GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Egyébként az NPV helyett lehetne egyszerűbb megoldás, hogy a poszthoz tartozó jelzett életkor elérése után (ahonnan már nem nőhet a szerződés) max. 1 vagy 2 éves szerződést lehetne ajánlani, és visszavonulás esetén nincs könnyítés a büntin (adott évben dupla, következőben másfélszeres). Mert ha egy 29-30 éves játékos visszavonul, az olyan kockázat, amit innen Magyarországról nehéz menedzselni, megfelelő belsős információkat szerezni, de aki 36 éves RB-t igazol, az pontosan tudja, milyen rizikót vállal.Nyilván most jól hangzik, de ez is hegesztés.. addig fog működni, amíg nem lesz egy franchise játékosod, akit szeretnél magadhoz láncolni...
somoskovig
Milyen jó lesz a franchise QB-dnak vagy egy Jerry Rice/Bruce Matthewsnak/Bruce Smith/Tony Gonzaleznek állandóan 1-2 éves hosszabbításokat adni 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
ljambrik
601
Egyébként az NPV helyett lehetne egyszerűbb megoldás, hogy a poszthoz tartozó jelzett életkor elérése után (ahonnan már nem nőhet a szerződés) max. 1 vagy 2 éves szerződést lehetne ajánlani, és visszavonulás esetén nincs könnyítés a büntin (adott évben dupla, következőben másfélszeres). Mert ha egy 29-30 éves játékos visszavonul, az olyan kockázat, amit innen Magyarországról nehéz menedzselni, megfelelő belsős információkat szerezni, de aki 36 éves RB-t igazol, az pontosan tudja, milyen rizikót vállal.ez nekem egy működő dolognak tűnik. nem lenne elpénzügyesítve teljesen, de közelítenénk a valósághoz.
somoskovig
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Egyébként az NPV helyett lehetne egyszerűbb megoldás, hogy a poszthoz tartozó jelzett életkor elérése után (ahonnan már nem nőhet a szerződés) max. 1 vagy 2 éves szerződést lehetne ajánlani, és visszavonulás esetén nincs könnyítés a büntin (adott évben dupla, következőben másfélszeres). Mert ha egy 29-30 éves játékos visszavonul, az olyan kockázat, amit innen Magyarországról nehéz menedzselni, megfelelő belsős információkat szerezni, de aki 36 éves RB-t igazol, az pontosan tudja, milyen rizikót vállal.Ez tetszik, szerintem jövőre bevezethetjük.
somoskovig
több mint 5 éve
Egyébként az NPV helyett lehetne egyszerűbb megoldás, hogy a poszthoz tartozó jelzett életkor elérése után (ahonnan már nem nőhet a szerződés) max. 1 vagy 2 éves szerződést lehetne ajánlani, és visszavonulás esetén nincs könnyítés a büntin (adott évben dupla, következőben másfélszeres). Mert ha egy 29-30 éves játékos visszavonul, az olyan kockázat, amit innen Magyarországról nehéz menedzselni, megfelelő belsős információkat szerezni, de aki 36 éves RB-t igazol, az pontosan tudja, milyen rizikót vállal.
több mint 5 éve
ljambrik
601
Butaság volna ilyet csinálni, hiszen hiábba lesz kevesebb dead money, többet buksz azzal, amit idén kifizetsz. A megmaradt capspace átvihető jövőre.De a többletnek minimum 20%-a elvész a carryoverrel nem?
gabokocka
Ez jelen esetben: 69k (1.725.00-1.380.00=345.000 * 0,2 = 69.000), tehát egyenlően elosztott szerződéssel összesen 276k-t nyer idén carryoverrel egy maximálisan frontsepndelt szerződéshez képest, míg a jövöbeni dead moneyn veszít 35k-t, azaz ott van, hogy 240k-t nyerne az egésszel, abban az esetben, ha nem pont ez a 345k dobja 2millió többlet fölé, mert akkor már 40% a bukó a carryoveren.
És akkor mindezt hasonlítsuk össze a reális 1 éves szerződéssel, amin a DM és a carryover bukó is 0.
Ettől függetlenül, ha neki megéri a max fél milliós többletkölség (frontspendelt szerződéssel, és jövő évi kivágással visszavonulás miatt, akkor miért ne? Simán lehet, hogy ezt belekalkulálta, hogy nem megy bele 1 éves szerződésénél egy licitbe ami túldobhatja ezen a fél millión, hanem inkább gyorsan kiszór mindenkit a licitből egy 3 éves szerződéssel.
