NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Oké, bár csütörtöktől nem leszek vasárnapig itthon.Somos, nem jó az ajánlatod Chandlerre, ha 5 évest akarsz neki adni akkor legalább 1,2 milliót kell neki adnod.adam8köszi, javítva.
Tenorx, Gore kapcsán csak csütörtökön tudok hirdetni, addig külföldön vagyok és otthoni gépemen van az Excel.
Fr.hosszabbítós árakat is akkor teszem majd közzé.somoskovig
több mint 12 éve
Somos, nem jó az ajánlatod Chandlerre, ha 5 évest akarsz neki adni akkor legalább 1,2 milliót kell neki adnod.adam8köszi, javítva.
Tenorx, Gore kapcsán csak csütörtökön tudok hirdetni, addig külföldön vagyok és otthoni gépemen van az Excel.
Fr.hosszabbítós árakat is akkor teszem majd közzé.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Somos, nem jó az ajánlatod Chandlerre, ha 5 évest akarsz neki adni akkor legalább 1,2 milliót kell neki adnod.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Shiancoera már licitált Rata előtted adam, a többit most nem néztem meg.tenorxBocs, afölött elsiklottam a többi elvileg jó.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
adam8 megint szimpatikus modon licitel...
több mint 12 éve
Shiancoera már licitált Rata előtted adam, a többit most nem néztem meg.
több mint 12 éve
Hát nem 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
adam nem aprózza el
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ebben mondjuk van igazság, sorry 😊a ctrl+f-es keresés ocho névre sajnos nem dobta ki olcsót, így azt észre se vettem...?jjncaaWyatt frappánsan 1.01 millát ajánlott az olcsónak, tehát neked 1.1 nem elég, 1.11-et kell nyomatnod 😊fetomy
talán a rendes nevet le lehetne írnijjncaa
Viszont igen, 300k-s emelés kell
fetomy: semmi frappáns nem volt, ennyi volt a 100k-s emelés a vet mines ajánlathoz képest 😊
több mint 12 éve
jah igen, azt hittem 1.2 a váltószám annál is 😊
több mint 12 éve
a ctrl+f-es keresés ocho névre sajnos nem dobta ki olcsót, így azt észre se vettem...Wyatt frappánsan 1.01 millát ajánlott az olcsónak, tehát neked 1.1 nem elég, 1.11-et kell nyomatnod 😊fetomyBooo, JJ csalni próbál 😀Wyatt?jjncaa
talán a rendes nevet le lehetne írni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azaz 1.31-et.Wyatt frappánsan 1.01 millát ajánlott az olcsónak, tehát neked 1.1 nem elég, 1.11-et kell nyomatnod 😊fetomyBooo, JJ csalni próbál 😀Wyatt?jjncaa
több mint 12 éve
Wyatt frappánsan 1.01 millát ajánlott az olcsónak, tehát neked 1.1 nem elég, 1.11-et kell nyomatnod 😊Booo, JJ csalni próbál 😀Wyatt?jjncaa
több mint 12 éve
Booo, JJ csalni próbál 😀Wyatt?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
szopkovic, akkor nem is kell WR a csapatbaEgy fehér CB mindig elkél a csapatba Megatronék ellen
visszahordani is Tebow fog, CB is Ő lesz, Edelman meg visszavonulStez
több mint 12 éve
szopkovic, akkor nem is kell WR a csapatbavisszahordani is Tebow fog, CB is Ő lesz, Edelman meg visszavonul
több mint 12 éve
És Sobri templomot alapít, ezúttal tényleg.
több mint 12 éve
És mi lesz ha Tebow lesz az irányítótok?😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mallett tiszteletére kellett cserélni, de majd lesz az is 😀Julian Edelman, WR: 3 év, 785.000 (bekaphatod Rata 😛)WyattNem hordod a szép Edelman sigjeidet úgyhogy azt hittem már nem szereted 😛Rataxes
több mint 12 éve
Julian Edelman, WR: 3 év, 785.000 (bekaphatod Rata 😛)WyattNem hordod a szép Edelman sigjeidet úgyhogy azt hittem már nem szereted 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én is toltam volna Edelmanra egy minimumot, nehogy azt hidd Wyatt, hogy beránthattad volna utolsó percben 😛
több mint 12 éve
javítottam a licitet gabo, köszi, hogy szóltál
több mint 12 éve
Asszem mindenkinek válaszoltam. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!