NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
12
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Arra gondolok, hogy mindenhol 70-75%-ot mérünk.. kivéve a veteránfizuknál, amiket egy az egybe veszünk át - ha viszont a veteránoknak relatíve többet fizetünk a caphez mérve.. akkor a sztároknak kevesebb "marad."ezt esku nem ertem onnet fogva h plane. magyarazd mar el legyszives h mire gondolsz.Fakenem ujdonsag. ot-cb ugyben ez megy evek ota de meg idesorolnam a de-olb posztot is ami rendesen alulvan fizettetve.FakeNem vártam, hogy te is beleesel a csapdába.... akkor lenne jogos az összehasonlítás, majd ha veteránfizut is 70%-ra visszük, pláne ha mindenki keretében van egy tucat ember általában aki mondjuk milla alatt keres (sőt!), és a cap legalább 15-20%-a azért vetfizuból jön össze.Igor
NFL cap (egyszerűség kedvéért 100 milla) = mondjuk 80% sztárokra, 20% veteránokra megy el.
GM cap (legyen 75 millió) = ha nálunk a veterán fizu ugyanúgy 20 mill, ergó nagyobb százalékot vesz el a capből. Csak 55 milla marad sztárokra -> a GM játékbeli sztárokra 55 misi jut, IRL pedig 80 -> ez már csak 68.75%, nem 75%.
Hasracsapott számolgatás.. lehet hogy ennyire nem nagyok a számok, de ugye RFA-ja, meg veteránja mindenkinek van.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
szaba
10 556
Ma éjfél előtt kell amúgy az utolsó pillanatos ajánlatokat küldeni?IgorJaja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ezt esku nem ertem onnet fogva h plane. magyarazd mar el legyszives h mire gondolsz.Nem vártam, hogy te is beleesel a csapdába.... akkor lenne jogos az összehasonlítás, majd ha veteránfizut is 70%-ra visszük, pláne ha mindenki keretében van egy tucat ember általában aki mondjuk milla alatt keres (sőt!), és a cap legalább 15-20%-a azért vetfizuból jön össze.IgorHopp az itt 4.5-öt kérő Terrell Thomas -amit ugye soknak tartottak itt néhányan, hiszen nincs térde vagy mi- IRL 7 milláért írt alá évente, vagyis 5.4-ért itteni összeg szerint 😛nem ujdonsag. ot-cb ugyben ez megy evek ota de meg idesorolnam a de-olb posztot is ami rendesen alulvan fizettetve.Fake
Kétségtelen: puhák voltunk rózi társaim 😛fetomy
több mint 12 éve
Hopp az itt 4.5-öt kérő Terrell Thomas -amit ugye soknak tartottak itt néhányan, hiszen nincs térde vagy mi- IRL 7 milláért írt alá évente, vagyis 5.4-ért itteni összeg szerint 😛csak ti vagytok puhák 😛
engem egy bizonyos, 80+-os szám jellemez 😂
több mint 12 éve
Ma éjfél előtt kell amúgy az utolsó pillanatos ajánlatokat küldeni?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Nem vártam, hogy te is beleesel a csapdába.... akkor lenne jogos az összehasonlítás, majd ha veteránfizut is 70%-ra visszük, pláne ha mindenki keretében van egy tucat ember általában aki mondjuk milla alatt keres (sőt!), és a cap legalább 15-20%-a azért vetfizuból jön össze.Hopp az itt 4.5-öt kérő Terrell Thomas -amit ugye soknak tartottak itt néhányan, hiszen nincs térde vagy mi- IRL 7 milláért írt alá évente, vagyis 5.4-ért itteni összeg szerint 😛nem ujdonsag. ot-cb ugyben ez megy evek ota de meg idesorolnam a de-olb posztot is ami rendesen alulvan fizettetve.Fake
több mint 12 éve
Ja csak itt én is hozzájövök 😛mintha csak a mi ligankra is ervenyes lenne ez 😀nagyon kiváncsi vagyok mennyiért megy el Mario, örülök, h gyakorlatilag az FA kör utolsó posztja front 7, mert sokan rá tartogatják a lóvét, a többiek meg viszik a kezdő játékosokat ócsón 😊braxa88Az a legjobb, hogy ezért én behúzok most pár jó játékost olcsón, plusz a végén Mariot is 😂
eaglesmcnabb: Igen, ezért itt meg a Bears fanhoz fog kerülni 😛😀fetomy
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=493769#p493769Fake
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na, akkor Wyatt cumizott, nem Rata. Fő, hogy valakinek azért most van egy kis szopás 😂fetomyAz a lényeg, hogy így tuti korrekt 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mintha csak a mi ligankra is ervenyes lenne ez 😀nagyon kiváncsi vagyok mennyiért megy el Mario, örülök, h gyakorlatilag az FA kör utolsó posztja front 7, mert sokan rá tartogatják a lóvét, a többiek meg viszik a kezdő játékosokat ócsón 😊braxa88Az a legjobb, hogy ezért én behúzok most pár jó játékost olcsón, plusz a végén Mariot is 😂
eaglesmcnabb: Igen, ezért itt meg a Bears fanhoz fog kerülni 😛😀fetomy
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=493769#p493769
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hopp az itt 4.5-öt kérő Terrell Thomas -amit ugye soknak tartottak itt néhányan, hiszen nincs térde vagy mi- IRL 7 milláért írt alá évente, vagyis 5.4-ért itteni összeg szerint 😛nem ujdonsag. ot-cb ugyben ez megy evek ota de meg idesorolnam a de-olb posztot is ami rendesen alulvan fizettetve.