Úgy látom BrainKingSoldier is együtt tud ezzel élni, és én is csak azt írtam, hogy kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy fogja majd leszerződni a nyertes, mert ez egy érdekes licit taktika nagy öregek esetében és az is más kérdés, hogy mennyire akarjuk bonyolítani a dolgot, hogy minél jobban hasonlítson a dolog a valósághoz.
több mint 5 éve
Butaság volna ilyet csinálni, hiszen hiábba lesz kevesebb dead money, többet buksz azzal, amit idén kifizetsz. A megmaradt capspace átvihető jövőre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
ljambrik
601
Én inkább arra gondoltam, hogy besúlyozza a szerződést erre az évre amennyire lehet, és minimalizálja az utolsóra amennyire lehet, hogy a dead money-t a 10% alá vigye a későbbi években, ha jövőre ki kell mondjuk vágni, mert visszavonul.Minimum 33%, mert ő abban a korban van, ahol növekvő szerződést már nem kaphat.Azért majd érdekes lesz megnézni, hogy Gore apó 3 éves szerződésének hány százaléka lesz az első évre allokalva. Én amúgy ezt nem tartom trükkös licitnek.Igen, elengedtem, nem fogok neki egy vagyon fizetni 1 évre se 3 éves szerződéssel csak mert Falconsnak épp fizet a fundamentája 2021-ben 😀Jogos, nyilván ezzel sajnos nem tud mit kezdeni a jelenlegi "módszer"... ezért kell a jelenértékszámítás (ahol figyelembe lehet venni skálával a posztot/évet/szerződéshosszt) - amit minden egyes évben leszavazott eddig az analfabéta bölcsész/jogász többség, gyakran még a matekosok is 😛@Igor no erre gondoltam pont:Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év 1.805 = 2 év 1.400 (ami mondjuk talán reális összehasonlítás, kb... talán??)
1 év - 2.25
2 év - 2.90 (1.29-szeres ugrás)
3 év - 3.45 (1.19-szeres)
4 év - 4.00 (1.16-szoros)
Én lőttem be ezeket anno, nyilván azért védem a mundért, meg volt mögötte egy kis diszkontálás-tesztelés... nyilván elég maszek, de talán nem lóg ki egyik se nagyon durván.
Igor
BrainKingSoldier
"Frank Gore, RB - 1 380 000 - 3 év - Falcons - 04.02. 18:41"
(az én 1.500.000/2éves licitemre))
BrainKingSoldier
Persze az ellenérv meg az, hogy nem optimalizációs problémát megoldani akar a nép, hanem játszani... ami szintén érthető.
Én feltolnám 1 500 000 3 évre, ha szerinted két évet kibír... és bevállalsz 150k caphitet 2021-re, ami nem nagy szám, de ha csak 1 évet tol szerinted, el kell engedni, hadd szívjon a Falcons.
szerk: látom elengedted..
Igor
Én támogatnám a jelenérték bevezetését, de tuti nem én vagyok a mérleg nyelve 😀
BrainKingSoldier
ljambrik
somoskovig
Pl. egy ilyen szerződéssel: 1.380.000 / 3 év: 1.725.000 - 1.380.000 - 1.035.000
Ezzel, mivel idén még simán elfocizik, jövőre már 10% dead moneyval elküldhető (242k), viszont azokat a licitálókat egy csapásra kiszórta, akik reális értékkel licitáltak 1 vagy nagyon max 2 éves szerződéssel (tegye fel a kezét, aki szerint Gore több, mint egy évet fog még játszani), a szerződés évenkénti összege pedig csökken, így a nem növekedhet szabálynak is megfelel.
