NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
de játszott ott, szóval ez pluszpont 😀Pedig Mallett nem is a Big 10-ben játszik...Akkor még min. Top 3-as pick lenne nála...iktriadIt's worth noting that Ketchman, a confidante of GM Gene Smith, called Arkansas' Ryan Mallett a surefire "top-five pick" in a Wednesday columnDelonso_LOLDoM
több mint 13 éve
Pedig Mallett nem is a Big 10-ben játszik...Akkor még min. Top 3-as pick lenne nála...It's worth noting that Ketchman, a confidante of GM Gene Smith, called Arkansas' Ryan Mallett a surefire "top-five pick" in a Wednesday columnDelonso_LOLDoM
több mint 13 éve
It's worth noting that Ketchman, a confidante of GM Gene Smith, called Arkansas' Ryan Mallett a surefire "top-five pick" in a Wednesday columnDelonso_LOL
több mint 13 éve
Akkor adok ilyet hogy ne legyen ismétlésMore Player News
Blaine Gabbert-QB- Player Jan. 6 - 10:55 am et
Jaguars.com's Vic Ketchman hints that the Jaguars are likely to select a quarterback in the first two round of this year's draft.
The Jags pick 16th overall, which might just barely be high enough in what's expected to be a loaded quarterback class. OC Dirk Koetter is a proponent of the vertical passing game, so he'd likely prefer a big-armed hurler. It's worth noting that Ketchman, a confidante of GM Gene Smith, called Arkansas' Ryan Mallett a surefire "top-five pick" in a Wednesday column
több mint 13 éve
Igazad van, ennek pont annyi esélye van, mint annak, hogy Blackmon visszaesik.ilyen alapon ne írjunk semmit egyik játékosról sem, mert lehet a draftig meghalJJ TillerGabbert is jön 😊Delonso_Volt már pár napja.
JJ semmi se lehetetlen.tenorx
több mint 13 éve
ilyen alapon ne írjunk semmit egyik játékosról sem, mert lehet a draftig meghalGabbert is jön 😊Delonso_Volt már pár napja.
JJ semmi se lehetetlen.tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gabbert is jön 😊Delonso_Volt már pár napja.
JJ semmi se lehetetlen.
több mint 13 éve
pont azt az egy dolgot hagytad ki, ami miatt a legnagyobb csúszhat, ez pedig a komoly sérülés 😛nem az a kérdés, h most mennyi az értéke, hanem bárkivel előfordulhat h 1 év alatt nagyot fordul a világ.nyilván mindenki más és más de emlékszem amikor pl blount tuti top 10 pick volt itt is sok embernélbriareosidei éva alapján az 1/9-esnél vehetjük jobbnak, szal annyira nem hülyeség 😀Wyatt
leüt valakit a pályán, valami partin bedrogozva meglő v megkésel valakit, megkúr egy kiskorút, balesete lesz bla blabriareos
Blackmon pass-happy offense-ben játszik, egyszerűen nem tudna olyan rossz évet produkálni, hogy ezen okból 4. körös legyen 2012-ben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gabbert is jön 😊
több mint 13 éve
jó de ki az az Éva?idei éva alapján az 1/9-esnél vehetjük jobbnak, szal annyira nem hülyeség 😀WyattahaJJ Tillernyilván mindenki más és más de emlékszem amikor pl blount tuti top 10 pick volt itt is sok embernélbriareos
több mint 13 éve
nem az a kérdés, h most mennyi az értéke, hanem bárkivel előfordulhat h 1 év alatt nagyot fordul a világ.idei éva alapján az 1/9-esnél vehetjük jobbnak, szal annyira nem hülyeség 😀WyattahaJJ Tillernyilván mindenki más és más de emlékszem amikor pl blount tuti top 10 pick volt itt is sok embernélbriareos
leüt valakit a pályán, valami partin bedrogozva meglő v megkésel valakit, megkúr egy kiskorút, balesete lesz bla bla
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
idei éve alapján az 1/9-esnél vehetjük jobbnak, szal annyira nem hülyeség 😀nyilván mindenki más és más de emlékszem amikor pl blount tuti top 10 pick volt itt is sok embernélbriareosVagy egy szar és 4. kör.tenorxahaJJ Tiller
több mint 13 éve
