NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
majd meglepődtök hogy Vincy Brown lesz az új 1000 yardos 😊 Rivers csak Vincentnek tud passzolni 😀nemn lennék annyira büszke rá, hogy Meachem IRL is köcsög lett 😛StezLegalább megvan az esélye, hogy kezdőként valamit mutasson. Nekem ennyi elég, ha nem él vele, így jártam. Ettől függetlenül most még örülhetek neki.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 556
Ezzel megcsináltam neki a legnagyobb capspace-t kb. 😛Höri - Joci: a Giantsben Deunta Williams tényleg 4 millát keres az idei évben, vagy el van írva a 400k? Sztem utóbbi, gondoltam szólok.Jocinak jó így 😀Höri
Szerk: Obie Ezeh és Jonas Mouton és Jarriel King és Lester Jean és Vidal Hezelton és Noel Devine és Mitch Mustain is ugyanígy van.
Csak szólok.szaba
több mint 12 éve
Höri - Joci: a Giantsben Deunta Williams tényleg 4 millát keres az idei évben, vagy el van írva a 400k? Sztem utóbbi, gondoltam szólok.Jocinak jó így 😀
Szerk: Obie Ezeh és Jonas Mouton és Jarriel King és Lester Jean és Vidal Hezelton és Noel Devine és Mitch Mustain is ugyanígy van.
Csak szólok.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 556
Höri - Joci: a Giantsben Deunta Williams tényleg 4 millát keres az idei évben, vagy el van írva a 400k? Sztem utóbbi, gondoltam szólok.Szerk: Obie Ezeh és Jonas Mouton és Jarriel King és Lester Jean és Vidal Hezelton és Noel Devine és Mitch Mustain is ugyanígy van.
Csak szólok.
több mint 12 éve
Ja, csak már szabaályosan nekem kellemetlen 😛 Főleg,hogy beírod 10 ember közé, akiből 9 azt se tudja mi a picsa az a GM játék.Minden NFL topik tele van az igazolások kapcsán a GM-ben ez vagy az megjegyzésekkel.Pedig még csak Sobri nem is GM. 😛 De ha GM-ben megszerzem azt a játékost, akit fél napra rá megszerez ugyanaz a csapat IRL, hadd említsem már meg bárhol nagyképűen. 😛szaba
A GM játéknak azért van ez a hely kitalálva, hogy ITT legyen szó róla.gsn
több mint 12 éve
szaba
10 556
ne legyen igazadStezShut up bitch. Nemrég még helpdesk voltam, most meg már enemy.
több mint 12 éve
szaba
10 556
Legyen igazad 😊jó fogás volt meachem. kezdő lesz jó QB mellett. nem kell ennél többnemn lennék annyira büszke rá, hogy Meachem IRL is köcsög lett 😛StezLegalább megvan az esélye, hogy kezdőként valamit mutasson. Nekem ennyi elég, ha nem él vele, így jártam. Ettől függetlenül most még örülhetek neki.szaba
1000yard kinéz nekibraxa88
több mint 12 éve
braxa88
12 534
jó fogás volt meachem. kezdő lesz jó QB mellett. nem kell ennél többnemn lennék annyira büszke rá, hogy Meachem IRL is köcsög lett 😛StezLegalább megvan az esélye, hogy kezdőként valamit mutasson. Nekem ennyi elég, ha nem él vele, így jártam. Ettől függetlenül most még örülhetek neki.szaba
1000yard kinéz neki
több mint 12 éve
szaba
10 556
nemn lennék annyira büszke rá, hogy Meachem IRL is köcsög lett 😛StezLegalább megvan az esélye, hogy kezdőként valamit mutasson. Nekem ennyi elég, ha nem él vele, így jártam. Ettől függetlenül most még örülhetek neki.
több mint 12 éve
nemn lennék annyira büszke rá, hogy Meachem IRL is köcsög lett 😛
több mint 12 éve
szaba
10 556
Minden NFL topik tele van az igazolások kapcsán a GM-ben ez vagy az megjegyzésekkel.Pedig még csak Sobri nem is GM. 😛 De ha GM-ben megszerzem azt a játékost, akit fél napra rá megszerez ugyanaz a csapat IRL, hadd említsem már meg bárhol nagyképűen. 😛
A GM játéknak azért van ez a hely kitalálva, hogy ITT legyen szó róla.gsn
több mint 12 éve
aki rossz helyre kommentál, azt bannold a gm fa végéig!😀
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Minden NFL topik tele van az igazolások kapcsán a GM-ben ez vagy az megjegyzésekkel.A GM játéknak azért van ez a hely kitalálva, hogy ITT legyen szó róla.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
nehezen, ha nem is játszik 😛A legjobbnak a legjobb zseton. 😊StezNyugi, úgyis eltöri a lábát a ps első meccsén 😛Döme
több mint 12 éve
A legjobbnak a legjobb zseton. 😊StezNyugi, úgyis eltöri a lábát a ps első meccsén 😛
több mint 12 éve
A legjobbnak a legjobb zseton. 😊
több mint 12 éve
Stez:Although no financial terms are known, the deal would likely surpass Larry Fitzgerald ’s contract with the Cardinals and make Johnson the highest-paid receiver in NFL history.
Idén amúgy 21 milliót számított a Lions capébe (77%-a 16M) 😊
Mondtam én, hogy a 18-at kell neki adni, de senki nem hallgatott rám 😥(((
edit: 7 év 132 milla lett, vagyis majdnem 19, ami nálunk 15 körül lenne 😊
több mint 12 éve
hogy Turner kurva drága legyen új csapatának.DenyRöhögnék ha visszafelé sülne el 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Köszi, dobok holnap egy PM-t. Nagyon nem kell törnöd magad, Shady mellé csak kiegészítő ember kell, meg, hogy Turner kurva drága legyen új csapatának.Szerződést csak holnap tudom beírni, nem tudom mi a határ, meg, hogy nyertem-e, de ez biztos. Illetve hétvégén nem leszek egyáltalán gépnél, lehet egészen kedd délutánig péntek reggeltől, ki az, akiben bízhatok, hogy nem él vissza helyzettel és nevemben licitál egy PM-nek megfelelően?Denyfutó nem kell nekem, nyomulok helyetted ha gondolod.gabokocka
több mint 12 éve
Szerződést csak holnap tudom beírni, nem tudom mi a határ, meg, hogy nyertem-e, de ez biztos. Illetve hétvégén nem leszek egyáltalán gépnél, lehet egészen kedd délutánig péntek reggeltől, ki az, akiben bízhatok, hogy nem él vissza helyzettel és nevemben licitál egy PM-nek megfelelően?Denyfutó nem kell nekem, nyomulok helyetted ha gondolod.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Szerződést csak holnap tudom beírni, nem tudom mi a határ, meg, hogy nyertem-e, de ez biztos. Illetve hétvégén nem leszek egyáltalán gépnél, lehet egészen kedd délutánig péntek reggeltől, ki az, akiben bízhatok, hogy nem él vissza helyzettel és nevemben licitál egy PM-nek megfelelően?