GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
mondjuk Grant az, aki nálam évi 1 millát sem érne meg.. 😛de hát kristóf vissza akarja hozni, elvégre egy csodás trade keretében szerválta 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ú bazdki. rádlicitálok!braxa88
több mint 12 éve
manapság nagyobb üzlet van a kosarasokban
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ú bazdki. rádlicitálok!
ne mondjátok, hogy ilyen fejre ti nem nyomtatok volna vet. mint. idén megy ps-re aztán hátha irl majd leboxol mindenkit a futóknak.kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ne mondjátok, hogy ilyen fejre ti nem nyomtatok volna vet. mint. idén megy ps-re aztán hátha irl majd leboxol mindenkit a futóknak.
több mint 12 éve
visi, előkerülhettél volna 20 órával később is
több mint 12 éve
Jó öreg józsua még mindig fullrészeg... :/ Nem is baj, ha a Giants fanok megszabadulnak a piás GM-től.
több mint 12 éve
deresre fogom húzni a szabátJocihang vagy
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
deresre fogom húzni a szabát
több mint 12 éve
Eaglesmcnabb Jacko-emelése nem igazán korrekt 😊javítottam remélem megfelel.
Most meg nem mondom, hogy 0.9-cel kell osztani, vagy 1.1-gyel szorozni Adam számát, de mindenképpen 2.9 millió körüli összeg lenne, amihez kell még 300-at emelni, így a 3 millió biztos, hogy kevésWyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Eaglesmcnabb Jacko-emelése nem igazán korrekt 😊Most meg nem mondom, hogy 0.9-cel kell osztani, vagy 1.1-gyel szorozni Adam számát, de mindenképpen 2.9 millió körüli összeg lenne, amihez kell még 300-at emelni, így a 3 millió biztos, hogy kevés
több mint 12 éve
szaba
10 556
Én kérek elnézést. Teljesen etikus volt, amit tettél, mint mindig. 😀ne nevezz szemétnek te moslék,te vagy a szemétJociszaba az olyan, mint a csótányTeljes mértékben igazad van. 😀 Amúgy meg Joci mondott le, szóval nem én vagyok a szemét. Hanem az, aki leszarja a játékot, hagyja a csapatát parlagon, majd mikor rákérdek h mivan vele, mondja h hát ő leszarja, meg ki fog lépni. Szóval kösz József. 😀szaba
még az atomot is túléliSzegecs
több mint 12 éve
ne nevezz szemétnek te moslék,te vagy a szemétTeljes mértékben igazad van. 😀 Amúgy meg Joci mondott le, szóval nem én vagyok a szemét. Hanem az, aki leszarja a játékot, hagyja a csapatát parlagon, majd mikor rákérdek h mivan vele, mondja h hát ő leszarja, meg ki fog lépni. Szóval kösz József. 😀szabanyugi ő lesz a következő 😀eaglesmcnabbszaba az olyan, mint a csótány
több mint 12 éve
ez nettó hazugságTeljes mértékben igazad van. 😀 Amúgy meg Joci mondott le, szóval nem én vagyok a szemét. Hanem az, aki leszarja a játékot, hagyja a csapatát parlagon, majd mikor rákérdek h mivan vele, mondja h hát ő leszarja, meg ki fog lépni. Szóval kösz József. 😀szabanyugi ő lesz a következő 😀eaglesmcnabbszaba az olyan, mint a csótány
azért rakattad ki Jocit, mert nem akarta megvenni Gates-et
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 556
Teljes mértékben igazad van. 😀 Amúgy meg Joci mondott le, szóval nem én vagyok a szemét. Hanem az, aki leszarja a játékot, hagyja a csapatát parlagon, majd mikor rákérdek h mivan vele, mondja h hát ő leszarja, meg ki fog lépni. Szóval kösz József. 😀szaba az olyan, mint a csótányszaba, te mekkora egy g_ci vagynyugi ő lesz a következő 😀eaglesmcnabb
😀Szegecs
több mint 12 éve
Carlsont kifelejtettem véletlen szerződésekből, gyorsan pótoltamIRLhez képest jó is a szerződés 😊
több mint 12 éve
Tényleg csak poén volt, úgy tűnik csak nekem nincs gond a humorérzékemmel 😂 (ez a mindenki hülye csak én vagyok tűzoltóautó effektus 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Meg volt beszélve, hogy péntekig adhatok szerződést nekik. Péntek van, megkapták.
több mint 12 éve
Elvileg akkor is csak az átlag lenne, nem FAWyattVicceltem csak 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Holmes és Burress nem szabadügynökök? 😛 A hivatalos közlemények szerint tegnapig lehetett szerződést adni :cool:
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
nesztek bazmeg, lehet pattogni
több mint 12 éve
csak szólok 0:01kor az össesz FA RBre rátolom a veteránmimumotbraxa88Rebel 😀
ünnepi hangulat