több mint 12 éve
Hopp az itt 4.5-öt kérő Terrell Thomas -amit ugye soknak tartottak itt néhányan, hiszen nincs térde vagy mi- IRL 7 milláért írt alá évente, vagyis 5.4-ért itteni összeg szerint 😛Kétségtelen: puhák voltunk rózi társaim 😛
több mint 12 éve
nagyon kiváncsi vagyok mennyiért megy el Mario, örülök, h gyakorlatilag az FA kör utolsó posztja front 7, mert sokan rá tartogatják a lóvét, a többiek meg viszik a kezdő játékosokat ócsón 😊braxa88Az a legjobb, hogy ezért én behúzok most pár jó játékost olcsón, plusz a végén Mariot is 😂
eaglesmcnabb: Igen, ezért itt meg a Bears fanhoz fog kerülni 😛😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
friss a bills keres-kinalja http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=492326#p492326
több mint 12 éve
braxa88
12 534
nagyon kiváncsi vagyok mennyiért megy el Mario, örülök, h gyakorlatilag az FA kör utolsó posztja front 7, mert sokan rá tartogatják a lóvét, a többiek meg viszik a kezdő játékosokat ócsón 😊
több mint 12 éve
Mario IRL is a Bearsbe tart 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bosst amúgy kivágta ám a raiders 😊fetomyNa ne. Amúgy kell a TE.
több mint 12 éve
szaba
10 556
Bírom a csókát, tuti elmegy a Saintsből, nyilván attól függ, hová megy, hogy jól járok-e vele, vagy beégek. Egy próbát megért.Meachem sem ér nálam ennyitbraxa88nem hát, bár ha IRL is elmegy a Saints-ből, akkor más csapatnál megtáltosodhat (vagy épp ellenkezőleg tényleg kiderül, hogy középszerű WR)jjncaa
több mint 12 éve
Meachem sem ér nálam ennyitbraxa88nem hát, bár ha IRL is elmegy a Saints-ből, akkor más csapatnál megtáltosodhat (vagy épp ellenkezőleg tényleg kiderül, hogy középszerű WR)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Meachem sem ér nálam ennyit
több mint 12 éve
csak mindenki rá veri, mert a giantsnél szóba került a visszavitele 😛
több mint 12 éve
Bosst amúgy kivágta ám a raiders 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
800 😛santonio holmes egy 600yardos wr. erre megy a szájkarate 😛braxa88jaja aki sanchezbol clutch qbt csinal az tenyleg csak egy szar wr lehet foleg ha az eloeletet nem is nezzuk. :rolleyes:
btw keller meg egy 600 yardos tenek csufolt vmi aki blokkolni nem tud igy te nem lehet.
ja es nem jobb a qbja mint holmesnak 😛Fake
amugy meg blokkol bennett, meg morrah
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
santonio holmes egy 600yardos wr. erre megy a szájkarate 😛braxa88jaja aki sanchezbol clutch qbt csinal az tenyleg csak egy szar wr lehet foleg ha az eloeletet nem is nezzuk. :rolleyes:
btw keller meg egy 600 yardos tenek csufolt vmi aki blokkolni nem tud igy te nem lehet.
ja es nem jobb a qbja mint holmesnak 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ezer százalékig biztos voltam benne, hogy Holmesra rátolsz egy 7 millás emelést vagy azonnal piacnyitáskor, vagy az enyémre emelsz majd, amikor azonban nem jött semmi, így gondoltam, hogy nem drágállottad, hanem nem jutottál géphez..na egesz jol tippelsz h mien bidben gondolkodtam 😀 v en vagyok ennyire kiszamithato 😕
hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem örülök Holmesnak, ilyen áron szvsz nagy vétel, de hát na.. van egy pass rusher OLB needem is, így nyilván szívesen látnám Kansasben Mariot is 😊
de egyébként nagy reményeket nem fűznék hozzá, nekem lehet, hogy már 11-12 millát sem érne meg, míg szerintem ennyit tutira kapni fog, de még többet is 😊Stez
amugy eloszor az 5 milladat akartam epphogy tulemelni 4 eves szerzodessel amikor mar lattam h 5 millanal mindenki terel
de eredetileg meg piacnyitas elott egy 6.5 milla 4 evet akartam beloni santonnyora.
több mint 12 éve
Jah, úgy nézem egész jól jöttem ki a dologból 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes