NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 744
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Írtam hogy törlöm vigyed csak annyit mar nem szanok ra .Nem volt ebben semmi pofa.Most Plaxre volt emelés, vagy nem?tied, de kicsit kisebb pofával is meg lehetett volna kérdezni. 0-24-ben még nekem se megy felügyelni ki mit töröl éppen.Höri
Mert Toca itt rinyált 100K-n, aztán végül ha jól látom, kitörölte a licitjét, akkor meg Plaxico jön Kansasbe. Jó lenne eldönteni.Stez
Leginkább Tocának szólt a kérdés, hogy döntse el, hogy mit szeretne Plaxicoval, végül emelne vagy sem.Stez
több mint 12 éve
Nem volt ebben semmi pofa.Most Plaxre volt emelés, vagy nem?tied, de kicsit kisebb pofával is meg lehetett volna kérdezni. 0-24-ben még nekem se megy felügyelni ki mit töröl éppen.Höri
Mert Toca itt rinyált 100K-n, aztán végül ha jól látom, kitörölte a licitjét, akkor meg Plaxico jön Kansasbe. Jó lenne eldönteni.Stez
Leginkább Tocának szólt a kérdés, hogy döntse el, hogy mit szeretne Plaxicoval, végül emelne vagy sem.
több mint 12 éve
Most Plaxre volt emelés, vagy nem?tied, de kicsit kisebb pofával is meg lehetett volna kérdezni. 0-24-ben még nekem se megy felügyelni ki mit töröl éppen.
több mint 12 éve
Most Plaxre volt emelés, vagy nem?Mert Toca itt rinyált 100K-n, aztán végül ha jól látom, kitörölte a licitjét, akkor meg Plaxico jön Kansasbe. Jó lenne eldönteni.
több mint 12 éve
Úgy látszik én félreértelmeztem, azt hittem 2 napig el lehet dönteni kire szállsz be és addig nincs 24 órás limit. Na, mindegy.
több mint 12 éve
ez nem így megynem cserélek senkivel, ezt is leszögeztem márnem fogok QB-t draftolni, az első körben meg pláne nemjjncaaNem is arra gondoltam, kit draftolnál első körben, az értelmesebbje elmegy az elején.
De gondolom ilyen pickekkel azért már lehet cserélgetni. Mielőtt azt hinnéd magamra gondolok, nem.Delonso_
Holmes meg akkora pofon a team chemistry-nek, hogy felesleges pályára küldeni a csapatot 😛jjncaa
Luck úgy pofán bassza az első rossz szavánál, hogy össze fossa magát
tudja, hogy nem a chargershez vagy a broncoshoz került, hogy dívás kisköcsögöt játsszon 😀
több mint 12 éve
Persze, ha a capbe belefér könnyen, megéri próbálkozni, csak az 5 éves contract sok kicsit.Delonso_Penaltyt megszoktam már, és én nem szeretek rövid contractokat adni. Általában olyanokra megyek rá, akikkel hosszú távra tervezek. Nyilván ha nem válnak be, akkor beszoptam, de ilyen 3 éveket nincs értelme adnom. Meg ha netán összejön neki, akkor utána hosszabbíthatok nagy pénzért, így meg van plusz 2 évem 😊
több mint 12 éve
nem cserélek senkivel, ezt is leszögeztem márNem is arra gondoltam, kit draftolnál első körben, az értelmesebbje elmegy az elején.Két extra első körből ha nagyon akarsz azért tudsz oda QB-t keríteni 😊Delonso_nem fogok QB-t draftolni, az első körben meg pláne nemjjncaa
De gondolom ilyen pickekkel azért már lehet cserélgetni. Mielőtt azt hinnéd magamra gondolok, nem.Delonso_
Holmes meg akkora pofon a team chemistry-nek, hogy felesleges pályára küldeni a csapatot 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem is arra gondoltam, kit draftolnál első körben, az értelmesebbje elmegy az elején.Két extra első körből ha nagyon akarsz azért tudsz oda QB-t keríteni 😊Delonso_nem fogok QB-t draftolni, az első körben meg pláne nemjjncaa
De gondolom ilyen pickekkel azért már lehet cserélgetni. Mielőtt azt hinnéd magamra gondolok, nem.
több mint 12 éve
Persze, ha a capbe belefér könnyen, megéri próbálkozni, csak az 5 éves contract sok kicsit.
több mint 12 éve
Két extra első körből ha nagyon akarsz azért tudsz oda QB-t keríteni 😊Delonso_nem fogok QB-t draftolni, az első körben meg pláne nem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Colston és JJ mellé Gonzalez, QB se kell már a csapatomba, megoldja majd McGeejjncaaMegatron-Holmes-Finley 😛
És fut MoJo
több mint 12 éve
Mondom, én szurkolok neki, csak nem nagyon hiszek benne, ezért nem is költöttem rá.Ja, hát trade-ben egyébként én sem adtam volna érte sok mindent mostmár, csak így "ingyen" mozdultam rá 😊
Pedig a cserénél én is micsoda reményekkel néztem elé...Delonso_
több mint 12 éve
Két extra első körből ha nagyon akarsz azért tudsz oda QB-t keríteni 😊
több mint 12 éve
Colston és JJ mellé Gonzalez, QB se kell már a csapatomba, megoldja majd McGee
---
több mint 12 éve
Mondom, én szurkolok neki, csak nem nagyon hiszek benne, ezért nem is költöttem rá.Pedig a cserénél én is micsoda reményekkel néztem elé...
több mint 12 éve
Zsírkirály, hát álmomban nem gondoltam, hogy ilyen olcsón behúzom őket 😊 (főleg Dreesent)Rice meg... tavaly írt alá 5 évre 43 milláért, tehát majdnem 9 milláért évente. Ehhez képest lóf. pénzért jött. Ja, nála is nagy kérdés a sérülés, de ki nem sz.rja le. Úgysem fog még éveket eltölteni a ligában ha jövőre se lesz teljes szezonja, akkor meg visszavonultatom, vagy netán cutolom. Ha nem így lesz, akkor meg lesz egy fasza WR-em geciolcsón.
Az meg hogy ki dobál neki, az még változhat. Tarvaris nem franchise QB, nem fog örökké ő dobálni neki.
btw ez a Tight End market kurvaerős és mégis marhaolcsón lehet hozogatni őket...
több mint 12 éve
Van egy Bessem, tiszta boldogság 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
• Minden posztra egy topicot nyitunk, ahol nyílt licitálás lesz. 2 napig lehet új játékosra ajánlani vagy beszállni valakire a licitbe, utána már csak a már folyamatban lévő licitek lezárása zajlik. A licit addig tart, amíg egy kivételével valamennyi licitáló fél le nem mond a játékosról, vagy el nem telik 24 óra az utolsó emelés óta.Ja, tiéd 😛
több mint 12 éve
Stez, igen.Wyatt. Ja, kb öt meccsig.
Ne legyen igazam, de még.... ha egyben is maradna akár tíz meccsre, ki dob neki?
Kár érte, remek képességű srác.
több mint 12 éve
Bazd, ilyen alacsony Rice? Ennyiért simán megéri 😊WyattMost műtötték sokadszorra mindkét vállát.
Szerk.:
Averynél letelt a 24 óra, és senki sem ajánlott rá akkor ugye már az enyém?