GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Mi az, hogy nincs még új, 120 oldalas statisztika a lapszemlében fetamás?Lustulsz öreg...
több mint 11 éve
Számolja a tököm 😀 eszembe nem volt közben számolgatni, majd a végén 😛de kösz azért 😊
több mint 11 éve
Közben én is elhatároztam magam a határozottabb véleménnyilvánításra 😊 Úgyhogy a Talánjaimat átírtam (csak szólok hogy ha up-to-date számolná Fetomy az állást akkor számolja újra 😛 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
HC az szerintem jo otlet, ha persze valaki hajlando megbutykolni az editort.Kozben meg Luck pro bowler lett, huhuhu jejejejeje 😀 fettomy atirhatja a draftos osszefoglalasat, megdolt az egesz, en nyertem. 😀
több mint 11 éve
Mert vicces lenne egy HC kör 😊 nem kulcskérdés, de nem látom be, miért szavaznék ellene, bajt nem okoz.
több mint 11 éve
És mi lenne ha úgy bütykölnénk meg hogy mindenkinek tökugyanolyan edzője legyen? (mármint képességekre, a playbookok variálása már bonyolultabb téma) 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
editorral lehet megbütykölni, egyébként tényleg nem mind1, hogy ki az edző, mert a játékosokhoz hasonlóan más-más értékekkel bírnak
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Bármelyik HC-nél be tudod állítani, mit játsszon a csapat, szal ennek sok értelmét nem látom, de nekem nyolc, lesz ami leszA HC-kérdésre sok igennel felelő közül valaki mondja már el, mi lenne az értelme, tényleg érdekelne (egyúttal benevezek kb Shurmurra...)Wyattállítólag maddenben sem mindegy, hogy ki a HC-d. Én nem tudom, mert sosem játszottam szimulálósat vele, de korábban többen is mondták, hogy számít. btw gondolom több lenne mint 32, valószínű minden mostanában aktívkodó HC-re lehetne nyomulni, de egyébként a lényeg, hogy valaki egyszer (illetve már többször) felvetette, ezért beleraktam a szavazásba.
Egyébként a sok igen az ahogy én most gyorsan átfutottam a szavazást, kb. 2 😀fetomy
több mint 11 éve
a HC dolgot én biztos nem tudom beállítani maddenben, és fetomy téved, csak 32 van mindig.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
mert mé ne.
több mint 11 éve
A HC-kérdésre sok igennel felelő közül valaki mondja már el, mi lenne az értelme, tényleg érdekelne (egyúttal benevezek kb Shurmurra...)Wyattállítólag maddenben sem mindegy, hogy ki a HC-d. Én nem tudom, mert sosem játszottam szimulálósat vele, de korábban többen is mondták, hogy számít. btw gondolom több lenne mint 32, valószínű minden mostanában aktívkodó HC-re lehetne nyomulni, de egyébként a lényeg, hogy valaki egyszer (illetve már többször) felvetette, ezért beleraktam a szavazásba.
Egyébként a sok igen az ahogy én most gyorsan átfutottam a szavazást, kb. 2 😀
több mint 11 éve
Még átrágom a dolgokat és holnap szavazok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A HC-kérdésre sok igennel felelő közül valaki mondja már el, mi lenne az értelme, tényleg érdekelne (egyúttal benevezek kb Shurmurra...)
több mint 11 éve
Most látom hogy nem sikerült a szerkesztése a hsz.-nek, valószínű az átállás miatt.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ja ok, sorry... Korán van még 😛
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
rata: 3 évnél hosszabb szerződésnél 2 évre oszlik el a cut. Jobb is, a 7 millás Flynn-nél nem lesz baj, ha a 12 milla penaltyt nem kell idén beraknom 😀a 3-asnál pedig ha idén még takarítani akarsz, akkor c) mostantól az újakra, a régiekre csak jövő évtől kezdődően
több mint 11 éve
egyértelmű, de ahhoz még azért kéne hogy páran lemondják a szereplést 😀wúúhúú miután kb. az egész pro bowl keret kicserélődött, nekem is lett egy pro bowlerem, nyilván DangeRuss személyében ^^ 😀fetomygratulálok! GM of the yearre hajtasz?eaglesmcnabb
több mint 11 éve
wúúhúú miután kb. az egész pro bowl keret kicserélődött, nekem is lett egy pro bowlerem, nyilván DangeRuss személyében ^^ 😀fetomygratulálok! GM of the yearre hajtasz?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
wúúhúú miután kb. az egész pro bowl keret kicserélődött, nekem is lett egy pro bowlerem, nyilván DangeRuss személyében ^^ 😀
több mint 11 éve
na most van az a rész amikor átírom a hibákat a rosterben.polumbus, tynes és keith megvolt, de nem emlékszem kivel volt még gebasz
több mint 11 éve
én sem adok ennyi pénzt egy randigurunak!Nem bírom, szarok a filmjei.Szegecs: szted ki a viharnak kellene Will Smith ekkora fizuval 1 évre? 😀BekiMármint stezen kívül? 😀fetomy
Nem kő.Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nem bírom, szarok a filmjei.Szegecs: szted ki a viharnak kellene Will Smith ekkora fizuval 1 évre? 😀BekiMármint stezen kívül? 😀fetomy
Nem kő.
több mint 11 éve
Szegecs: szted ki a viharnak kellene Will Smith ekkora fizuval 1 évre? 😀BekiMármint stezen kívül? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szegecs: szted ki a viharnak kellene Will Smith ekkora fizuval 1 évre? 😀
több mint 11 éve
FASZT NEM én mindig megkérdeztem Hörit, azóta húztok feszt le hogy nem kell láttamozni 😀 😛eaglesmcnabbbocs, de ha annyi eszed van, hogy nem kérdezel meg senkit, még akkor sem ha már 15-en lehúztak, akkor így jártál 😀 Attól még, hogy nem kell láttamoztatnod, lehet kérdezősködni 😛
Én arról beszéltem, hogy kötelező láttamoztatni, de igazából semmit nem ér a láttamoztatás, mert hiába mondja 6-ból 6 ember neki, hogy "figyu, ne add el Patrick Willist Jeff Saturday-ért 1on1", erre jön, hogy "jó de Saturdayt imádom, Willis meg nem szimpatikus, úgyhogy én döntök, és eladom".