dankodavid
Igor
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Oké, de azt gondoltad hogy Bulagára nem lesz elég a 8 misi? (az a contract se piskóta amúgy IRL-hez mérve)Havenstein, WTF?Landon Collins nem volt a piacon, mást kellett túlfizetnem.
Igor
dankodavid
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Jönnek a kompenzációs pickek 😁😎
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.