Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Talán ez remek kérdés is meg magyarázza, hogy miért állok 3-5tel 😀Ladarius Green játszik ma?Green ma biztos nem, hisz MNF-et játszik az SD.
Valamint Ryan Mathews mellett ott a Q betű. Az ő játékára mekkora az esély? Valamint mennyi snapre számíthat? Nem tudok közte és Morris között dönteni, mert utóbbinak pedig egyszerűen nem megy idén.
dugo93
empty taxi
több mint 9 éve
Ladarius Green játszik ma?Green ma biztos nem, hisz MNF-et játszik az SD.
Valamint Ryan Mathews mellett ott a Q betű. Az ő játékára mekkora az esély? Valamint mennyi snapre számíthat? Nem tudok közte és Morris között dönteni, mert utóbbinak pedig egyszerűen nem megy idén.
dugo93
Morrisért meg engem mán lehurrogtak szal akk maradj Mathewsnál 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Ladarius Green játszik ma?Valamint Ryan Mathews mellett ott a Q betű. Az ő játékára mekkora az esély? Valamint mennyi snapre számíthat? Nem tudok közte és Morris között dönteni, mert utóbbinak pedig egyszerűen nem megy idén.
több mint 9 éve
jah én is így voltam, aztán Cam most fog 2 TD-t futni...😀 Manning az előző héten is padozott 40 ponttal, hogy rohadjak megEli vs Tampa vagy Cam vs Packers?sima Eli
Borbinho
Jack Zoltán
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Eli vs Tampa vagy Cam vs Packers?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
miért lenne Morris egyértelmű? az utóbbi 3 meccsén összesen(!!!) hozott 5 pontot... ráadásul a Pats meglepően jól fogja a futást az utóbbi időbenTravis Benjamin, Moncrief, Amendola, Willie Snead vagy esetleg Vincent Jackson? Ezekből egy kellene.Morris egyértelmű a másik neccesebb, talán Benjamin, bár a csodálatos Titans sec ellen Snead is jó ötlet.
Alfred Morris vagy Ryan Mathews? Utóbbi Q betűs, nem tudom, hogy játszik-e.
dugo93
empty taxi
(én már ki is vágtam szerencsétlent, pedig második kör végén hoztam el)
Mathews meg az utóbbi időben elég jó számokat hoz, ha működni fog a Phily futása akkor Murray mellett neki is lehetnek kulturált számai 40-50 yard és talán +1 TD
Nem tudom hány fős a liga, de én inkább tennék be egy FA-t, mint Morris-t
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Travis Benjamin, Moncrief, Amendola, Willie Snead vagy esetleg Vincent Jackson? Ezekből egy kellene.Morris egyértelmű a másik neccesebb, talán Benjamin, bár a csodálatos Titans sec ellen Snead is jó ötlet.
dugo93
Madden hates me.
több mint 9 éve
Travis Benjamin, Moncrief, Amendola, Willie Snead vagy esetleg Vincent Jackson? Ezekből egy kellene.Morris az én csapatomban is benne van, azon gondolkodom, hogy kivágom, de tuti akkor hozna season high pontokat. Nagy dilemma, bár kicsi az esélye, hogy megtáltosodik. 😕
dugo93
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Travis Benjamin, Moncrief, Amendola, Willie Snead vagy esetleg Vincent Jackson? Ezekből egy kellene.Alfred Morris vagy Ryan Mathews? Utóbbi Q betűs, nem tudom, hogy játszik-e.
több mint 9 éve
A három közül simán Miller. A másik kettö még 20 csapatos ligában is max bye weekre..Jordan Reed v ASJ nem elerheto?
Bocs felreertettem.
En inkabb Rudolphot tartanám meg,de ha nem 2 TEs liga, valoban igazabol mindegy... sot backup se kellene szvsz.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tök mind1.
Madden hates me.
több mint 9 éve
TE kérdés.Ertz és Rudolph is a csapatomban van de most elérhető H. Miller. Big Ben biztos sokat fogja keresni szóval érdemes waivelni, a kérdés melyik TE helyére hozzam.
Rudolph igazi RZ target, nincs sok elkapott yardja sajnos (145), viszont 3TD-t is elkapott már.
Ertz ezzel szemben TD nélkül még idén viszont majdnem kétszer annyi yarddal (270).
Nem feltétlen egy hétre kérek véleményt, hanem egész szezon szempontjából.
u.i.: Aztán lehet kiviszik előttem Millert, de hátha szerencsém lesz.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
20 pont a hátrány, nálam Cam + Kuechly + Stewart/TY És sztem TY-t rakom be W/R-be, előző heti 27 pontja után nem hagyhatom padon 😀
több mint 9 éve
Dez vs SeattleÉn dezt tuti nem raknam be mert most jött csak vissza sérüléséből, és úgy tudom play count on lesz Amugyis. 😊
TY vs Carolina
Stewart vs Indianapolis
Lynch vs Dallas
Gurley vs SF
SSS vs San Diego
AJ vs Pittsburg
innen kéne 2 WR 2 futó + egy W/R-be
AJ + SSS + Gurley + Lynch + Stewartra gondoltam alapból. nemtom TY mit tud Norman ellen, meg hogy Dez mire megy 1. meccsén Sherman ellen.
Borbinho
több mint 9 éve
Dez vs SeattleA 2+2 nem is kérdéses, Dez-t én még nem biztos, hogy beraknám főleg ha Stewart v. Ty is lehetőség. Ebből viszont, hogy ki lehet a jobb az csak a szerencse kérdése.
TY vs Carolina
Stewart vs Indianapolis
Lynch vs Dallas
Gurley vs SF
SSS vs San Diego
AJ vs Pittsburg
AJ + SSS + Gurley + Lynch + Stewartra gondoltam alapból. nemtom TY mit tud Norman ellen, meg hogy Dez mire megy 1. meccsén Sherman ellen.
Borbinho
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Dez vs SeattleTY vs Carolina
Stewart vs Indianapolis
Lynch vs Dallas
Gurley vs SF
SSS vs San Diego
AJ vs Pittsburg
több mint 9 éve
AR sose rossz választás, de a Denveri D miatt én is inkább Rivers-t mondanám.De'Anthony Tomas, Brendan Oliver vagy Doug Baldwin?szerintem Baldwin
7. O playa kellene
alatriste
segítsetek nekem is, Rodgers vagy Rivers?
Löfli
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Rivers. Ha más nem akkor garbage timeban is összedobál 300 yardot 2 td vel 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
De'Anthony Tomas, Brendan Oliver vagy Doug Baldwin?szerintem Baldwin
7. O playa kellene
alatriste
segítsetek nekem is, Rodgers vagy Rivers?
több mint 9 éve
Travis Benjamin, vs AriÉn személy szerint a jets ellen és a GB ellen nem kezdetnék elkapókat 😊
Amari Cooper, vs NYJ
Larry Fitzgerald, vs Cle
Emmanuel Sanders, vs GB
Kit maradjon ki? Mit gondoltok?
Nomac
A többi játszik 😊
több mint 9 éve
Travis Benjamin, vs AriFitz biztos, a másik három közül én Sanderst vagy Coopert raknám még be. Lehet Carrnak + Coopernek még egy picit sok lesz a jets d#
Amari Cooper, vs NYJ
Larry Fitzgerald, vs Cle
Emmanuel Sanders, vs GB
Nomac
több mint 9 éve
Travis Benjamin, vs AriAmari Cooper, vs NYJ
Larry Fitzgerald, vs Cle
Emmanuel Sanders, vs GB