NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 7 éve
az elmúlt hetekben pletykáltak már róla, miután Chicago környékén vett egy házat magának, igazából az időzítés meglepő csakStoops visszavonult, Riley az utódja.verjem, sokkolódtam. még jobban gyengült a big 12
tenorx
Ventura
twitter.com/ESPNRadio/status/872551895050727424
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Stoops visszavonult, Riley az utódja.verjem, sokkolódtam. még jobban gyengült a big 12
tenorx
több mint 7 éve
Stoops visszavonult, Riley az utódja.A wikipediaja már meg is van szerkesztve gyorsan:
"Lincoln Michael Riley (born September 5, 1983) is an American football coach and former player. He is the head coach for the Oklahoma Sooners football team as of June 7th, 2017, replacing retiring head coach Bob Stoops. His first win on the road will come against The Ohio State Buckeyes."
több mint 7 éve
Ízlésekéspofonok!nagyon jó 😀 köszi!Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.OSU-Clemson 😊
Bocsi ha offoltam
mmdan
Koviakos
mmdan
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
mmdan
329
nagyon jó 😀 köszi!Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.youtu.be/GQNLe-Sj15Y
Bocsi ha offoltam
mmdan
OSU-Clemson 😊
Koviakos
több mint 7 éve
Koviakos
95
Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.youtu.be/GQNLe-Sj15Y
Bocsi ha offoltam
mmdan
OSU-Clemson 😊
több mint 7 éve
mmdan
329
Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik meccsen volt az az idei szezonban amikor az egyik játékost 'megmogyorózták'? A 120yard-on olvastam de már nem találom.Bocsi ha offoltam
több mint 7 éve
twitter.com/mattufford/status/866661422390026240
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
némi módosítás. lesz egy korai aláírási periódus (a hagyományos február első szerdája mellett). twitter.com/GeorgeSchroeder/status/861693469886218241
Szerkesztette: Ventura
több mint 7 éve
Pedig reménykedtem, hogy Saban elcsábul a felnőttekhez. Na nem baj.
több mint 7 éve
nincsenek többé szilveszteri elődöntőktwitter.com/CFBPlayoff/status/857641539627098116
---
több mint 7 éve
Tudtok esetleg olyan QB-t mondani, aki balkezes? Mostanság kikoptak az ilyen játékosok, vagy csak a legígéretesebbek között nincs most egy sem? Emlékeim szerint Tebow volt az utolsó, aki az NFLbe is bekerült, de én inkább olyan QB-ra lennék kíváncsi, mint Leinart. Illetve, ha tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol ilyen paraméterek alapján is lehet keresgélni, azt is szívesen venném.Malik Zaire nem tudni hova fog graduate transzferelni, esélyes a Wisconsin, ahol egyébként szintén van balkezes QB, Alex Hornibrook.
peterbadbone
Egy másik balkezes QB, AJ Bush a Virginia Techre transzferelt, JUCO-ból, ő simán kezdő lehet 2017-ben.
Plusz egy másik igen jó balkezes JUCO transzfer QB-je volt a 2017-es classnak, McLane Carter, ő a Texas Techen folytatja.
Szintén az idei recruiting classban vannak a középsuliról kikerült, sokra tartott balkezes QB-k Tua Tagovailova (Alabama) és Bailey Hockman (Florida State) személyében.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Tudtok esetleg olyan QB-t mondani, aki balkezes? Mostanság kikoptak az ilyen játékosok, vagy csak a legígéretesebbek között nincs most egy sem? Emlékeim szerint Tebow volt az utolsó, aki az NFLbe is bekerült, de én inkább olyan QB-ra lennék kíváncsi, mint Leinart. Illetve, ha tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol ilyen paraméterek alapján is lehet keresgélni, azt is szívesen venném.
több mint 7 éve
az USA sportközpontja 😊twitter.com/RedditCFB/status/846561033686691840
---
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
Elnézést, jogos...sajnos nem engedi nekem. Valamit rosszul csinálok, de köszönöm a segítséget 😊Baker Mayfield adott egy pofont a karrierjének...lászló, ilyenkor csatold a vizuális élményt is!
Gyönyörű tackle-el terítették le a rendőrök
Klaci79
twitter.com/5NEWSKrystle/status/840352866594369537
Ventura
több mint 7 éve
Baker Mayfield adott egy pofont a karrierjének...lászló, ilyenkor csatold a vizuális élményt is!
Gyönyörű tackle-el terítették le a rendőrök
Klaci79
twitter.com/5NEWSKrystle/status/840352866594369537
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
Baker Mayfield adott egy pofont a karrierjének...Gyönyörű tackle-el terítették le a rendőrök
több mint 7 éve
ja és az összes konf nyilvánosságra hozta a menetrendjét a következő szezonra, így ESPN.com-on már lehet böngészni a 2017-es schedule-t---
több mint 7 éve
indul a youtubeTV 40 csatornával, ha Magyarországon is elérhető lesz, akkor a kínálat alapján ez egyenlő a college football kánaánnalawfulannouncing.com/online-outlets/youtube-tv-launch-cbs-espn-fox-nbc-nets-no-league-owned-turner-channels.html
---
több mint 7 éve
Hoppá.soundcloud.com/the-audible/214-gene-chizik-on-walking-away-from-coaching-the-crazy-world-of-college-recruiting
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/829821946552471552
Mikey
---
több mint 7 éve
NSD volt szerdán és mégse azzal kapcsolatos a nap híretwitter.com/insidehighered/status/826910992269471749
---
több mint 7 éve
Lazioval megegyeztek ?a Michigan a 15 tavaszi edzéséből hármat az AS Roma stadionjában tart majd.Nem lesz egyszerű átcuccolni azt a bazinagy stadiont a tengerentúlra!
Höri
gaben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
a Michigan a 15 tavaszi edzéséből hármat az AS Roma stadionjában tart majd.Nem lesz egyszerű átcuccolni azt a bazinagy stadiont a tengerentúlra!
Höri
több mint 7 éve
Koviakos
95
twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/824286602964807680Nem tudom, én Verne-t kifejezetten bírtam, sajnálom hogy visszavonul ☺
Lehet én vagyok az egyetlen, de engem kifejezetten idegesített mindkettő stílusa. 😊
Mikey