GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Igen valószínűleg, bár nem nagyságrendekkel.gondolkodtam rajta amugy h megtartom nyarig aztan vki az utso pillanatban elviszi 1. korert 😀olcso v "olcso" ?Fake2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöri
mert kurvaalacsony a fizuja ellenben hosszabitani nem tudtam vna vele semmikepp sem jovore
es ez volt a legmagasabb ar amit ajanlottak erte bar del adott vna erte sztem kicsit tobbet is ha jobban kufarkodok.Fake
Én bírom ezt a skittles rémet .
több mint 12 éve
ja ténleg szar lynch, végülis csak egy fél védelem kell h levigyék... de ti tudjátokbraxa88Hát ha nem lenne egy Beanie Wellsem ennyiért bőven megvettem volna én is egyébként. Már a Billses időkben is nagyon bírtam, de idén meg végképp nagyon brutális volt, ennyit szerintem lazán megért.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ja ténleg szar lynch, végülis csak egy fél védelem kell h levigyék... de ti tudjátok
több mint 12 éve
nem kell, azokat ki tudom következtetni 😀értékelném amúgy ha nem külön hszbe írnátok a játékosaitok fizetését, hanem minden kör végén egybe.HöriAki minimumot keres minden évben be kell írni azt is?gabokocka
több mint 12 éve
ja értem.ja Tenor, csak a különbség az, hogy te meg 2. körökért akarod közben eladni Mendenhall-t, akinek nincs térde és pupon kezdi a szezontViszont csak egy millát keres.tenorx
ehhez képest Lynch aranyárStez
Lynch mennyit is?
több mint 12 éve
ja Tenor, csak a különbség az, hogy te meg 2. körökért akarod közben eladni Mendenhall-t, akinek nincs térde és pupon kezdi a szezontViszont csak egy millát keres.
ehhez képest Lynch aranyárStez
több mint 12 éve
ja Tenor, csak a különbség az, hogy te meg 2. körökért akarod közben eladni Mendenhall-t, akinek nincs térde és pupon kezdi a szezontehhez képest Lynch aranyár
több mint 12 éve
értékelném amúgy ha nem külön hszbe írnátok a játékosaitok fizetését, hanem minden kör végén egybe.HöriAki minimumot keres minden évben be kell írni azt is?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Fake leírta, amit gondolok róla. Benne van egy 1500 meg a 400 yard is.
több mint 12 éve
értékelném amúgy ha nem külön hszbe írnátok a játékosaitok fizetését, hanem minden kör végén egybe.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
namost amugy vicces am a dologban az az h igy nez ki az eletpalyaja :miért?2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöriÉn meg nem adtam volna érte ennyit.tenorx
öreg? szar?braxa88
volt 1 patent rookie eve aztan egy elfogadhato 2. majd 3 gigafos es miutan mar a tavalyi eve is ugy kezdodott h szar lesz
4-6 meccs utan megvadult es csinalt egy karrier evet. na most erre ne mondja mar nekem senki h ez annyira jo ami akar a poszt atlaga fole helyezne ...
több mint 12 éve
braxa88
12 534
miért?Én meg nem adtam volna érte ennyit.tenorxolcso v "olcso" ?Fake2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöri
öreg? szar?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
gondolkodtam rajta amugy h megtartom nyarig aztan vki az utso pillanatban elviszi 1. korert 😀2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöriwow, Lynch is olcsóHöriolcso v "olcso" ?Fake
mert kurvaalacsony a fizuja ellenben hosszabitani nem tudtam vna vele semmikepp sem jovore
es ez volt a legmagasabb ar amit ajanlottak erte bar del adott vna erte sztem kicsit tobbet is ha jobban kufarkodok.
több mint 12 éve
ja, te kb. meccset sem néztél tavaly, így nem csodálkozom ezen 😛Én meg nem adtam volna érte ennyit.tenorxolcso v "olcso" ?Fake2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöri
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jó, hát aki ingyen kap Gore-t, az minek adna 😛Én meg nem adtam volna érte ennyit.tenorxolcso v "olcso" ?Fake2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöri
több mint 12 éve
Én meg nem adtam volna érte ennyit.2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöriwow, Lynch is olcsóHöriolcso v "olcso" ?Fake
több mint 12 éve
2+4 ért én tuti nem adtam volna elwow, Lynch is olcsóHöriolcso v "olcso" ?Fake
több mint 12 éve
Höri, rosterfrissítés várható a következő napokban?Stezmár a cutok, waiver és trade admin is be lett vezetve ma este, csak az új szerződések vannak hátra
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
wow, Lynch is olcsóHöriolcso v "olcso" ?
több mint 12 éve
Höri, rosterfrissítés várható a következő napokban?
több mint 12 éve
jaa, az Steinbach 😀nem, a rebuild egyik áldozataszarul fogalmaztam. nincs név odaírva, csak jellemzés 😊Habi
tudod, ő egy igazi bajnok, amolyan Pirlo
de ha menni kell, hát menni kell 😐Stez
csak elsiklottam fölötte de jó, hogy szóltál 😀
több mint 12 éve
Ti mi az Istenről beszéltek? 😀frissült a kekíma sokat kereső, elit run blockered a Milan Mr. X-e ? 😀Habi
korrekt CB-t keresek tűrhető fizetéssel
akinek van ilyen, keressem PM-benStez
több mint 12 éve
nem, a rebuild egyik áldozataszarul fogalmaztam. nincs név odaírva, csak jellemzés 😊
tudod, ő egy igazi bajnok, amolyan Pirlo
de ha menni kell, hát menni kell 😐Stez
JT Daniels fan
több mint 12 éve
nem, a rebuild egyik áldozatatudod, ő egy igazi bajnok, amolyan Pirlo
de ha menni kell, hát menni kell 😐