GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Van a Bears aktiv rosteren egy mar 2018 tavaszan visszavonult jatekos. Helyette valaki a maradekbol kerul majd be, mint center (posztminimumok), viszont gondoltam, szolok, eddig Sean Welsh meguszta a cutot 😊 Ha mas ertelme nincs is ennek 😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Ráadásul, ha Dávid a te csapatodat már bevitte a maddenbe, akkor úgysem változik már.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Felőlem lehet variálni a depth charton, ha @dankodavid-nak ez nem okoz fejtörést. De sok értelmét nem látom, úgyis teljesen random eredményt fog generálni a Madden. 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
szerintem lehet, bár semmi értelme, nem fog vki attól jobb ratinget kapni, hogy irl mennyire villog az edzőtáborban
több mint 5 éve
Sziasztok!Nyilván vassadi mondja majd meg, de szvsz nem,
Egy kérdés:
Így, hogy még a szimuláció nem kezdődött el, az eddigi információk birtokában lehet még módosítani depth chart-on?
Köszi!
Laci
ljambrik
Ez a szezon a mi szezonunk "után" fog játszódni.
több mint 5 éve
ljambrik
601
Sziasztok!Egy kérdés:
Így, hogy még a szimuláció nem kezdődött el, az eddigi információk birtokában lehet még módosítani depth chart-on?
Köszi!
Laci
több mint 5 éve
ljambrik
601
Én megvárnám a Sim-et.Nem baszogatni akarlak, mert tudom, hogy ez mennyire rengeteg munka - hogy állsz?Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
Akkor is csak az 'élmény' miatt volt a napi 1 vagy akkor annak még volt olyan technikai korlátja, ami a mostani verzióba már nincs?
Én is a napi 1 meccs mellett vagyok, lehessen kicsit beszélni is az eredményekről.
alatriste
dankodavid
Tudunk valahogy segíteni Madden nélkül?
Ha túl sok a meló, akkor toljuk le a szezont Power Ranking alapján, és határozzuk meg a Draft sorrendet úgy, egyébként se a Sim a lényege ennek a játéknak.
tenorx
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Minimalisan elorebb, mint amikor legutobb irtam. A beesett lakasfelujitas minden idomet elvette, lassan a vegere erek, ha minden igaz, hetvegen megleszek a surgos reszevel es hetfotol lesz idom ujra ezt csinalni. Nem tudsz sajnos segiteni, nekem kell megcsinalni, de nem trogersegbol nem jarunk mar a simnel, szeretnem 15-20-ig befejezni. Igazabol ha lenne ket-haromszor egy teljes nap, amikor csak ezzel foglalkozom, kesz lehetne elobb is. De koszonom mindenesetre!Nem baszogatni akarlak, mert tudom, hogy ez mennyire rengeteg munka - hogy állsz?Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
Akkor is csak az 'élmény' miatt volt a napi 1 vagy akkor annak még volt olyan technikai korlátja, ami a mostani verzióba már nincs?
Én is a napi 1 meccs mellett vagyok, lehessen kicsit beszélni is az eredményekről.
alatriste
dankodavid
Ha túl sok a meló, akkor toljuk le a szezont Power Ranking alapján, és határozzuk meg a Draft sorrendet úgy, egyébként se a Sim a lényege ennek a játéknak.
tenorx
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Nem baszogatni akarlak, mert tudom, hogy ez mennyire rengeteg munka - hogy állsz?Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
alatriste
dankodavid
több mint 5 éve
Anyám, de fog fájni az a Michael Thomas hosszabbítás nekem jövőre. 😀Én elbizniszeltem volna veled...kellett ez neked 😀
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Anyám, de fog fájni az a Michael Thomas hosszabbítás nekem jövőre. 😀
több mint 5 éve
vassadi
15 617
a suppl. draftra jelentkező játékosoknak mi lesz a sorsa? UDFA-ként tekintünk rájuk és jövőre mehet a nyílt licit?UFA-ként lesznek igazolhatók.
kristof
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
a suppl. draftra jelentkező játékosoknak mi lesz a sorsa? UDFA-ként tekintünk rájuk és jövőre mehet a nyílt licit?
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al.Pont, hogy tobb lehetoseged volt a 08 franchise modjaban, ott lehetett 32 csapatot iranyitva DC-t modositgatni, ellenben a 19-ben csak egy csapatot “iranyithatsz igy.
alatriste
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha dankodavid-nak lesz ideje a napi 1 forduló hirdetésére akk legyen úgy, de felőlem aztán mehet a szezon egyben simelve. Mindegy h mikor szörnyülködünk a Madden baromságain. 😀
több mint 5 éve
Mi változott amúgy? régen napi 1 max 2 fordulót simeltek le a srácok rendszerint a 08-al. Akkor is csak az 'élmény' miatt volt a napi 1 vagy akkor annak még volt olyan technikai korlátja, ami a mostani verzióba már nincs?
