GM Lapszemle

11 feliratkozó

több mint 3 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Utolsó szezonjára készül a Rams magyar származású GM-je - az nfl.com-nak nyilatkozott a rutinos szakember

nfl.com: - Érdekes hírek kaptak szárnyra az utóbbi napokban az NFL berkeiben, mit szól hozzájuk?
adam8: - Avasson be, én nem hallottam semmit.

nfl.com: - Egyes beatwriterek Kalifornia-szerte cikkeznek arról, hogy lemondásra készül.
adam8: - Ugyan-ugyan, sok mindent mondtak rólam, nem csak az újságírók, de maguk a GM-kollégák is az elmúlt évtizedben. Miért mondana le valaki, aki évről-évre, éles szemmel szerez jó ár/értékű szabadügynököket. Sztárokat éppúgy, mint hatásos cseréket.

nfl.com: - Kiváló FA-igazolások, hát igen, hirtelen egyet se tudok megnevezni.
adam8: - Én se, hogy b***ná meg, de a 2010-es rookie szezonomban a Redskinsben elértem, hogy létrehozzanak egy rólam elnevezett FA-szabályt.

nfl.com: - Akkoriban volt az, hogy a fél ligát leszerződtette veteránminimumért, akkor is, ha kevesebb végtagjuk volt, mint az anatómia-könyv kérné.
adam8: - Az az (nevet).

nfl.com: - Volt egyéb szabály, amivel honorálták a munkásságát?
adam8: - Igen, a trade-ek felülvizsgálatához köze volt a stábom által nagy potenciálú irányítónak látott, Rex Grossman megszerzésének.

nfl.com: - Ezért nem hibáztathatja magát, 2010-ben senki sem tudhatta, hogy Rex nem lesz a Hall of Famer irányítók egyike.
adam8: - A draft azért jobban ment.

nfl.com: - Szerettem is volna rátérni, karrierje első draftjának hetedik körében viszont kihúzott egy HOF esélyest.
adam8: - Igen, Antonio [Brown – a szerző.]. Hihetetlen alázatos játékosként ismertem meg, és karrierje legfényesebb éveit töltötte a kezeim alatt, ezidáig egyetlen aranygyűrűm [2014] egyik fő letéteményese volt.

nfl.com: - Von Miller egy másik ékköve volt annak a csapatnak, őt egy évvel Brown után draftolta.
adam8: - Az egyik legjobb, aki valaha a csapatomban volt...na de a Ramsben [2016-] legalább annyi jó játékost draftoltam, mint a Skinsben.

nfl.com: - A rookie Justin Herbert, akit tavaly az 1/26-os pickkel láncolt a csapatához, mindenképp hatalmas dolgokra hívatott.
adam8: - Ez így van, ha egyszer felállok ebből a székből, az utódom irigylésre méltó helyzetben lesz, hiszen egy ilyen potenciálú fiatal irányítója lesz, ráadásul a csapat számára nagyon előnyös szerződéssel. De Justin mögött egyelőre csak egy – kiváló – szezon áll, vannak azonban draftoltjaim, akik már több éve konstansan remek teljesítményt nyújtanak, mint Zeke Elliott, vagy a 2. kör elején draftolt TJ Watt – aki sajnos már a Falconst erősíti.

nfl.com: - Impresszív névsor, gondolom, ha egy játékost kéne kiemelni, akinek legtöbbet köszönhet karrierje során, közülük választana egyet.
adam8: Nagyon nehéz kérdés, de nem egészen. Ha egy nevet kellene mondjak, az Drew Brees, akit 10 éve egy kockázatos franchise tag-match keretében, két első kör árán hoztam el a Redskinsbe… majd az egy éves pihenőm után egy 2. körért a Ramsbe, a franchise-aim arca.

nfl.com: - Micsoda játékos! Hát igen, az nem egy klasszikus trade volt, de sokan azt mondják jó irányítót nem lehet csere keretében megszerezni. Erről mit gondol?
adam8: - Nem teljesen értek egyet. Hadd meséljek egy történetet. Néhány éve - a Brees utódjának szánt - Mitch Trubiskyt egy 1/13-as pickért cserébe a legnagyobb riválisomhoz, Braxa csapatába cseréltem. Nagyon szurkoltam Mitchnek, hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeket…na, de így se rossz – mosolyodik el a GM.

nfl.com: - A GM-ek időnként kockázatokat vállalnak, mely vagy bejön vagy nem. Önnek csak 2 szezonja volt a tízből melyet elit irányító nélkül töltött, mit javasolna a jelenleg QB-krízissel küzdő kollégáknak.
adam8: - Nos én már, amit szerettem volna, elértem. Megannyi csoportgyőzelem, főcsoportdöntők, SuperBowl vereség és győzelem, így szívesen adok tanácsot a fiataloknak. Ez a szakmai portál nagy segítségükre lehet a QB-kérdésben.

nfl.com: - SuperBowlt akart veszíteni?
adam8: - Akart a nyavalya, és máig nem értem, hogy bő két éve a 3. számú irányítóm miért passzolt a nagydöntő utolsó játékában, 6 pontos előnynél…

nfl.com: - Picksixet..
adam8: - Nos igen, a sors akarata volt. A szakmailag kifogástalan kollégám, Iktriad, így a csúcsra juthatott, örülök a sikerének, de jobban örültem volna, ha a segítségem nélkül sikerül – temeti kezébe az arcát a veterán GM.

nfl.com: - Lesz-e második aranygyűrűje mit gondol?
adam8: - Offseasonben minden csapat SB-esélyes, mindazonáltal a sors ajándéka lenne, ha az utolsó szezonomban beesne még egy bajnoki cím.

nfl.com: - Lebukott, utolsó szezon, szóval akkor tényleg ennyi volt?
adam8: - Hehe igen, ennyi. Örülök, hogy 11 szezonon keresztül részese lehettem egy kiváló GM-körnek, néhány kritikust megcáfolhattam, sok trash-talkban részt vehettem, izgalmas játszmáknak lehettem a részese, és rengeteg dolgot tanulhattam, őszintén kívánok minél több sikert a régi és új GM-kollégáknak... de csak 2022-től, 2021-ben a Ramsem még lenyom egy utolsó hajrát, ahol remélhetőleg mindenkit félre tudunk lökni az útból.

nfl.com: - 30 perce beszélünk és most ledobja ezt az atombombát, pedig már tényleg beleéltem magam, hogy még sokáig az NFL részese lesz Ön. Mit üzen azoknak, akik hozzám hasonlóan sokkban vannak most?
adam8: Az élet úgy hozta, hogy egy egészen más területen fogom kamatoztatni a GM-játék során elsajátított dolgokat 2022-től, köszönetem jeléül egy videoüzenettel búcsúzom.

több mint 3 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 608
TÉVHITEK, SZTEREOTÍPIÁK ÉS TÚLREAGÁLÁSOK MOCK DRAFTJA

Figyelem! A következő mock draft a prospectekről eddig kialakult közvéleményen, különféle tévhiteken és sztereotípiákon alapszik, NEM a szerző saját véleményén és prospect rangsorán. Bármilyen hasonlóság a játékosokról alkotott saját véleményemmel és az egyelőre csak alakulóban lévő rangsorommal pusztán a véletlen műve. Vigyázat! Az iromány nyomokban iróniát és szarkazmust tartalmaz.

1/1. Carolina Panthers: Trevor Lawrence, QB (Clemson)
Lawrence minden idők legjobb QB prospectje, sőt mi több Luck óta is ő a legjobb QB prospect, NFL-be való régóta várt megérkezése egyenértékű a megváltó eljövetelével. Bárki bármit mond, senkinek ne legyen szemernyi kétsége sem afelől, hogy akkor is ő lenne az 1/1, ha maga Urban Meyer irányítaná a GM játék Panthersét.

1/2. TRADE San Francisco 49ers (via PIT): Justin Fields, QB (Ohio State)
Adta magát, hogy ha Carr megkapja a bizalmat, akkor a Steelers majd lerabol valakit, akinek franchise QB-ra van szüksége. Az "áldozat" ezek szerint a Niners lett, a Fields vs. Wilson csatát pedig a college playoff elődöntőben nyújtott produkciójával előbbi nyeri.

1/3. Washington Football Team: Zach Wilson, QB (BYU)
Nem lehet a végtelenségig tologatni a QB draftot. Meg különben is, hogy néz az ki, hogy pont "a" Football Team névre hallgató csapatnak nincs épkézláb kezdő irányítója!? A class megkérdőjelezhetetlen top 3 QB-jából kizárásos alapon Wilson maradt.

1/4. New Orleans Saints: Penei Sewell, OT (Oregon)
GM körökben köztudott, hogy a Saints fejese támadófalember-mániás. Akkor pont a korszakos OL prospectet ne húzná be? Ráadásul hiányposzt nála az OT.

1/5. Chicago Bears: Micah Parsons, LB (Penn State)
Defense, defense, defense. A posztot nem is nagyon kell nézni, az egység minden szintjére nagyjából egyformán ráfér az erősítés. Miután a labda ezen oldalán még senki sem kelt el, nyithatja is a sort a draft poszttól függetlenül legjobb és legbiztosabb védő prospectje, a legújabb "Kuechly óta a legjobb LB".

1/6. Baltimore Ravens: Ja'Marr Chase, WR (LSU)
Illő volna (az amúgy lejáró szerződésű) Chris Godwin mellett más használható célponttal is felfegyverezni Lamart.

1/7. Washington Football Team: Kyle Pitts, TE (Florida)
Wilson nem panaszkodhat, a tavaly draftolt kiváló elkapótrió mellé ráadásként megkapja a tight end poszt Trevor Lawrence-ét / LeBron Jamesét / Freddie Mercury-ját.

1/8. Buffalo Bills: DeVonta Smith, WR (Alabama)
IRL is akkor lett valaki Josh Allenből, amikor a sok középszer és tucatjátékos mellé kapott végre egy top elkapót is. Minden idők legjobb college WR pályafutásának birtokosából rossz NFL-játékos nem lehet.

1/9. Las Vegas Raiders: Kwity Paye, EDGE (Michigan)
Paye a 2020-as szezonban lejátszott négy egész darab meccsén minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy ő a class top EDGE prospectje. Instant gyógyír a Raiders pass rush problémáira.

1/10. Dallas Cowboys: Jaylen Waddle, WR (Alabama)
Waddle természetesen csak DeVonta után draftolva, hisz a Tide nagy négyesének, majd nagy duójának tagjaként is utolsó/második volt a sorban, így azt már felesleges is nézni, hogy mint NFL-prospect melyik alabamai elkapó miképp fest.

1/11. Philadelphia Eagles: Alex Leatherwood, OT (Alabama)
Az Alabama elit offense-ének elit támadófalában csak elit prospect lehet a left tackle, főleg úgy, hogy már egy évvel ezelőtt szárnyra kapott vele kapcsolatban az első körös narratíva.

1/12. Washington Football Team: Patrick Surtain II, CB (Alabama)
A sok prémium pickből a védelemre is illene fordítani. A VT-s csávót szokták még top cornerként emlegetni a szakik, de ő ebben a szezonban nem játszott, Surtain viszont igen, és jól is, így legyen utóbbi.

1/13. Detroit Lions: Caleb Farley, CB (Virginia Tech)
Kellene egy kezdő corner, Surtain már elkelt, jöhet a VT-s csávó.

1/14. Baltimore Ravens: Christian Darrisaw, OT (Virginia Tech)
Az elit elkapó után egy elit vakoldali tackle, hogy kevésbé kelljen tartani attól, hogy a Madden playoffban is az első épkézláb védelem ellen kipukkad a Lamar-lufi.

1/15. Buffalo Bills: Gregory Rousseau, EDGE (Miami-Fl.)
Paye elkelt, így marad az, aki egy évvel ezelőtt volt minden kétséget kizáróan a class top EDGE prospectje.

1/16. Los Angeles Rams: Samuel Cosmi, OT (Texas)
Ha már tiéd az évtized stealje, akkor illik is gondoskodni a zsákmány biztonságáról.

1/17. Jacksonville Jaguars: Trey Lance, QB (North Dakota State)
Iktriadnak új kezdő irányítóra van szüksége, és pont az ölébe hullik egy potenciális franchise QB-nak tartott FCS prospect. Mint egy ideális világban. *Zene*

1/18. Minnesota Vikings: Mac Jones, QB (Alabama)
Világos, hogy New Orleansban Hill a trónörökös, Winstonnak nem teremhet babér. Úgyhogy elit supporting casttal rekordokat döntögető immobilis fehér pocket passer SEC powerhouse-ból, először.

1/19. New York Jets: Jayson Oweh, EDGE (Penn State)
Ultraatletikus, nyers, nem túl produktív EDGE? Persze, hogy első kör!

1/20. Kansas City Chiefs: Kyle Trask, QB (Florida)
Rányomhatjuk végre a “Failed” bélyegzőt a Trubisky-aktára!? Elit supporting casttal rekordokat döntögető immobilis fehér pocket passer SEC powerhouse-ból, másodszor.

1/21. Arizona Cardinals: Travis Etienne, RB (Clemson)
Az NFL hívására tavaly még meglepetésre nemet mondó Etienne az egyetemen töltött plusz egy év alatt sem hízott meg, de elkapni legalább megtanult, így már szívbaj nélkül behúzható az első körben.

1/22. Tennessee Titans: Jaycee Horn, CB (South Carolina)
Nem kell aggódni amiatt, hogy nem jutott új franchise irányító és hogy a jövő évi QB classt már most temetni lehet - Brady még úgyis évekig eldobálgat, nyugodtan lehet foltozni a csapat többi részét. Például a CB-állományt, ahol nincs igazi húzónév.

1/23. TRADE Miami Dolphins (via WAS): Shaun Wade, CB (Ohio State)
Elég már a Washingtonból, jöjjön fel ide inkább az első körből egyébként hiányzó Dolphins 2/9-ről, hadd lehessen hozzájuk is mockolni valakit. Egy minőségi cornerre nagy szükség volna Miamiban, és manapság ha valaki kezdő CB az Ohio State-en, akkor magától értetődően első kört ér; hogy a pályán megközelíti-e ezt a szintet, azt már nem kell nézni.

1/24. Seattle Seahawks: Zaven Collins, LB (Tulsa)
A korai mock draftok ritka jelensége az első körös small-school védő, de Collinst nem sokáig lehetett feltartóztatni, miután kvázi Zach Wilson felemelkedésének defense oldali megfelelőjét produkálta ebben a szezonban.

1/25. New England Patriots: Rashod Bateman, WR (Minnesota)
Julio öregszik, JuJu lejár, Fitzgerald öregszik és lejár, Jeffery már csak árnyéka régi önmagának, valamirevaló tight end nincs a keretben - ráfér némi vérfrissítés Ryan fegyverarzenáljára, hadd dobálózzon még egy jót, mielőtt nyugdíjba vonul.

1/26. Los Angeles Chargers: Rashawn Slater, OL (Northwestern)
Komoly erősítéseket igényel a Chargers támadófala annak érdekében, hogy Mahomes ne IRL Bolts minőségű "védelmet" kapjon. Slater tökéletesen megfelel erre a célra; ha offensive linemanként megtehette, hogy opt-outol, akkor csak jó lehet.

1/27. Pittsburgh Steelers (via SF): Christian Barmore, DT (Alabama)
Tuitt mellé egy másik kitűnő belső védőfalember, az IRL Steelersnél jól bevált módszert követve.

