NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak azért mert Höri már abban is Ingramot a Bengals-hoz mondta.Még le is mentem őket a gépemre minden alkalommal. Ha haromt és höri beszél, én hallgatok!iktriadKöszi a mockot Höri. Mondjuk Ingramen nem kicsit lepődtem meg. Nem túl magas a 4. hely egy picit?iktriadmert nem hallgatsz podcastot 😛 😀Bébé
több mint 13 éve
Oké, vedd úgy hogy nem szóltam. 😊Köszi a mockot Höri. Mondjuk Ingramen nem kicsit lepődtem meg. Nem túl magas a 4. hely egy picit?iktriadmi alapján magas? Heisman győztes, bajnok és kapitány.
QB-t nem vagyok hajlandó 1/4-re beírni, mert nem éri meg, főleg nem Palmer mellé.
a DT-ket kiraktam hamarabb, DE jöhetett volna szóba, de az is közrejátszott, hogy minden mock Miamibe küldi Ingramet, és én nem akartam beállni a sorba.Höri
Még le is mentem őket a gépemre minden alkalommal. Ha haromt és höri beszél, én hallgatok!Köszi a mockot Höri. Mondjuk Ingramen nem kicsit lepődtem meg. Nem túl magas a 4. hely egy picit?iktriadmert nem hallgatsz podcastot 😛 😀Bébé
több mint 13 éve
van hozzá 2. kör is, de már most is lehet támadni, ha valami nem hagy titeket nyugodniHöriElső kör aláírva.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Köszi a mockot Höri. Mondjuk Ingramen nem kicsit lepődtem meg. Nem túl magas a 4. hely egy picit?iktriadmert nem hallgatsz podcastot 😛 😀
több mint 13 éve
Köszi a mockot Höri. Mondjuk Ingramen nem kicsit lepődtem meg. Nem túl magas a 4. hely egy picit?iktriadmi alapján magas? Heisman győztes, bajnok és kapitány.
QB-t nem vagyok hajlandó 1/4-re beírni, mert nem éri meg, főleg nem Palmer mellé.
a DT-ket kiraktam hamarabb, DE jöhetett volna szóba, de az is közrejátszott, hogy minden mock Miamibe küldi Ingramet, és én nem akartam beállni a sorba.
több mint 13 éve
szaba
10 547
Köszi a mockot Höri. Mondjuk Ingramen nem kicsit lepődtem meg. Nem túl magas a 4. hely egy picit?iktriadHöri utálja a slágerhúzásokat. Jó ez a mock, kicsit más már, mint a sablon.
több mint 13 éve
Köszi a mockot Höri. Mondjuk Ingramen nem kicsit lepődtem meg. Nem túl magas a 4. hely egy picit?
több mint 13 éve
van hozzá 2. kör is, de már most is lehet támadni, ha valami nem hagy titeket nyugodni
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Höri kinyilatkoztatta igéjéthttp://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draft-elorejelzes-1-resz-2070678/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
és Ugoh akiről többet Höri tudna mesélni.nem vagyok hori bocs de azert beleugaznek. kepzelheted mint varhatsz tole
Bazzani
ha a colts ugy hajitotta ki h anno feltradeltunk erte a drafton. mondjuk az nagyreszt glenn visszavonulasa miatt volt tehat ez azert arnyalja a kepet. elso eveben rookie letere
impressziv volt lt poszton aztan meg egyre inkabb romlott a teljesitmenye. ennek az lett a vege
h meg a rookie szerzodesenek lejarta elott kivagtuk a hora. en kivanom h terjen vissza az a ugoh aki elso eveben teljesen jol tolta amig meg nem serult de ha azt nezzuk h egyenes aranyban romlott a teljesitmenye egesz nfl palyafutasa alatt akkor en azert annyira nem biznek benne.
több mint 13 éve
Adrian Clayborn megkapta meghívóját a Radio City Music Hall-ba
több mint 13 éve
Peter King drafttal kapcsolatos gondlatai a mai MMQB-ben:http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/peter_king/03/27/mmqb/index.html
több mint 13 éve
Ha ti nem tradeltek fel, akkor meg a Giants is elviheti. 😉Szerintem semmiben. De ne vigye már el Lions, vagy trade-ljen fel Eagles Smithért 😊 Ha behúzzuk, azonnal veszek Jimmys mezt 😀Denyblackmon, broyles, dez bryant AJ Green na meg eleve BIG12. tehát szar nem lehetett 😛haromtTehát fogta (gondolom nem rosszul) a tavalyi az idei és a jövő évi egyik legjobb WR-t.
Azért ez nem rossz ajánlólevél.
Nem csodálom,hogy leszarják a Lionsnál a karakterproblémákat.
