GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Szerintem rossz Fitzen a bid.300k-val kéne emelgetni.... Bár ha Tocáé érvénytelen akkor Stezé rendben van, de azért mégis...
több mint 12 éve
Stez amúgy Mario 8-10 millájához a félcsapatot cutolni fogod ? 😀
több mint 12 éve
ne lázadjköszönöm mester, benned bíztam! :rolleyes:inkább engem dicsérjetek meg, a 2010-es 1/1-es Jimmy harmadszorra akar csapatra találni Kansasben 😂 😂büszke vagyok rádSzegecs
no de majd Lucky 😀Stez
Tocának meg nyomjátok csak előszeretettel Fitzpatrickot, nehogy értelmes QB-ja legyen 😛Stez
te kértél buksi simogatást
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Nem fogok neki ennél sokkalk többet adni ,felszedek valami olcsóbbat az jövőre draftom Barkleyt 😊köszönöm mester, benned bíztam! :rolleyes:inkább engem dicsérjetek meg, a 2010-es 1/1-es Jimmy harmadszorra akar csapatra találni Kansasben 😂 😂büszke vagyok rádSzegecs
no de majd Lucky 😀Stez
Tocának meg nyomjátok csak előszeretettel Fitzpatrickot, nehogy értelmes QB-ja legyen 😛Stez
Luck - Fitz duó kemény lesz QB poszton 😀
több mint 12 éve
köszönöm mester, benned bíztam! :rolleyes:inkább engem dicsérjetek meg, a 2010-es 1/1-es Jimmy harmadszorra akar csapatra találni Kansasben 😂 😂büszke vagyok rádSzegecs
no de majd Lucky 😀Stez
Tocának meg nyomjátok csak előszeretettel Fitzpatrickot, nehogy értelmes QB-ja legyen 😛
több mint 12 éve
garrard ténleg drágább mint fitzpatrick?! 😮braxa88Ilyeneket véleményezz már utólag ,most hogy sunnyogok el vele olcsón ? 😊
több mint 12 éve
inkább engem dicsérjetek meg, a 2010-es 1/1-es Jimmy harmadszorra akar csapatra találni Kansasben 😂 😂büszke vagyok rád
no de majd Lucky 😀Stez
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
inkább engem dicsérjetek meg, a 2010-es 1/1-es Jimmy harmadszorra akar csapatra találni Kansasben 😂 😂 no de majd Lucky 😀
több mint 12 éve
garrard ténleg drágább mint fitzpatrick?! 😮braxa88pillanatnyilag
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
braxa88
12 534
garrard ténleg drágább mint fitzpatrick?! 😮
több mint 12 éve
Jó persze nálam meg itt van Ben Chappell aki szintén veretlen még az NFL-ben, plusz még interceptiont sőőőt még incomplete passzt sem dobott! Plusz az egykori-következő michael vick-Tarvaris, talán a következő-következő favre-rodgers-flynn és ki tudja még kit meg nem veszek. 😛 😀fetomyNeked annyi a szerencséd hogy csak caphit eladása büntetendő caphit szerződtetése/megvétele nem 😀
több mint 12 éve
Jó persze nálam meg itt van Ben Chappell aki szintén veretlen még az NFL-ben, plusz még interceptiont sőőőt még incomplete passzt sem dobott! Plusz az egykori-következő michael vick-Tarvaris, talán a következő-következő favre-rodgers-flynn és ki tudja még kit meg nem veszek. 😛 😀
több mint 12 éve
Felvágós est van? 😀Eddig ezt nem tudtam,már tudom ki lesz a következő franchise QBm 😀
Ha minden jól alakul, nálam lesz az előző szezon két hibátlan irányítójának egyike 😂Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Felvágós est van? 😀Ha minden jól alakul, nálam lesz az előző szezon két hibátlan irányítójának egyike 😂
több mint 12 éve
De tenor nyert, mert nála ott nyomul még Kolbász is, és a jollyjoker Ilájfetomynálam pedig ott a Flynn-utód Portis, és a kezdőként még veretlen McGee 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Turner és Shockey elhozatalával már eléggé esélytelen, szóval nem nagyon izgulok miatta 😀
több mint 12 éve
Azért ez így kemény fight 😂és ebből a kettőből melyik fog kezdeni?jjncaanekem meg lesz közben két olcsó kezdő QB-m 😀Bitch please 😛 Locker 1 millát, Moore 900.000et keres.tenorx
Garrard + Cassel > Breesjjncaa
De tenor nyert, mert nála ott nyomul még Kolbász is, és a jollyjoker Iláj.
Wyatt: a kompenzációs pick túlértékelt. Ezért is hajtok rá, hogy sose kapjak, eddig sikerült és hacsak Londont nem viszik el egy 20-25 milláért akkor jövőre is 😀 ÉS neked is ezt tanácsolom, úgyhogy nem is áldozom rá a capem többi részét 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lockerből legalább még lehet valami, Moore-ból, Garrardból de főleg Casselből már csak vicc fetomy: ha nagyon szeretnéd, fizethetsz neki is 7 millát öt évre, talán még a végén kapok komp picket is 😀
több mint 12 éve
Mindkettő. Garrard szar.és ebből a kettőből melyik fog kezdeni?jjncaanekem meg lesz közben két olcsó kezdő QB-m 😀Bitch please 😛 Locker 1 millát, Moore 900.000et keres.tenorx
több mint 12 éve
és ebből a kettőből melyik fog kezdeni?Bitch please 😛 Locker 1 millát, Moore 900.000et keres.tenorxÉn is akartam csak telefonáltam, egy gonddal kevesebb.nekem meg lesz közben két olcsó kezdő QB-m 😀
4.3 at még megadtam volna mint project QB de 6.5 uh 😀Toca
---
több mint 12 éve
Várj kifizetek 2 millát vagy fizetek neked egy 1+3at hogy csak 1 millát keressen a QB-m, nehéz ügy, de megszültem valahogy .Bitch please 😛 Locker 1 millát, Moore 900.000et keres.tenorxÉn is akartam csak telefonáltam, egy gonddal kevesebb.nekem meg lesz közben két olcsó kezdő QB-m 😀
Moore meg fos és már kezdő sem lesz 😀
több mint 12 éve
Mallett, gyerekek, Mallett 😊WyattTe meg örülhetsz, hogy elment a netem éjjel, mert Hoyerre is nyomtam volna egy vetmint 😛
loool Toca, köszi made my day 😀
több mint 12 éve
Az a csokipénz.999 dollárral többet adtál mit kellett volna mondjuk nem úr aki nem herdál 😀Toca3 év felett még mindig 1.2 millió a minimum licit 😊WyattTe miről beszélsz? 😛Döme
több mint 12 éve
999 dollárral többet adtál mit kellett volna mondjuk nem úr aki nem herdál 😀3 év felett még mindig 1.2 millió a minimum licit 😊WyattTe miről beszélsz? 😛Döme
több mint 12 éve
És milyen sokat értél velük így a 6. pick tulajdonosaként 😀Bitch please 😛 Locker 1 millát, Moore 900.000et keres.tenorxÉn is akartam csak telefonáltam, egy gonddal kevesebb.nekem meg lesz közben két olcsó kezdő QB-m 😀