1/28. New York Giants: Jeremiah Owusu-Koramoah, LB (Notre Dame)
Carter Coughlin a csapat egyetlen szerződés alatt álló linebackere, és a Coughlinok aranykorának már amúgy is rég vége New Yorkban.

1/29. Denver Broncos: Alijah Vera-Tucker, OL (USC)
Mindenekelőtt új kezdő irányítóra lenne szüksége a csapatnak, de nem maradt erre alkalmas jelölt. Helyette érkezik egy sokoldalú támadófalember, hogy legalább legyen aki megvédi a franchise QB-t, ha egyszer majd olyan is lesz.

1/30. Green Bay Packers: Azeez Ojulari, EDGE (Georgia)
Olyan college powerhouse-ból érkezik, amelyik hagyományosan erős a posztján a tehetségek kinevelésében. Ez a tény már önmagában előkelő draftpozícióra predesztinálja, de ha ehhez hozzávesszük, hogy tipikus kiforratlan speed rusherről van szó, akkor már nem is kérdés, hogy első körben kell elkelnie.

1/31. Atlanta Falcons: Rondale Moore, WR (Purdue)
Kézenfekvő lenne Najee Harris személyében behúzni az elkapni tudó Derrick Henry-t és a futójátékra helyezni a hangsúlyt, ha már Russell Wilson a kezdő irányító, de az egyesről harmincegyesről most célszerűbb passzolni (© Pete Carroll). A college pályafutása alatt egyetlen meccsről sem hiányzó DeVonta Smith-t össze fogják törni az NFL-ben, de a fél egyetemi karrierjét a kórházi szobában töltő Moore-t nem kell félteni.

1/32. Cincinnati Bengals: Wyatt Davis, OG (Ohio State)
A class legjobb klasszikus guard prospectje (értsd: akinél nem kérdés, hogy az NFL-ben OG-t vagy OT-t fog játszani), és mint ilyen, automatikusan első kört érő játékos.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 584
“Több forrás egybehangzó értesülése szerint a 49ers jelentős erőket mozgat meg egy top 5 draft cetli megszerzése érdekében. Jelenleg legvalószínűbb forgatókönyvnek a Steelers által birtokolt 1/2 megszerzése tűnik.” via Adam Shefter
somoskovig
Megkérdeztük a Steelers vezetőedzőjét a pletykáról:
Garry Dulac: Igaz, hogy a korábbi tervekkel ellentétben mégsem gondolkodik a Steelers a Justin Fields-Zach Wilson pároson és a keret átalakításán?

Mike Tomlin: Korábban sem volt erről szó, nekünk Derek Carr az irányítónk!

GD: De korábban biztos források azt állították, hogy Carr-t aktívan árulja a Steelers?

MT: Erről nem tudok. Nekünk Derek Carr az irányítónk!
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 944 — 49ers GM
“Több forrás egybehangzó értesülése szerint a 49ers jelentős erőket mozgat meg egy top 5 draft cetli megszerzése érdekében. Jelenleg legvalószínűbb forgatókönyvnek a Steelers által birtokolt 1/2 megszerzése tűnik.” via Adam Shefter

Szerkesztette: somoskovig

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 614 — Jedi Master
Washington Black Hydras év értékelő:

LaDainian Tomlinson GM számba vette az év történéseit, különösen az újoncokra figyelve, mivel csapatszinten az év egy értékelhetetlen nulla 😀 Tomlinson Úr természetesen nem rúgja ki magát, hiszen a jövő továbbra is épül.

QB poszton nem történt változás, Fitzmagic az Fitzmagic, nyilván nem rajta ment el az idény.
RB poszton Ekeler sérülésekkel bajlódott, de biztos pontja a csapatnak, bár a szerződése lejárt. Edwards (IRL Ravens kezdő) szintén jó fogás volt, fiatal és bőven jó 2. opciónak.

WR poszton tavaly 3. db 1. körös lett kiválasztva, és egyértelműen elégedett lehet velük a csapat:
CeeDee Lamb: 935y / 5TD, 12,6y/Rec
Tee Higgins: 908y / 6TD, 13,6y/Rec
Brandon Aiyuk: 748y / 5TD, 12,5y/Rec
Továbbá Sterling Shepard szintén összeszedett 656y / 3TD-t, pedig meccseken át sérült volt. És Keke Coutee is előrébb lépett kicsit, 400y / 3TD egy 5. számú elkapótól nagyon rendben van.
Közülük a PFF Top30 WR-ben 3 is ott van, ami szintén pozitív.
TE Cole Kmet minden meccsen pályán volt, ami jó, de ennyi. Majd fejlődik.

OL-ek között a felállás ugyanaz, mint tavaly, az rendben van, a mélység is megoldott, középső körrel húzott G-ból is kezdő lett, így nincs gáz.

Di poszton Goldman évekre aláírt tavaly, itt a mélységet kell erősíteni majd a drafton.
ED Bosa és Hunter két elit alapkő, de használható csere nincs, így ez is megoldásra vár.
LB-ek között végre van egy nem bust, akit top10-ben húztam 😀 Devin White előrelépett, 133 Tackle és 9! sack, ami LB-ek között magasan a legtöbb.
Hicks szintén remek kezdő továbbra is, bár tőle talán megválik a csapat.
Nwosu 2. évére szintén fejlődött, 5 sackje is volt, ő is remekel a pass rushban.

DB posztokon is sok a fiatal, nagy változások nem lesznek, csak FS szükséges és 2-3 évre biztosítva a kezdő, bár CB posztra kell a mélység.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 369 — Wrath of Khan
2020 Buffalo Bills class értékelő 16 meccs után

1/12: Derrick Brown, DL (Auburn)

PFF grade: 60.7
RDef: 53.3
PRush: 73.3
Cov: 72.1

Anno draft alatt nem örültem, hogy őt tudtam húzni. Azóta többször meg is bántam már, hogy nem Kinlawt húztam, de hálistennek a szezon végére elkezdte összeszedni magát, így kezdek megbékélni vele (gabo Neked azért eladó).

2/10: Antoine Winfield Jr., S (Minnesota)

PFF grade: 65.3
RDef: 83.4
PRush: 83.0
Cov: 53.0

Ő abszolút célpont volt végig, és elégedett vagyok azzal is, ahogy játszik. Safetyből jól állok.

2/13: Damon Arnette, CB (Ohio State)

PFF grade: 59.4
RDef: 55.7
PRush: -
Cov: 41.2

Korán húzták, de sérülékenynek tűnik, és annyira nem is tűnik húdekurvajónak. Reméljük jövőre jobb lesz.

2/19: Jeremy Chinn, LB/S (S. Illionis)

PFF grade: 59.4
RDef: 49.4
PRush: 61.1
Cov: 64.0

Másik célpont, Defensive Rookie of the Year? Ő nem eladó gabo!

3/13: Adam Trautman, TE (Dayton)

PFF grade: 78.0
Recv: 67.2
Pblk: 60.2
Rblk: 84.1

Tetszik a dolog, jó helyen van, bár idén Brees már finoman szólva se volt az igazi.

4/10: Davon Hamilton, DL (Ohio State)

PFF grade: 53.9
RDef: 51.2
PRush: 59.6
Cov: 60.0

Nem mondom, hogy kurva jó, de legalább játszik.

4/12: Antonio Gandy-Golden, WR (Liberty)

PFF grade: 44.6
Run: 62.8
Recv: 43.8
Pblk: 62.8
Rblk: 50.3

Nem játszott túl sokat, és IR-en is volt, de őt project játékosként húztam, szóval kb. ezt vártam. Remélem jövőre jó lesz.

4/25: Saahdiq Charles, OL (LSU)

PFF grade: 60.0
Pblk: 71.0
Rblk: 60.0

Kezdett öt meccsen IR előtt, de nem sok köszönet volt benne.

4/32: Quartney Davis, WR (Texas A&M)

Kuka, undrafted lett és ki is baszták még szezon előtt.

5/6: David Woodward, LB (Utah State)

Kuka.

5/13: Khalid Kareem, EDGE (Notre Dame)

PFF grade: 59.6
RDef: 57.0
PRush: 58.3
Cov: 81.2

Van egy sackje!

6/13: Darnell Mooney, WR (Tulane)

PFF grade: 67.1
Run: 51.2
Recv: 65.7
Pblk: -
Rblk: 85.6

Na, ő visszahozza azt, amit Quartney Davissel buktam. 500 yard, 4 TD.

6/33: Evan Weaver, LB (California)

PS-ben van, tudtommal nem lépett pályára.

7/12: Michael Warren, RB (Cincinnati)

Volt PS-ben egy két helyen, de jelenleg nincs csapata. Kuka.Összefoglalva Brown, Winfield, Chinn, Trautman, Mooney király, ami miatt elégedett vagyok a draft classal.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 850 — Scream and scout
2021 mock draft, indoklás nélkül idő szűke miatt:
1/1. Carolina Panthers (3-13, .523): Trevor Lawrence, QB (Clemson)
1/2. Pittsburgh Steelers (3-13, .537): Ja'Marr Chase, WR (LSU)
1/3. Washington Football Team from Indianapolis Colts (4-12): Justin Fields, QB (Ohio State)
1/4. New Orleans Saints (4-11-1, .480): Penei Sewell, OT (Oregon)
1/5. Chicago Bears (4-11-1, .527): Micah Parsons, LB (Penn State)
1/6. Baltimore Ravens from Tampa Bay Buccaneers (5-10-1): Gregory Rousseau, EDGE (Miami-Fl)
1/7. Washington Football Team (6-10, .494): Kyle Pitts, TE (Florida)
1/8. Buffalo Bills (6-10, .520): Jaylen Waddle, WR (Alabama)
1/9. Las Vegas Raiders (6-10, .572): Jevon Holland, S (Oregon)
1/10. Dallas Cowboys (6-9-1, .488): Zach Wilson, QB (BYU)
1/11. Philadelphia Eagles (6-9-1, .529): Trey Lance, QB (North Dakota State)
1/12. Washington Football Team from Miami Dolphins (7-9, .484): Kwity Paye, EDGE (Michigan)
1/13. Detroit Lions (7-9, .516): Patrick Surtain II, CB (Alabama)
1/14. Baltimore Ravens (7-9, .527): Caleb Farley, CB (Virgnia Tech)
1/15. Buffalo Bills from Cleveland Browns (7-9, .535): Carlos Basham, EDGE (Wake Forest)
1/16. Los Angeles Rams (8-8, .492): Zaven Collins, LB (Tulsa)
1/17. Jacksonville Jaguars (8-8, .518): Alex Leatherwood, OT (Alabama)
1/18. Minnesota Vikings (8-8, .541): DeVonta Smith, WR (Alabama)
1/19. New York Jets (9-7, .469): Rashad Weaver, EDGE (Pittsburgh)
1/20. Kansas City Chiefs (9-7, .521): Sam Cosmi, OT (Texas)
1/21. Arizona Cardinals (9-7): Travis Etienne, RB (Clemson)
1/22. Tennessee Titans (10-6, .459): Shaun Wade, CB (Ohio State)
1/23. Washington Football Team from Houston Texans (10-6, .475): Christian Barmore, DI (Alabama)
1/24. Seattle Seahawks (10-6, .490): Dylan Moses, LB (Alabama)
1/25. New England Patriots (9-7): Ronnie Perkins, EDGE (Oklahoma)
1/26. Los Angeles Chargers (9-6-1): Alijah Vera-Tucker, OG (USC)
1/27. San Francisco 49ers (10-6): Wyatt Davis, OG (Ohio State)
1/28. New York Giants (12-4): Jaycee Horn, CB (South Carolina)
1/29. Denver Broncos (11-5): Rondale Moore, WR (Purdue)
1/30. Green Bay Packers (13-3): Aidan Hutchinson, EDGE (Michigan)
1/31. Atlanta Falcons (13-3): Paris Ford, S (Pittsburgh)
1/32. Cincinnati Bengals (14-2): Rashawn Slater, OG (Northwestern)


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 614 — Jedi Master
A Washington tulajdonosi és general manageri döntését ezennel publikálja a ligának a csapat nevét illetően:

L. Tomlinson, GM: "Hosszú évek után a normálatlan és egyre idiótább világ miatt kényszerűségből elkaszáltuk a történelmi és fogalommá vált nevünket, melynek eredményeképp új csapatnevet kellett választani, mivel a football team megnevezést nevetségesnek tartjuk és elutasítjuk.
Így a liga 2021-es bajnokcsapatának új neve: Washington Black Hydras!
A PC világ meg bekaphassa!"

Chargers LT
Új logónak javasolhatom ezt?

alatriste
Igen, igen, ez felvetődött, mint logó, bár ez a Hydra nem az a Hydra 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 158 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Washington tulajdonosi és general manageri döntését ezennel publikálja a ligának a csapat nevét illetően:

L. Tomlinson, GM: "Hosszú évek után a normálatlan és egyre idiótább világ miatt kényszerűségből elkaszáltuk a történelmi és fogalommá vált nevünket, melynek eredményeképp új csapatnevet kellett választani, mivel a football team megnevezést nevetségesnek tartjuk és elutasítjuk.
Így a liga 2021-es bajnokcsapatának új neve: Washington Black Hydras!
A PC világ meg bekaphassa!"

Chargers LT
Új logónak javasolhatom ezt?


Liverpool Fc fan
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 614 — Jedi Master
A Washington tulajdonosi és general manageri döntését ezennel publikálja a ligának a csapat nevét illetően:

L. Tomlinson, GM: "Hosszú évek után a normálatlan és egyre idiótább világ miatt kényszerűségből elkaszáltuk a történelmi és fogalommá vált nevünket, melynek eredményeképp új csapatnevet kellett választani, mivel a football team megnevezést nevetségesnek tartjuk és elutasítjuk.
Így a liga 2021-es bajnokcsapatának új neve: Washington Black Hydras!
A PC világ meg bekaphassa!"

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 608
HOUSTON TEXANS DRAFT CLASS 2020

1/3. Tua Tagovailoa, QB (Alabama) - No. 3 overall prospect
Smokescreeneltem ugyan kicsit Mariotával, amikor Somos uszította a népet, hogy tradeljenek be elém, de az ő időközbeni leigazolása sem változtatott azon, hogy az 1/3-ra való feltrade-del a fő célpont - ahogy gondolom a többség számára mindvégig nyilvánvaló volt - nem más, mint Tua. A felmozgáshoz persze kellett az is, hogy a Tua jelentette A1 terv mellett lehetett egy olyan A2 tervem, mint Chase Young. Nem dőltem volna a kardomba, ha valaki megelőz és nekem “csak” a következő bő egy évtized egyik legjobb EDGE-je jut, de Luck visszavonulása után nyilván az új franchise irányító megtalálása lett a mindenek felett álló prioritás. Tua pedig kivételes QB prospect. A sérülése nyilván jelent egyfajta kockázatot, de semmivel sem rizikósabb, mint egy makulátlan kórlappal rendelkező, de nála jóval gyengébb képességű játékosért prémium picket adni és tőle várni azt, hogy majd biztos minőségi NFL-irányító lesz belőle. (Khm, Herbert, például.)
Már csak azért kellett szurkolnom, hogy IRL csússzon...
IRL: 1/5. Dolphins - ... de nem csúszott. Nem Miami volt az álomdesztináció, jobban örültem volna, ha a Chargershez kerül, vagy ők is passzolják és később valaki feltradel érte. Így alakult, de ez a forgatókönyv sem tragédia, elvégre a franchise QB az franchise QB.

