GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
braxa88
12 534
empty taxi még itt nem tud hozzászolni. komis, illetékes intézkedjen
több mint 12 éve
McClain szerintem Tolbertet fogja váltani.Rámentem volna Hesterre, de hogy jött IRL McClain, nem láttam értelmét.szabaHehe, ahhoz képest, hogy Hester szóba sem akart állni velem valami 1.200.000$-os első ajánlatnál, 900.000$-ért csak itt marad, mellé meg Ahmard Hall vet.min.legfontosabb poszt 😛braxa88
FB poszton kezdek jól állni, van 4 IRL kezdőm. 😊somoskovig
több mint 12 éve
braxa88
12 534
hülye vagyok h nem toltam rá egyből 3millátjed collins drágább mint a pro bowler robinson 😀braxa88de robinsonnak nincs wolverine arcszörzeteHöri
több mint 12 éve
jed collins drágább mint a pro bowler robinson 😀braxa88de robinsonnak nincs wolverine arcszörzete
több mint 12 éve
szaba
10 556
Rámentem volna Hesterre, de hogy jött IRL McClain, nem láttam értelmét.Hehe, ahhoz képest, hogy Hester szóba sem akart állni velem valami 1.200.000$-os első ajánlatnál, 900.000$-ért csak itt marad, mellé meg Ahmard Hall vet.min.legfontosabb poszt 😛braxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Hehe, ahhoz képest, hogy Hester szóba sem akart állni velem valami 1.200.000$-os első ajánlatnál, 900.000$-ért csak itt marad, mellé meg Ahmard Hall vet.min.legfontosabb poszt 😛
több mint 12 éve
akkor marad nálam 😀Brisiel fasza, emellett olcsón tolja évekig 😛
és örömmel konstatálom, hogy ismét egy elit QB takarodott el a csoportból, már csak Riverst kéne elpasszolnia szabának az NFC-be
de azért elhozhatnád Kolbot Toca 😛
több mint 12 éve
Hehe, ahhoz képest, hogy Hester szóba sem akart állni velem valami 1.200.000$-os első ajánlatnál, 900.000$-ért csak itt marad, mellé meg Ahmard Hall vet.min.FB poszton kezdek jól állni, van 4 IRL kezdőm. 😊
több mint 12 éve
Hát bazeg, egy hete még aszittem, hogy betonbiztos kezdő OG duóm van egy évre még, most meg mindkettő munkanélküli vén sérülékeny szarrá változott. 😀 Érik az OL-heavy draft 😛DömeReaction. [pm]szaba
nekem meg van egy Raiders OG-m, nem érdekel Döme? 😀StezAFC West: cápák divíziója 😛
több mint 12 éve
nekem meg van egy Raiders OG-m, nem érdekel Döme? 😀
több mint 12 éve
szaba
10 556
Hát bazeg, egy hete még aszittem, hogy betonbiztos kezdő OG duóm van egy évre még, most meg mindkettő munkanélküli vén sérülékeny szarrá változott. 😀 Érik az OL-heavy draft 😛DömeReaction. [pm]
több mint 12 éve
Hát bazeg, egy hete még aszittem, hogy betonbiztos kezdő OG duóm van egy évre még, most meg mindkettő munkanélküli vén sérülékeny szarrá változott. 😀 Érik az OL-heavy draft 😛
több mint 12 éve
Úgy volt ,aztán úgy döntöttem Lau értkésebb, valakit úgyis cutol majd, Moore egyéni kedvenc, Kolbot most akarja majd egy rajongó elrántani, Eli a kezdő így csak Locker cut jöhet szóba 😀Hülye vagy te, simán hozzádobathattad volna még a trade-hez 😛Semmi visszhang a tradeünkről? Azt hittem nagyobb csámcsogás lesz azután, hogy lehúztam magam szépen.tenorxJó volna ha cutolnád Lockert mert kéne egy QB 😀Toca
De hát jön ez majd a rutinnal!fetomy
több mint 12 éve
Röhögni fogsz, ő is benne volt egy ideig.Hülye vagy te, simán hozzádobathattad volna még a trade-hez 😛Semmi visszhang a tradeünkről? Azt hittem nagyobb csámcsogás lesz azután, hogy lehúztam magam szépen.tenorxJó volna ha cutolnád Lockert mert kéne egy QB 😀Toca
De hát jön ez majd a rutinnal!fetomy
Ugyanitt kezdő QB(k) eladó(ak)!
több mint 12 éve
Hülye vagy te, simán hozzádobathattad volna még a trade-hez 😛Semmi visszhang a tradeünkről? Azt hittem nagyobb csámcsogás lesz azután, hogy lehúztam magam szépen.tenorxJó volna ha cutolnád Lockert mert kéne egy QB 😀Toca
De hát jön ez majd a rutinnal!
több mint 12 éve
Semmi visszhang a tradeünkről? Azt hittem nagyobb csámcsogás lesz azután, hogy lehúztam magam szépen.tenorxJó volna ha cutolnád Lockert mert kéne egy QB 😀
több mint 12 éve
Semmi visszhang a tradeünkről? Azt hittem nagyobb csámcsogás lesz azután, hogy lehúztam magam szépen.tenorxSzerintem nem húztad le magad. Simán megéri 2 első, egy harmadik kör, és egy fiatal, elég fasza LB azt, hogy 4 IRL kezdő QB-d legyen 😛
több mint 12 éve
Semmi visszhang a tradeünkről? Azt hittem nagyobb csámcsogás lesz azután, hogy lehúztam magam szépen.
több mint 12 éve
jed collins drágább mint a pro bowler robinson 😀braxa88igazság szerint ráakartam licitálni, csak észrevettem, hogy Collins még kint van, gondoltam becápázom, csak Szegecs betett egy kicsit 😛
passzoló csapatba am is jobb Collins
több mint 12 éve
braxa88
12 534
jed collins drágább mint a pro bowler robinson 😀
több mint 12 éve
És ha öt ember csapatot vált IRL akkor lecseréled a fél védelmedet?gabokockaakkor átvált "hibrid" védelemre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal