NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 745
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Bushrod?Háát nálam az egyik legtúlértékeltebb LT kb., de ez csak szubjektív véleményem
több mint 12 éve
jó akkor szerintetek Strief és Bushrod mennyit ér? Boothe-t már meg se merem kérdezi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ő 1/1 future HoF szinten...az addig oké, de Loadholt hogy tolta?SzegecsPersze, de ha azt vesszük, hogy futó csapat, és így is rengeteg jön róla, akkor mi lenne, ha passzorientált csapatban lenne? 15-20?WyattLoanhold idén fos volt, pontosabban sokszor jó sokszor nagyon fos. Teljesen inkonzisztens volt. De talán még így is a legjobb ember perpill a Vikings falban.Mondjuk 1.körért sem biztos hogy elengednénk IRL.Toca
több mint 12 éve
az addig oké, de Loadholt hogy tolta?Loanhold idén fos volt, pontosabban sokszor jó sokszor nagyon fos. Teljesen inkonzisztens volt. De talán még így is a legjobb ember perpill a Vikings falban.Mondjuk 1.körért sem biztos hogy elengednénk IRL.TocaNem feltétlen Loadholt védelmében, de ez húsz play a szezonból. A statok nagyon keveset mondanak el egy OL-ről, különösen ha csak a sackeket nézzük, ami ugye kizárólag a passznál számít, futó csapatoknál nem annyira lényeges.RajnaPersze, de ha azt vesszük, hogy futó csapat, és így is rengeteg jön róla, akkor mi lenne, ha passzorientált csapatban lenne? 15-20?Wyatt
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Loadholt idén fos volt, pontosabban sokszor jó sokszor nagyon fos. Teljesen inkonzisztens volt. De talán még így is a legjobb ember perpill a Vikings falban.Mondjuk 1.körért sem biztos hogy elengednénk IRL.Persze, de ha azt vesszük, hogy futó csapat, és így is rengeteg jön róla, akkor mi lenne, ha passzorientált csapatban lenne? 15-20?Wyatt9 bünti, 9.5 sack RT-ként. Nem értem miért nem mennek érte az elsőkörös ajánlatok.Nem feltétlen Loadholt védelmében, de ez húsz play a szezonból. A statok nagyon keveset mondanak el egy OL-ről, különösen ha csak a sackeket nézzük, ami ugye kizárólag a passznál számít, futó csapatoknál nem annyira lényeges.Rajna
Hoodért én is simán adtam volna kövi évi első kört, ha korábban jön az esély.Wyatt
több mint 12 éve
Hát én sem kaptam sokkal többet érte. Kivéve ha Reed-ből valami elit OLB lesz.
több mint 12 éve
szaba
10 556
Nem én mondtam. 😊Annak idején VJax-et 2+3 ellenében küldtem tampába, de utólag a 3. köröst vissza kellett adnom, mondván, hogy úgy már orbitális lehúzás lenne.szabaKettős mérce bazeg 😊Döme
több mint 12 éve
Annak idején VJax-et 2+3 ellenében küldtem tampába, de utólag a 3. köröst vissza kellett adnom, mondván, hogy úgy már orbitális lehúzás lenne.szabaKettős mérce bazeg 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Persze, de ha azt vesszük, hogy futó csapat, és így is rengeteg jön róla, akkor mi lenne, ha passzorientált csapatban lenne? 15-20?Nem feltétlen Loadholt védelmében, de ez húsz play a szezonból. A statok nagyon keveset mondanak el egy OL-ről, különösen ha csak a sackeket nézzük, ami ugye kizárólag a passznál számít, futó csapatoknál nem annyira lényeges.Rajnaakkor jöhetnek az 3. kör + jövő évi 1. kör ajánlatok Loadholtértjjncaa9 bünti, 9.5 sack RT-ként. Nem értem miért nem mennek érte az elsőkörös ajánlatok.