1/28. Denzel Mims, WR (Baylor) - No. 17 overall prospect
Luck manővere tett róla, hogy win-now mód helyett az idei egy átmeneti év legyen a csapatnál. Az azonnali needeket így nem feltétlenül kellett orvosolni, de azért ezzel együtt is igyekeztem kiemelt figyelmet fordítani a korai körökben a WR-CB-EDGE hármasra. C.J. Hendersonért feljöttem volna 1/14-re, de ő meglepően korán kiment. Ruggst pedig, akiért még megfontoltam volna egy ekkora volumenű feltrade-et, elvitte ezzel a pickkel a Bears, így lényegében el is dőlt, hogy maradok mozdulatlan és kivárom az 1/28-at. Ahol szerencsére a value találkozott a needdel.
Reménykedtem benne, hogy a Shenault-Higgins-Reagor-Aiyuk vonal kapósabb lesz, de még erre sem volt szükség ahhoz, hogy Mims lecsússzon idáig; a konszenzusos top három után egyedül a slot receiver Jefferson ment ki előtte. Jó játékosok ők is a maguk módján, és méltán tartják az ideit minden idők egyik legerősebb WR classának, de Jeudy és Lamb mellett csak Mims az, akiben ahhoz is minden megvan, hogy valódi go-to receiver legyen az NFL-ben.
IRL: 2/27. Jets - Kétélű dolog, hogy egy ilyen leharcolt WR-egységben landolt: egyrészt nehezíti a feladatát, hogy rajta kívül nincs épkézláb elkapója a csapatnak (oké, Crowder korrekt slot receiver, de egy jó iparos, semmi több), másrészt viszont lehetőség is számára, hiszen már újoncként is könnyen Darnold első számú célpontja lehet. Teher alatt nő a pálma; én örülök, hogy azonnal bekerül a mélyvízbe, és nem csak epizódszereplő lesz a karrierje elején.

2/3. (35.) Trevon Diggs, CB (Alabama) - No. 18 overall prospect
Reméltem, hogy ezzel a trade-del (2/27 + 3/29 + 4/27) A.J. Terrellért jöhetek majd fel, aki nálam egy korrekt, de semmi extra második számú CB-ből potenciális shutdown cornerré nőtte ki magát, de őt már az eggyel korábbi pickem előtt elvitték. Vacilláltam is az utolsó pillanatig, hogy Diggsért érdemes-e ugyanezt meglépni, mert ott állt mellette a "bizonytalan" megjelölés a boardomon a hiányzó mért eredmények, a korábbi komoly sérülés és a boom-or-bust jelleg miatt, de végül csak rászántam magam. Utólag, jobban átgondolva, már lehet, hogy nem így csinálnám, nem az IRL csúszása, hanem a felsorolt okok miatt (talán túlságosan is előtérbe helyeztem itt a need szempontot, pedig ahogy említettem, nem állt fenn a hiányposztok azonnali betöltésének kényszere), de azt se mondom, hogy megbántam, hogy felmentem érte. A beválási valószínűség és a potenciális érték (upside, ha úgy tetszik) aránya nála volt a legmagasabb a még bent lévő cornereknél.
IRL: 2/19. Cowboys - Jó helyre és ami nála még hangsúlyosabb volt, számára testhezálló védelmi sémába került, ráadásul itt nyilvánvalóan no. 1 cornert akarnak belőle nevelni.

4/4. (104.) Amik Robertson, CB (Louisiana Tech) - No. 64 overall prospect
3/27-ről feljöttem volna 3/14-re, ha a nálam 23. helyen rangsorolt Madubuike lecsúszik odáig, de amikor már kezdtem volna bizakodni, akkor gazdára is talált, majd nem sokkal később Okwara (28.) úgyszintén, így felfelé mozgás helyett végül pár helynyi letrade következett, ahol aztán Darrell Taylorra és Robertsonra szűkült le a kör. Előbbi valamivel előkelőbb helyet foglalt el a boardomon, és posztot tekintve is jobban adta volna magát, miután a fő needek közül egyedül EDGE-t nem húztam eddig, utóbbi játékának azonban nem tudtam ellenállni. Magassága miatt több mint valószínű, hogy soha nem lesz belőle külső CB az NFL-ben, de egészen kimagasló cover és playmaker képességeinek köszönhetően slot cornerként hosszú és fényes profi jövő várhat rá.
IRL: 4/33. Raiders - Remélem is nagyon, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeimet, mert bizony a mosolyom nem volt őszinte, amikor Pete Carrollék kiválasztották a második körben Darrell Taylort, a draftpozícióból kiindulva egyértelműen azzal a szándékkal, hogy a Seahawks jövőbeni védőfalának egyik alappillére legyen. Legalább Robertson sorsának alakulásával is elégedett lehetek eddig, a Raidersnél már újoncként is egyenes út vezet számára az első számú slot cornerré váláshoz.

4/35. (135.) Jack Driscoll, OT (Auburn) - No. 59 overall prospect
A bent maradtak közül első helyen volt a boardomon, és még amúgy is kellett egy csere OT már csak a roster minimumok miatt is. Massie személyében igazoltam idén egy vállalható, de maximum átlagos kezdő RT-t, így viszont, ha minden a tervek szerint alakul, jövőre akár már ki is tudom váltani egy minimum hasonló képességű, de jóval olcsóbb alternatívával. Driscoll játéka szerintem kellően kiforrott ahhoz, hogy right tackle-ként (a vakoldalon én nem is erőltetném) aránylag rövid időn belül kezdőbe verekedje magát az NFL-ben.
IRL: 4/39. Eagles - Pedersonék valamelyest keresztül húzták a számításaimat; tackle poszton Driscoll nyilván labdába sem rúghat a Dillard - Lane Johnson páros mellett. Öröm az ürömben, hogy guardként számolnak vele (már a drafton is így jelentették be), ahol viszont minden esélye megvan rá, hogy idővel kezdővé avanzsáljon.

5/12. (147.) John Hightower, WR (Boise State) - No. 60 overall prospect
Csalódott lettem volna, ha úgy jön ki a lépés, hogy egy ilyen minőségű receiver felhozatalból, WR needes csapattal nem sikerül az általam 15-20 legjobbnak tartott elkapó közül legalább kettőt behúznom. Sikerült.
Hightower John Brown-szerű játékos, belőle is egy olyan második számú receiver lehet, aki a vertikális játékban a leghasznosabb. Nem a legkomplexebb szerepkör, de még így is bőven lesz mit tanulnia; azt nem lehet mondani, hogy college-ban agyonhasználták volna. Eleinte valószínűleg csak szituációs deep threatként lesz bevethető.
IRL: 5/23. Eagles - Hosszútávú szempontokat nézve jó helyen kötött ki, bár nem lett volna baj, ha néha már a karrierje elején is pályára kerül. Philly-ben erre most még nem nagyon lesz lehetősége D-Jax, Goodwin és Reagor árnyékában, de ha kitartanak a vertikális passzjátékot előtérbe helyezni kívánó stratégia mellett, abból Hightower rengeteget profitálhat.

5/24. (159.) Eno Benjamin, RB (Arizona State) - No. 70 overall prospect
A hátsó körökben abszolút nem vagyok híve a needre draftolásnak, amit most sikerült is kellőképp nyomatékosítani: eleve az RB volt a leginkább telített poszt a csapatnál, ehhez képest innentől a maradék 11 pickemből öttel futó érkezett.
Elsőként Benjamin, akit egy ideig még konszenzusosan a class legjobb RB-i között tartott számon a közvélemény, aztán a szezon során exponenciálisan csökkent az ázsiója, joggal, elvégre a korai tévképzetekkel ellentétben nem NFL feature back alapanyag. Ettől függetlenül meglepett, hogy idáig csúszott, mert ha all-down RB nem is, hasznos és sokat használt committee back még lehet belőle egy olyan offense-ben, ahol kellően nagy szerepet biztosítanak neki a passzjátékban.
IRL: 7/8. Cardinals - A testhezálló offense kipipálva; kérdés, hogy akár rövid, akár hosszú távon mennyire teremhet majd neki babér Drake és Edmonds mellett, akik egyaránt three-down skill settel rendelkező RB-k. Legalább mindhárman nálam vannak.

5/27. (162.) Trevis Gipson, EDGE (Tulsa) - No. 81 overall prospect
Nyilvánvaló volt, hogy nem tudok a fő needek mindegyikére egyforma hangsúlyt fektetni (értsd: korai körös picket áldozni); az EDGE lett az, amelyik végül háttérbe szorult. Azért az ötödik kör végén, BPA alapon erre a posztra is dobott egy prospectet a board.
Gipson a tavalyi Cominsky-húzáshoz hasonló választás: kiemelkedő fizikális és atletikus adottságokkal rendelkező, de nagyon nyers, college-ban sem mindig a számára legideálisabb szerepkörben játszatott védőfalember, akinek kelleni fog legalább egy év tanulás még ahhoz is, hogy egyáltalán rotációs játékosként komolyabb szerephez juthasson. Hosszútávú projekt, de idővel lehet majd belőle egy korrekt második számú EDGE.
IRL: 5/10. Bears - Az ő esetében a konkurenciának nem volt különösebb jelentősége, csak annyi kellett, hogy normális környezetben pallérozódhasson, úgyhogy elégedett lehetek. Mondjuk nem lepne meg, ha ebben a sémában base-ben is interior DL-ként, nem pedig EDGE-ként használatos játékost próbálnának faragni belőle.

6/2. (175.) Quez Watkins, WR (Southern Miss) - No. 120 overall prospect
Nem sokon múlt, hogy ez is RB pick legyen, de két hellyel korábban kiment Darrynton Evans.
Helyette érkezett John Hightower egy fokkal gyengébb kiadása. Watkinsban kevésbé látom azt, hogy valaha is több lesz kvázi egydimenziós deep threatnél, de az erősségeit kiaknázni képes offense-ben így is meglehet a maga haszna.
IRL: 6/21. Eagles - Pozitívum, hogy Philadelphiában olyan támadófilozófiára való áttérés van folyamatban, ami Watkins skill setjéhez a lehető legideálisabb, annak viszont nem örülök, hogy Hightowerrel a későbbiekben is egymás elől vehetik el a játéklehetőséget. Nem bánnám, ha előbbit majd lenyúlná a sasok practice squadjából egy másik olyan csapat, amelyik kellő hangsúlyt fektet a mélységi passzjátékra.

6/11. (184.) Darius Anderson, RB (TCU) - No. 99 overall prospect
40 yardon a 4.61 egy running backtől eleve nem túl fényes eredmény, hát még ha Jet becenévre hallgat az illető... Ellenben ha a végsebessége nem is az igazi, a fizikumával nincs gond, robbanékony (beszédes, hogy a közepes 40-je ellenére a 10-yard splitje 1.54 volt, ami viszont már elit kategória), a szerelési kísérleteket rendkívül hatékonyan hárítja, és a passzjátékban sem elveszett, úgyhogy van miből dolgoznia annak, aki használható RB-t akar faragni belőle.
IRL: UDFA, Cowboys - Addig nincs gond, hogy harmadik RB-ként simán rostert foghat; az már bajosabb, hogy Elliott és Pollard mögött a későbbiekben is legfeljebb sérülés esetén reménykedhet számottevő játéklehetőségben. Több mint valószínű, hogy jobban járna, ha olyan csapathoz keveredne, ahol nagyobb hangsúlyt fektetnek a munkamegosztásra RB poszton.

6/16. (189.) Jon Runyan, OL (Michigan) - No. 83 overall prospect
Kevésbé mély OL classban és kevésbé NFL-kaliberű társakkal körülvéve a támadófalban talán nagyobb médiavisszhangot váltott volna ki, bár igaz ami igaz, nem meglepő, hogy meglehetősen hullámzó teljesítményével nem lopta be magát a draftnikek szívébe. A meccsfelvételeit nézve viszont az volt a benyomásom, hogy némi NFL-képzés és egy esetleges posztváltás “csodákat” tehet vele, a combine eredményei pedig végképp meggyőztek arról, hogy egy középső-hátsó körös picket mindenképpen érdemes áldozni rá.
IRL: 6/13. Packers - Guardként jelentették be a sajtfejűek a drafton, és bár szerintem tackle-ként sem lett volna reménytelen eset, valószínűleg neki, a csapatának és nekem is így lesz a legjobb, hogy már az elejétől azt a posztot tanulhatja, ahol a legnagyobb a beválási esélye.

6/20. (193.) L'Jarius Sneed, DB (Louisiana Tech) - No. 119 overall prospect
Azt is mondhatnám, hogy a Trevis Gipson projekt defensive back változata; amit nála írtam, az gyakorlatilag egy az egyben igaz Sneedre is. Tipikus boom-or-bust prospect, de - ahogy azt szerintem már eleget szajkóztam - a hátsó körökben inkább jöjjön egy ilyen játékos, mint valaki, aki a backup szintet stabilan hozza, de annál nagyobb upside nincs benne.
IRL: 4/32. Chiefs - Sneed cornert és safety-t is játszott college-ban, a címvédőnél valószínűleg előbbi poszton számolnak vele elsődlegesen. Újoncként sanszosan ST-only játékos lesz, de nem olyan veretes a konkurencia, hogy ha megfelelő ütemben fejlődik, akkor ne tudna akár már jövőre reális eséllyel versenybe szállni a kezdőbe kerülésért.

7/17. (229.) DeeJay Dallas, RB (Miami-Fl.) - No. 88 overall prospect
Ő legalább "gyárilag" nem RB; elkapóként érkezett a Miamira, és csak a Canesnél kreáltak belőle futót. A poszt nüanszait így még javában tanulja, és egyébként sem adódott túl sok lehetősége a tapasztalatszerzésre (mindössze 265 carry egyetemi karrierje alatt), de mindezek ellenére olykor meglepően kiforrott játékos benyomását kelti futóként is. Fizikális és atletikus adottságai ideálisak, nehéz földre vinni, receiver múltjának is köszönhetően pedig a passzjátékban köröket ver az RB prospectek nagy többségére. Ha valakinek egy jó passing down back kell, akkor kézenfekvő választás, de korából kifolyólag (szeptemberben tölti csak be a 21-et), és amiatt, hogy mérsékelt rutinnal is milyen szinten tart a játéka, én ennél is jóval nagyobb upside-ot látok benne.
IRL: 4/38. Seahawks - Nehéz szívvel váltam meg Travis Homertől, mert meggyőződésem volt, hogy az ő skill setjével komoly szerep várhat rá a Seahawks RB-rotációjában még a Carson-Penny duó felépülése után is, de úgy tűnik jól tettem, hogy túladtam rajta, mert ahogy a draftpozíció is egyértelműen jelzi, Carrollék ezt a szerepet Dallasnak szánják. 3rd down backként akár már újonc évében is relatíve sokat lehet a pályán, aztán meglátjuk, idővel ennél többé is ki tudja-e nőni magát.

7/19. (231.) Michael Onwenu, OG (Michigan) - No. 108 overall prospect
Top-end talentnek híján volt az idei interior OL class, ellenben számos olyan belső támadófalember akadt, akikből ha nem is All-Pro szintű, de korrekt kezdő azért még simán lehet. Onwenu is közéjük tartozik. Prospectként olyan tekintetben szembe megy a modern trendekkel, hogy nem sok 340 font körüli guard rója manapság az NFL vadászmezőit, de a meccsfelvételeken látott dinamikus, koordinált mozgása meggyőzött arról, hogy egy NFL kondíciós programmal megtámogatva ezzel a versenysúllyal is képes lehet érvényesülni.
IRL: 6/3. Patriots - Kár, hogy már nem Scarnecchia edzi a támadófalembereket... Az idén franchise taggel megtartott Thuney-t jövőre aligha fogják marasztalni, Onwenu számára ekkor nyílhat meg az út a kezdőcsapatba.

