Fantasy Football
18 feliratkozó
több mint 7 éve
K. Stills (vs. Cincy) vagy K. Allen (vs. Oakland) ? nem tudok dönteni 😊

több mint 7 éve
Szerintetek?Pierre Garcon a Tampa ellen vagy Miles Austin a Houston ellen?
több mint 7 éve
Stewart helyett szerintem befér.Kiderült hogy rashad jennings játszani fog, valaki helyett esetleg legyen ő ?StyleeJ. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.cartman023
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
Ki legyen a 2 kezdőm? 😓Stylee
több mint 7 éve
Kiderült hogy rashad jennings játszani fog, valaki helyett esetleg legyen ő ?J. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.cartman023
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
több mint 7 éve
Idén sajnos egyiköjük se termel igazán... Stewart 2 TD-je még mindig több mint DeAngelo 0-val szemben. 😀J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tutiToto21J Stewart jobb választásnak tűnik, mert a td-ket inkább ő futja.cartman023

több mint 7 éve
J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tutiToto21J Stewart jobb választásnak tűnik, mert a td-ket inkább ő futja.
több mint 7 éve
J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tuti

több mint 7 éve
J. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
több mint 7 éve
J. Stewart RB ATLR. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
Ki legyen a 2 kezdőm? 😓
több mint 7 éve
igen, épp tegnap vágtam ki Jenningst 😀Szerintem ezt még az előző hétre értette. xDSixo67Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.Toto21
több mint 7 éve
Szerintem ezt még az előző hétre értette. xDJonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.Toto21

több mint 7 éve
Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.

több mint 7 éve
Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?
több mint 7 éve
Pokerezni lehet fog xDAtyaég...elég offon vagyok ma 😀😀dugo1993Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on vanlol

több mint 7 éve
Atyaég...elég offon vagyok ma 😀😀Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on vanlol

több mint 7 éve
Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on van
több mint 7 éve
Bár ki > Dalton>CasselBár ki > DaltonSixo67Tedd a kezed a kristálygömbre és jósold meg a jövő hetet! 😀 Dalton vagy Rivers 😀NomacKezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.Sixo67

több mint 7 éve
Bár ki > DaltonTedd a kezed a kristálygömbre és jósold meg a jövő hetet! 😀 Dalton vagy Rivers 😀NomacKezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.Sixo67

több mint 7 éve
Tedd a kezed a kristálygömbre és jósold meg a jövő hetet! 😀 Dalton vagy Rivers 😀Kezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.Sixo67
több mint 7 éve
Kezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.

több mint 7 éve
Kezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)
több mint 7 éve
Felszedtem Weeden-t, de szerencse nem tettem be. RG3 pedig hozott 16 kemény pontot, de így is több a semminél. 😀Ennyi 😀StyleeDe legalább jól döntöttél volna. 😀cartman023A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.Stylee

több mint 7 éve
Ennyi 😀De legalább jól döntöttél volna. 😀cartman023A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.Stylee