Ha esetleg megint benéztem valami szabályt, nyugodtan jöhet a gúnyos komment.
több mint 5 éve
trükkösnek én sem, csak feszegeti a határokat nálam. túl kicsi a büntije annak 1-2 év múlva, hogy az 1 éves licitből ilyen könnyen ki lehessen emelni valakit. de még nem vagyok elég dörzsölt GM biztos 😊Azért majd érdekes lesz megnézni, hogy Gore apó 3 éves szerződésének hány százaléka lesz az első évre allokálva. Én amúgy ezt nem tartom trükkös licitnek.Igen, elengedtem, nem fogok neki egy vagyon fizetni 1 évre se 3 éves szerződéssel csak mert Falconsnak épp fizet a fundamentája 2021-ben 😀Jogos, nyilván ezzel sajnos nem tud mit kezdeni a jelenlegi "módszer"... ezért kell a jelenértékszámítás (ahol figyelembe lehet venni skálával a posztot/évet/szerződéshosszt) - amit minden egyes évben leszavazott eddig az analfabéta bölcsész/jogász többség, gyakran még a matekosok is 😛@Igor no erre gondoltam pont:Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év 1.805 = 2 év 1.400 (ami mondjuk talán reális összehasonlítás, kb... talán??)
1 év - 2.25
Én lőttem be ezeket anno, nyilván azért védem a mundért, meg volt mögötte egy kis diszkontálás-tesztelés... nyilván elég maszek, de talán nem lóg ki egyik se nagyon durván.
Igor
BrainKingSoldier
BrainKingSoldier
Persze az ellenérv meg az, hogy nem optimalizációs problémát megoldani akar a nép, hanem játszani... ami szintén érthető.
Én feltolnám 1 500 000 3 évre, ha szerinted két évet kibír... és bevállalsz 150k caphitet 2021-re, ami nem nagy szám, de ha csak 1 évet tol szerinted, el kell engedni, hadd szívjon a Falcons.
Igor
BrainKingSoldier
ljambrik
több mint 5 éve
Minimum 33%, mert ő abban a korban van, ahol növekvő szerződést már nem kaphat.Azért majd érdekes lesz megnézni, hogy Gore apó 3 éves szerződésének hány százaléka lesz az első évre allokalva. Én amúgy ezt nem tartom trükkös licitnek.Igen, elengedtem, nem fogok neki egy vagyon fizetni 1 évre se 3 éves szerződéssel csak mert Falconsnak épp fizet a fundamentája 2021-ben 😀Jogos, nyilván ezzel sajnos nem tud mit kezdeni a jelenlegi "módszer"... ezért kell a jelenértékszámítás (ahol figyelembe lehet venni skálával a posztot/évet/szerződéshosszt) - amit minden egyes évben leszavazott eddig az analfabéta bölcsész/jogász többség, gyakran még a matekosok is 😛@Igor no erre gondoltam pont:Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év - 2.25
Igor
BrainKingSoldier
BrainKingSoldier
Igor
BrainKingSoldier
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
Azért majd érdekes lesz megnézni, hogy Gore apó 3 éves szerződésének hány százaléka lesz az első évre allokalva. Én amúgy ezt nem tartom trükkös licitnek.Igen, elengedtem, nem fogok neki egy vagyon fizetni 1 évre se 3 éves szerződéssel csak mert Falconsnak épp fizet a fundamentája 2021-ben 😀Jogos, nyilván ezzel sajnos nem tud mit kezdeni a jelenlegi "módszer"... ezért kell a jelenértékszámítás (ahol figyelembe lehet venni skálával a posztot/évet/szerződéshosszt) - amit minden egyes évben leszavazott eddig az analfabéta bölcsész/jogász többség, gyakran még a matekosok is 😛@Igor no erre gondoltam pont:Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év - 2.25
Igor
BrainKingSoldier
BrainKingSoldier
Igor
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
Igen, elengedtem, nem fogok neki egy vagyon fizetni 1 évre se 3 éves szerződéssel csak mert Falconsnak épp fizet a fundamentája 2021-ben 😀Jogos, nyilván ezzel sajnos nem tud mit kezdeni a jelenlegi "módszer"... ezért kell a jelenértékszámítás (ahol figyelembe lehet venni skálával a posztot/évet/szerződéshosszt) - amit minden egyes évben leszavazott eddig az analfabéta bölcsész/jogász többség, gyakran még a matekosok is 😛@Igor no erre gondoltam pont:Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év - 2.25
Igor
BrainKingSoldier
BrainKingSoldier
Igor
Szerkesztette: BrainKingSoldier