7/24. (236.) Raymond Calais, RB (Louisiana-Lafayette) - No. 145 overall prospect
Sima speed back, aki már csak alulméretezettségéből adódóan (nincs 190 font) sem lesz több change-of-pace opciónál, de - ahogy a hasonlóan egydimenziós Watkinsnál is írtam - az őt megfelelően használni tudó offense-nek így is hasznos tagja lehet. A passzjátékba alig vonták be egyetemen, ezen a téren talán még vannak rejtett tartalékai, amivel növelhetné a hozzáadott értékét és az RB-rotációból kihasított részét.
IRL: 7/31. Buccaneers - Sokan kézenfekvőnek tartották, hogy a Bucs majd felfegyverzi Brady-t egy passzjátékban jeleskedő RB-vel, maga Arians is ilyen irányú terveket hangoztatott, végül azonban egészen más irányba mentek a poszton. De ha az volt a koncepció, hogy a pass offense-re összpontosítani kénytelen és emiatt fellazuló védelmekre igazi home-run hitter futókat eresztenek rá, abban is van ráció, és pontosan ez az a műfaj, ami Calais-nek a leginkább feküdhet. Ke’Shawn Vaughn és Ronald Jones mellett pedig azért szerephez lehet jutni, még ha nyilván epizodistánál nem is lesz belőle több.

7/27. (239.) Reggie Corbin, RB (Illinois) - No. 140 overall prospect
Nyilván van ebben némi költői túlzás, de Corbin meccsfelvételeit nézve nekem egy passzjátékban nem jártas Darren Sproles ugrott be. Nagy kérdés, hogy az ő skill setje, játéka mennyire lesz NFL-kompatibilis. Emiatt jóval rizikósabb választás, mint az átlag hátsó körös RB, de amennyivel nagyobb a kockázat, annyival nagyobb az upside is.
IRL: UDFA, ? - Egyelőre nem érkezett hír arról, hogy aláírt volna valahova. Érdekes, és rajta kívül is akad jó néhány, relatíve nagyobb név a draftolatlan szabadügynökök között, akinek még nincs csapata. Nyilván előbb-utóbb ők is ott lesznek valamely NFL-franchise bő keretében.

7/44. (256.) Kendrick Rogers, WR (Texas A&M) - No. 195 overall prospect
Rogers végképp a boom-or-bust prospect iskolapéldája. Az a fajta játékos, aki nem hogy az átlagon felüli, de a konzisztensen átlagos produktivitásnak sem tudott még csak a közelébe sem érni egyetemen, de voltak a részéről olyan villanások és jelek, melyek arra engednek következtetni, hogy rendes NFL-képzéssel jóval többet ki lehet belőle hozni annál, mint amit a college rezüméje előrevetít. Nagydarab, de nem "mozgásképtelen" possession receiver adottságokkal rendelkező, nem kiemelkedő végsebességű, de embertelenül robbanékony WR, akinek védjegyévé váltak az akrobatikus elkapások - némi (nem is kevés...) munkával egy kevésbé gyors Martavis Bryantet lehet belőle faragni.
IRL: UDFA, Cowboys - Cooper, Lamb és Gallup ligaelit triót alkot, mögöttük viszont nincs olyan elkapó, akinek fix helye van a rosteren, így ha a preseasonben odateszi magát, még az is előfordulhat, hogy már újoncként sem a practice squadban kell tengődnie.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 850 — Scream and scout
Giants draft visszatekintő, avagy pick PR, avagy a bizonyíték h szarul draftolok.

2012:
1. Tyrone Crawford, DE, Boise State (4/7)
1 körös steal is volt IRL-hez képest, 2014 óta stabil kezdő a Cowboys védőfalában, szép találat a 4. körben
2. Rishard Matthews, WR, Nevada (4/33)
Még 1 szép találat a 4. körből, 7 évet töltött a ligában, 3 évig volt kezdő a Titansben ill. a Phinsben IRL, csúcséve 2016 volt (65 elkapás, 945 yard, 9 TD)
3. Vick Ballard, RB, Mississippi State (7/7)
Ígéretes újonc szezon (12 meccsen kezdő, 966 scrimmage yard 3 TD-vel) után 2013-ban a nyitófordulóban elszakadt az ACL-je és ezzel gyakorlatilag véget ért a karrierje.
4. Trevin Wade, CB, Arizona (6/8)
IRL 7. körben kelt el, 4 évet volt a ligában, 2015 volt a legjobb éve (összes meccsen játszott, 3-szor kezdett, 52 tackle, 6 leütött passz, 1 FF).
5. Edwin Baker, RB, Michigan State (7/37)
IRL is 7. körös pick volt, értékelhető, 2013-ban 2 meccsen kezdett a Brownsban mint karriercsúcspont.
6. Isaiah Pead, RB, Cincinnati (3/8)
IRL 2. körös bust, karrierje alatt volt 200 scrimmage yardja...

2013:
1. Terrance Williams, WR, Baylor (2/10)
6 évet töltött a ligában mint Cowboys WR2, a 2018-as lábfejsérüléséből nem tudott visszatérni.
2. Margus Hunt, DE, SMU (2/31)
IRL is 2. körös volt, a Bengalsnál rotációs játékos volt, a Coltsnál viszont utána komolyabb szerepet kapott, 2018 volt a csúcséve (30 tackle, 13 TFL, 5 sack, 6 QB Hit, 2 leütött passz, 1 FF, 1 FR), most New Orleansban próbál szerencsét.
3. B.W. Webb, CB, William & Mary (4/1)
IRL is 4. körös, eddig 35 meccsen volt kezdő az NFL-ben.
4. Denard Robinson, RB, Michigan (7/31)
IRL 5. körös pick, 4 évet töltött Jacksonville-ben, 2014-ben volt a legjobb 9-szer volt kezdő, 706 scrimmage yard és 4 TD fűződött a nevéhez.
5. Duke Williams, DB, Nevada (5/31)
IRL 4. körös, 4 évet volt a ligában, 10 meccsen volt kezdő a Bills színeiben.
6. Corey Fuller, WR, Virginia Tech (7/34)
A Fuller-család inkább a CB-képzésben nyerő, Corey 2 évet játszott Detroitban. Karrierjének csúcspontja 2014. október 19-ére datálódik, amikor az ő 5-yardos TD-elkapásával nyertek Staffordék 24-23-ra a Saints ellen.
7. David Quessenberry, OT, San Jose State (4/33)
Texans választotta ki a 6. körben IRL. 1. szezonját IR-en fejezte be lábfejsérülés miatt, 2014-ben limfómával diagnosztizálták, 2017-re épült fel a rákból, azóta PS-töltelék Houstonban ill. Tennessee-ben.
8. Terry Hawthorne, CB, Illinois (6/31)
IRL a Steelers draftolta az 5. körben, majd kib@szták az 1. TC-je után, utána a CFL-ben vitézkedett.
9. Chris Faulk, OT, LSU (6/20)
IRL UDFA, 2 évet töltött a Browns PS-ében, NFL-meccsen nem lépett pályára.

2014:
1. E.J. Gaines, CB, Missouri (6/19)
Szépen túlszárnyalta a várakozásokat az IRL is 6. körös CB, aki ha nem lenne ennyire sérülékeny, még többet érhetett volna el. Eddig 43 meccsen lépett pályára, anno tagja volt PFWA All-Rookie csapatának.
2. Calvin Pryor, S, Louisville (1/17)
Összesen 4 pickem volt ezen a drafton, sokat elárul, hogy a 2. legjobb választás az egykori Jets-bust safety, a mentalitása nem volt megfelelő.
3. Chris Watt, C, Notre Dame (7/18)
High risk high reward húzás volt Tom Telesco részéről őt kiválasztani IRL anno a 3. körben, tehetsége meglett volna hozzá, csak már college-ban is volt nem egy térdsérülése, ami miatt végül is csak két értékelhető idénye volt mint Chargers kezdőcenter.
4. Dezmen Southward, S Wisconsin (5/13)
Homerkedtem az 5. körben, erre a Falcons kiválasztja a 3. körben. Rookie évében megvolt az 1. INT-je (Brian Hoyer passzát kapta le) és az 1. sackje is (Cam Newtont vitte földre), utána viszont gyakorlatilag sehol sem kapott lehetőséget (Falcons, Colts, Panthers).

2015:
1. Donovan Smith, OT, Penn State (3/18)
IRL 2. körös, kiválasztása óta kezdő LT Tampában.
2. Jay Ajayi, RB, Boise State (2/21)
IRL 5. körig csúszot a London Kid térdproblémái miatt. 2016-ban Pro Bowler, az Eagles-szel Super Bowl győztes. Ígéretes karrierje volt, sajnos hamar elhasználódott.
3. Shane Ray, DE, Missouri (1/13)
Bud Dupree-ért tradeltem itt fel, de eggyel előttem kiment. Így kvázi "ló nincs, jó a szamár is" alapon került hozzám, IRL Denverbe került az 1. körben, Super Bowlt is nyert a Broncos-zal, ennek ellenére összességében bust, 4 éves karrierje alatt volt 14 sackje, drafthelye alapján ezt kis túlzással szezononként kellett volna hozni.
4. Darryl Roberts, CB, Marshall (6/18)
IRL a Pats 7. köröse, 4 év alatt 26 meccsen kezdett a Jetsben, jelenleg a Lions játékosa.
5. Craig Mager, CB, Texas State (5/30)
Atletikus CB volt, akire 3. körös választást pazarolt el a Chargers, nem volt reménytelen projekt csak a csapat tradícióinak megfelelően sérülékeny (egy 4 éves NFL-karrier alatt szinte folyamatosan bajlódott a hamstringjével, mellette volt komolyabb váll- és könyöksérülése is).
6. Blake Bell, TE, Oklahoma (5/37)
A 3. SB-győztese a classnak (ő a Chiefs-szel nyert), IRL a 4. körben vitte a Niners.
7. Sean Mannion, QB, Oregon State (5/16)
Csere QB-nak draftoltam, az is lett belőle IRL.
8. Xzavier Dickson, DE, Alabama (7/17)
IRL is 7. körös (Pats), a Pats és a Falcons PS-éig jutott, utána a CFL-AAF-NAL útvonalat járta be, jelenleg a Massachusetts Pirates linebackere.

2016:
1. Austin Hooper, TE, Stanford (4/11)
2-szeres Pro Bowler, tight end, IRL 3. körös.
2. Daryl Worley, CB, West Virginia (7/11)
IRL 3. körös, mióta a ligában van kezdő CB, szép találat a 7. körből.
3. Alex Collins, RB, Arkansas (3/20)
IRL 5. körös, kifejezetten bíztató volt a 2017-es szezonja (1160 scrimmage yard, 6 TD), aztán 2018-ban 10 meccs után IR lábfejsérüléssel. A karrierje végett valszeg az jelentette, hogy 2019. március 1.-én sikeresen karambolozott úgy, hogy volt nála 10 g fű meg kézifegyver is.
4. Laquon Treadwell, WR, Ole Miss (1/11)
Megaquon megabust, 4 éves profi pályafutása alatt 701 elkapott yardig jutott, kb. újoncidényében kellett volna ezt hoznia itteni ill. IRL drafthelye (1/23) alapján is. Most Atlantában próbálkozik, ilyen jó QB-ja még nem volt, plusz a WR3 poszt kiadó, elképzelhető, hogy képes lesz még némi életet lehelni a karrierjébe.
5. Willie Beavers, OT, Western Michigan (3/12)
IRL a 4. körben választotta ki a Vikings, újoncként 2 meccsen öltözött be, utána már nem. Jelenleg a Dallas Renegades játékosa az XFL-ben.

2017:
1. Sam Tevi, OT, Utah (6/10)
IRL is 6. körös, kezdő RT a Chargersben, szép találat.
2. Derek Barnett, DE, Tennessee (1/7)
Az 1/7 nyilván túlzás érte, meglátjuk contract yearben mit mutat Philadelphiában (mondjuk ha abból indulok ki h oly kiváló pass rusherek mentek ki utána mint Haason Reddick vagy Taco Charlton...). All-Rookie Teambe került anno a PFWA-nél.
3. Raekwon McMillan, LB, Ohio State (3/9)
Nem volt egy kiemelkedő LB-class, amiben 2. körös volt, szürke eminenciása a ligának.
4. Montae Nicholson, S, Michigan State (7/9)
IRL 4. köröse a Skinsnek, előrébb is kerülhetett volna, ha kevesebb off-field problémája van plusz az sem jó jel a jövőre nézve h nem ment át a fizikain, azért küldte el a Skins márciusban.
5. Ryan Anderson, OLB, Alabama (3/16)
A másik IRL Redskins pickem, őt a 2. körben draftolták a fővárosiak. Várunk a verdikttel vele kapcsolatban, voltak kifejezetten bíztató dolgai mikor pályára került végre valahára tavaly, hogy mást ne mondjak 5 db kiharcolt fumble-je volt, ami a 4. legtöbb volt a ligában. A Washington EDGE-állománya meglehetősen mély, szóval sztem ő az idény végén koccol, meglátjuk új állomáshelyén mennyi fantáziát látnak majd benne.

