GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Chad Jones-nál írtam volna összeget, de nem tudom hogy neki mennyi a vet. min. 😊 Ez az első éve lesz a ligában, vagy a harmadik? :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
bocs fetomy, de azt 10 másodperc késéssel módosítottad 😀
több mint 13 éve
Üdv Farky!Nem akarod elvinni a drága, öreg és szar embereimet fiatal, jó és olcsó játékosokért + draftpickekért?
több mint 13 éve
Welcome Farky! 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Somos jól feltolta CB Harris árát.
több mint 13 éve
Viheted. 😊 Akár ölben is, ha nem tud járni. 😛csak próbálkoztam 😀bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsibázz, gabtsi, achilles-szakadás után? 😂somoskovig
kedvenc játékosom, hiányposztra, tépelődtem kicsit, de nem hagyhattam bent.gabtsi
több mint 13 éve
csak próbálkoztam 😀bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsibázz, gabtsi, achilles-szakadás után? 😂somoskovig
kedvenc játékosom, hiányposztra, tépelődtem kicsit, de nem hagyhattam bent.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mondjuk Laci parádésan elfelejtette átállítani az itteni órát nyári időszámításra 😀 Na mindegy, aki lényeges, már úgyis elment 😊

több mint 13 éve
bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsibázz, gabtsi, achilles-szakadás után? 😂
több mint 13 éve
Mario Woodley mellett szeretne játszani.tenorxmár a múltkor is mondtam, hogy Woodley túl drága nekem, úgyhogy tuti nem fognak egymás mellett játszani :/
több mint 13 éve
Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.Szóval akkor hozzád biztos nem megy ?
Toca és szaba leülhet, fetomy meg átvehetei a citrom-díjat az 1/1-ért, amit eladott 😀 😀Stez
több mint 13 éve
mert veterán minimumot kénytelen vagyok neki ajánlani, bár nem nagyon érdemel meg egy 8-900K-s fizetést sem 😕Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.leszophatsz 😀
Toca és szaba leülhet, fetomy meg átvehetei a citrom-díjat az 1/1-ért, amit eladott 😀 😀Stez
Marjóra meg akkor te minek akarsz egyáltalán ajánlani, ha egyszer ezt mondta? 😛fetomy
több mint 13 éve
Mario Woodley mellett szeretne játszani.
több mint 13 éve
Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.leszophatsz 😀
Marjóra meg akkor te minek akarsz egyáltalán ajánlani, ha egyszer ezt mondta? 😛
több mint 13 éve
Jól van, a végén lesz comp pickem a jövőre pálya környékét nem látó safetyjeimről 😀

több mint 13 éve
Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.Toca és szaba leülhet, fetomy meg átvehetei a citrom-díjat az 1/1-ért, amit eladott 😀 😀
több mint 13 éve
Tessenek már leszálni Márijóról nekem kell és én 3 millát is adnék akár.
több mint 13 éve
Mario nekem azt mondta, hogy hozzám csupán 1.5-ért is aláír.
több mint 13 éve
atyaúristen, Hall 8 milla :oSzerintem inkább nyomass rá Leonra 9-et, HallxHall lenne nálad az ultimate CB sor, Marjó meg jó lesz nekem 2.5-ért 😀
ezek után nagyon is megérte a másik Hallt elhoznom a 4 millás fizetésével
de nem baj, költekezni jó, aztán majd pár nap múlva elviszem Mariot 2,5 milláért 😛 😀Stez
több mint 13 éve
atyaúristen, Hall 8 milla :o ezek után nagyon is megérte a másik Hallt elhoznom a 4 millás fizetésével
de nem baj, költekezni jó, aztán majd pár nap múlva elviszem Mariot 2,5 milláért 😛 😀
több mint 13 éve
Szép zseton Hall, JoJot sokkal olcsóbban megúsztam. Nade aki nem kockáztat nem is nyer 😊Delonso_Meg nem is bukik. 😛