GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
én nem találok erre vonatkozó írást a szabálykönyvbenHabi ajánlata Rileyra meg szar
több mint 11 éve
30 szerintem
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
15 perc, nem?
több mint 11 éve
@Höri, S.O.S kérdés: ha rámegyek egy 3-4 DE-re, aki nálam nyilván DT-t játszana, akkor a DT vagy a DE poszt korhatárát kell figyelembe vennem a növekedő/csökkenő szerződés tekintetében?RataxesSzerintem az a logikus, ha azt a posztot nézed, amelyiken nálad játszik.
több mint 11 éve
@Höri, S.O.S kérdés: ha rámegyek egy 3-4 DE-re, aki nálam nyilván DT-t játszana, akkor a DT vagy a DE poszt korhatárát kell figyelembe vennem a növekedő/csökkenő szerződés tekintetében?
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Arról van valami hír, hogy IRL mi lesz Incognito sorsa?somoskovigfree agent, valszeg az is marad.
pillanatnyilag épp kezelteti magát, miután szétverte a ferkáját
több mint 11 éve
Arról van valami hír, hogy IRL mi lesz Incognito sorsa?somoskovigNem sejted?
több mint 11 éve
Arról van valami hír, hogy IRL mi lesz Incognito sorsa?
több mint 11 éve
Finnegan ne legyen azért minden körben benne 😊WyattAz én hibám (már ha Höri abból a listából dolgozott)... Már korábban észrevettem de elfelejtettem 😊 Elvileg több ilyen nincs, kiszedegettem az első körben elkelteket.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Akkor ez szép harc lesz 😀Holnap este kezdünk 😀😀Klaci79akár illegálisan is hajlandó vagyok beelőzni Ratát 😀shawnka
több mint 11 éve
Holnap este kezdünk 😀😀Klaci79akár illegálisan is hajlandó vagyok beelőzni Ratát 😀
több mint 11 éve
Holnap este kezdünk 😀😀
több mint 11 éve
Yes
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Kovbojoknál még @Farky a GM, ugye? 😀
több mint 11 éve
Andre Branch (1.15m, 1.55m, UFA) hasonló kaliberű és fizetésű játékosért vagy late-round pickért vihető. Alakulgat Gus Bradleyék keze alatt, az előző szezon második felében volt egy 6 meccs / 5 sackes szériája, csak nálam a 3-4 miatt rendszeridegen.több mint 11 éve
gabo hozzam patet 2x irtad be az erkezettekhez
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Illetve lehetnek még benne hiányosságok, mert a mi táblázatunkból a lejárókat is bele tettem az összehasonlításba, és abban meg az IRL listában is szerepel a neve ezért kimaradt. Pl. a nálam lejáró Davon House nincs benne. De holnap összevetem a Habi féle táblázattal, és akkor már nagyjából teljes lesz a kép remélhetőleg 😊RataxesHa minden igaz ez is megtörtént, zölddel jeleztem az újonnan bekerült játékosokat. Elvileg most már csak azok hiányoznak, akik nálunk nincsenek/nem voltak tavaly rosteren, viszont 2014.03.06 óta aláírtak valahova IRL.
Itt a link:
docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdExIcVNTOXpVbmE5LWh5OE14YXB5T1E&usp=sharing#gid=0
Itt meg a leírás hogy mi micsoda:
Arra érdemes odafigyelni, hogy a posztoknál van C, G, RT, OT, LT, T és OL megjelölés is 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Most, hogy Anthony Collins IRL megkapta a franchise LT poszthoz méltó szerződését, szeretném jelezni, hogy itt még 3 éves, évente 1 millás szerződése van, és vihető jó ajánlat esetén. 😊
több mint 11 éve
ez nem azon múlik, állítom 20 GM-nek fogalma nem lett volna hol keresse :cool:Ezek közül akinek nem volt csapata nem számít,Ebben mind igazad van, csak azt felejtitek el, hogy ti évek óta csináljátok, így nektek természetes. De ha valaki új annak még tapasztalni kell. Jövőre biztos nem kérdezek ennyit 😉Egon
van egy lista a kompenzációs topikban, hogy ki számít, ki nem. jó sokáig kell görgetni hozzáHöri
több mint 11 éve
No para, ez sokkal jobb, mintha meg se néznéd 😊Viszont idén már könnyebb lesz, mert most tudom majd vezetni, nem kell egy évre visszamenően keresgélni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ezek közül akinek nem volt csapata nem számít,Ebben mind igazad van, csak azt felejtitek el, hogy ti évek óta csináljátok, így nektek természetes. De ha valaki új annak még tapasztalni kell. Jövőre biztos nem kérdezek ennyit 😉
van egy lista a kompenzációs topikban, hogy ki számít, ki nem. jó sokáig kell görgetni hozzáHöri
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 11 éve
van egy lista a kompenzációs topikban, hogy ki számít, ki nem. jó sokáig kell görgetni hozzáEzek közül akinek nem volt csapata nem számít, illetve a kivágottak sem.OK, köszönöm! Csak azt tudom, hogy őket szereztem be FA-ről, aminek ugye az elején csöppentem bele a játékba, így az előzményekkel (ki hogy került oda) annyira nem vagyok tisztában.Egon
Csak azok vehetők számításba, akiknek 2012-ben szerződésük volt vhol, az lejárt, és ezek után lettek leszerződtetve a piacról.
Este átnézem, de sztem ezek 99%-a nálunk csapat nélkül volt 2012-ben, illetve cutolva lettek az előző csapatuktól.gabokocka
több mint 11 éve
Ezek közül akinek nem volt csapata nem számít, illetve a kivágottak sem.OK, köszönöm! Csak azt tudom, hogy őket szereztem be FA-ről, aminek ugye az elején csöppentem bele a játékba, így az előzményekkel (ki hogy került oda) annyira nem vagyok tisztában.
Csak azok vehetők számításba, akiknek 2012-ben szerződésük volt vhol, az lejárt, és ezek után lettek leszerződtetve a piacról.
Este átnézem, de sztem ezek 99%-a nálunk csapat nélkül volt 2012-ben, illetve cutolva lettek az előző csapatuktól.gabokocka
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!