Szerkesztette: empty taxi


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Empty korábbi írása, a mostani összetűzések, és a vizsgaidőszak rohamos közeledése által inspirált, rendhagyó formátumú, teljesen szubjektív, - csak szórakoztatási céllal készült, - Ki szólhat be kinek? erősorrend.
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 521
top4 CB power ranking

1 Packers: Tre'Davious White, Marlon Humprey, Donte Jackson, DeAndre Baker
2 Falcons: Stephon Gilmore, James Bradberry, K'Waun Williams, Darius Phillips
3 Bengals: Patrick Peterson, Kevin King, Jeff Okudah, Emmanuel Moseley
4 Seahawks: Richard Sherman, Steven Nelson, Mackensie Alexander, Charvarius Ward
5 Bills: Joe Haden, Malcolm Butler, Jaire Alexander, Kareem Jackson
6 Lions: Denzel Ward, Aqib Talib, Bobby McCain, David Long
7 Steelers: Byron Jones, Ronald Darby, Sidney Jones, Antony Brown
8 Redskins: Adoree Jackson, Quinton Dunbar, Chidobe Awuzie, Byron Murphy
9 Broncos: Jalen Ramsey, Trayvon Mullen, Noah Igbinoghene, Patrick Robinson
10 Ravens: Marcus Peters, Levi Wallace, Ryan Smith, Josiah Scott
11 Rams: Trae Wayne, Janoris Jenkins, Jonathan Joseph, Robert Alford
12 Cardinals: Darius Slay, Xavier Rhodes, Isaac Yiadom, Bryce Callahan
13 Patrtiots: Williams JAckson III, Rock Ya-Sin, Jason McCourthy, Tramon Williams
14 Jaguars: AJ Bouye, Kendall Sheffield, Rashaan Melvin, Taron Johnson
15 Jets: Jimmy Smith, Gareon Conley, Carlton Davis, Daryl Worley
16 49ers: Chris Harris, Logan Ryan, Tre Herndon, Holton Hill
17 Panthers: Shaquill Griffin, Desmond King, Davontae Harris, Darious Williams
18 Bucs: Prince Amukamara, Pierre Desir, Nickell Robey-Coleman, Jamed Dean
19 Cowboys: Xavien Howard, Akhello Witherspoon, Mike Hilton, Duke Dawson
20 Chiefs: Marshon Lattimore, Darqueze Dennard, Brian Poole, Cordrea Tankersley
21 Giants: Casey Hayward, JC Jackson, Josh Jackson, Duke Shelley
22 Eagles: Kyle Fuller, Jeff Gladney, Dre Kirkpatrick, Terrance Mitchell
23 Browns: Bradley Roby, Trumaine Johnson, Kevin Johnson, Grant Haley
24 Raiders: Desmond Trufant, Tavon Young, Tarvarus McFadden, Cameron Dantzler
25 Vikings: Brandon Carr, Kendall Fuller, Fabian Moreau, Troy Hill
26 Bears: Bashaud Breeland, Jourdan Lewis, Buster Skrine, Bryce Hall
27 Saints: Josh Norman, PJ Williams, Eli Apple, Nik Needham
28 Dolphins: Justin Coleman, Morris Clainorne, Isaiah Oliver, Rasul Douglas
29 Titans: Mike Hughes, Tre Flowers, Darryl Roberts, Mike Ford
30 Colts: Jonathan Jones, AJ Terrell, Kevin Toliver, Anthony Averett
31 Texans: Trevon Diggs, Avonte Maddox, Sean Murphy-Bunting, Amik Robertson
32 Chargers: Kristian Fulton, Isaiah Johnson, Troy Pride, Torry McTyer
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
QB depth PR 2020

1. Rams (Brees, Lock, Herbert)
2. Ravens (Jackson, Rudolph)
3. Packers (Rodgers, Mullens)
4. Falcons (Wilson, Hodges)
5. Eagles (Wentz, Allen, Hoyer)
6. Chargers (Mahomes, Stick)
7. Titans (Brady, Newton)
8. Dolphins (Watson, Finley)
9. Patriots (Ryan, Foles, Brissett)
10. Jets (Stafford, McCoy)
11. Cowboys (Rivers, Bridgewater)
12. Colts (Cousins, Thorson)
13. Lions (Tannehill, Love)
14. Saints (Prescott, Eason)
15. Steelers (Carr, Hill)
16. Raiders (Goff, Daniel)
17. Bears (Garoppolo, Driskel)
18. Bengals (Mayfield, Love, Hurts)
19. Cardinals (Darnold, Roethlisberger)
20. Bills (Allen, Luton)
21. Browns (Jones, Rosen)
22. Buccaneers (Haskins, Keenum)
23. Texans (Tua, Mariota)
24. Giants (Murray, Rush)
25. Seahawks (Burrow, Hundley)
26. 49ers (Minshew, Moore)
27. Broncos (Taylor, Fromm)
28. Chiefs (Trubisky, Henne)
29. Redskins (Fitzpatrick, Etling)
30. Vikings (Winston, Flacco)
31. Jaguars (Dalton, Bortles)
---
99. Panthers (értékelhetetlen)

disclaimer: Egy jó kezdő nem elég, a cseréket is számításba vettem. Kort kevésbé, fizetést pedig egyáltalán nem néztem.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 24 987 — Keep pounding
Még tartoztam a draft értékelővel 😊

Carolina Panthers

1/18 Mekhi Becton, OT (Lousiville) IRL 1/11 New York Jets

Az első kör közepén olyan QB-t nem lehetett húzni az idei drafton, akire hosszútávon rábíznám a csapatot, ezért azzal a koncepcióval vágtam neki a draftnak, hogy lehetőség szerint a támadófalat hozzam rendbe, aztán jövőre jöhet hozzá a QB. Végigcsekkoltam az előttem lévő csapatok needjeit, és arra a megállapításra jutottam, hogy akár még le is csúszhat hozzám valamelyik top OT prospect, azonban a biztonság kedvéért több helyen is próbálkoztam a feltrade lehetőségével, reális célpont az 1/13-as pick és az iktriaddal való csere lett volna, még pedig azzal a céllal, hogy Andrew Thomast elvigyem. Valahogy a draft előtt mindenki Willst és Wirfst szopkodta, de engem aggasztott, hogy ők biza nem LT poszton játszottak, ami Wills esetében még magyarázható Tua balkezességével, de Wirfs esetében nem láttam az okot, hogy miért ragaszkodtak ehhez a felálláshoz. Thomas ellenben a legerősebb konferenciában edződött, megbízható LT, a legbiztosabb prospectnek éreztem a draft előtt. Bectonban hatalmas potenciált látok, ugyanakkor a kombájnon produkált pozitív tesztje aggasztott. Nála ettől függetlenül is kiemelkedően fontosnak éreztem, hogy hova kerül IRL, az egyik legnyersebb prospect, szüksége lesz jó edzőkre, a történtek után hatványozottan igaznak éreztem ezt a megállapítást. A Thomas, Wills, Wirfs, Becton sorrendet állítottam fel magamnak, és vártam mi történik a drafton. Az elején minden úgy történt, ahogy terveztem, de aztán Rajna borított mindent. Nyilván benne volt a pakliban OT pick, hiszen Whitworth nem mai gyerek, de azért bíztam benne, hogy más irányba tekint. Nem így történt, de akkora fos még nem volt, Wills lett a kiválasztott, Thomas még maradt benn. A Vikingsnál csak egy normális tackle volt a draft előtt, viszont Tyron Smith ligaelit LT, így itt is reménykedtem, hogy elmarad az OT pick, hát nem így történt, aztán a Packers kivitte Thomast, sőt, mint később kiderült a Bills is vitte volna, így gyakorlatilag esélyem se lett volna rá, még 1/13-on se. Maradt Becton, viszont érte felcserélni nem akartam, még 1/16-ra se, pedig oda is volt egy igen olcsó opció (plusz ötödik körért), de inkább maradtam a seggemen. Volt több vészfogatókönyv arra az esetre, ha mind a négyen OT kimegy, és cserélni sem sikerül, de egy kivételével ezek is bedőltek, Chaisson volt még a másik lehetséges opció, de mivel Becton benn maradt, végül őt választottam. IRL a Jetshez került, hát nem repestem a boldogságtól... Elég diszfunkcionális franchise, az offense különösen fosul tud kinézni, és bár a mostani holtszezonban elég sokat fektettek be a falba, igyekeznek Darnoldot megévdeni, valahogy nem bízom Gase-ben és a stábjában. Meglátjuk mi sül ki belőle, jobban örültem volna, ha Tampába kerül mondjuk...

2/17 Lloyd Cushenberry, C (LSU) IRL 3/19 Denver Broncos
A máodik kör közepén már nehezebben kiszámítható, hogy mi fog történi, elsősorban centert (Ruiz és Cuchenberry), cornerbacket (Diggs, Fulton, Terrell, Johnson és Gladney), vagy linebackert (Murray, Queen és Baun) akartam húzni. Közben Igor próbált cserélni egy 2022-es első körért, de neki kiment a kiszemeltje, nekem benn maradt Cushenberry, így no brainer húzásnak gondoltam. IRL több mint egy körrel később ment ki, a Falcons elvitte előle Hennessyt (amit nem igazán értek), de végül úgy gondolom remek helyre került, kezdő center lehet egy olyan csapatban, ahol most elég komolyan megerősítették a támadósort. Ez a pick sokkal jobban tetszik, mint Bectoné, pedig Cushenberry egy körös reach a második körben, Becton hét helyes steal a top20-ban, de mégis teljesen más a leányzó fekvése.

3/1 Clyde Edwards-Helaire, RB (LSU) IRL 1/32 Kansas City Chiefs
Az a jó a határ szar rosterben, hogy kb bárhova lehet húzni, minden need. Na most nálam is ez volt, egyedül a WR poszt megoldott, nyilván ilyenkor jön ki a draftra az utóbbi évek legjobb WR classa... Futó viszont kellett, és az LSU futójába az idei college szezon alatt bele szerelmesedtem, elképesztően tetszett a játéka, úgy gondoltam, hogy esélyem nem lesz behúzni (az első két körben nem annyira húznék futót). Szerencsére a combine-on a 40 yardja tetü lassúra sikeredett, így nem annyira kapták fel, pedig a game tape alapján nálam ő volt a no1 RB idén. Úgy voltam vele, rajta kívül Taylor, Dobbins, Swift és Akers az, aki szóba jöhet 3/16-ra, ha minden számomra szimpi futó kimegy akkor még ismételten szóba jöhetett a CB vagy LB pick, illetve itt a harmadik körben már szemeztem Trautmannal is, mint az egyetlen TE, akiben fantáziát láttam a drafton. Végső esetben pedig BPA-t húztam volna, mint írtam, elég fos jelenleg a keret, nagyon nem tudtam volna mellélőni egy safety, vagy edge rusher választással sem. Viszont ahogy alakult a draft, Spigo elkezdte árulni a 3/1-et, a futók mentek kifele, így úgy döntöttem, nekem kell Clyde Edwards-Helaire, és odaadtam a 3/24-et és a 3/33-at a 3/1-ért és egy jövő évi 6. körért. Nem nagyon szeretek felcserélni, de itt úgy éreztem, hogy már nem maradna benn még egy fél kört, és szerettem volna egy normális futóval eljönni a draftról, az már külön szerencse, hogy a kedvenc prospectem maradt benn és előtte elvittek négy másik futót. Szóval az üzlet megköttetett, jött Edwards-Helaire, IRL pedig elvitte a Chiefs 1/32-re. Ennél jobb helyre szerintem nem is kerülhetett volna, dream scenario, szerintem a legjobb találatom az egész drafton.

3/16 Akeem Davis-Gaither, LB (Appalachian State) IRL 4/1 Cincinnati Bengals
Itt elsőre kicsit lelombozódtam, mivel kiment a kedven LB prospectem, Logan Wilson, majd Trautman is elpályázott, Davis-Gaither azonban benn maradt, és itt már úgy gondoltam, hogy bőven megfelelő értéket képvisel, így rá esett a választás. Coverben remek LB, aki megfelelően atletikus (nálam például ő előrébb volt rangsorolva, mint a Seahawks első körös LB-e, Jordyn Brooks), és a kifejezetten foghíjas LB sorom elbírta az erősétést. IRL a Bengals vitte 4/1-re, érdekességképpen éppen Wilson mellé. Szerintem kezdő lesz már rögtön az első évében, és remélem mindhárom downon bátran fennhagyják, a tavalyi harmadik körös Germaine Prattet kell lenyomnia ezért jelen állás szerint.

4/14 Darrell Taylor, EDGE (Tennessee) IRL 2/16 Seattle Seahawks
Mivel eredetileg a harmadik kör után közel két teljes kört kellett volna várjak a következő választásig, meg volt egy rakás késői pickem, Klaci79-cel előre leboltoltunk egy trade-et, egy ötödik, egy hatodik, egy hetedik és a frissen szerzett jövő évi hatodik körös picket áldoztam be ezért a választásért. Amikor kigondoltam a cserét, bíztam benne, hogy Leki Fotu, vagy Trautman esetleg bennmarad, nem így lett, mindketten kimentek, de így sem aggódtam különösebben, mert volt egy rakat edge rusher, safety, támadó falember, akiket harmadik kör végére pozicionáltam, és bíztam benne, hogy lesz olyan játékos, akit megéri kivinni. Végül Taylor volt a legmagasabban a boardomon, mikor rám került a sor. Ő egyike azon passrushereknek, akiben van fantázia, ugyanakkor néhány redflag miatt nem taksálták őket első vagy második körös prospectnek (akadt néhány ilyen a drafton). IRL a Seahawkshoz került majd két körrel korábban, a tavalyi Collier betli után nem tudom ennek örüljek-e vagy sem, a nagy számok törvénye alapján egy középső körös passrushernek már be kéne válnia, húztam annyit az elmút években és egyelőre nem lett senkiből semmi...

5/20 Albert Okwuegbunam, TE (Missouri) IRL 4/12 Denver Broncos
Innentől kezdve viszonylag gyakran jöttek a pickjeim, volt néhány tervezett prospect, illetve a board is úgy alakult, hogy akadtak olyan játékosok, akiket a 3-4. kör határára lőttem be, de még elérhetők voltak. Egyikük volt Okwuegbunam, akit érdemesnek tartottam arra, hogy kiválasszam ebből az okádék TE classból. Mint korábban már említettem, Trautman volt a célpont a harmadik körben, de nem sikerült elvinni, így be kellett érnem Okwuegbunammal, akiről legalább az elmondható az idei TE-ek többségével ellentétben, hogy van olyan szegmense a játéknak, amiben kiemelkedő (redzone), a sebessége is rendben van, valamit csak kezdenek vele Denverben, ahol sikerült a korábbi irányítója mellé kiválasztani egy körrel korábban, mint ahol én választottam.

5/36 Brandon Jones, S (Texas) IRL 3/6 Miami Dolphins
Jones is 3-4. körös prospect volt szerintem, így nem gondoltam túl a választást, amikor sorra kerültem. IRL a Phins vitte el Reshad Jones helyére, reális esélye lesz egyből a kezdőbe kerülni, ami az ötödik kör végi picktől több, mint bíztató. Ugyanakkor sanszos, hogy a korlátai miatt egy hard hitter safety-nél több nem válik belőle, ennek ellenére én bőven elégedett lennék, ha egy korrekt box safety-vé avanzsálna az újonc szerződésének kitöltése alatt.

6/5 Davion Taylor, LB (Colorado) IRL 3/39 Philadelphia Eagles
Itt egy kicsit megpörgettem a szopórollert, két olyan játékos is kiment a legutóbbi pickem óta, akiket nagyon szerettem volna behúzni, James Morgant Göbi, Quez Watkinst pedig Ádi vitte ki, pedig csak hat választás volt a két pickem között.... Morgan miatt különösen mérges voltam magamra, az ötödik körre terveztem be a kiválasztását, csak a két csúszó játékos miatt nem vittem el, benne láttam a lehetőséget a kéősi körös QB prospectek közül, hogy vigye valamire. Mindegy, ha már így alakult választottam még egy atletikus LB-t Davis-Gaither után, mókás, hogy IRL Taylor hamarabb ment ki, mint az általam korábban kiválasztott Davis-Gaither. Ráadásul ő is egy olyan helyre, ahol nem teng túl a tehetségtől a LB sor, így akár ő is rögtön főszereplője lehet a védelemnek, szerencsésen alakult ez a választás, de Morgan miatt még mindig dühös vagyok magamra.

6/19 Danny Pinter, OL (Ball State) IRL 5/3 Indianapolis Colts
Az első két pick után újra elelérkezettnek láttam az időt, hogy kiválasszak egy falembert. Pinyő már csak a neve miatt is felhívta magára a figyelmet, ahogy közeledett a draft, egyre inkább mászott fel a boardokon, amikor sorra kerültem, éppen őt tartottam a legjobb elérhető falembernek, más posztra meg olyan kiemelkedő prospect nem maradt, aki miatt érdemesnek láttam volna ott hagyni. IRL a Coltshoz került másfél körrel korábban, fene tudja milyen szerepet szánnak neki, hátsó körös falembereknél ez különben is lutri, meglátjuk mi sül ki belőle, azért a keretszükítést nagy valószínűséggel túléli.

