NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
És ha öt ember csapatot vált IRL akkor lecseréled a fél védelmedet?gabokockaAzért nem ennyire szélsőséges a dolog.
több mint 12 éve
És ha öt ember csapatot vált IRL akkor lecseréled a fél védelmedet?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Próbálok a 3-4embe 3-4es embereket keresni. Nyilván Langford tud Endet játszani ott, de most már mégiscsak DT lesz.Ezt nem értem, és akkor már leprás lesz vagy mi van?gabokockaFriss keki lehet zaklatnitenorxLangfordért is kereshető vagyok, mivel 4-3ba ment.tenorx
több mint 12 éve
brucellózisosEzt nem értem, és akkor már leprás lesz vagy mi van?gabokockaFriss keki lehet zaklatnitenorxLangfordért is kereshető vagyok, mivel 4-3ba ment.tenorx
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Ezt nem értem, és akkor már leprás lesz vagy mi van?Friss keki lehet zaklatnitenorxLangfordért is kereshető vagyok, mivel 4-3ba ment.tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Friss keki lehet zaklatnitenorxLangfordért is kereshető vagyok, mivel 4-3ba ment.
több mint 12 éve
Nah visszajöttem. Somos mikor leszel kb? Várnám a Gore hosszabbítás eredményét.
több mint 12 éve
ahha faszaha jól emlékszem, Hillis is elsőkörös traddel cserélt gazdát még tavaly 😊
ezek a köcsög futók.. 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Visi csak árat nyom fel, hogy jobb komp picket kapjon miután Ork behúzza
több mint 12 éve
Hillis 3,4 milla?IRL kapott 3 millát és #2 RB lesz csak
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A legszebb egész nap szarni rá, majd a licit előtt pár perccel beírni, hogy akkor jöhetne ide, pláne, ha közben mások már épp elkeltek 😀
több mint 12 éve
Igor, te is elfelejthettél volna kockulni úgy még 15 percigkellett volna a Scott-Ogbonnaya duó :/
több mint 12 éve
nyugi ha meglesz frédi kibaszom adajt.De nagyon jókor szólsz, végülis csak az összes vetmines no2 RB kelt el már... 😀fetomyIgazából megérdemelnéd, hogy elvigyék, ha eddig csesztél szólni 😀Wyattmost vettem észre 😀 mondjuk nálam csak 530k-t keres idén, fetamás adott volna neki többet is 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
De nagyon jókor szólsz, végülis csak az összes vetmines no2 RB kelt el már... 😀most vettem észre 😀 mondjuk nálam csak 530k-t keres idén, fetamás adott volna neki többet is 😀eaglesmcnabbgyerekek Kahlil Bell nálam van rosteren 2 éves szerződéssel ne húzzuk már be őt FAról 😉eaglesmcnabbIgazából megérdemelnéd, hogy elvigyék, ha eddig csesztél szólni 😀Wyatt
több mint 12 éve
most vettem észre 😀 mondjuk nálam csak 530k-t keres idén, fetamás adott volna neki többet is 😀gyerekek Kahlil Bell nálam van rosteren 2 éves szerződéssel ne húzzuk már be őt FAról 😉eaglesmcnabbIgazából megérdemelnéd, hogy elvigyék, ha eddig csesztél szólni 😀Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
gyerekek Kahlil Bell nálam van rosteren 2 éves szerződéssel ne húzzuk már be őt FAról 😉eaglesmcnabbIgazából megérdemelnéd, hogy elvigyék, ha eddig csesztél szólni 😀
több mint 12 éve
gyerekek Kahlil Bell nálam van rosteren 2 éves szerződéssel ne húzzuk már be őt FAról 😉
több mint 12 éve
Ez is egy verseny?
több mint 12 éve
jó vagy fetomy, már csak kicsit több, mint 1 millióval vagy lemaradva tőlem capbüntiben 😀kristofEjj, akkor az idén nem lesz meg :/ Már csak 1 kútesélyes van, azt is csak akkor rakom ki, ha nagyon muszáj de vele nem lépem át a miljót 😕
Mi játékost lehetne ennyiből szedni.. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jó vagy fetomy, már csak kicsit több, mint 1 millióval vagy lemaradva tőlem capbüntiben 😀
több mint 12 éve
igen?szerintem kb. kezdő sem lesz 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mondjuk Grant az, aki nálam évi 1 millát sem érne meg.. 😛így van, jövőre már tényleg hozni fogja azt amiért annyit fizettem érte 😀
de hát kristóf vissza akarja hozni, elvégre egy csodás trade keretében szerválta 😀Stez