nyilván mindenki más és más de emlékszem amikor pl blount tuti top 10 pick volt itt is sok embernélahaJJ Tillerkonkrétan nálam így is top15-20 körül vanVagy egy szar és 4. kör.tenorx
de most egy évet marad, és simán tényleg top5 lesz
idén lehet, hogycsúszik 20 körülre, de még egy ilyen domináns év, és + sok sok millió 😛Wyatt
több mint 13 éve
ahaVagy egy szar és 4. kör.tenorxmert kurva jó,például 😛konkrétan nálam így is top15-20 körül van
1.körben kikapták volna,de még egy ilyen évet tol és irány a top5Newman
idén lehet, hogycsúszik 20 körülre, de még egy ilyen domináns év, és + sok sok millió 😛Wyatt
---
több mint 13 éve
Vagy egy szar és 4. kör.konkrétan nálam így is top15-20 körül vannem is értettem, hogy minek jött volna ki másodévesenWyattmert kurva jó,például 😛
több mint 13 éve
Meg az se elhanyagolható, hogy inkább a biztos játéklehetőséget választja, mint egy év edzést csak. 😀 Mert nem a pénz, hanem a focizás számít 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
jó, mondjuk ez is jogos, akkor visszavontam 😊mert ismeri Dez Bryant történetét 😀ezt még nem láttam ittnem is értettem, hogy minek jött volna ki másodévesenWyatt
Source: Justin Blackmon will not enter NFL Draft
http://www.cowboysrideforfree.com/2010/12/31/1906494/source-justin-blackmon-will-not-enter-nfl-draft
simán érthető lenne,jövőre simán no1 WR és top10/top5 pick lehetNewman
majd jövőre kijön, draftolják 10 hellyel korábban aztán ugyanannyi pénz keres a rookie sapka miatt mintha jelentkezett volna most 😛Höri
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
konkrétan nálam így is top15-20 körül vanmert kurva jó,például 😛ezt még nem láttam ittnem is értettem, hogy minek jött volna ki másodévesenWyatt
http://www.cowboysrideforfree.com/2010/12/31/1906494/source-justin-blackmon-will-not-enter-nfl-draft
idén lehet, hogycsúszik 20 körülre, de még egy ilyen domináns év, és + sok sok millió 😛
több mint 13 éve
mert ismeri Dez Bryant történetét 😀ezt még nem láttam ittnem is értettem, hogy minek jött volna ki másodévesenWyatt
majd jövőre kijön, draftolják 10 hellyel korábban aztán ugyanannyi pénz keres a rookie sapka miatt mintha jelentkezett volna most 😛
több mint 13 éve
mert kurva jó,például 😛ezt még nem láttam ittnem is értettem, hogy minek jött volna ki másodévesenWyatt
1.körben kikapták volna,de még egy ilyen évet tol és irány a top5
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ezt még nem láttam ittnem is értettem, hogy minek jött volna ki másodévesen
több mint 13 éve
BYU left tackle Matt Reynolds has decided to return to school for his senior season.
---
több mint 13 éve
hiába a Dö Júúú playerek nem férnek hozzá az ingyenes börtönképzéshez mint a Gétörsz playái 😀ennyi idő alatt jutott el az agyáig hogy edzőt váltottak 😊azt, hogy ki nem jelentkezik, szerintem kár beírni mert 5x meggondolja még magát. 😊Lásd Brandon Harris esetét aki pár napja még 85%-ot adott annak az esélyére; hogy visszatér a "Dí jú"-ra; aztán azóta tudjuk mi történt (jeletkezett a draftra- aki lemaradt volna róla)...iktriad
korábbi tapasztalatok.Höri
Dö Júúúharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ennyi idő alatt jutott el az agyáig hogy edzőt váltottak 😊azt, hogy ki nem jelentkezik, szerintem kár beírni mert 5x meggondolja még magát. 😊Lásd Brandon Harris esetét aki pár napja még 85%-ot adott annak az esélyére; hogy visszatér a "Dí jú"-ra; aztán azóta tudjuk mi történt (jeletkezett a draftra- aki lemaradt volna róla)...iktriad
Dö Júúú
több mint 13 éve
azt, hogy ki nem jelentkezik, szerintem kár beírni mert 5x meggondolja még magát. 😊Lásd Brandon Harris esetét aki pár napja még 85%-ot adott annak az esélyére; hogy visszatér a "Dí jú"-ra; aztán azóta tudjuk mi történt (jeletkezett a draftra- aki lemaradt volna róla)...