6/21 Dane Jackson, CB (Pittsburgh) IRL 7/25 Buffalo Bills
A CB sorba is kellett a vérfrissítés, és mivel Norman távozott, nickel CB-nek Desmond King tökéletes, olyan prsopectet kerestem, akinek megvan a felépítése és a sebessége ahhoz, hogy a szélen helyt tudjon állni Griffin túloldalán. Jackson megfelelt az általam támasztott kritériumoknak, IRL a Bills vitte bő egy körrel később, érdekesség, hogy éppen Norman mögé kerülhet, ha sikerül rostert fognia. Nem látom esélytelennek a helyzetét, ráadásul mivel Norman csak egy évre írt alá, ha az idei szezonban sikerülne eleget tanulnia és fejlődnie, akkor át is vehetné a helyét, mint no2 CB, de ez egyelőre vágyálom, először kerüljön rosterre.

7/1 Javelin Guidry, CB (Utah) IRL UDFA New York Jets
Guidryt a sebessége miatt választottam ki, kár, hogy az NFL scoutok és GM-ek nem tartották olyan sokra, mint én, UDFA lett és végül a Jetsnél kötött ki. Legalább olyan helyre került, ahol nem verdesi az eget a secondary színvonala, reális esélye lehet rosterre, vagy PS-be kerülni. Nálam ez utóbbi sors vár rá.

7/10 Bravvion Roy, NT (Baylor) IRL 6/5 Carolina Panthers
Őt még nagyon nagyon a draft process elején néztem ki magamnak, mint potenciális NT. Tervezek áttérni 3-4-es felállásra, kerestem is a megfelelő embert a fal közepére, jelenleg a Daylon Mack projekt fut, ebbe társulhat bele Roy. Szerintem sokkal több van benne, mint amire jelenleg, illetve a draft előtt taksálták, nem lett meghívva a combine-ra, pedig elég jó szezont hozott, IRL is a Panthers vitte, csak egy körrel korábban. Bár Derrick Brownt is elvitték a drafton, de annyira vékony a depth ezen a poszton a Panthersnél, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne kerüljön rosterre, sőt szerintem még aránylag komoly játékidőre is számíthat, ami egy hetedik körös választástól remek kilátás.

UDFA-ként jött Brandon Bowen OT, (Ohio State) IRL Carolina Panthers UDFA, Mike Horton, OG (Auburn) IRL Carolina Panthers UDFA, Chris Orr, LB (Wisconsin), IRL Carolina Panthers UDFA, Stantley Thomas-Oliver, CB (FIU) IRL Carolina Panthers 7/7 és Tyler Bass, K (Georgia Southern) IRL Buffalo Bills 6/9

Ami a teljes draftot (beleértve az UDFA-kat is) illeti, IRL-t nézve sikerült szereznem két első, egy második, három harmadik, két negyedik, egy ötödik, két hatodik, és két hetedik körös játékost, továbbá öt UDFA-t. Ha a draft capitalt nézzük, akkor az általam használt draft value chart szerint 2966,2 (1250+590+420+240+175+88+80+58+30.6+16.6+15+2+1) értékű a draftom, ami nem éri el az 1/1-es pick értékét (3000) 😊 , ugyanakkor több, mint ezer ponttal haladja meg a draft előtti kiinduló tőkémet, ami 1895,9 (900+410+190+150+112+28.2+21.8+21+18.6+13.4+12.6+10.6+5+1.7+1) volt. A különbözet az körülbelül egy első kör közepi pick. Persze ez mind csak játék a számokkal, majd a kövezkető szezonok során derül ki, mennyire volt jó ez a draft, és leginkább Bectonon fog múlni, hogy évek múlva mennyire leszek elégedett vele. Amit sajnálok, hogy QB nem lett (még az offseason elején volt olyan elképzelés és trade beszélgetés, hogy Hopkins és az 1/2 gazdát cserél, de végül nem lett belőle semmi, Morganről meg lemaradtam), illetve nem sikerült jövő évi extra picket szerezni, pedig tervbe volt véve, mert szükség lehet municióra, ha fel kell menni QB-ért a jövő évi drafton. Ugyanakkor több nagyon jó találatom lett, ahol az IRL drafton szinte ideális helyre kerültek a játékosaim, szóval mindent egybevetve azt hiszem nyugodtan lehetek bizakodó ezzel a draft class-szal kapcsolatban.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 117 — Patriots GM
Starting OL PR 2020

1. GB Packers (Jason Peters Trey Hopkins Mike Pouncey Zack Martin Mitchell Schwartz)
2. Buffallo Bills (Charles Leno Jr Ali Marpet Erik McCoy Brandon Brooks Marcus Gilbert)
3. Detroit Lions (Ronnie Stanley James Daniels Weston Richburg Brandon Scherff Braden Smith)
4. Houston Texans (Taylor Lewan Kevin Zeitler Rodney Hudson Gabe Jackson Bobby Massie)
5. NE Patriots (Laremy Tunsil Rodger Saffold Chase Roullier Shaq Mason Orlando Brown)
6. Minnesota Vikings (Tyron Smith Andrus Peat Joe Looney Andrew Norwell Tristan Wirfs)
7. Cincinnati Bengals (Bryan Bulaga Joel Bitonio Elgton Jenkins Daniel Brunskill Rob Havenstein)
8. Arizona Cardinals (David Bakhtiari Graham Glasgow JC Tretter Justin Pugh Bobby Hart)
9. SF 49ers (Kolton Miller John Miller Mitch Morse Larry Warford III La'el Collins)
10. Baltimore Ravens(Cam Robinson Dalton Risner Ryan Kelly Ronald Leary Ricky Wagner)
11. Dallas Cowboys (Dion Dawkins Garrett Bradburry Jason Kelce Mark Glowinski Germain Ifedi)
12. Tennessee Titans (Andrew Whitworth Nate Davis Ben Jones Trent Brown Cameron Fleming)
13. Denver Broncos (Trent Williams Joe Dahl Cody Whitehair Alex Lewis Morgan Moses)
14. Cleveland Browns (George Fant Ereck Flowers Frank Ragnow Austin Blythe Mike McGlinchey)
15. Jaxonville Jaguars (Terron Armstead Dan Feeney Brandon Linder Alex Cappa Nate Solder)
16. TB Bucs (Jake Matthews Joe Thuney Austin Reiter Cesar Ruiz Jack Conklin)
17. Seattle Seahawks (Duane Brown James Carpenter Matt Paradis David Edwards Taylor Moton)
18. NO Saints (Riley Reiff Quenton Nelson Bradley Bozeman JR Sweezy Josh Jones)
19. NY Jets (Tyrell Crosby Daryl Williams Connor McGovern Will Hernandez Lane Johnson)
20. LV Raiders (Anthony Castonzo Denzelle Good Ted Karras Jesse Davis Ryan Ramczyk)
21. KC Chiefs (Tytus Howard Damien Lewis Ryan Jensen Trai Turner Demar Dotson)
22. Washington Redskins (Alejandro Villanueva Michael Jordan David Andrews Andrew Wylie Ja'Wuan James)
23. NY Giants (Donovan Smith Lane Taylor Alex Mack Cody Ford Isaiah Wilson)
24. Chicago Bears (Julie'n Davenport Kelechi Osemele Patrick Mekari David DeCastro Halapoulivaati Vaitai)
25. Miami Dolphins (Taylor Decker Laken Tomlinson Greg Mancz Laurent Duvernay-Tardif Eric Fisher)
26. Pittsburgh Steelers (Andre Dillard Quinton Spain Nick Martin Mike Person Matt Feiler)
27. LA Chargers (DJ Humphries Cameron Erving Brian Allen Brian Winters Marcus Cannon)
28. LA Rams (Kelvin Beachum Mike Iupati Justin Britt Pat Elflein Chris Hubbard)
29. Philadelphia Eagles (Jonah Williams Richie Incognito Matt Skura Wes Martin Cedric Ogbuehi)
30. Atlanta Falcons (Garrett Bolles Isaac Seumalo Corey Linsley Michael Schofield Dennis Daley)
31. Carolina Panthers (Mekhi Becton Greg Van Roten Lloyd Cushenberry Martinas Rankin Jawaan Taylor)
32. Indianapolis Colts (Yodny Cajuste Stefen Wisniewski Maurkice Pouncey Mike Remmers Roderick Johnson)
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 186
RB-corps 2020:

1. Houston Texans /Alvin Kamara, Kenyan Drake, Alexander Mattison/
2. Nem England Patriots /Joe Mixon, Jordan Howard, Duke Johnson,Malcolm Brown -itt négy kellett, annyira mély/
3. Green Bay Packers /Christian McCaffrey, Adrian Peterson, Damien Harris/
4. Jacksonville Jaguars /Nick Chubb. Marlon Mack, Samaje Perine/
5. Indianapolis Colts /Peyton Barber, LJ Scott, Saquon Barkley/
6. Cleveland Browns /Le'Veon Bell, Dion Lewis, Travis Homer/
7. Buffalo Bills /Raheem Mostert. James White, Michael Warren II/
8. Tennessee Titans /Aaron Jones, Tony Pollard, Kalen Ballage/
9. San Francisco 49ers /Mark Ingram, Matt Breida, Jordan Wilkins/
10. Philadeplhia Eagles /Derrick Henry, Darrel Williams, Zack Moss/
11. Los Angeles Rams /Ezekiel Elliott, LeSean McCoy, Brian Hill/
12. Minnesota Vikings /Devin Singletary, Leonard Fournette, Lamar Miller/
13 Detroit Lions /Dalvin Cook, Cam Akers, Ke'Shawn Vaughn/
14. Washington Redskins /Austin Ekeler, Gus Edwards, Jeremy Cox/
15. Las Vegas Raiders /Darrell Henderson. Sony Michel, Tyler Ervin/
16. Chicago Bears /Josh Jacobs, Carlos Hyde, Javon Leake/
17. Cincinatti Bengals /Miles Sanders. David Montgomery, Boston Scott/
18. Seattle Seahawks /Chris Carson. Kerryon Johnson, Dare Ogunbowale/
19. Carolina Panthers /Clyde Edwards-Helaire, Mike Boone, Dexter Williams/
20. New York Giants /Tevin Coleman, Rex Burkhead, Jordan Scarlett/
21. Tampa Bay Bucs /Melvin Gordon, Jonathan Taylor, Quadree Ollison/
22. Baltimore Ravens /David Johnson, Royce Freeman, Nyheim Hines/
23. Miami Dolphins /Phillip Lindsay, Donnel Pumphrey, Myles Gaskin/
24. Los Angeles Chargers /D'Andre Swift. Ronald Jones II, Josh Adams/
25. Denver Broncos /Tarik Cohen, Damien Williams, JK Dobbins/
26. New York Jets /Devonta Freeman. Jerick McKinnon, Wayne Gallman/
27. Kansas City Chiefs /Rashaad Penny, Jamaal Williams, Anthony McFarland Jr/
28. New Orleans Saints /Todd Gurley, Jeff Wilson, Bo Scarbrough/ - kis személyes, imádom Jeff Wilsont, az picit javított a megítélésen
29. Atlanta Falcons /Frank Gore, Kareem Hunt, JD McKissic/
30. Arizona Cardinals /James Conner, Derrius Guice, Bryce Love/
31. Dallas Cowboys /Latavius Murray, Antonio Gibson, Jamychal Hasty/
32. Pittsburgh Steelers /őőőőőőőőőőő/

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 369 — Wrath of Khan
Csapat Power Ranking 2020:
1. Buffalo Bills
2-32. mindenki más

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 850 — Scream and scout
WR-corps PR 2020:
1. Patriots (Julio Jones, JuJu Smith-Schuster, Larry Fitzgerald)
2. Cardinals (Davante Adams, DJ Chark, Tyrell Williams)
3. Bears (Keenan Allen, Marvin Jones, Henry Ruggs III)
4. Raiders (AJ Green, Kenny Golladay, Randall Cobb)
5. Rams (Mike Evans, Julian Edelman, Cole Beasley)
6. Panthers (DeAndre Hopkins, DJ Moore, Diontae Johnson)
7. Lions (Terry McLaurin, Golden Tate, DeDe Westbrook)
8. Falcons (Jarvin Landry, Adam Thielen, Tyler Johnson)
9. Chiefs (TY Hilton, AJ Brown, Jakobi Meyers)
10. Browns (Odell Beckham Jr., Darius Slayton, Danny Amendola)
11. Bengals (Brandin Cooks, Justin Jefferson, Anthony Miller)
12. Saints (Mike Williams, Sammy Watkins, James Washington)
13. 49ers (Robert Woods, Tyler Lockett, Willie Snead)
14. Seahawks (DeVante Parker, Will Fuller, Mecole Hardman)
15. Dolphins (Stefon Diggs, Allan Hurns, Adam Humphries)
16. Steelers (Tyler Boyd, Jerry Jeudy, Cordarrelle Patterson)
17. Jets (Michael Thomas, Jamison Crowder, Nelson Agholor)
18. Jaguars (Cooper Kupp, Kenny Stills, KJ Hamler)
19. Titans (Emmanuel Sanders, Calvin Ridley, Corey Davis)
20. Giants (Tyreek Hill, Deebo Samuel, David Moore)
21. Eagles (Courtland Sutton, Marquise Brown, Marqise Lee)
22. Cowboys (John Brown, Jalen Reagor, Zach Pascal)
23. Chargers (Amari Cooper, Chris Conley, Hunter Renfrow)
24. Redskins (Sterling Shepard, Brandon Aiyuk, Tee Higgins)
25. Ravens (Chris Godwin, Marquise Goodwin, Marquez Valdes-Scantling)
26. Bills (Michael Gallup, Quincy Enunwa, Antonio Gandy-Golden)
27. Texans (Allen Robinson, Taylor Gabriel, Dylan Cantrell)
28. Packers (DK Metcalf, Christian Kirk, Laviska Shenault Jr.)
29. Vikings (DeSean Jackson, Devin Funchess, Riley Ridley)
30. Broncos (Robby Anderson, Albert Wilson, Bryan Edwards)
31. Colts (Curtis Samuel, Chase Claypool, Van Jefferson)
32. Buccaneers (Breshad Perriman, Parris Campbell, KJ Hill)

Szerkesztette: empty taxi


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Offense: 2019-ben tisztán látszott, hogy Haskins nagyon egyedül van. Az Oline nem volt túl acélos annak ellenére sem, hogy egy elit LT és egy azóta irl SB gyöztes kezdö C állt a QB elött. Rajtuk kívül azonban max közepes volt a csapatrész. Ha ez nem lenne elég, akkor a WR és TE szekció maga volt a borzalom, az offseason során egyértelmüen valamit kezdenem kellett velük.

