NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Darren Evans is jön a draftra
több mint 13 éve
gsn
3 548
Sziasztok! Remélem nem rossz helyen kérdezősködöm.660. hsz körül volt róla szó ebben a topikban.
Blaine Gabbert után érdeklődnék.
Az oké, hogy undorklasszmann.
Sajnos kb. ha egy meccsét láttam. Mondogatják róla, hogy hejj demennyirenagyon Gailey kedvére való játékos.
Vélemények róla?
Előre is köszi, és bocs, ha nem aktuális, vagy ilyesmi. 😊Helmut Zimmer
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Sziasztok! Remélem nem rossz helyen kérdezősködöm.Blaine Gabbert után érdeklődnék.
Az oké, hogy undorklasszmann.
Sajnos kb. ha egy meccsét láttam. Mondogatják róla, hogy hejj demennyirenagyon Gailey kedvére való játékos.
Vélemények róla?
Előre is köszi, és bocs, ha nem aktuális, vagy ilyesmi. 😊
több mint 13 éve
J.J. Watt jön a draftra.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
direkt túloztam, kurva sokan vannak már kész lényegében a kamuszakjaikon.ezt honnan vetted?JJ TillerA Stanford a legutóbbi rangsor szerint amit olvastam a Föld 3. legjobb egyeteme. Komoly respect Lucknak h ink 1 évvel később kezd el évi 7 millió $-t keresni és ink gondol a pályafutása utáni civil életre.empty taxia legtöbb focista elvégzi 3 év alatt az egyetemet 😛 vagy Luck szakja nehéz, vagy ő buta 😊
Major: Architectural Design, Engineering
nyehe. hülye mérnök 😊haromt
nem a stanfordon, de itt most az oltogatás volt a lényeg...
több mint 13 éve
a stanfordon is? 😛A Stanford a legutóbbi rangsor szerint amit olvastam a Föld 3. legjobb egyeteme. Komoly respect Lucknak h ink 1 évvel később kezd el évi 7 millió $-t keresni és ink gondol a pályafutása utáni civil életre.empty taxia legtöbb focista elvégzi 3 év alatt az egyetemet 😛 vagy Luck szakja nehéz, vagy ő buta 😊
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Én csak abban vagyok biztos hogy 1/1 az DL játékos lesz.
több mint 13 éve
ezt honnan vetted?A Stanford a legutóbbi rangsor szerint amit olvastam a Föld 3. legjobb egyeteme. Komoly respect Lucknak h ink 1 évvel később kezd el évi 7 millió $-t keresni és ink gondol a pályafutása utáni civil életre.empty taxia legtöbb focista elvégzi 3 év alatt az egyetemet 😛 vagy Luck szakja nehéz, vagy ő buta 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Stanford a legutóbbi rangsor szerint amit olvastam a Föld 3. legjobb egyeteme. Komoly respect Lucknak h ink 1 évvel később kezd el évi 7 millió $-t keresni és ink gondol a pályafutása utáni civil életre.empty taxia legtöbb focista elvégzi 3 év alatt az egyetemet 😛 vagy Luck szakja nehéz, vagy ő buta 😊
nyehe. hülye mérnök 😊
több mint 13 éve
nem baj jövőre lesz legalább esáéyünk behúzni 😊
több mint 13 éve
A Stanford a legutóbbi rangsor szerint amit olvastam a Föld 3. legjobb egyeteme. Komoly respect Lucknak h ink 1 évvel később kezd el évi 7 millió $-t keresni és ink gondol a pályafutása utáni civil életre.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó. akkor állom a fogadást 😛
több mint 13 éve
szerintem nem,de ezt egyszer már kifejtettem 😛mármint szerinted nem lesz az? 😛haromtBowers lesz az 1/1. erre teszek egy sörtharomtállom,nyáron lesz az átadó 😛Newman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mármint szerinted nem lesz az? 😛Bowers lesz az 1/1. erre teszek egy sörtharomtállom,nyáron lesz az átadó 😛Newman
több mint 13 éve
imádom a srácot 😊 (ugye szezon előtt azt mondta le akar diplomázni és tartja a szavát)
több mint 13 éve
Bowers lesz az 1/1. erre teszek egy sörtharomtállom,nyáron lesz az átadó 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bowers lesz az 1/1. erre teszek egy sört
több mint 13 éve
Luck nem jön ki.
több mint 13 éve
Nem az egyetemről beszéltem; hanem a városról. Amúgy inkább Paterno fiait favorizlja a környékbeli collegeok közül.az érdekes, mert a Pittsburgh nem is a Big Tenben vanJJ Tillerde játszott ott, szóval ez pluszpont 😀HöriAha szóval ezért van Vic ennyire oda érte. Amúgy akinek köze van a Big 10-hez (és főleg Pittsburghhöz) az óriási előnyt élvez nála. 😀iktriad
több mint 13 éve
pwnedaz érdekes, mert a Pittsburgh nem is a Big Tenben vanJJ Tillerde játszott ott, szóval ez pluszpont 😀HöriAha szóval ezért van Vic ennyire oda érte. Amúgy akinek köze van a Big 10-hez (és főleg Pittsburghhöz) az óriási előnyt élvez nála. 😀iktriad
több mint 13 éve
az érdekes, mert a Pittsburgh nem is a Big Tenben vanAha szóval ezért van Vic ennyire oda érte. Amúgy akinek köze van a Big 10-hez (és főleg Pittsburghhöz) az óriási előnyt élvez nála. 😀iktriadPedig Mallett nem is a Big 10-ben játszik...Akkor még min. Top 3-as pick lenne nála...iktriadde játszott ott, szóval ez pluszpont 😀Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Aha szóval ezért van Vic ennyire oda érte. Amúgy akinek köze van a Big 10-hez (és főleg Pittsburghhöz) az óriási előnyt élvez nála. 😀de játszott ott, szóval ez pluszpont 😀HöriLOLDoMPedig Mallett nem is a Big 10-ben játszik...Akkor még min. Top 3-as pick lenne nála...iktriad