NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem már varrják a mezt Bostonban a srácnak.Lawrence Guy is jön.tenorxhátsó körös 3-4-es DEHöri
több mint 13 éve
Lawrence Guy is jön.
több mint 13 éve
Mikey
18 732
Nem értem én ezt a Bowers to Cincy pick imádatot. Komolyan, egyik szaki sem nézett Cincy meccset?Mondjuk ez költői kérdés, mert akkor nem írnák Bowerst.
Értem én, hogy Da'Quan nagy király, de Dunlap és Mike Johnson is az volt a szezon második felében.
DE kell a legkevésbé Cincinnatibe.
több mint 13 éve
newton mint top qb azért büntetnemost nézem, az egész orbitális blődség
több mint 13 éve
Akkor őt ki is húzhatjuk. Asszem Gene 15 eddigi pickjéből talán Britton volt az egyedüli nem senior játékos...mert tegnap jelentkezett a draftra másodéveskéntHörihttp://chrissteuber.com/HöriRohadt jól néz ki- és ezt a nevet (Aldon Smith) hozzánk irva még nem láttam eddig.iktriad
több mint 13 éve
mert tegnap jelentkezett a draftra másodéveskénthttp://chrissteuber.com/HöriRohadt jól néz ki- és ezt a nevet (Aldon Smith) hozzánk irva még nem láttam eddig.iktriad
több mint 13 éve
http://chrissteuber.com/HöriRohadt jól néz ki- (És ezt a nevet (Aldon Smith) hozzánk irva még nem láttam eddig.)
több mint 13 éve
Ez ilyen vigaszdíj?nem, ők maradnak északon, a Bills-é lesz a dél
Remélem a Bengals edzői stáb Rodney Hudsonékat edzi majd.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 732
Ez ilyen vigaszdíj?Remélem a Bengals edzői stáb Rodney Hudsonékat edzi majd.
több mint 13 éve
nem ismerem az egyetemi karrierjét,más történet a hallottak alapján,de legyen igazad 😛Arian Foster 2.0? 😛szaba😮Végülis mind1,mert idén megkapta a lehetőséget (Ellington sérülése miatt),de nem élt vele és akkor még finom voltam,jövőre meg visszatér Andre,ami azt jelenti,hogy kevesebb carryt fog kapni,ergo ez volt a legjobb éve,ami elég szánalmas sajnos.Newman
Clemson RB Jamie Harper will enter the next NFL draftJJ Tiller
több mint 13 éve
szaba
10 543
Arian Foster 2.0? 😛😮Végülis mind1,mert idén megkapta a lehetőséget (Ellington sérülése miatt),de nem élt vele és akkor még finom voltam,jövőre meg visszatér Andre,ami azt jelenti,hogy kevesebb carryt fog kapni,ergo ez volt a legjobb éve,ami elég szánalmas sajnos.Newman
több mint 13 éve
😮Végülis mind1,mert idén megkapta a lehetőséget (Ellington sérülése miatt),de nem élt vele és akkor még finom voltam,jövőre meg visszatér Andre,ami azt jelenti,hogy kevesebb carryt fog kapni,ergo ez volt a legjobb éve,ami elég szánalmas sajnos.
több mint 13 éve
Insider reportok alapján a Bucs nagyon érdeklődik iránta. Bár nem biztos, hogy amikor ők húznak még bent lesz, nekem is nagyon tetszik a srác játéka.Olvasgattam most Mizzou oldalakat, azt taglalják, hogy Gabbert vagy Smith mehet ki feljebb, de nem igazán tudnak dönteni. Ennyire megvan az esély szerintettek is Smith első körében vagy nem bíznak abban, hogy Gabbert elmegy előtte már elsőben?deny79ha olyan csapat gm-je lennék, mely megengedhetné magának a bpa-zást, akkor a lehető leghamarabb behúznám Aldon Smitht
Gabbertért én nem rajongok, de arra fogadni merek, hogy Aldon hatalmas sztár lesz az NFL-ben, 1-2 tanulóév utánJJ Tiller
több mint 13 éve
Olvasgattam most Mizzou oldalakat, azt taglalják, hogy Gabbert vagy Smith mehet ki feljebb, de nem igazán tudnak dönteni. Ennyire megvan az esély szerintettek is Smith első körében vagy nem bíznak abban, hogy Gabbert elmegy előtte már elsőben?deny79ha olyan csapat gm-je lennék, mely megengedhetné magának a bpa-zást, akkor a lehető leghamarabb behúznám Aldon Smitht
Gabbertért én nem rajongok, de arra fogadni merek, hogy Aldon hatalmas sztár lesz az NFL-ben, 1-2 tanulóév után
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Olvasgattam most Mizzou oldalakat, azt taglalják, hogy Gabbert vagy Smith mehet ki feljebb, de nem igazán tudnak dönteni. Ennyire megvan az esély szerintettek is Smith első körében vagy nem bíznak abban, hogy Gabbert elmegy előtte már elsőben?deny79DraftCountdown There is a very good chance that Missouri's Aldon Smith will be either my #3 or #4 rated defensive end prospect when I update the rankings.
Szerintem mind2 első körös lesz.
több mint 13 éve
Olvasgattam most Mizzou oldalakat, azt taglalják, hogy Gabbert vagy Smith mehet ki feljebb, de nem igazán tudnak dönteni. Ennyire megvan az esély szerintettek is Smith első körében vagy nem bíznak abban, hogy Gabbert elmegy előtte már elsőben?
több mint 13 éve
Robert Sands is jön.tenorxizgatottan várom 😊
😮barom
több mint 13 éve
😮Clemson RB Jamie Harper will enter the next NFL draft
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Robert Sands is jön.
több mint 13 éve
Standout Missouri defensive end Aldon Smith will enter the NFL draft
---
több mint 13 éve
John Clay is csatlakozott Ingramékhezebben tényleg semmi meglepő nincs, a Wisconsin így is elég jól áll RB poszton...
---