2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Bár off,de bármit teszek,nincs hang a tubeon. Pár napja még ok volt,de most 1ik videónál sincs.
több mint 10 éve
mennyit tökölnek tejóisten
több mint 10 éve
Mondjuk négy emberrel egynél több mikrofonnal is neki lehetett volna futni 😊JakehomerEgy is, hogy meg tudja zavarja őket, mi lenne ha kettő lenne belőle.
több mint 10 éve
könyörgöm white legyenpeachsanszosabb, mint Leo.
több mint 10 éve
Löflinek vigyen valaki Robitussint.
több mint 10 éve
könyörgöm white legyen
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mondjuk négy emberrel egynél több mikrofonnal is neki lehetett volna futni 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
pick is in, nincs trade
több mint 10 éve
én nem biorm továb srácokr megekcaludni, mer széthányom nagam..Coolearieminek iszik, aki nem bírja? 😛
több mint 10 éve
a Jets nem húz idén, vagy mi van?
több mint 10 éve
én nem biorm továb srácokr megekcaludni, mer széthányom nagam..
több mint 10 éve
Egyébként a mikrofonra semmi szükség, ugyanúgy lehet hallani nélküle is , Löfli hangosabban suttog, mint ahogy Höri a mikrofoba beszél.
több mint 10 éve
igen, Wilkersont és behúzzák Leot 😀ők most vadul árulnak szvsz 😀peachakkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley esz 😀Shilkor
több mint 10 éve
Elhiszem, hogy nem magasak az alabamai ingatlanárak, de megnézném annak a Winston mögötti kérónak a tulajdoni lapját :p
több mint 10 éve
3. körben aláírom!akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley esz 😀Shilkor
több mint 10 éve
ők most vadul árulnak szvsz 😀akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley esz 😀Shilkor
több mint 10 éve
Westernek szóljon vki hogy ha behúzzuk Whiteot hozok neki vmi fincsi piát Kolumbiából 😀
több mint 10 éve
csak Mannion maradjon bent 1/20 ig
több mint 10 éve
akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szartoamHundley lesz 😀
több mint 10 éve
nah van e itten sólyom szavazzunk? harc beasleyért vagy mosolygva williams ha lejut hozzánk?peachfel kell menni Beasley-ért.
több mint 10 éve
simán, nem tud elfutni előlemScherffet telibe lőttem a mockomban asszemStezHa te a nagy darab hapsikat szereted ám legyen 😀ThundersNFL
több mint 10 éve
Williams ne essen már a Falcons ölébe %/atapapade! 😀 😛
több mint 10 éve
Scherffet telibe lőttem a mockomban asszemStezHa te a nagy darab hapsikat szereted ám legyen 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
akkor innentől vagy Beasley, vagy trade, vagy szar