GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Hát jó 👍Rodgers tavaly a kedvenc jelenlegi célpontjának nevezte (mert akkora, mint egy toronydaru, nehéz nem észrevenni). Plusz a Packers a mi practice squadunkból szedte fel anno 2018-ban a srácot. 😉Csak azért mert a Packersben van, màris annyira jó? Statisztikái nem verték szét az eget. Ezért is kérdem.Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
iktriad
Paul43
iktriad
több mint 6 éve
Rodgers tavaly a kedvenc jelenlegi célpontjának nevezte (mert akkora, mint egy toronydaru, nehéz nem észrevenni). Plusz a Packers a mi practice squadunkból szedte fel anno 2018-ban a srácot. 😉Csak azért mert a Packersben van, màris annyira jó? Statisztikái nem verték szét az eget. Ezért is kérdem.Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
iktriad
Paul43
több mint 6 éve
Csak azért mert a Packersben van, màris annyira jó? Statisztikái nem verték szét az eget. Ezért is kérdem.Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
iktriad
több mint 6 éve
Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?Kérdezd meg Rodgerst.
Paul43
több mint 6 éve
Azt elárulja valaki, hogy Allen Lazard mitől olyan jó?
több mint 6 éve
Akit érdekelne pár használható, rookie szerződése végén járó játékos, az akár jövő évi pickekért is viheti őket:Justin McCray, OT - (685.000$ - UFA)
Brandon Dunn, DI - (685.000$ - UFA)
Justin Evans, S - (685.000$ - UFA)
Rayshawn Jenkins, S - (685.000$ - UFA)
több mint 6 éve
Értsd: ha valaki arra vetemedne, hogy túlfizet egy egyéves szerződéssel rendelkező második számú tight endet.Tegyél ajánlatot, aztán kiderül mit akarok érte. Ha kell azon az áron, viszed, ha nem, nem.Értsd: 7. körért nem adom, legalább 6. kört érte.Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
somoskovig
iktriad
😀 Bocs Ik
tenorx
Mondom, nekem az is bőven jó, ha idén nálam simezik majd a Maddenben. 😊 De ha valakinek NAGYON kell...nos, akkor azzal megtalálhatjuk a közös nevezőt. Főleg az enyémet.
iktriad
több mint 6 éve
Tegyél ajánlatot, aztán kiderül mit akarok érte. Ha kell azon az áron, viszed, ha nem, nem.Értsd: 7. körért nem adom, legalább 6. kört érte.Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
somoskovig
iktriad
😀 Bocs Ik
tenorx
Mondom, nekem az is bőven jó, ha idén nálam simezik majd a Maddenben. 😊 De ha valakinek NAGYON kell...nos, akkor azzal megtalálhatjuk a közös nevezőt. Főleg az enyémet.
több mint 6 éve
Értsd: 7. körért nem adom, legalább 6. kört érte.Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
somoskovig
iktriad
😀 Bocs Ik
több mint 6 éve
Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊Ez se igaz. Aki 2 zacskó szotyit akar ajánlani érte, inkább el se kezdjen gépelni.
somoskovig
több mint 6 éve
Értsd: bármilyen ajánlatot kapok, nem fogom visszautasítani 😊Ki tuti nem fogom vágni, szóval maradni fog a kereten. Hacsak nem kapok egy visszautasíthatatlan ajánlatot.Chris Mortensen jelenti, hogy a Jaguars hajlandóságot mutat arra, hogy a szerződésévébe lévő TE David Njokut elcserélje, de nem minden áron! A ESPN insidere szerint csak nagyon jó ajánlat esetén bólint rá egy esetleges cserére a GM, Dave Iktriad.Értsd = cut lesz ha nem kell senkinek 😀
iktriad
tenorx
iktriad
több mint 6 éve
Ki tuti nem fogom vágni, szóval maradni fog a kereten. Hacsak nem kapok egy visszautasíthatatlan ajánlatot.Chris Mortensen jelenti, hogy a Jaguars hajlandóságot mutat arra, hogy a szerződésévébe lévő TE David Njokut elcserélje, de nem minden áron! A ESPN insidere szerint csak nagyon jó ajánlat esetén bólint rá egy esetleges cserére a GM, Dave Iktriad.Értsd = cut lesz ha nem kell senkinek 😀
iktriad
tenorx
több mint 6 éve
Chris Mortensen jelenti, hogy a Jaguars hajlandóságot mutat arra, hogy a szerződésévébe lévő TE David Njokut elcserélje, de nem minden áron! A ESPN insidere szerint csak nagyon jó ajánlat esetén bólint rá egy esetleges cserére a GM, Dave Iktriad.Értsd = cut lesz ha nem kell senkinek 😀
iktriad
több mint 6 éve
Chris Mortensen jelenti, hogy a Jaguars hajlandóságot mutat arra, hogy a szerződésévébe lévő TE David Njokut elcserélje, de nem minden áron! A ESPN insidere szerint csak nagyon jó ajánlat esetén bólint rá egy esetleges cserére a GM, Dave Iktriad.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
B.J. Finney (C/G) és Ty Sambrailo (T), hátsóbb körös pickekért eléthetőek.Finney 2.1 milliós fizuval 2020-2021-ben szerződés alatt, Sambrailo ugyanezen időszak alatt évi 1.1 millát keres.
