GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 852
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
TOTAL OFFENSE 284 471
Fejlődünk, lehet, hogy legközelebb már 300 yardunk is lesz
Mondjuk, amíg nyerünk...Wyatt
hát a return TD kinyírt úgy fest...kicsit felkúr, hogy ennyi yard különbséggel is sikerült kikapnom ua labdavesztés mellett...természetesen grat Wyatt!

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
TOTAL OFFENSE 284 471
Fejlődünk, lehet, hogy legközelebb már 300 yardunk is lesz
Mondjuk, amíg nyerünk...

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Futás elleni védelem az vajon miiiiii?! 😊
Idén is cél az 1/1 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
REG W2

Foote kemény 0! szereléssel zárt, de ez is belefért 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
afc southból van még valaki?! 😛
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, nincs újabb sérülést 😊

több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Az ovr még mindig nem sokat ér maddenben. Fontosabb az awr meg a többi rating.Farky
nekem aztán édesmindegy csak megjegyeztem 😊
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Az ovr még mindig nem sokat ér maddenben. Fontosabb az awr meg a többi rating.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
Ok...
Ha ezt a meccset se tudtam megnyerni a divízióban, akkor sanszos a 0-6 idén. iktriad
Érzek némi ellentmondást: Ha ez így van akkor minden NFC Northos csapatnak 0-6 a sanszos idén a Vikeson kívül... Az meg szerintem lehetetlen, ergo nem kell aggódnod 😀Rataxes
ne aggódj, gyorsan beírjuk az első vereséget a mérlegedbe.... 😛 😀
amúgy azon nem tudom túl tenni magam, hogy Bowers és Idonije is magasabb ratinget kapott, mint az idén top10-es Hardy....így nem nehéz 6 sacket beszedni.... 😀Newman
Kerrigannek is 81-es ratingje van, sztem ez még nagyobb lol
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
és hitben tavaly is erős volt!!!! 😀 )Newman
abban Tebow is az

de jövőre mindenképp fel kell osztani a posztokat az önkéntesek között (már ha lesznek 😀 )Newman
idén is ez történt, az összes önkéntes én voltam.

több mint 12 éve
Jó, Hardy tényleg underrated Bowershez képest, pont annyira amennyire Jones alulértékelt 10 másik safetyhez képest, szerintem mindenkinél vannak ilyen anomáliák, hibahatáron bőven belül vagyunk 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jó, Reshad Jones meg top 3 safety volt a PFF szerint tavaly, mégis van nála egy rakat jobb a poszton... 😊 Woodyard is ott volt a tűzközelben, mégis, ilyen Boley-k simán előzik. Nem egy szezon alatt lesz valaki megaklasszis, tavaly még azért Hardy elég langyi volt... De nem is azon az egy ember / 3 egységnyi ratingen fog múlni a szezon egy csapatonként 53 fős játékban.Rataxes
ezzel még nem magyaráztad meg, hogy miért jobb nála egy olyan játékos, aki még semmit nem tett le az asztalra, remélem tudod 😀
(ráadásul hurryben és hitben tavaly is erős volt!!!! 😀 )
Mindegy igazából, de jövőre mindenképp fel kell osztani a posztokat az önkéntesek között (már ha lesznek 😀 ), mert úgy még reálisabb lenne a játék. (egyik önkéntes szívesen leszek, ha időm engedi)

több mint 12 éve
Jó, Reshad Jones meg top 3 safety volt a PFF szerint tavaly, mégis van nála egy rakat jobb a poszton... 😊 Woodyard is ott volt a tűzközelben, mégis, ilyen Boley-k simán előzik. Nem egy szezon alatt lesz valaki megaklasszis, tavaly még azért Hardy elég langyi volt... De nem is azon az egy ember / 3 egységnyi ratingen fog múlni a szezon egy csapatonként 53 fős játékban.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
amúgy azon nem tudom túl tenni magam, hogy Bowers és Idonije is magasabb ratinget kapott, mint az idén top10-es Hardy....így nem nehéz 6 sacket beszedni.... 😀Newman
Hardy CJ-ből él 😛Rataxes
ja, meg a jó DT játékból, oh wait.... 😀
ráadásul te, mint PFF user, jól láthatod, hogy Hardy idén a 6. legjobb 4-3 DE volt, Bowers a kanyarban sincs még... (de azért hajrá Clemson!! 😀)

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Legalább Kolb statjai élethűek 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Bowers majdnem 1/1-es volt 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Hardy CJ-ből él 😛Rataxes
Na jó de Bowers semmiből... 😀

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 681 — Chiefs GM
Bowersnek fegyvere van, az simán durvább, mint Hardy.
Idonije mögött pedig ott áll Israel.

Van még kérdés? 😛

több mint 12 éve
Hardy CJ-ből él 😛

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 203 — Lájkold a zsűrit!
Carpenter te buzi!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ok...
Ha ezt a meccset se tudtam megnyerni a divízióban, akkor sanszos a 0-6 idén. iktriad
Érzek némi ellentmondást: Ha ez így van akkor minden NFC Northos csapatnak 0-6 a sanszos idén a Vikeson kívül... Az meg szerintem lehetetlen, ergo nem kell aggódnod 😀Rataxes
ne aggódj, gyorsan beírjuk az első vereséget a mérlegedbe.... 😛 😀
amúgy azon nem tudom túl tenni magam, hogy Bowers és Idonije is magasabb ratinget kapott, mint az idén top10-es Hardy....így nem nehéz 6 sacket beszedni.... 😀

több mint 12 éve
Ok...
Érzek némi ellentmondást: Ha ez így van akkor minden NFC Northos csapatnak 0-6 a sanszos idén a Vikeson kívül... Az meg szerintem lehetetlen, ergo nem kell aggódnod 😀

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 374 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ok...
AP-nek össze kéne kapnia magát, meccsenként 115 yarddal nem lesz meg a 3.000 😊Rataxes
Most hogy nem lesz 2 hétig James hozzásegítettük/hozzásegítjük némi extra yardhoz. 😀

Ha ezt a meccset se tudtam megnyerni a divízióban, akkor sanszos a 0-6 idén. Köcsög Scholes. És O-fal(6 benyelt sack??? Joeckel hiányzik, de nem kéne, hogy ennyire megérezzük). Ja és ez is Tebow miatt van. Mert csak.
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
elore megmondtam mondjuk h kiszopok a falconstol, de ez vicc.
22 first down 12 pontert ? 3 rz possession 0 td ? megha a turnover csatat elveszitjuk amondo vagyok h ok, de ez igy lol, az meg "kisse" aggodalomra ad okot, h ahogy elnezem a mester ivott preszezonban es igen keves 3 wres felallast installalt. a hulye fasz.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.