NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
azt, hogy ki nem jelentkezik, szerintem kár beírni mert 5x meggondolja még magát. 😊korábbi tapasztalatok.
több mint 13 éve
ezt még nem láttam ittÉrthető, nagyon durva WR class.
Source: Justin Blackmon will not enter NFL Draft
http://www.cowboysrideforfree.com/2010/12/31/1906494/source-justin-blackmon-will-not-enter-nfl-draft
simán érthető lenne,jövőre simán no1 WR és top10/top5 pick lehetNewman
több mint 13 éve
ezt még nem láttam ittSource: Justin Blackmon will not enter NFL Draft
http://www.cowboysrideforfree.com/2010/12/31/1906494/source-justin-blackmon-will-not-enter-nfl-draft
simán érthető lenne,jövőre simán no1 WR és top10/top5 pick lehet
több mint 13 éve
Mark Ingram pénteken jelenti be; jelentkezik-e a draftra (nagyon valószinü hogy igen):http://www.mockingthedraft.com/2011/1/5/1917437/mark-ingram-to-make-nfl-draft-intentions-known-friday
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megszívta a Giants. 😀 Kíváncsi vagyok melyik 4-3as OLB fog így feljebb csúszni.tenorxayers
több mint 13 éve
Megszívta a Giants. 😀 Kíváncsi vagyok melyik 4-3as OLB fog így feljebb csúszni.
több mint 13 éve
végre egy ilyen hír is"It's official: Travis Lewis announced on his Facebook page -- and school officials confirmed -- on Wednesday that he will return to Norman for his senior season. Lewis led the team in tackles, and his presence will help bolster Oklahoma's case for the preseason No. 1 ranking."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kurva szar 😀Bocs ha láma a kérdés, de 3-4 OLB-nek milyen lenne?nem jó megöregedni, de ő az első játékos, akit még középiskolai all-star gálán is láttam játszani 😊Nekem az első akire emlékszem HS korából az Clausen. De őt nem láttam ott játszani csak a gigahypera ami ment a választásánál.
komoly "bowersezés" lesz itt a fórumon nemsokáJJ Tiller
Viszont Bowers geci jó. Már tavaly is brutál domináns volt, bár akkor még ugye Ricky Sapp volt az igazi sztárja annak a DL-nek
Az a vicces hogy sokan nyomatják hogy Bowers kell a denvernek. De ha marad a 3-4 én nem hiszem hogy kellene ő nekünk DE-nek.haromt
Black_Adder
több mint 13 éve
Bowers szerintem tipikus 4-3-as DE, nem is véletlenül hasonlítják páran Peppershez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bocs ha láma a kérdés, de 3-4 OLB-nek milyen lenne?Nekem az első akire emlékszem HS korából az Clausen. De őt nem láttam ott játszani csak a gigahypera ami ment a választásánál.jön a draftra Da'Quan Bowers és üzeni, hogy szétrúgja a segged.Hörinem jó megöregedni, de ő az első játékos, akit még középiskolai all-star gálán is láttam játszani 😊
Viszont Bowers geci jó. Már tavaly is brutál domináns volt, bár akkor még ugye Ricky Sapp volt az igazi sztárja annak a DL-nek
Az a vicces hogy sokan nyomatják hogy Bowers kell a denvernek. De ha marad a 3-4 én nem hiszem hogy kellene ő nekünk DE-nek.haromt
Egyébként szvsz nekünk klasszikus 3-4 DE kell, Dareus, ehhez képest ahol nem Bowers írják, ott Fairley-t. /*Kivéve Hörit*/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Pedig nem kizárt,mert szvsz nem gyors játékos,inkább az erejét meg a technikáját lehet kiemelni (a kezével pl kurva jól dolgozik+jól jön le a blokkokról).Meg ugye minden edző kedvencét a jó "motort"sem lehet elfelejteni.Nekem az első akire emlékszem HS korából az Clausen. De őt nem láttam ott játszani csak a gigahypera ami ment a választásánál.jön a draftra Da'Quan Bowers és üzeni, hogy szétrúgja a segged.Hörinem jó megöregedni, de ő az első játékos, akit még középiskolai all-star gálán is láttam játszani 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem az első akire emlékszem HS korából az Clausen. De őt nem láttam ott játszani csak a gigahypera ami ment a választásánál.jön a draftra Da'Quan Bowers és üzeni, hogy szétrúgja a segged.Hörinem jó megöregedni, de ő az első játékos, akit még középiskolai all-star gálán is láttam játszani 😊
Az a vicces hogy sokan nyomatják hogy Bowers kell a denvernek. De ha marad a 3-4 én nem hiszem hogy kellene ő nekünk DE-nek.
több mint 13 éve
igenÉn vagyok az egyetlen aki nincs elájulva tőle? 😕tenorxjön a draftra Da'Quan Bowers és üzeni, hogy szétrúgja a segged.Hörinem jó megöregedni, de ő az első játékos, akit még középiskolai all-star gálán is láttam játszani 😊
több mint 13 éve
Hm.... pedig elég jó.Nagyon jönnek ki a juniorok, lesz itt CBA.