QB 2019: Dwayne Haskins, Case Keenum, Brett Rypien (PS)
QB 2020: Dwayne Haskins, Case Keenum

Haskinst továbbra is imádom. Tavaly az utolsó két meccsén már mutatott életjeleket Washingtonban és ha minden jól megy, akkor idén is övé a kezdö QB szerep. Remélem Kyle Allen nem tudja megelözni, az durva lenne na. Keenumot el akartam cserélni, majd mikor irl a Brownsnál kötött ki, akkor a megtartása mellett döntöttem, lássuk mit tud. Lehet egy 3. számú QB jön majd PS-be.
Változás: 0

FB 2019: Alec Ingold
FB 2020: Alec Ingold

A legbiztosabb csapatrészem, itt semmi változás nem történt. Azért jó látni, hogy, a nálam udfa játékos, a Raiders kezdöje lett. Csak így tovább.
Változás: 0

RB 2019: Adrian Peterson, James White, Malcolm Brown, Qadree Ollison (PS)
RB 2020: Melvin Gordon, Jonathan Taylor, Qadree Ollison

Bár a tavalyi offense-em legjobb alakulata volt, mégis nagy átalakítások történtek. Petersontól megváltam, miután UFA-an megszereztem Gordont (aki tékozló fiúként visszatért a Bucsba miután tavaly eltrade-eltem). Remélem a Denverben irl megmutatja mi is rejlik benne. Malcolm Brown szintén feláldozható volt, míg White sajnos túl sokat kért. Jött viszont a drafton Taylor, aki szerelem pick volt. A wisconsini RB páros nagyon combos lesz. Illetve Ollison PS-böl felkerült nálam az 53-as keretbe, miután tavaly irl a Falconsnál is fellépett.
Változás: +

TE 2019: Chris Herndon, Jimmy Graham, Ben Watson
TE 2020: Austin Hooper, O.J. Howard, Dalton Keene (PS)

Watson visszavonult, Herndon eltiltatta magát, Graham meg csak van. Ezek után kellett valami. Trade keretében elhoztam a Patstöl Howardot, aki a kezdetektöl az egyik kedvenc TE-m a ligában, aztán sikerült még az idei leghype-oltabb TE-et is majdnem olcsón megszereznem. Ez a páros irl is liga elit lenne szerintem. Melléjük még ledraftoltam Keene-t, akit a Pats jóval hamarabb felszedett, szóval biztos ö sem rossz, edzéseken bizonyíthat, mert egyelöre csak PS harcos lesz.
Változás: +

WR 2019: Tajae Sharpe, Parris Campbell, Taywan Taylor, David Sills V, Austin Carr, Jamal Custis, Ashton Dulin (PS), Johnnie Dixon (PS), Nick Easley (PS)
WR 2020: Breshad Perriman, Parris Campbell, K.J. Hill, Tajae Sharpe, James Proche, Nick Westbrook

A legrosszabb csapategységem volt 2019, szóval a nagytakarítás itt is elfért. A tavalyi csoportból csak Campbell maradt direktben, aki irl tavaly sérült volt, de egészségesen sima nr.2 WR tud lenni. Mellé hoztam olcsón Perrimant, akit már tavaly UFA-ról is vittem volna, aztán fölém ajánlottak, szerencsére idén nem. Visszaigazoltam Sharpe-ot, aki nem volt rossz, de hosszabbításnál sokat kért, így a piacról olcsóért jött vissza. Draftról oldottam meg a slot kérdést Hill és Proche személyében illetve kívülre sikerült az Indiana Egyetem kiválóságát Westbrookot leigazolni udfa-ként. Nem egy egetrengetö válogatás, inkább erös közepes, de ez már fejlödés tavalyhoz képest.
Változás: +

OL 2019: Jake Matthews, Austin Corbett, Austin Reiter, Josh Kline, Bobby Massie, Iosua Opeta, Brandon Parker, Ty Sambrailo, B.J. Finney, Ross Pierschbacher, Trevon Tate (PS)
OL 2020: Jake Matthews, Joe Thuney, Austin Reiter, Cesar Ruiz, Jack Conklin, Colton McKivitz, Austin Corbett, Simon Stepaniak, Ross Pierschbacher, Iosua Opeta (PS)

Ide költöttem a legtöbbet, de a minöség meg is látszik szerencsére, így a QB-ket is van aki rendesen megvédje illetve a futóknak is rendesen tudnak utat biztosítani. Conklin leigazolásával Matthews egy nagyon ígéretes fiatal OT társat kapott, akik szerintem top10 lettek a ligában. Thuney nagy kedvenc a Patsben is és akartam egy jó OG-t, drága volt, de top5 OG irl. Párnak Ruiz jött draftról, kettejük közé pedig a friss Super Bowl gyöztes C, Reiter került tavalyhoz képest újra. A kezdö ötösöm tuti liga elit, viszik is majdnem 20%-át a capemnek. A cseresorban is sok mozgás volt. Corbett ugyan maradt, de cserének vissza lett sorolva illetve a tavaly draftolt Pierschbacher nem lett még szélnek eresztve. Jött udfa-ról Stepaniak OG cserének és McKivitz OT cserének. Ha sikerül visszaigazolni, akkor tavalyhoz hasonlóan Opeta lesz a PS falemberem idén is.
Változás: +

Offense összegzés:
Összességében elég rendesen sikerült upgrade-elni a támadókat. A WR sor nem áll olyan csillogó nevekböl, de ha hozzátesszük a TE és RB játékosokat, akkor egy nagyon tisztességes alakulat képe rajzolódik ki. Illetve a fal nagyon összeállt, cserék talán valamilyen minöségszerüséget is tudnak majd biztosítani. Elégedett vagyok nagyon, persze itt-ott lehet majd javítgatni, de ha Haskins így sem tudja az offense-t rendesen elvezetni, akkor ott tényleg gondok lehetnek.

Defense: Alapvetöen nem éreztem rossznak a tavalyi defense-emet, pláne a támadókkal összehasonlítva, de sosem lehet abbahagyni a javítást. Sajnos a LB soromban csak Warner alkotott maradandót (akartátok is vinni rendesen), így oda kellett a facelift. A DL-t meg szintén upgrade-elni akartam valamint Josh Allent lehoztam DE posztra, tavaly nagyon el volt veszve Samként.

DT 2019: Kenny Clark, Mike Pennel, Henry Anderson, Derrick Nnadi, Albert Huggins (PS)
DT 2020: Mike Pennel, Mike Purcell, Albert Huggins, Henry Anderson, Khalil Davis, Kameron Cline (PS)

A legnagyobb távozó itt egyértlemüen Clark volt, akit sokáig meg akartam tartani, de a vége egy trade volt, ahol kaptam érte egy második kört (több, mint a 3. körös komp pick lett volna). Nem éreztem nagy érvágásnak, hiszen rajta kívül voltak jó játékosaim még. Pennel friss SB gyöztesként kezdö lesz idén, középre mellé pedig leigazoltam Purcellt, aki a PFF-töl a legjobb futás elleni védekezés grade-et kapta irl. Huggins tavaly udfa volt, idén csere NT valamint Andersontban bízom, hogy újabb jó éve lesz 2018-as irl szezon után (2019 nem sikerült). Khalil Davis jó lesz pass rushra illetve PS-be jött Cline, akit személyesen is ismerek, 2018 és 2019-ben 1-1 hetet töltöttem a csapattal. Nagyon jó srác, az Indyben jó helyre is került irl.
Változás: 0

DE 2019: Montez Sweat, Taco Charlton, Maxx Crosby, Kemoko Turay, Demontre Moore, Mike Onuoha (PS)
DE 2020: Josh Allen, Montez Sweat, Zack Allen, Kenny Willekes, Derek Rivers, Mike Onuoha (PS)

Crosby ment egy elsö körös pickért, ami gazdaságilag jó befektetés volt (egy év alatt 2 körrel jobbat kaptam érte), helyette végre lehoztam Allent DE-be, ahol Sweattel szerintem irtózat páros lesznek. Cserének Zach Allen jött illetve Willekes draftról. Derek Riverst pedig ismét egy szimpátia igazolás volt. Szerintem ez az egység is jó lehet.
Változás: +

LB 2019: Josh Allen, Zach Brown, Chirstian Kirksey, Antonio Morrison, Fred Warner, Harvey Langi
LB 2020: Malik Harrison, Fred Warner, Logan Wilson, Mark Barron, Zach Brown, Christian Kirksey, Justin Strnad (PS), Casey Toohill (PS)

Langi és Morrison nem voltak nagy cserék, így mentek is. Sajnos irl Brown cutolva lett, aztán az Arizonánál sem váltotta meg a világot. Kirkseyben több van, mint amit mutat, de sérülten nehéz. Ezért a drafton megtoltam a csapatrészt. Jött Malik Harrison és Logan Wilson korán, akiket be is dobok a mélyvízbe Warner mellé. Strnad és Toohill pedig egyelöre a PS-ben kapnak helyet, jövöre lehet 53-as keret lesz belölük. Barront még draft elött hoztam, de ö is minöségi csere.
Változás: 0 (nem tudom mennyire fognak beválni a fiatalok, ha jól, akkor + lesz, de egyelöre egy óvatos 0)

CB 2019: Prince Amukamara, Pierre Desir, Nickell Robey-Coleman, Jamel Dean, Logan Ryan, Cre’Von LeBlanc, Nate Brooks (PS)
CB 2020: Prince Amukamara, Jamel Dean, Nickell Robey-Coleman, Pierre Desir, D.J. Reed, Cre’Von LeBlanc, Nate Brooks (PS)

Nagy változás itt nincs. Logan Ryan ment, illetve D.J. Reed lett ide áthelyezve safety-böl. Kezdöknél Dean váltotta Desirt, aki azért persze maradt a csapatnál. Fejleszteni itt lehet majd a jövöben, de jelenleg egy jó iparos brigád, akik semmi shiny-t nem fognak csinálni, csak szimplán teszik a dolgukat. Szerencsére a front7 sokat fog nekik segíteni.
Változás: 0

S 2019: Taylor Rapp, Nasir Adderley, Rashaan Gaulden, D.J. Reed
S 2020: Taylor Rapp, Nasir Adderley, Adrian Colbert, Obi Melifonwu, Terrence Brooks

A kezdök maradtak. Sajnos Adderley tavaly sérült volt, remélem idén rendesen bemutatkozik majd. Cserék cserélve ettek. Melifonwu szerelem igazolás, Brooks jó kiegészítö ember a Patsben irl és meglátjuk Colbert mi mindent fog tudni hozzátenni a csapathoz.
Változás: + (nagyon enyhén csak, de a cserék minösége jobb, mint tavaly)

ST 2019: Adam Vinatieri, Jake Bailey, Rick Lovato, Cole Tracy (PS)
ST 2020: Justin Tucker, Jake Bailey, Ric Lovato

Csak a kicker változott. Vinatieri visszavonult, majd most lehet mégsem, de amikor kideült, hogy 2 6. körös pickért meg tudom szerezni a liga jelenleg legjobb rúgóját, akkor azonnal léptem. Tavaly Tracy-ben annyira bíztam, hogy még PS-be sem került sehol. Inkább hoztam egy bizonyított játékost. Bailey jó kis punter lett New Englandben. Lovato meg marad még egy évet.
Változás: +

Defense összegzés: Itt nem lett olyan változás összességében, de itt-ott enyhén sikerült javítanom, emellett sehol nem romlottak a kilátások. Nagyon bízom benne, hogy ezzel a defense-zel és a fejlesztett offense-zel sikerül legalább PO közelébe kerülni vagy akár PO-ba is. Második offseasonöm volt, kezd alakulni a csapat. Igazság szerint Lovato kivételével jövöre mindenki szerzödés alatt van a mostaniak közül picit olcsóbbért, ami nem rossz a jövöre nézve.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 944 — 49ers GM
49ers all time draft review - kicsit másképp:

Miután idén nem draftoltam senkit, mégis kicsit foglalkoznék a drafttal, de más szemszögből, poszotnként végigveszem, hogy 2007 óta tartó GM karrierem során kiket draftoltam, de mindezt posztonként, levonok 1-2 következtetést, illetve valami depth chart-félét is összerakok. Első részben jöjjön az offense:

QB: Joe Flacco (1/16), Blaine Gabbert (1/13), Jevan Snead (5/12):
Nem a QB posztra költöttem a legtöbb drafttőkét az évek során az egyértelműen látszik. Flacco szerintem jó pick volt, sose volt top 5 QB, de lehetett vele SB-t nyerni, stabil rájátszás résztvevő volt vele a Ravens IRL. Gabbert legalább még a ligában van, 1/13-ra feltrade-del hatalmas ötlet volt, azóta nem is húztam QB-t... 😊
UDFA mention: Trevor Siemian

RB: 2/26 Chris Johnson, 2/28 Lamar Miller, 1/22 CJ Spiller, 7/27 Jordan Wilkins, 3/26 Justice Hill, 6/25 Keith Marshall, 6/32 Akrum Wadley:
Ez a sor azért rendben van, CJ2K 2.kör végéről az egyik legjobb pickem all-time, de Miller is hozott le tisztességes szezonokat. Spiller sajnos nem lett akkora spíler, mint vártam, pedig amikor a 3.szezonjában 1700 scrimmage yardot hozott össze, elkezdtem reménykedni, de gyorsan elmúlt... A hátsóbb körökből 1-2 backup még összejött, Hill helyzete idénre nem lett jobb. Viszont UDFA során jött néhány használható emberke.
UDFA mention: Matt Breida, Chris Thompson

FB: 3/26 Le'Ron McClain, 6/30 Lonnie Pryor
McClain 7 éven keresztül szolgált a ligában, a jobb FB-ek közé tartozott, és volt egy szezonja, amikor RB-ként is használták (900 futott yard, 10 TD). Mondjuk erre 3.kört nem szokás kiadni, de ez volt az első draftom, ennél nagyobb hibám bár sose lett volna... Pryor sose lépett pályára az NFL-ben.

WR: 2/7 Robert Woods, 2/27 Eric Decker, 4/23 Harry Douglas, 4/36 Sidney Rice, 4/20 Rashard Greene, 1/28 Stephen Hill, 4/20 Taylor Price, 3/25 Leonte Carroo, 3/36 Stanley Morgan
Hát. ööö, izé. Egy 3 WR-es felállást még épp pályára lehet küldeni nagyjából, de sok jót nem lehet elmondani erről a sorról. Az is igaz, hogy sose húztam blue chip WR prospectet, egyszer húztam 1.körben, azt se kellett volna, Hill is csoda karriert futott be (2 szezon, 600 total yard, nyugdíj). Mondjuk a Woods-Decker párossal bármelyik csapat elégedett lenne, Douglas hozott 1000 yard feletti szezont, Rice pedig talán többre is vihette volna, ha bírja a válla meg az agya. Amit viszont rajtuk kívül a 3-4.körökben műveltem, az szégyen és gyalázat.

TE: 2/16 Rob Gronkowski, 5/23 Julius Thomas, 3/16 Martellus Bennett, 5/24 Jonnu Smith, 2/13 Hayden Hurst, 7/26 Trey Burton
Ami a WR poszton nem megy, az TE poszton viszont igen, van itt GOAT, 5.körös Pro Bowler és másik 5.körös erős kezdő, SB győztes évtizeden keresztüli NFL játékos, meg olyan 7.körös pick, aki IRL kapott egy 30 millás szerződést. Mellément pick nincs, és még asszem 7.körben braxa is kapott tőlem helyettesítőként egy Will Dissly-t, aki ha nem lenne porcelánból, már top 10 TE lenne a ligában... Csak TE-eket kellene draftolnom kb. 😊

OT: 1/31 Kolton Miller, 1/19 Ereck Flowers, 3/5 Le'Raven Clark, 3/10 Troy Kropog
Ez se erős, nem is nagyon költöttem a posztra mondjuk, hiszen amikor átvettem a csapatot, volt egy Joy Staley, aztán egy Duane Brown sokáig, nem kellett franchise LT-t vadászni. Miller talán felér egy jó kezdő szintre, Flowersből lett egy átlagos guard, a két 3. körös madárkát meg hagyjuk Kropog pályát se látott soha, Clark legalább összehozott egy tucat kezdő meccset (sok köszönet nem volt benne mondjuk).