Miben jobb Amukamara mint Smith?Bazzani
több mint 13 éve
Etől függetlenül Backus korábbi önmagához képest valóban nem volt pocsék, de a jobb oldal továbbra sincs igazán rendben, ahogy én látom. a Ugoh, Cherilus, Fox trióból valaki még beválhat, de tekintve, hogy pár éven belül, amire pont PO csapattá erősödne a Lions, jó eséllyel Backus szögre akasztja a sisakot öregségi nyugdíj miatt, már idén megérheti OT-t húzni, ha úgy adódik a helyzet.DoMJobb oldalra ott van Cherilus akinek most lesz az utolsó esélye, Hilliard aki remekül helyettesítette (Best akkor futott pl a legjobban),Fox a project akiről semmit nem tudunk és Ugoh akiről többet Höri tudna mesélni.
Erre a négyesre hoznál mégegy RT-t (feladva ezzel a D erősítését) az első körben?
Backus pótlására meg jövőre jün valaki FA vagy elsőkörös draftolt, erre mérget veszek.
Ha most választani kellene aszerint,hogy ki a legfontosabb a csapatnak akkor továbbra is J.Smith a favoritom,maximum Ayers. A végén meg valami sokat csúszó DE lesz...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tervezitek folytatni a prospect ismertetőket v be kell érnünk a senior bowl részt vevőkkel?empty taximi tervezzük, de ezek fordítások, tehát csak annyit írunk belőlük amennyit scott wright. ő pedig nem sieti el 😊
több mint 13 éve
Tervezitek folytatni a prospect ismertetőket v be kell érnünk a senior bowl részt vevőkkel?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Quizz mindenki imádja.Mindenki. Közülünk is.
De
Height: 5 ft 5 in (1.65 m) Weight: 193 lb (88 kg; 13 st 11 lb)
több mint 13 éve
Jacquizz Rodgers-ről pakoltak fel egy másik helyre szép, hosszú bemutató, videókkal, mindennel, és így végig nézve oké, hogy az oldal 10. körüli RB-nak tartja idei classben, de ti hogyan látjátok, mekkora benne a potenciál, a draft hányadik körében lenne a valós helye, esetleg lesz-e olyan, aki érte reachel.Akit érdekelne a bemutató: http://www.mockingthedraft.com/2011/3/26/2073509/the-prospect-playbook-jacquizz-rodgers-rb-oregon-st
több mint 13 éve
A vezetők lenyilatkozták,hogy nem piszkálják ezt a csapatrészt mert a Stafford sérülése(i) nem a támadófal hibája. Peppers egy újoncot is megetetne egy meccsen egyszer. Backus meg kifejezetten jó volt magához képest.BazzaniEz az, ami sose fog kiderülni. Nem feltétlenül a Peppers zsákra kell gondolni, hanem arra a verésre, amit újoncként kapott, és szintén talán csak évekkel később tudjuk meg, hogy mikor milyen állapotban lépett pályára.
A vezetőség meg nyilván ezt nyilatkozza. Önszántából senki se szeret hülyét csinálni saját magából.
Etől függetlenül Backus korábbi önmagához képest valóban nem volt pocsék, de a jobb oldal továbbra sincs igazán rendben, ahogy én látom. a Ugoh, Cherilus, Fox trióból valaki még beválhat, de tekintve, hogy pár éven belül, amire pont PO csapattá erősödne a Lions, jó eséllyel Backus szögre akasztja a sisakot öregségi nyugdíj miatt, már idén megérheti OT-t húzni, ha úgy adódik a helyzet.
több mint 13 éve
Mire belejön abbahagyhatja a kora miatt.
több mint 13 éve
Backus mondjuk 34 éves lesz mire elkezdődik a szezon.Valamelyik marha elkezdte a többi meg folytatja.Hehe. Kíváncsi lennék Deny arcára ha ez így történne. 😀Azt mondjuk én se értem, miért lett akkora divat a mock-írók körében, hogy a Lions az OL-be fog húzni első körben.vassadi
Mondjuk én is telerínám a chat-et ha OT-t húznánk.
Ökörség.Bazzani
Összeállt egy viszonylag normális OLine végre.
Talán csak az RG poszton van gond.
A vezetők lenyilatkozták,hogy nem piszkálják ezt a csapatrészt mert a Stafford sérülése(i) nem a támadófal hibája. Peppers egy újoncot is megetetne egy meccsen egyszer. Backus meg kifejezetten jó volt magához képest.Bazzani
több mint 13 éve
utólagos engedelmeddel ezt a mondatod felhasználtam JJ 😊a francba, ezentúl minden mondatom végén ott lesz, hogy © 😊
ha zavar persze átírom 😊Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
utólagos engedelmeddel ezt a mondatod felhasználtam JJ 😊ha zavar persze átírom 😊
több mint 13 éve
Ú basszus ezt benéztem.Csodálkoztam is, a cikkedből én másra emlékeztem...vassadiMivel a draft után van az első komoly tárgyalás így ez nem lehetséges.BazzaniEz most így nem igaz. A draftig feloldhatják a lockoutot kis szerencsével, ehhez kell, hogy sikerrel járjon a játékosok beadványa, az első bírósági meghallgatás április 6-án lesz, több mint 3 héttel a draft előtt.gsn
Mindig összekavarom a dátumot.
Bocsánat.