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Igen-igen! Részemről is van igény erre!! Jöhet minden 😊. Statok,díjazottak, minden 😊. Viszont mindenek előtt nagyon szépen köszönöm, hogy fáradsz vele, és csinálod!!!Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.Ezen nem fog múlni. 😊 Illetve még heti, valamint szezonvégi díjakat is szokott osztani a gép, azokat is három perc beírogatni, valamint -de ezt tényleg csak, ha van erre igény- a szezonvégi statisztikákat is kiscreenshotolhatom majd. Ezek apróságok, minden megbeszélés kérdése 😊
Spigo
dankodavid
" class="embed">
több mint 5 éve
ljambrik
601
Részemről van igény. Köszi előre is!Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.Ezen nem fog múlni. 😊 Illetve még heti, valamint szezonvégi díjakat is szokott osztani a gép, azokat is három perc beírogatni, valamint -de ezt tényleg csak, ha van erre igény- a szezonvégi statisztikákat is kiscreenshotolhatom majd. Ezek apróságok, minden megbeszélés kérdése 😊
Spigo
dankodavid
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.Ezen nem fog múlni. 😊 Illetve még heti, valamint szezonvégi díjakat is szokott osztani a gép, azokat is három perc beírogatni, valamint -de ezt tényleg csak, ha van erre igény- a szezonvégi statisztikákat is kiscreenshotolhatom majd. Ezek apróságok, minden megbeszélés kérdése 😊
Spigo
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Gondolom melósabb, de szerintem akkor is, ha egyben szimulalja le az egész idényt, ha naponta csak egy forduló kerülne kihirdetésre, az nagyobb "játékélményt" adna az egésznek. Lehetne izgulni naponta.
több mint 5 éve
dankodavid
2 246
Sim lesz, egyelőre inkább nem mondok időpontot. Szerencsére (vagy pechetekre 😊) beesett egy lakás, ami nagyon jónak tűnik, és jelenleg annak a felújítása prioritás, nyilván emellett élni is kell, szóval esténként/kétnaponta tudok leülni és pár dolgot megcsinálni, szóval igyekszem.Hogy áll az időbeosztás és sim terv? 😊Régen fordulok között volt 1-1 nap ha jól emlékszem. Lehetett a DCn varialni, stratégiat módosítani.Ilyenre a maddenben nincs lehetőség.
Persze az még a 08volt
alatriste
dankodavid
Gondolom már 1-2 hete próbálkozol a simmel, hogy te nyerj, de eddig nem sikerült a rohadt madden miatt 😀
Chargers LT
A sim pedig három-öt perc, szóval amint kész vagyok, két óra alatt lezongorázom Mayfield MVP címét😀
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Hogy áll az időbeosztás és sim terv? 😊Régen fordulok között volt 1-1 nap ha jól emlékszem. Lehetett a DCn varialni, stratégiat módosítani.Ilyenre a maddenben nincs lehetőség.
Persze az még a 08volt
alatriste
dankodavid
Gondolom már 1-2 hete próbálkozol a simmel, hogy te nyerj, de eddig nem sikerült a rohadt madden miatt 😀
több mint 5 éve
2 DT-t draftoltam 2018-ban.Légyszíves ne draftolj többet.
Az egyik Trenton Thompson (3. kör), aki immár az Edmonton Eskimos csapatát erősíti, a másik Kendrick Norton (7.kör), akinek most kellett egy autóbaleset miatt amputálni a karját...
empty taxi
több mint 5 éve
2 DT-t draftoltam 2018-ban.Az egyik Trenton Thompson (3. kör), aki immár az Edmonton Eskimos csapatát erősíti, a másik Kendrick Norton (7.kör), akinek most kellett egy autóbaleset miatt amputálni a karját...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akkor sorry!Régen fordulok között volt 1-1 nap ha jól emlékszem. Lehetett a DCn varialni, stratégiat módosítani.Ilyenre a maddenben nincs lehetőség.
Persze az még a 08volt
alatriste
dankodavid
Meg egy indok az újaknak, hogy a sim csak draftsorrendet határoz meg.
Ez egy folyamat orientált játék, nem éredmény.
Liverpool Fc