GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
nincs izgulnivalója annak akinek nem jut QB, hisze Gabtsi csak 1/3 lesz, szóval delonso_ biztos szívesen és olcsón odaadja RGIII választásának lehetőségét 😀
több mint 12 éve
nagy szívás nincs, idén még úgyse akartam robbantani így legalább véletlenül sem fogok QB nélkül 😀
több mint 12 éve
Azért az árért had menjen 😊ez bizonykellett neked eladni ElishátMario annyit nem ér nekem az fix 😊 Elinak meg mennie kellett ez van 😊Toca
megérdemled 😕
majd beruházhatsz a 13 millás Mariora, Ő lehet az új QB-d isStez
de azért masszív franchise az, ahonnan Elinak mennie kell, csak így lazán 😀Stez
több mint 12 éve
ez bizonyMario annyit nem ér nekem az fix 😊 Elinak meg mennie kellett ez van 😊Toca5.5 az anyjakellett neked eladni Elishát
Nah akkor most ki a fszomat vigyek el 😀Toca
megérdemled 😕
de azért masszív franchise az, ahonnan Elinak mennie kell, csak így lazán 😀
több mint 12 éve
Mario annyit nem ér nekem az fix 😊 Elinak meg mennie kellett ez van 😊5.5 az anyjakellett neked eladni Elishát
megérdemled 😕
több mint 12 éve
ezért kell néha huszárvágással egy nagynak tűnő összeget letenni, mert ha több részvevős árverseny megy egy játékosért, abból már sose sül ki jó5.5 az anyjacap space bőven van, és ha (az eddig még semmit nem bizonyító) Flynn 6.5 akkor ennyiért nem gázkristof
Toca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
5.5 az anyjakellett neked eladni Elishát
megérdemled 😕
majd beruházhatsz a 13 millás Mariora, Ő lehet az új QB-d is
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
5.5 az anyjacap space bőven van, és ha (az eddig még semmit nem bizonyító) Flynn 6.5 akkor ennyiért nem gáz
Toca
több mint 12 éve
szaba
10 556
Mondjuk én vagyok a hülye, hogy még szóba állok veled 😀WyattAnnyit szenvedett a simmel, hogy megérdemli. Elfelejtettem amúgy szólni, hogy eladom Smith-t és ígértem? Mert akkor bocs, de mostanában nagyon kimennek dolgok a fejemből. 😕
több mint 12 éve
Ő se túrógombóccal dobál, azanyjaaaa....Illlllyet... lecseszitek nekem itt Fitzmagicet.... most tépelődhetek megér-e 4.3-at.Delonso_Ne tépelődj már 😀szaba
több mint 12 éve
szaba
10 556
Illlllyet... lecseszitek nekem itt Fitzmagicet.... most tépelődhetek megér-e 4.3-at.Delonso_Ne tépelődj már 😀
több mint 12 éve
Illlllyet... lecseszitek nekem itt Fitzmagicet.... most tépelődhetek megér-e 4.3-at.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
muhahaa, adam egy héten belül leigazolta Wardot, majd vonultathatja is vissza 😀Stezam se jár utána bünti, minek vonultatná vissza?
megy az örök waiver-mezőkre gondolom
több mint 12 éve
muhahaa, adam egy héten belül leigazolta Wardot, majd vonultathatja is vissza 😀Stezveterán minimumot kap szóval kirakhatja igyen munhaha
több mint 12 éve
muhahaa, adam egy héten belül leigazolta Wardot, majd vonultathatja is vissza 😀
több mint 12 éve
nekem az lenne a kerdesem h a fa szabalyai ugyanazok lesznek a front7 korben is ?mármint mire célzol? Egyszerre indul gondolom, csak szopatós lesz, hogy egyből kell menni DTre, DEre és LBle is ha épp mind kell, nincs idő agyalni, hogy ki fér bele ki nem 😂
mert akkor aprilis 1-en nem csak bolondok napja lesz hanem orultek haza is 😀Fake
Stez: skittlest nem adok, mert Flynnt is azzal kell táplálni 😀
több mint 12 éve
Már azért is viheted Steinbachot és Benzint, ha csak szépen mosolyogsz. 😀Ja, csak komplett offenseben, de az meg ígyis megvan köszi 😀Hát sajnos mostmár nem tudom belerakni, mivel nem szabad szerkeszteni 😕 😕 😕Akkor Steinbach nem is kell?
De majd megoldjuk, odaadod érte benzint meg mcminit 😀fetomy
Néhány napja még kifejezetten érdekelt. 😀
Gondolj bele, milyeneket tudna blokkolni Mcminivel az oldalán Benzinnek.
Meccs/150 yard garantált.Stez
De most vettem egy zacskó családi szotyit, fele még megvan azt odaadom értük ha gondolod 😀fetomy
A szotyit meg tartsd meg, nekem csak a skittles. :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem az lenne a kerdesem h a fa szabalyai ugyanazok lesznek a front7 korben is ?mert akkor aprilis 1-en nem csak bolondok napja lesz hanem orultek haza is 😀