Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 9 éve
cartman023
822
Stafford vagy Romo?Dexxter TailorRomo, mert a Phili ellen megy, akik sok pontot engednek, és formában is van.
Stafford a Bears ellen megy, akik szintén sok pontot engednek, de valahogy nem nagyon van formában.
több mint 9 éve
Stafford vagy Romo?
több mint 10 éve
Ez szép volt. 😊 Hill 5 pont, Vick meg 3... 😀Nem nagyon szoktam kérdezni, de most megteszem, 2 csodálatos irányító opció áll rendelkezésemre, melyiket válasszam?Bökj rá az egyikre csukott szemmel 😀
Shaun Hill vs. San Diego
Michael Vick vs. Buffalosomoskovig
Inkább HillJakehomer
több mint 10 éve
Túl nagy a bőség.. ti kit tennétek be a héten a három szabad helyre? 😊Smitty a Saints ellen kb mindig csinál TD-t
Emmanuel Sanders, Den WR P vs MIA
John Brown, Ari WR @Sea
Dez Bryant, Dal WR @NYG
Steve Smith, Bal WR @NO
Brandon LaFell, NE WR vs DETNomac
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem nagyon szoktam kérdezni, de most megteszem, 2 csodálatos irányító opció áll rendelkezésemre, melyiket válasszam?Bökj rá az egyikre csukott szemmel 😀
Shaun Hill vs. San Diego
Michael Vick vs. Buffalosomoskovig
Inkább Hill
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem nagyon szoktam kérdezni, de most megteszem, 2 csodálatos irányító opció áll rendelkezésemre, melyiket válasszam?Shaun Hill vs. San Diego
Michael Vick vs. Buffalo
több mint 10 éve
Túl nagy a bőség.. ti kit tennétek be a héten a három szabad helyre? 😊Dez Bryant alap kezdő, Sanders is, bár nála kérdéses mekkora szerepet kap agyrázkódás után, pénteken edzett.
Emmanuel Sanders, Den WR P vs MIA
John Brown, Ari WR @Sea
Dez Bryant, Dal WR @NYG
Steve Smith, Bal WR @NO
Brandon LaFell, NE WR vs DETNomac
Ha Fitz nem játszik, akkor Brown, ha játszik, akkor Smitty a Saints gyenge passz elleni D#-e miatt.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Túl nagy a bőség.. ti kit tennétek be a héten a három szabad helyre? 😊Emmanuel Sanders, Den WR P vs MIA
John Brown, Ari WR @Sea
Dez Bryant, Dal WR @NYG
Steve Smith, Bal WR @NO
Brandon LaFell, NE WR vs DET
több mint 10 éve
Nem tudom miről beszélsz, ez sima 5-0 decemberben.Köszi a választ. Ami miatt elgondolkodtam, érzek erőt Sanchezben, ezzel offensel több pontot képes csinálni mint Rivers. Az SD sorslása nem a legkönnyebb, ebből simán kinéz nekik egy 1-4.Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre.Hátralévő meccsek erőssége a QB-k szempontjából :
Mit gondoltok? Érdemes váltani, ha igen kinek a helyére?Nomac
Dalton : 14. legkönnyebb
Rivers : 15. legkönnyebb
Sanchez : 24. legkönnyebb.
Ezek alapján én nem cserélném, na meg Sanchez tud nagyon homály meccseket hozni.cartman023
13 @Bal - - - -
14 NE - - - -
15 Den - - - -
16 @SF - - - -
17 @KC
Daltonnak pedig visszatértem az elkapói, őt nem tenném ki.
Alszom még rá egyet :cool:Nomac
több mint 10 éve
mondjuk Rivers ellen szerintem nem sokan tennének decemberben, de ki tudja 😊
több mint 10 éve
Köszi a választ. Ami miatt elgondolkodtam, érzek erőt Sanchezben, ezzel offensel több pontot képes csinálni mint Rivers. Az SD sorslása nem a legkönnyebb, ebből simán kinéz nekik egy 1-4.Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre.Hátralévő meccsek erőssége a QB-k szempontjából :
Ezek alapján én nem cserélném, na meg Sanchez tud nagyon homály meccseket hozni.cartman023
13 @Bal - - - -
14 NE - - - -
15 Den - - - -
16 @SF - - - -
17 @KC
Daltonnak pedig visszatértem az elkapói, őt nem tenném ki.
Alszom még rá egyet :cool:
több mint 10 éve
cartman023
822
Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre.Hátralévő meccsek erőssége a QB-k szempontjából :
Ezek alapján én nem cserélném, na meg Sanchez tud nagyon homály meccseket hozni.
több mint 10 éve
Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre. Mit gondoltok? Érdemes váltani, ha igen kinek a helyére?
több mint 10 éve
köszi! veled együtt szurkolok neki.K. Stills (vs. Cincy) vagy K. Allen (vs. Oakland) ? nem tudok dönteni 😊gamerkrAllenempty taxi
ugye előző héten padozott nálam...
több mint 10 éve
K. Stills (vs. Cincy) vagy K. Allen (vs. Oakland) ? nem tudok dönteni 😊gamerkrAllen
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
K. Stills (vs. Cincy) vagy K. Allen (vs. Oakland) ? nem tudok dönteni 😊
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Szerintetek?Pierre Garcon a Tampa ellen vagy Miles Austin a Houston ellen?
több mint 10 éve
cartman023
822
Stewart helyett szerintem befér.Kiderült hogy rashad jennings játszani fog, valaki helyett esetleg legyen ő ?StyleeJ. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.cartman023
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
Ki legyen a 2 kezdőm? 😓Stylee
több mint 10 éve
Stylee
480
Kiderült hogy rashad jennings játszani fog, valaki helyett esetleg legyen ő ?J. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.cartman023
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Idén sajnos egyiköjük se termel igazán... Stewart 2 TD-je még mindig több mint DeAngelo 0-val szemben. 😀J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tutiToto21J Stewart jobb választásnak tűnik, mert a td-ket inkább ő futja.cartman023
több mint 10 éve
cartman023
822
J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tutiToto21J Stewart jobb választásnak tűnik, mert a td-ket inkább ő futja.
több mint 10 éve
Toto21
5 950
J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tuti
több mint 10 éve
cartman023
822
J. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
több mint 10 éve
Stylee
480
J. Stewart RB ATLR. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
Ki legyen a 2 kezdőm? 😓
több mint 10 éve
Jack Zoltán
1 049
igen, épp tegnap vágtam ki Jenningst 😀Szerintem ezt még az előző hétre értette. xDSixo67Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.Toto21