Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 9 éve
nekem ez volt a kedvencem, ráadásul emiatt nem jutottam PO-ba 😀- terdelesbol szerzett negativ futott QB yardok miatt vesziteniKét padon lévő játékosom többet csinált mint a komplett kezdő 😀Idén fantasysok először és rájöttem, hogy ez egy buzi játék. 3 hete konstans 30-35 pont körül hagyok a padon 😀Nyugi, majd lesz olyan is, hogy a padod többet csinál, mint a kinti csapatod.
peach
cartman023
peach
Igor
több mint 9 éve
Ezert jobb az IDP - ott ez ritkabb+ nincs eleg benchpozi hogy minden poszton duhonghess.Két padon lévő játékosom többet csinált mint a komplett kezdő 😀Idén fantasysok először és rájöttem, hogy ez egy buzi játék. 3 hete konstans 30-35 pont körül hagyok a padon 😀Nyugi, majd lesz olyan is, hogy a padod többet csinál, mint a kinti csapatod.
peach
cartman023
peach
Amik meg varnak rad a kovetkezo evekben fantasy achievementek teren:
- minimalis pontkulonbseggel (fel/negyed ponttal) vesziteni
- csutortoki atszamolas utan vesziteni
- garbage time QB-WR TD-vel vesziteni
- heti masodik legmagasabb ponttal vesziteni (a legtobben pontot szerzo ellen, 12/16/20 csapatos ligaban)
- ket OT meccsen szerzett garbage yardok miatt vesziteni
- kihagyott XP miatt vesziteni
- terdelesbol szerzett negativ futott QB yardok miatt vesziteni
- kerekites/9-re vegzodo yardmennyiseg(ek) miatt vesziteni
Aztan vannak a rajatszasos esetek:
- masodik legtobb szerzett ponttal (12/16/20 csapat kozul) rajatszasba nem jutni a szarabb H2H-merleg / peches, szoros veresegek miatt
- rajatszas elso korben / dontoben 3 kulcsember elso negyedbeli serulese miatt vesziteni
- rajatszasban dontot IRL pihentetes miatt vesziteni (ezert max 16 hét egy normalis ligaban a szezon)
- season-low teljesitmennyel rajatszasbeli dontot vesziteni.
Keep up the good work!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Két padon lévő játékosom többet csinált mint a komplett kezdő 😀Idén fantasysok először és rájöttem, hogy ez egy buzi játék. 3 hete konstans 30-35 pont körül hagyok a padon 😀Nyugi, majd lesz olyan is, hogy a padod többet csinál, mint a kinti csapatod.
peach
cartman023
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
cartman023
822
Idén fantasysok először és rájöttem, hogy ez egy buzi játék. 3 hete konstans 30-35 pont körül hagyok a padon 😀Nyugi, majd lesz olyan is, hogy a padod többet csinál, mint a kinti csapatod.
peach
több mint 9 éve
Idén fantasysok először és rájöttem, hogy ez egy buzi játék. 3 hete konstans 30-35 pont körül hagyok a padon 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ebron vagy Ertz?
több mint 9 éve
Luck v Carr?Carr a CHI ellen. Ha nagyon elveri a Colst a Jaguárokat, akkor úgy is futni fognak, ha meg szoros lesz, akkor Lucknak sok intje vagy fumbleja lesz.
empty taxi
több mint 9 éve
Luck v Carr?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Ben lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Bortles, Colts-nál minimum a pass rush és a sec is romokban hever...
- Blake Bortles, Jax vs IND
- Michael Vick, Pit QB vs BAL
- Ryan Fitzpatrick, NYJ vs MIA
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
több mint 9 éve
Én is Bortles-t raknám be.Bortles 😊Ő az elsőszámú jelölt nálam is, még Vick az aki talán.. de nála nagy a kockázatBen lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
Löfli
Nomac
Jakehomer
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Bortles 😊Ő az elsőszámú jelölt nálam is, még Vick az aki talán.. de nála nagy a kockázatBen lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
Löfli
Nomac
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ő az elsőszámú jelölt nálam is, még Vick az aki talán.. de nála nagy a kockázatBen lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
Löfli
több mint 9 éve
Ben lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
több mint 9 éve
Ben lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?- Blake Bortles, Jax vs IND
- Nick Foles, StL vs ARI
több mint 9 éve
Megatron, Terrance Williams, Steve Smith az öreg és Malcolm Floyd innen kellene 3 főSmith, Tron, Williams
Cushing, Bowman, Magastorony, Derrick Johnson innen és kell 3 ember
ThundersNFL
High, Cushing, Bowman (bár még rázódnia kell egy kicsit)
több mint 9 éve
Megatron, Terrance Williams, Steve Smith az öreg és Malcolm Floyd innen kellene 3 főCushing, Bowman, Magastorony, Derrick Johnson innen és kell 3 ember
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A Woodhead, Lacy, Moncrief, Funchess négyesből kezdene kettő. Nálatok melyik? 😊Lacy, ha játszik alap kezdő.
gamerkr
A másik nálam Fafej lenne, bár Moncrief se rossz opció, viszont ott Hilton, A. Johnson, plusz Fleener is kaphat passzokat, Funchess-t semmiképp se.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 9 éve
A Woodhead, Lacy, Moncrief, Funchess négyesből kezdene kettő. Nálatok melyik? 😊
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Sziasztok!Attól függ, Joique Bell-t igen! Leveon Bell-t csak akkor, ha van még megfelelő futód. Cobb + Marshall-t kérném.
Vívódok, mit gondoltok, Bellt megéri elcserélni Randall Cobb + Yeldon/Marshall/Martin ajánlatok valamelyikére?
10 fős, nem IDP-s liga.
tenorx
több mint 9 éve
Sziasztok!Vívódok, mit gondoltok, Bellt megéri elcserélni Randall Cobb + Yeldon/Marshall/Martin ajánlatok valamelyikére?
10 fős, nem IDP-s liga.
több mint 9 éve
cartman023
822
B Quick inactive, ebben az esetben akkor T Austin lesz a te embered.Amendola-t érdemes kezdőbe tenni, vagy Royal és T.Austin maradjon?Royal maradjon, a Ramsnál visszajön B. Quick T Austin mellé, így max akkor raknám be őt, ha a visszahordásért is "fizetnek".
Toto21
cartman023
több mint 9 éve
cartman023
822
Amendola-t érdemes kezdőbe tenni, vagy Royal és T.Austin maradjon?Royal maradjon, a Ramsnál visszajön B. Quick T Austin mellé, így max akkor raknám be őt, ha a visszahordásért is "fizetnek".
Toto21
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Amendola-t érdemes kezdőbe tenni, vagy Royal és T.Austin maradjon?
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Bradford vagy Stafford? Nagyon hajlanék a múltheti után Sam felé.Bradford, Vikings secondary jobb
dankodavid
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Bradford vagy Stafford? Nagyon hajlanék a múltheti után Sam felé.
Pulvis et umbra sumus.