NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Oké, köszi, akkor spóroltatok nekem 63k-t 😀
több mint 12 éve
"Szintén waiverre kerül az a játékos, aki a szerződése hátralévő éveinek mindegyikében veterán minimumot kap fizetésként, ekkor szintén nincs utána cap büntetés, és az előző pontban leírt waiver procedúra alá esik"Deny, Meredith után biztos szeretnél büntit? Mert szerintem waiverre is teheted 😊RataxesEzen gondolkodtam, mehet-e oda?
De azért pakoltam oda, mert lehúzott már 3 évet ligában, és 630k-s fizetése szerintem így kiesik a gabo által írt 600-as vet min maxból.Deny
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
• Szintén waiverre kerül az a játékos, aki a szerződése hátralévő éveinek mindegyikében veterán minimumot kap fizetésként, ekkor szintén nincs utána cap büntetés, és az előző pontban leírt waiver procedúra alá esikDeny, Meredith után biztos szeretnél büntit? Mert szerintem waiverre is teheted 😊RataxesEzen gondolkodtam, mehet-e oda?
De azért pakoltam oda, mert lehúzott már 3 évet ligában, és 630k-s fizetése szerintem így kiesik a gabo által írt 600-as vet min maxból.Deny
több mint 12 éve
Amúgy üzenem az összes nagy licitelőnek WR piacon, ehhez a játékhoz ilyen ember nem kell. Nézzétek meg Dallas idei rosterét, és láthatjátok, így is majdnem Super Bowl lett, csak falábú volt a kicker NFC-döntőben. (Egészen odáig meg akartam tartani, de 3 missed FG elég ahhoz, hogy megváljunk tőle!)Denynem, ehhez a játékhoz egy Brees kell, miatta lesznek még jók a linebackereid is
igen, én akarok lenni az első, aki csapatával kiesik az NFL-ből, hogy aztán én legyek az első, aki feljutjaaa, hogy ti csempiönsip alatt a másodosztályt értitek, mint soccerben a PL-ben 😮 Egész eddig azt hittem SBWin, de így már értem akkor 😊fetomyMost komolyan, Meachem ennyivel jobb, mint Moore? Előbbi megy el Breestől, utóbbi marad, előbbi már 4 milliónál jár, előbbi max 2 milliót keresett volna 3 évre. Na, mindegy, Habi örülhet 😀DenyÉn másfél milliót ajánlottam neki 😀 sebaj Ocho, Gonzalez, még Qb-nak leigazolom Garciát (mögé draftolom a másikat, az alkoholistát) és irány a csempiönsipjjncaa
erre az évre tettem fel mindent
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 556
Grat Szaba, én kiszálltam. Se Meachem, se Manningham, nem az én napom.tenorxVincent Jackson. Kuss.
több mint 12 éve
Deny, Meredith után biztos szeretnél büntit? Mert szerintem waiverre is teheted 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem simre játszok :p
több mint 12 éve
Amúgy üzenem az összes nagy licitelőnek WR piacon, ehhez a játékhoz ilyen ember nem kell. Nézzétek meg Dallas idei rosterét, és láthatjátok, így is majdnem Super Bowl lett, csak falábú volt a kicker NFC-döntőben. (Egészen odáig meg akartam tartani, de 3 missed FG elég ahhoz, hogy megváljunk tőle!)
több mint 12 éve
jaaa, hogy ti csempiönsip alatt a másodosztályt értitek, mint soccerben a PL-ben 😮 Egész eddig azt hittem SBWin, de így már értem akkor 😊Most komolyan, Meachem ennyivel jobb, mint Moore? Előbbi megy el Breestől, utóbbi marad, előbbi már 4 milliónál jár, előbbi max 2 milliót keresett volna 3 évre. Na, mindegy, Habi örülhet 😀DenyÉn másfél milliót ajánlottam neki 😀 sebaj Ocho, Gonzalez, még Qb-nak leigazolom Garciát (mögé draftolom a másikat, az alkoholistát) és irány a csempiönsipjjncaa
több mint 12 éve
Grat Szaba, én kiszálltam. Se Meachem, se Manningham, nem az én napom.
több mint 12 éve
Most komolyan, Meachem ennyivel jobb, mint Moore? Előbbi megy el Breestől, utóbbi marad, előbbi már 4 milliónál jár, előbbi max 2 milliót keresett volna 3 évre. Na, mindegy, Habi örülhet 😀DenyÉn másfél milliót ajánlottam neki 😀 sebaj Ocho, Gonzalez, még Qb-nak leigazolom Garciát (mögé draftolom a másikat, az alkoholistát) és irány a csempiönsip
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most komolyan, Meachem ennyivel jobb, mint Moore? Előbbi megy el Breestől, utóbbi marad, előbbi már 4 milliónál jár, előbbi max 2 milliót keresett volna 3 évre. Na, mindegy, Habi örülhet 😀
több mint 12 éve
Kabbe Szaba.
több mint 12 éve
Sajna not found :/fetomyja mert ez rejtett fórum, sajnos ott nem vagyok admin, szóval nem tudok moderátori jogot adni hogy láthasd
---
több mint 12 éve
Sajna not found :/
több mint 12 éve
aki viszont követni szeretné az IRL szabadügynök igazolásokat, az itt megteheti:Pedig IRL rengetegszer látni, hogy valaki leigazol 8 WR-t, majd másnap 6-ot kidob.Előbb gondolkodtam, hogy majdnem egy az egyben betoljak egy ilyen listát, de mondom, való életben sincs olyan soha, hogy kinézel 10 embert és mindenkinek egyszerre ajánlasz...Denyerősen kétlem hogy IRL így zajlana az FA licitjjncaa
Ja nem 😀fetomy
http://nfl.com/modules/forum/viewtopic.php?id=1230
ők a QB-kkal kezdték, Manning fizetése túl magas
---
több mint 12 éve
Pedig IRL rengetegszer látni, hogy valaki leigazol 8 WR-t, majd másnap 6-ot kidob.erősen kétlem hogy IRL így zajlana az FA licitjjncaaadam8 megint szimpatikus modon licitel...braxa88Előbb gondolkodtam, hogy majdnem egy az egyben betoljak egy ilyen listát, de mondom, való életben sincs olyan soha, hogy kinézel 10 embert és mindenkinek egyszerre ajánlasz...Deny
Ja nem 😀
több mint 12 éve
erősen kétlem hogy IRL így zajlana az FA licitadam8 megint szimpatikus modon licitel...braxa88Előbb gondolkodtam, hogy majdnem egy az egyben betoljak egy ilyen listát, de mondom, való életben sincs olyan soha, hogy kinézel 10 embert és mindenkinek egyszerre ajánlasz...Deny
---
több mint 12 éve
adam8 megint szimpatikus modon licitel...braxa88legalább 2. FA körben is lesznek használható emberek 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
adam8 megint szimpatikus modon licitel...braxa88A legjobb, mindenkire basszuk rá, aztán majd kivágja waiverre a felét
több mint 12 éve
adam8 megint szimpatikus modon licitel...braxa88Előbb gondolkodtam, hogy majdnem egy az egyben betoljak egy ilyen listát, de mondom, való életben sincs olyan soha, hogy kinézel 10 embert és mindenkinek egyszerre ajánlasz...