Hoodért én is simán adtam volna kövi évi első kört, ha korábban jön az esély.Wyatt
több mint 12 éve
Nem feltétlen Loadholt védelmében, de ez húsz play a szezonból. A statok nagyon keveset mondanak el egy OL-ről, különösen ha csak a sackeket nézzük, ami ugye kizárólag a passznál számít, futó csapatoknál nem annyira lényeges.akkor jöhetnek az 3. kör + jövő évi 1. kör ajánlatok Loadholtértjjncaa9 bünti, 9.5 sack RT-ként. Nem értem miért nem mennek érte az elsőkörös ajánlatok.
több mint 12 éve
Butler ennyire jó? :/ Igazából runstopper LB-t kb. a világ legegyszerűbb dolga találni amúgy...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Más, ha egy elit tehetség, egy elit egység egyik tagjaként nem kiemelkedő, mintha egy korrekt tehetségű egy max közepes falban szar
több mint 12 éve
ha Hood ennyit ér, akkor Loadholt isakkor jöhetnek az 3. kör + jövő évi 1. kör ajánlatok LoadholtértjjncaaEzt most viccnek szántad? 😊 Csak mert nemrégiben komolyan kértél tőlem idei első kört érte (első kör vége, második "nagyon" eleje, asszem így fogalmaztál 😊 )Rataxes
három éve játszik az NFL-ben, három éve folyamatosan, igaz nem a tavalyi éve volt a legjobb, nadeazért...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
akkor jöhetnek az 3. kör + jövő évi 1. kör ajánlatok Loadholtértjjncaa9 bünti, 9.5 sack RT-ként. Nem értem miért nem mennek érte az elsőkörös ajánlatok.
Hoodért én is simán adtam volna kövi évi első kört, ha korábban jön az esély.
több mint 12 éve
szaba
10 556
Annak idején VJax-et 2+3 ellenében küldtem tampába, de utólag a 3. köröst vissza kellett adnom, mondván, hogy úgy már orbitális lehúzás lenne.
több mint 12 éve
akkor jöhetnek az 3. kör + jövő évi 1. kör ajánlatok LoadholtértjjncaaEzt most viccnek szántad? 😊 Csak mert nemrégiben komolyan kértél tőlem idei első kört érte (első kör vége, második "nagyon" eleje, asszem így fogalmaztál 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 556
Butlerért ez viszont szvsz még mindig k.vasok...fetomyTudnék hasonló szintet egy db. 3. körösért szerválni. Na mind1. 😛
több mint 12 éve
akkor jöhetnek az 3. kör + jövő évi 1. kör ajánlatok Loadholtért
---
több mint 12 éve
A Hood trade szerintem teljesen jó. Nem esett szét a Steelers, úgyhogy valószínű nem lesz ilyen top10-es az az első kör, és Hood meg jó is, DE-nek és NT-nek is alkalmazható. Nyilván szar, hogy lejáró szerződésű, így majd attól függ, meg tudja-e tartani, ha igen akkor ez jó trade szvsz.Butlerért ez viszont szvsz még mindig k.vasok...
több mint 12 éve
én úgy vagyok vele, hogy fiatalok, bizonyítottak már a csapatukban és szerintem meg tudom mindkettejüket tartani. Akkor pedig a védelem teljesen készen van. A drafton meg ha zsengéket húztam volna, vagy rendszeridegent akkor meg szophatom. Így tudom, hogy jó helyen vannak és javulni fognak még mindketten.Idén előtt WR-t akartam, Moore megvan korrekt áron
DE posztra kellett fiatalt hoznom, Ziggy ott van
LB posztra kellett fiatalt hoznom, Butler ott van
és nem kockáztatom, hogy szart húzok
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Nekem elég jónak tűnik, a fizetése meg klasszisnak és veled együtt hat emberrel tárgyaltam róla, abból négy engem keresett meg. Elég rossz lehet.Másodévesen még nem posztjának kimagasló elitje, de bízzunk benne idővel ezt a hanyagságot is pótolja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Soldi is ezzel védekezett, ami talán elfogadható álláspont, de nehéz olyan playert találni aki ezen a szinten, upgrade és kurva keveset keres. (bár ha hosszabb lenne a szerződésük tényleg jobb lenne)