NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a fogadásba én is szivesen beszállok Gabberttel kapcsolatban. De majd csak akkor ha Mallett és Luck is bejelenti mit akar.Na meg Newton
Nálam talán még Locker is Gabbert előtt lenne a fenti hármason kívül
több mint 13 éve
Gabbert.... még simán egy éved lett volna Mizzou-nál, saját érdekedben. Innentől akkor meg szimpatikus csapat húzza be!nem hinném hogy Reid első körben LB-t húzna...
És egy friss mock, már Blaine-nel: http://realsportshype.blogspot.com/2011/01/2011-nfl-mock-draft.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+RealSportsHype+(Real+Sports+Hype)
Jó fenn elvinnél, nem mondom. Erre van is reális esély?deny79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Valahogy még a nagy páros sem mondott semmit a tegnapi meccsen de már csak 2 hét és kiderül minden.Delonso_persze, majd a pódiumon bejelentik a nagy ünneplés közepette, hogy lelépnek a stanfordról... ezt remélem nem gondoltad komolyan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valahogy még a nagy páros sem mondott semmit a tegnapi meccsen de már csak 2 hét és kiderül minden.
több mint 13 éve
Jaja, nem lenne rossz.Gabbert.... még simán egy éved lett volna Mizzou-nál, saját érdekedben. Innentől akkor meg szimpatikus csapat húzza be!Tenorx-nek bejönne az álma. Még egy Pouncey.kittli
És egy friss mock, már Blaine-nel: http://realsportshype.blogspot.com/2011/01/2011-nfl-mock-draft.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+RealSportsHype+(Real+Sports+Hype)
Egyébként nem tudom minek updatelnek most mockot az emberek, én már megvárom amíg minden junior nyilatkozik a kijövetelről 😛
több mint 13 éve
Gabbert.... még simán egy éved lett volna Mizzou-nál, saját érdekedben. Innentől akkor meg szimpatikus csapat húzza be!Tenorx-nek bejönne az álma. Még egy Pouncey.
több mint 13 éve
Nekem ez kicsit WTF jellegu, nem latom, hogy 3-4. kornel hogy menne el korabban.. :/Indiana-val szerencsére keveset mérgeztem magam idén így őt kevésbé ismerem. Viszont TOP10 WR-nek írják a 2012esek között. Majd meglátjuk mit tud kombájnon. Nem tűnnek valami hiperextrának a fizikai paramétereiharomtMissouri junior quarterback Blaine Gabbert has elected to make himself available for the NFL draftJJ Tillerna még egy
Indiana wide receiver Tandon Doss has decided to forgo his senior season and enter the 2011 NFL draftJJ Tiller
Hori: tolem olyan sokat biztos nem.. de akkor deal, majd draft alatt behajtom 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Gabbert.... még simán egy éved lett volna Mizzou-nál, saját érdekedben. Innentől akkor meg szimpatikus csapat húzza be!És egy friss mock, már Blaine-nel: http://realsportshype.blogspot.com/2011/01/2011-nfl-mock-draft.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+RealSportsHype+(Real+Sports+Hype)
Jó fenn elvinnél, nem mondom. Erre van is reális esély?
több mint 13 éve
Wow mik voltak itt este 😊Gabbert helyében vártam volna Luckra, de hát ő tudja.
több mint 13 éve
Akeem Ayers to enter NFL draft
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
annyi sört nyertem már, hogy nincs szükség egy újabbra, de ezt beváltom szívesen.első körös lesz Luck is, Gabbert is, Mallett is, Newton főleg (top10), Locker is gyanúsan az.HöriNa egy sort erre, hogy Gabbert nem lesz elso koros, es nem lesz a TOP 3 QB-ben benne...Igor
szóval kihívás elfogadva
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Indiana-val szerencsére keveset mérgeztem magam idén így őt kevésbé ismerem. Viszont TOP10 WR-nek írják a 2012esek között. Majd meglátjuk mit tud kombájnon. Nem tűnnek valami hiperextrának a fizikai paramétereina még egyUtah cornerback Brandon Burton has declared for the NFL draft, leaving school with one year of eligibility remainingJJ TillerMissouri junior quarterback Blaine Gabbert has elected to make himself available for the NFL draftJJ Tiller
Indiana wide receiver Tandon Doss has decided to forgo his senior season and enter the 2011 NFL draftJJ Tiller
több mint 13 éve
na még egyUtah cornerback Brandon Burton has declared for the NFL draft, leaving school with one year of eligibility remainingJJ TillerMissouri junior quarterback Blaine Gabbert has elected to make himself available for the NFL draftJJ Tiller
Indiana wide receiver Tandon Doss has decided to forgo his senior season and enter the 2011 NFL draft
---
több mint 13 éve
Utah cornerback Brandon Burton has declared for the NFL draft, leaving school with one year of eligibility remainingJJ TillerMissouri junior quarterback Blaine Gabbert has elected to make himself available for the NFL draft
---
több mint 13 éve
Utah cornerback Brandon Burton has declared for the NFL draft, leaving school with one year of eligibility remaining
---
több mint 13 éve
meg DTkb kizárt a DE pick,Charles Johnson a szezon második felében finoman szólva is állat volt,Greg Hardyt szereti a Panthers FO és rookieként sem volt rossz és akkor még ott van Everette,aki szintén mutatott életjeleket az IR előtt,QB kell Carolinába.NewmanHa nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorBowers.
A Panthers pass rush-a még a magyar bajnokságban sem lenne jó
Szeretem ezt a részét az idénynek mert az ilyen mcshay és kiper és mayock szerű tuskókon hatalmasat lehet röhögni. csak kár hogy játékosok karrierjét befolyásolja a baromságukharomt
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
kb kizárt a DE pick,Charles Johnson a szezon második felében finoman szólva is állat volt,Greg Hardyt szereti a Panthers FO és rookieként sem volt rossz és akkor még ott van Everette,aki szintén mutatott életjeleket az IR előtt,QB kell Carolinába.Ha nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorBowers.
Szeretem ezt a részét az idénynek mert az ilyen mcshay és kiper és mayock szerű tuskókon hatalmasat lehet röhögni. csak kár hogy játékosok karrierjét befolyásolja a baromságukharomt
több mint 13 éve
my bad, CB-t írtam elsőre, majd bátra kijavítottam DB-re, nem jött begary glick smafu? 😊briareosHa nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorDB még sosem volt 1/1JJ Tiller
bár Glick QB volt a college-ban...
---
több mint 13 éve
gary glick smafu? 😊Ha nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorDB még sosem volt 1/1JJ Tiller
több mint 13 éve
szaba
10 543
Kivételt képez a Lions.nem. Ha a franchiseod a béka segge alatt van akkor nem WR-t húzol.Bowers.Greenkristof
haromt
haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem. Ha a franchiseod a béka segge alatt van akkor nem WR-t húzol. Főleg nem egy futásorientált csapatba, aki elvergődik LaFellékel is.GreenkristofHa nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorBowers.
haromt
Ha nem Luck, akkor már most feltennék jó pár sört arra, hogy Bowers, esetleg Fairley lesz a Panthers pickje
több mint 13 éve
Ha nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorDB még sosem volt 1/1
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
GreenHa nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorBowers.
haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha nem QB lesz az 1/1 akkor Peterson?beltazorBowers.
Szeretem ezt a részét az idénynek mert az ilyen mcshay és kiper és mayock szerű tuskókon hatalmasat lehet röhögni. csak kár hogy játékosok karrierjét befolyásolja a baromságuk