több mint 13 éve
Én vagyok az egyetlen aki nincs elájulva tőle? 😕jön a draftra Da'Quan Bowers és üzeni, hogy szétrúgja a segged.Hörinem jó megöregedni, de ő az első játékos, akit még középiskolai all-star gálán is láttam játszani 😊
több mint 13 éve
jön a draftra Da'Quan Bowers és üzeni, hogy szétrúgja a segged.Hörinem jó megöregedni, de ő az első játékos, akit még középiskolai all-star gálán is láttam játszani 😊
komoly "bowersezés" lesz itt a fórumon nemsoká
---
több mint 13 éve
jön a draftra Da'Quan Bowers és üzeni, hogy szétrúgja a segged.
több mint 13 éve
az is lehetőség, hogy az nfl összes játékosa egyszerre holdout-ol, ebből lesz a lockout 😛Persze. Ráadásul a Panthers szvsz az elmúlt évek egyik legerősebb 1/1-es csapata (szubjektív vélemény) szóval inkább direkt örül majd, akit kiválasztanak,Sziasztok!!!Az lenne a kérdésem hogy mi van olyankor ha mondjuk a carolina 1/1ként akarja Luck-ot, de viszont luck nem akar oda menni!!Lehetséges ez??Vagy neki oda kell menni ahová kiválasztják???mark0919a draft nem kívánságműsor, Elway és Manning esete nagyon egyedi...
azzal, hogy 1/1-es lesz valaki, garantáltan dollármilliomossá válik, és bár családi helyzete miatt Luck is megtehetné ezt, ha tényleg minden porcikája tiltakozna a Carolina ellen, akkor egyszerűen maradna még egy évet a Stanfordon
de a lényeg, hogy értsük meg, a 32 franchise majdnem mindenben egyenlő, vannak persze kevésbé sikeresek és kevésbé álomszerű helyek (mint volt anno a New Orleans még nem is olyan rég), de ez inkább a free agency-t érinti, a draft hatalmas megtiszteltetés bármelyik játékosnakJJ Tiller
DE a lehetőség megvan.
Egyébként ha kiválasztják és nem trade-elik akkor holdoutolhat, akár 1 teljes évet is, de erre is gyakorlatilag 0 az esély.
Viszont mint lehetőség, ott van (ez is). A kérdés pedig a lehetőségekre vonatkozott...Black_Adder
---
több mint 13 éve
Persze. Ráadásul a Panthers szvsz az elmúlt évek egyik legerősebb 1/1-es csapata (szubjektív vélemény) szóval inkább direkt örül majd, akit kiválasztanak,Sziasztok!!!Az lenne a kérdésem hogy mi van olyankor ha mondjuk a carolina 1/1ként akarja Luck-ot, de viszont luck nem akar oda menni!!Lehetséges ez??Vagy neki oda kell menni ahová kiválasztják???mark0919a draft nem kívánságműsor, Elway és Manning esete nagyon egyedi...
azzal, hogy 1/1-es lesz valaki, garantáltan dollármilliomossá válik, és bár családi helyzete miatt Luck is megtehetné ezt, ha tényleg minden porcikája tiltakozna a Carolina ellen, akkor egyszerűen maradna még egy évet a Stanfordon
de a lényeg, hogy értsük meg, a 32 franchise majdnem mindenben egyenlő, vannak persze kevésbé sikeresek és kevésbé álomszerű helyek (mint volt anno a New Orleans még nem is olyan rég), de ez inkább a free agency-t érinti, a draft hatalmas megtiszteltetés bármelyik játékosnakJJ Tiller
DE a lehetőség megvan.
Egyébként ha kiválasztják és nem trade-elik akkor holdoutolhat, akár 1 teljes évet is, de erre is gyakorlatilag 0 az esély.
Viszont mint lehetőség, ott van (ez is). A kérdés pedig a lehetőségekre vonatkozott...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Sziasztok!!!Az lenne a kérdésem hogy mi van olyankor ha mondjuk a carolina 1/1ként akarja Luck-ot, de viszont luck nem akar oda menni!!Lehetséges ez??Vagy neki oda kell menni ahová kiválasztják???mark0919a draft nem kívánságműsor, Elway és Manning esete nagyon egyedi...
de a lényeg, hogy értsük meg, a 32 franchise majdnem mindenben egyenlő, vannak persze kevésbé sikeresek és kevésbé álomszerű helyek (mint volt anno a New Orleans még nem is olyan rég), de ez inkább a free agency-t érinti, a draft hatalmas megtiszteltetés bármelyik játékosnak
---
több mint 13 éve
Sziasztok!!!Az lenne a kérdésem hogy mi van olyankor ha mondjuk a carolina 1/1ként akarja Luck-ot, de viszont luck nem akar oda menni!!Lehetséges ez??Vagy neki oda kell menni ahová kiválasztják???mark0919Már emlegették vele kapcsolatban Elway-t, de lehetne Eli-t. Ők kisírták a trade-et.
Elwaynek mondjuk ott volt az, h őt draftolta a Yankees és kijelentette, ha nem trade-eli őt a Baltimore Colts, akkor baseballozni fog.
Eli-t meg a SD választotta 1/1-ben és a Giantshez került utána...
6-7 hsz-szel feljebb poénkodtak rajta 😛 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!!!Az lenne a kérdésem hogy mi van olyankor ha mondjuk a carolina 1/1ként akarja Luck-ot, de viszont luck nem akar oda menni!!Lehetséges ez??Vagy neki oda kell menni ahová kiválasztják???
több mint 13 éve
Kyle Rudolph is érkezik sérülten.HöriDe őt legalább megértem hogy kijön.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gondolom zsírak a jegyei, vagy van nála raktáron 2 tonna fűMondjuk Adam RObinson is jönni fog szerintem