több mint 5 éve
beírtam a free licit topicba, de nem akartam széttrollkodni, kitöröltem 😊Akkor esetleg a kiváló ütemérzékkel ligát váltó Johnny Football-ra nem mész rá? 😉Spigo, te az árnyékkormány mintájára építesz egy árnyékrostert csak vetmines arcokbol? 😊Megszunt az AAF, uj farm csapatot epitek 😊
somoskovig
Spigo
ljambrik
több mint 5 éve
ljambrik
601
Akkor esetleg a kiváló ütemérzékkel ligát váltó Johnny Football-ra nem mész rá? 😉Spigo, te az árnyékkormány mintájára építesz egy árnyékrostert csak vetmines arcokbol? 😊Megszunt az AAF, uj farm csapatot epitek 😊
somoskovig
Spigo
több mint 5 éve
Spigo, te az árnyékkormány mintájára építesz egy árnyékrostert csak vetmines arcokbol? 😊Megszunt az AAF, uj farm csapatot epitek 😊
somoskovig
több mint 5 éve
Spigo, te az árnyékkormány mintájára építesz egy árnyékrostert csak vetmines arcokbol? 😊
több mint 5 éve
Utolsó keki a draft előtt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Jogos, nyilván ezzel sajnos nem tud mit kezdeni a jelenlegi "módszer"... ezért kell a jelenértékszámítás (ahol figyelembe lehet venni skálával a posztot/évet/szerződéshosszt) - amit minden egyes évben leszavazott eddig az analfabéta bölcsész/jogász többség, gyakran még a matekosok is 😛@Igor no erre gondoltam pont:Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év - 2.25
Igor
BrainKingSoldier
BrainKingSoldier
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
braxa88
12 534
fenébe 😀somos, mit gondolsz milyen öltözői hangulat lesz ha Deznek Eli fog dobálni? 😀A Bengals már megoldotta ezt a kérdést 😊
braxa88
somoskovig
több mint 5 éve
somos, mit gondolsz milyen öltözői hangulat lesz ha Deznek Eli fog dobálni? 😀A Bengals már megoldotta ezt a kérdést 😊
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
somos, mit gondolsz milyen öltözői hangulat lesz ha Deznek Eli fog dobálni? 😀
több mint 5 éve
@Igor no erre gondoltam pont:Én is erre reflektáltam, tök jól van belőve az összehasonlítás. Csak ahogy te is írtad, az évekkel könnyű visszaélni valaki akinek nagyon kell az ember, ajánlhat egy 36 éves játékosnak 3 éves fizetést is ugyanannyi éves átlagért, ami IRL teljesen irreális és nem arányos a cap hittel, amit okoz következő évben ha cutolni kell a játékost visszavonulás után. nem gondolom, hogy épp a Gore 2 éves szerződés rossz hiszemű trükkös licit lenne, de sokkal sportszerűtlenebb dolgok is kieshetnek így a rendszerből. Még csak 2 hete vagyok a liga tagja, úgyhogy jöhet a "minden évben rinyál valaki de tök jó minden" komment 😀köszi @Igor, valóban nem túl valid így sajnos. valaki megemeli az évek számát és hirtelen sokkal többet kell ajánlani 1 évre :/ NPV jó ötlet. végülis a mostani formula is az, csak present = 4 év 😀Lehet rosszul értem, de továbbra se látom hogy miért 4 év egyébként / miért kellene 4 misi... az 1 év 1.805 elég lenne?
BrainKingSoldier
1 év - 2.25
Igor
BrainKingSoldier
több mint 5 éve
na 3év vetminért behúzva a chiefs első számú CBje. 😛
braxa88
Szerkesztette: Igor
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
na 3év vetminért behúzva a chiefs elsőszámú CBje. 😛Nálam a Texans első számú TE-je 😛
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
na 3év vetminért behúzva a chiefs elsőszámú CBje. 😛
több mint 5 éve
Laci, tehetek én róla, hogy nem fogadta el az 1millás ajánlatom? 😀 Nem! 😀Egy 3. RBért (Ingram, Lamar után 3.) ennyit szenvedni 😊Gus Edwards nagyon nem akar a fővárosba menni 😀Annyira bírom, hogy napok óta megy ra a licit, előbb 100ezerrel most 300-al. Valaki odab@szhatna egy rendes szerződést neki, aztán hajrá, nem kellene itt licitálni össze-vissza 😂
Chargers LT
Klaci79
braxa88
Amúgy RB 1. lesz szerintem, fiatal, jól nyomta, Ingram öreg, csere volt már sokszor, itt is az lesz. Lamarr meg tanuljon meg dobni a nyáron, mert különben lefőtt a kv a Ravensnek.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