GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Tetszik a dolog nagyon, maradnék.
több mint 5 éve
Természetesen maradok 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Maradok!
több mint 5 éve
Maradok es BÚÉK!
több mint 5 éve
Csábító lenne a csúcson abbahagyni, de.... maradok.
több mint 5 éve
Természetesen maradok! 🙂
" class="embed">
több mint 5 éve
Maradok
több mint 5 éve
Érdekes, hogy a támadófaladat gondolod TOP 5-nek somos, a védőt meg csak TOP 10-nek... szerintem fordított a helyzet, a DL-ed jócskán erősebb... | (ergo az OL-ed/csapatod nagy részét túlértékeled 😛) |A tamadofalban van szerintem 3 posztján top 10-es ember (Brown, Warford, Morse), es Hurst meg Collins liga átlag kb. Emellett van meg 3 értelmezhető csere is. A védő falban nekem hiányzik egy 3rd down edge rusher, mert Ogbah ebben kicsit súlytalan, ha azt sikerül szereznem, akkor az is top 5. 😊 Ha csak 1-2.down lenne, egyetértenék.
Igor
több mint 5 éve
Maradok.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Maradok
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én is maradok.
több mint 5 éve
Illetve nincs kedvetek csinálni egy discord-ot ligának?discord.gg/dQYNDD4
Tök könnyű használni, könyebben tudnánk beszélgetni/tradet szervezni, illetve a draft is mehetne ott az #IRC helyett (ha már én hoztam be anno a mibbitet stílusos hogy a váltást is én szorgalmazom).
tenorx
Csináltam egyet, akinek van kedve jöjjön.
több mint 5 éve
Illetve nincs kedvetek csinálni egy discord-ot ligának?Tök könnyű használni, könyebben tudnánk beszélgetni/tradet szervezni, illetve a draft is mehetne ott az #IRC helyett (ha már én hoztam be anno a mibbitet stílusos hogy a váltást is én szorgalmazom).
több mint 5 éve
Én is maradok 😊
több mint 5 éve
Érdekes, hogy a támadófaladat gondolod TOP 5-nek somos, a védőt meg csak TOP 10-nek... szerintem fordított a helyzet, a DL-ed jócskán erősebb... | (ergo az OL-ed/csapatod nagy részét túlértékeled 😛) |
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Én biztosan maradok, mivel ráérek ezért Rozikent is!
több mint 5 éve
Bár más szinte senki se maradt a támadósorba, de az Adams - Cooper WR kettős igen jól fest. 😀
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ha-Ha hazatért Washingtonba 😊Úgy néz ki, követi a GM játék eseményeit 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Ez benne a viccSzeretném leszögezni, hogy a Amari Cooper a GM játékban IS eladó lesz egy 1. körért!Nagyon optimista valaki. 😀
A várható nagy érdeklődés miatt azonban kéretik az irodaajtó mellett található sorszámautómatát használni a kellemetlen tolongás elkerülése érdekében.
alatriste
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Szeretném leszögezni, hogy a Amari Cooper a GM játékban IS eladó lesz egy 1. körért!Nagyon optimista valaki. 😀
A várható nagy érdeklődés miatt azonban kéretik az irodaajtó mellett található sorszámautómatát használni a kellemetlen tolongás elkerülése érdekében.
alatriste
több mint 6 éve
Szeretném leszögezni, hogy a Amari Cooper a GM játékban IS eladó lesz egy 1. körért!A várható nagy érdeklődés miatt azonban kéretik az irodaajtó mellett található sorszámautómatát használni a kellemetlen tolongás elkerülése érdekében.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Harrison hazatert 😀
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Braxa, Dissly miatt jössz nekem egy szívességgel. 😊ha így nyomja tovább kettővel is 😊
somoskovig