NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
de sokáig tart most a szerelés...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
jobbDupree jobb mint Gregory?steelwolfGregoryt visszük?steelwolfha mázlitok lesz, lecsúszik DUpree, persze a Bengals közbeszólhatStez
több mint 9 éve
Kevesebbet füvezik.Dupree jobb mint Gregory?steelwolfGregoryt visszük?steelwolfha mázlitok lesz, lecsúszik DUpree, persze a Bengals közbeszólhatStez
több mint 9 éve
neeeeeee és pont most megy el a kép
több mint 9 éve
munoz
1 213
Bengalsnél most a bőség zavara lesz, hogy Dupree, Ray, vagy Gregory legyen a pick.
több mint 9 éve
Dupree jobb mint Gregory?Gregoryt visszük?steelwolfha mázlitok lesz, lecsúszik DUpree, persze a Bengals közbeszólhatStez
több mint 9 éve
Most jön a Brett Hundley pick!? 😀
több mint 9 éve
Gregoryt visszük?steelwolfha mázlitok lesz, lecsúszik DUpree, persze a Bengals közbeszólhat
több mint 9 éve
JJSamurai a Philly szurkoló 😀
több mint 9 éve
Az kéne még , még több safety Tre Boston mellé.Kicsit félek, hogy mi fogjukJakehomerSafety-t még nem vittek..Pedig azt hittem volna hogy Collins a top15-be benne lesz.CoolearieAkárki elviszi az első körben kiröhögöm.Sixo67
több mint 9 éve
Gregoryt visszük?
több mint 9 éve
Kicsit félek, hogy mi fogjukSafety-t még nem vittek..Pedig azt hittem volna hogy Collins a top15-be benne lesz.CoolearieAkárki elviszi az első körben kiröhögöm.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
na akkor lassan imádkozhatunk azért, hogy Dupree-t ne a Bengals vigye
több mint 9 éve
Safety-t még nem vittek..Pedig azt hittem volna hogy Collins a top15-be benne lesz.CoolearieAkárki elviszi az első körben kiröhögöm.
több mint 9 éve
Safety-t még nem vittek..Pedig azt hittem volna hogy Collins a top15-be benne lesz.
több mint 9 éve
szerintem holnap kimegySzerintetek Ali Marpet-et elfogja valaki vinni?Coolearievalaki biztos 😀peachNem ma, hanem úgy összegségében.CoolearieSzerintetek Ali Marpet-et elfogja valaki vinni?Cooleariema nem hinnémShilkor
több mint 9 éve
Peters a liga legjobb DB edzőjéhez, mekkora játékos lesz atyaég
több mint 9 éve
Szerintetek Ali Marpet-et elfogja valaki vinni?Coolearievalaki biztos 😀peach
Nem ma, hanem úgy összegségében.Szerintetek Ali Marpet-et elfogja valaki vinni?Cooleariema nem hinnémShilkor