több mint 6 éve
Ha Fitzmagickel bejutok egy NFC döntőbe, aláíratok vele 10 évre 😎😁Valójában ez nem is stratégiának indult kb 2-3 évvel ezelőtt.Nekem nagoyn szimpatikus, ahogy te építed egykori csapatomat, tavaly asszem kaptál is tőlem GM of the year szavazatott, nem leszek bánatos ha megversz egy NFC-döntőben. 😀
Anno asszem Bearsnek eladtam jövő évi első körért Tayrodot, mikor jó éve volt a Billsben IRL.
Az egy 1/13 lett.
Na ebből csináltam két 1. kört, és így kezdődött. 😎
Aztán eladtam Prescottot, a többi már történelem.
Most van 8db 1. köröm, meg vagy 5-6db 2. és 3. kör a kövi 3 draftra úgy hogy megszereztem Bosát nem is olcsón, és egész jó a roster már most.
QB kell, meg WR, TE... Kb ennyi.
Nyilván sok dolognak össze kellett jönnie, pl Ekeler udfa-n.
De nem kötöttem lehúzós, vagy kifejezetten előnyös dealt senkivel, inkább próbáltam figyelni a játékosokra. Pl nem adtam el a DE Huntert, mert hittem, hogy nem one year wonder lesz a brutál rookie szezon után. Bejött, mert elit baszógép lett 😁
Persze hibák is voltak, mikor Bekinek túl olcsón adtam el Bouyet egy 2. körért 😁
Igazából 3 év múlva fog kiderülni, hova vezetett a Tayrod trade...
Ha nem lesz értelmes QB akkor se, akkor hiába lesz még a csere DE is 1. körös.
Chargers LT
adam8
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Sharpnak 2017es évét most miprt számoljui?! Vki meg meccskeretben volt egyszer és az az éve kiesikAz lett itt többször is írva, hogy azt kell nézni ami a nfl.com-on van. Ott meg az 5 van megadva. Én innen indultam ki.
braxa88
több mint 6 éve
Sharpnak 2017es évét most miprt számoljui?! Vki meg meccskeretben volt egyszer és az az éve kiesik
több mint 6 éve
Valójában ez nem is stratégiának indult kb 2-3 évvel ezelőtt.Nekem nagoyn szimpatikus, ahogy te építed egykori csapatomat, tavaly asszem kaptál is tőlem GM of the year szavazatott, nem leszek bánatos ha megversz egy NFC-döntőben. 😀
Anno asszem Bearsnek eladtam jövő évi első körért Tayrodot, mikor jó éve volt a Billsben IRL.
Az egy 1/13 lett.
Most van 8db 1. köröm, meg vagy 5-6db 2. és 3. kör a kövi 3 draftra úgy hogy megszereztem Bosát nem is olcsón, és egész jó a roster már most.
De nem kötöttem lehúzós, vagy kifejezetten előnyös dealt senkivel, inkább próbáltam figyelni a játékosokra. Pl nem adtam el a DE Huntert, mert hittem, hogy nem one year wonder lesz a brutál rookie szezon után. Bejött, mert elit baszógép lett 😁
Persze hibák is voltak, mikor Bekinek túl olcsón adtam el Bouyet egy 2. körért 😁
Chargers LT
több mint 6 éve
Köszönöm. Amúgy ez benne van a szabálykönyvben valahol? Kerestem, de ha nincs, akkor belekerülhetne, a hasonló hülye kérdések elkerülése végett. Ha pedig benne van, elásom magam.RFA tender esetén, amennyiben a játékos rosteren van, a rosterről történő eltávolítása rendes cutnként, visszavont rfa offer sheetként, vagy dupla büntetéses kirakásnak számít?Cut normál, 20%-os büntetéssel.
dankodavid
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
RFA tender esetén, amennyiben a játékos rosteren van, a rosterről történő eltávolítása rendes cutnként, visszavont rfa offer sheetként, vagy dupla büntetéses kirakásnak számít?Cut normál, 20%-os büntetéssel.
dankodavid
több mint 6 éve
RFA tender esetén, amennyiben a játékos rosteren van, a rosterről történő eltávolítása rendes cutnként, visszavont rfa offer sheetként, vagy dupla büntetéses kirakásnak számít?
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Valójában ez nem is stratégiának indult kb 2-3 évvel ezelőtt.Frissítettem a kekit, de igazából annyi van benne, hogy van 5 db 1-2. körös pickem idén, és néhánnyal szeretnék átmozogni jövő évre.Többen eltanulták Delonso egykori stratégiáját, a Redskinsnél is láttam hasonlót. 😀
PM me if interested.
tenorx
adam8
Az egy 1/13 lett.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