OG: 5/26 Uche Nwaneri, 3/9 Clint Boling, 2/17 AJ Cann, 7/19 Earl Watford, 7/23 Tyronne Green, 1/26 Danny Watkins, 6/18 Herb Taylor, 6/20 Phil Haynes
Ez kicsit olyan, mint a WR poszt, legalábbis abban, hogy egyszer húztam 1.körben, akkor se kellett volna... Itt is jött 2 átlag feletti kezdő (Nwaneri és Boling, 3. és 5. körökből szép húzások voltak), viszont itt a hátsóbb körök egész jól beváltak, Watford és Green is 20+ kezdő meccset tud felmutatni, és még Taylor is játszott 20 meccsen (2-szer kezdett).

C: 2/9 Ryan Kalil, 2/25 Stephen Wisniewski, 6/11 Jack Allen, 3/33 Enoka Lucas
Ezzel sincs komoly gond, sőt. 2.körből egy masszív, évtizedes top 10 kezdő és egy átlag feletti guard/center, ezzel már ki lehet állni. 😊 Mondjuk Enoka Lucas csodás találat volt, Troy Kropog center megfelelője.

Összegzés:
Egy átlagon felüli offense összejönne az eddigi ténykedésemből, de igazán nagy sztár csak CJ2K és Gronkowski lett innen (meg talán Kalil, de ő kevésbé látványos poszton nyomja). Azért futni tudna a gárda, a fal belseje elit, jól blokkoló FB és TE is akad, és pár elfogadható WR is szaladgálna a szélen. Persze nem lenne rossz egy tuti irányítóba lassan beletalálni, de az nem egyszerű műfaj, meg ritkán draftolok top 10-ben, ahol erre egy fokkal nagyobb esély lenne.

Top 5 legjobb pick (nem csak a játékos, hanem a drafthely is számít): Rob Gronkowski, CJ2K, Ryan Kalil, Uche Nwaneri, Robert Woods
Top 5 legrosszabb pick: Blaine Gabbert (feltrade, vazze), Stephen Hill, Danny Watkins, Ereck Flowers, Troy Kropog/Enoka Lucas

Nemsokára jön a D, ott is lesznek szép találatok és nagy fejreállások.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Cleveland Browns - Draft class 2018


1/8 Josh Allen, QB (Wyoming) – (IRL 1/7 Bills)
Nagyjából tíz éve kezdtem a GM játékot, akkor Stafford volt az újonc irányítóm, ám nem tudtam belőle kihozni a maximumot, így ha jól emlékszem az esedékes hosszabbítása helyett elcseréltem. Azóta is válságmenedzselés történik a poszton, volt 1/2-es Mariota, majd Romo és Bridgewater is a csapatnál, 2018-ban pedig azt hiszem Keenumnak adtam egy nagyobb szerződést. Ennek megfelelően nem gondoltam volna, hogy 1/8-ra is QB-t húzok, a Barkley/Nelson/Chubb trió közül az egyikük csúszására számítottam, hát nem jött be. Allen nem rossz irányító a Rosen/Mayfield/Darnold trióhoz képest, IRL szerintem jó helyen van, de mivel én durván pass-heavy játékra szeretnék építeni, realizáltam, hogy ez vele nem fog menni. Érkezett helyette a kedvenc csapatom franchise QB-ja - ezzel végleg lezárva nálam is az irányító kérdést. (Hányszor gondoltam ezt az elmúlt években 😀)

1/9 Mike McGlinchey, OT (Notre Dame) – (IRL 1/9 49ers)
Szörnyű volt az OT class ebben az évben, így mindenképpen szerettem volna a legjobb játékost elvinni, szerencsére sikerült is. McGlinchey eddig teljes mértékben beváltja a hozzá fűzött reményeket, biztos pont a fal jobb oldalán. Kíváncsi lettem volna, hogy hogyan teljesít IRL a vak oldalon, Trent Williams érkeztével viszont ezt még egy darabig nem tudjuk meg, de ez legyen a legnagyobb gond vele.

3/3 Frank Ragnow, C (Arkansas) – (IRL 1/20 Lions)
A kiválasztásakor sejtettem, hogy IRL hamarabb fog elkelni, valóban másfél körös steal lett a vége, de sokkal fontosabb, hogy olyan helyre került ahol azonnal kezdhetett. Sajnos folyamatosan cserélődnek mellette a guardok, de stabil pont a fal közepén, mind a Lionsnál, mind nálam, örülünk!

3/16 Nathan Shepherd, DT (Fort Hays State) – (IRL 3/72 Jets)
Nagyjából a helyén választottam, de várható volt, hogy időre lesz szüksége, amíg felveszi a liga ritmusát. Én sokkal türelmetlenebb vagyok így egy év után elcseréltem Sam Bealre. Voltak IRL pályán kívüli gondok vele, a Rams picit meglepő módon ki is vágta, ezzel csak a Texans járt jól a három éves, egy milliós szerződtetésével - ha tud játszani csak jobb lesz, ha nem, akkor is olcsó elküldeni. Én nagyjából az értékén cseréltem el, potenciális kezdő CB-t hoztam helyette, amennyiben egészséges tud maradni Beal, szerintem jól jártam.

4/21 Duke Dawson, CB (Florida) – (IRL 2/56 Patriots)
Újabb nagy steal, sajnos hiába játszott jól az előszezonban, megsérült, ezzel ki is esett a pixisből BB-nél, tavaly nyáron némi apróért elcserélték Denverbe. Kihagyva a teljes felkészülést nyilván csak epizódszerep jutott neki idén, nagyot kell majd küzdenie, ha több játékpercet szeretne. Én ezt sem vártam meg, projekt RT-ért cserébe Dallasba küldtem.

5/21 Chad Thomas, DE (Miami, Fl.) – (IRL 3/67 Browns)
A tehetségekkel tömött Browns védőfalba nehezen került be, Garrett eltiltása hozott neki pár kezdő meccset, de nagyjából karriercsúcs szezont zárhatott 4 sackkel. Kihasználva ezt, ill. hogy nálam is eléggé tömött a poszt, elcseréltem egy felmozgás keretében, sok sikert neki a Saintsnél!

5/37 Troy Apke, FS (Penn State) – (IRL 4/109 Redskins)
Nagy kedvencem volt, így nagyon örültem mikor nálam kötött ki, kár, hogy IRL ilyen ortó helyen kénytelen bizonyítani. Idén sérülések következtében már egész sokat és egész jól játszott, de akkora káosz a Skins teljes DB sora, hogy fogalmam sincs mi lesz vele, simán el tudom képzelni, hogy kezdő lesz, de azt is, hogy kivágják a keretszűkítésnél. Dawsonnal kézen fogva így ő is Dallasba költözött.

7/8 Jordan Whitehead, FS (Pittsburgh) – (IRL 4/117 Buccaneers)
Darrelle Revis unokatesója nyilván nem lehet rossz DB, gondoltam a draftolásakor, némileg azért sikerült rám cáfolnia. Két év alatt 145 szerelés, 13 PD – igazi fantasy playmaker, sajnos a valós teljesítménye nem ennyire kiemelkedő. Tavaly sérüléssel fejezte be a szezont, most kapott egy borderline elsőkörös konkurenciát, ha ezek után is kezdő tud maradni az nagyon jó jel, de tapasztalt csereként bármikor számíthatok rá, hetedik körös játékostól ez kifejezetten jó.


Alapvetően A+, nagyon jól sikerült draft class lett a 2018-as, más kérdés, hogy mit kezdtem a kiválasztott játékosokkal. Öten csere keretében már most távoztak, hárman viszont kezdők, ha pedig azt is megnézzük, hogy kik érkeztek (Daniel Jones, Darius Slayton, Sam Beal, Matt Peart), akkor látszik, hogy az IRL Giantsre épül a csapatom jövője, kérdés, hogy ez mennyire jó ötlet az elmúlt évek stabil bottom 5 csapata esetén. 😀
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 533 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
The Denver Post 2017 Draft Class értékelő

Mivel most van az 5. éves opciók lehívásának határideje IRL, úgy döntöttem, hogy megnézzük, mi lett a 2017-es Denver draftoltjaiból. Meg amúgy sincs jobb dolgom.

1/22: Forrest Lamp, G (Western Kentucky)
Eredetileg 1/8-on húztam volna, de nem volt bent nagyon senki, aki érdekelt volna, ezért egy 2018-as első körösért eladtam a Seattle-nek a cetlit, akik Malik Hookert húzták ki. Nálam Lamp túl nagy szerelem prospect volt, de nem igazán vált be, három év alatt mindösszesen 9 meccsen lépett pályára a Chargersben, újonc szezonjában ACL szakadás, következő évben kisebb térdműtét, 2 meccs jutott neki. Tavaly hét meccsen játszott mielőtt eltört a szárkapocscsontja. Az 5. éves opció helyett inkább kivágtam, ha jól láttam, nálunk még most is FA, remélem IRL azért sikerül egy egészséges szezont lenyomnia.
Következő 3 pick: Marlon Humphrey, Alvin Kamara, Ryan Ramczyk.
Értékelés: F

2/7: Charles Harris, DE (Missouri)
Passzsiettetőm nem nagyon volt a rosteren Griffen mellett, sajnos egész magasan volt a boardomon, így elég no brainernek tűnt a kiválasztása a 2. kör elején. IRL a Dolphinsba került első körösként, három év alatt 3,5 sacket sikerült szereznie, pár napja el is cserélték Atlantába. Nálam még egy évig van szerződése, hátha idén sikerül valamit alkotnia a Falconsnál, de 99%, hogy nem hosszabbítok vele.
Értékelés: F

3. és 4. köröm nem volt az Everson Griffen és a Morgan Moses csere miatt. Utólag ezek nem is tűnnek rossz cseréknek, ha már draftolni úgy sem tudok 😊

5/14: Jalen Reeves-Maybin, LB (Tennessee)
Három éve még nem igazán ismertem a hátsó körös prospecteket, szóval Reeves-Maybinről sokat nem tudok mondani, azt tudtam, hogy a senior évében sokat volt sérült, azért nem kellett nagyon senkinek, IRL végül 4. körben került a Lionshoz, első évében korrekt csere volt, utána megsérült, tavaly valamennyivel több szerepet kapott. Valószínűleg sok szerepet idén sem fog kapni Collinsék mögött, nem hiszem, hogy újra fogom igazolni, maximum, ha lesz egy breakout éve, de backupnak tökéletes volt apróért.
Értékelés: B

6/7: Jerod Evans, QB (Virgina Tech)
Miután Big Bent eladtam szotyiért, kellett egy kezdő QB a tankolásra 😀 UDFA lett, megjárta az Eagles és a Packers edzőtáborát is, utána az Arena Football League-ben próbálkozott.
Értékelés: F

7/10: Tarik Cohen, RB (North Carolina A&T)
Nagy szerelem prospect volt ő is, Emory Hunt youtube oldalán találtam rá, szerencsére a Bears FO már a 4. körben kivitte. Újonc évében igazi gadget player volt, volt futott, elkapott, passzolt és visszahordott TD-je is. Második évében egy yard híján 1600 all purpose yarddal zárt, a tavalyi éve annyira nem sikerült jól, de gondolom idén is sok labdát fog kapni Montgomery mellett. Kiváló 3rd down back.
Értékelés: A

Azt mondják, hogy egy jó drafttal meg lehet alapozni egy csapatot, hát ez nekem '17-ben rohadtul nem sikerült 😀 Reeves-Maybinen és Cohenen kívül nem volt értelmes pickem, az első két körben totál vakon voltam, viszont Moses még mindig a rosteren van, szóval megérte a 4. kört.

Remélem jól szórakoztatok, jövő ilyenkor jön a 2018-as class, hasonló sikerélményekkel 😀 Írjatok ti is ilyen értékelőket!


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 725 — Pittsburgh Pirates, Aston Villa fan!
Indianapolis Colts draft:

1/27.A.J. Terrell CB:

IRL 1/16- Falcons.
Nagyon örülök ezen húzásnak. A csapatban sok poszt van,ami fejlesztésre szorul, de nem is ez az egy év van rászánva a csapatfejlesztésre. Terrell mindenképpen needre jött, nagyon bízom benne, hogy stabilitást fog hozni a hátsó alakzatba. IRL is remélem, hogy hamar a Falcons kezdőjében fogja találni magát.

2/23 - Chaes Claypool WR
IRL: 2/17- Steelers
Claypool szintén needre jött, hiszen egy szem Curtis Samuel árválkodott ,mint érdeminek egy kicsit is nevezhető elkapó a rosteren. Elég magas, kellően erős, TE méretekkel megáldott játékos. Szóval RZ-ban remélem jó célpont lesz Kirk kapitány számára, ahogy IRL is bízom mindebben BIg Ben kapcsán. Ha valamiben igazán jó a Steelers az a WR nevelés.

4/3. Van Jefferson WR
IRL:2/25 Rams
Elég jó kis stealre sikeredett 😊. Több okból i tetszik a pick. Egyrészt needre ,másrészt Jeffersont jó kis játékosnak tartom. Remélem a Rams sem fogja elb@szni és használja majd rendesen. Ezen két utóbbi húzással remélem a WR poszt is jelentős fejlődést fog mutatni a csapaton belül.

6/4- Kevin Dotson OL
IRL. 4/29 Steelers

OL-be mindíg jó dolog hozni embert. Ha most Máncsák lenne nálunk az OL coach akkor vigyorognék,mint a vadalma. A srác futásblokkolásban rendben van, de pass protctionben még bőven vannak hiányosságai, van hova fejlődni rendesen. Bizakodjunk.

7/3. Raquan Willimas DL
IRL UDFA
Williams személyes kedvencem volt,. Ugyan nem vártam azt, hogy 6. körnél előbb kimegy, de azt nem gondoltam, hogy UDFA lesz. Vele kapcsolatban annyit, hogy szerintem több volt/ van benne ,mint az utolsó egyetemi éveiben sikeredett és ebben a magam részéről nagyon sárosnak tartom Dantoniot is. Rekordszámú győzelem az egyetem történetében ide vagy oda azért nagyon szétb@szta az utolsó két évben az MSU-t.
Williams végül az Eagleshöz került UDFA-ként. remélem az Eaglesnél tud majd bizonyítani és valahogy majd felküzdi magát.

7/14 AJ Green CB
IRL UDFA
ő is meglepetés volt, hogy nem választották ki. IRL a Brownsba került UDFA-ként. Szintén bizakodom benne, hogy előrébb tud majd lépni.

7/20 Terence Steele OL
IRL. UDFA
Udfa lett, tú lsok hozzáfűzni valóm most nincs, majd meglátjuk.

7/21 - Stephen Sullivan TE
IRL 7/31 Colts
Talán nagy küzdésben lehetne egy roster hely, de inkább PS.

Szóval összességében eddig azt tudom mondani, hogy az off-seasonben azért offense kapott némi injekciót. Hiszem egy trade keretében érkezett Barkley RB posztra. FA-ról jött Higbee TE-ként és a drafton két reménnyel kecsegtető WR is sikerült behúzni, ahogy egy OL prospect is érkezett,aki, hogyha passz blokkolásánál javul,akkor még akármi is lehet belőle. A védelem az továbbra is számos helyen javításra, mélyítésre szorul.

A jelszó továbbra is az, hogy Róma sem egy nap alatt épült fel...

És még egy nagyon fontos dolog, hogy ezúton is köszönöm KLaci-nak a draftban nyújtott segítségét. Elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy jó szájízzel nézek végig z idei draft classomon.

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">