Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Túl nagy a bőség.. ti kit tennétek be a héten a három szabad helyre? 😊Dez Bryant alap kezdő, Sanders is, bár nála kérdéses mekkora szerepet kap agyrázkódás után, pénteken edzett.
Emmanuel Sanders, Den WR P vs MIA
John Brown, Ari WR @Sea
Dez Bryant, Dal WR @NYG
Steve Smith, Bal WR @NO
Brandon LaFell, NE WR vs DETNomac
Ha Fitz nem játszik, akkor Brown, ha játszik, akkor Smitty a Saints gyenge passz elleni D#-e miatt.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Túl nagy a bőség.. ti kit tennétek be a héten a három szabad helyre? 😊Emmanuel Sanders, Den WR P vs MIA
John Brown, Ari WR @Sea
Dez Bryant, Dal WR @NYG
Steve Smith, Bal WR @NO
Brandon LaFell, NE WR vs DET
több mint 11 éve
Nem tudom miről beszélsz, ez sima 5-0 decemberben.Köszi a választ. Ami miatt elgondolkodtam, érzek erőt Sanchezben, ezzel offensel több pontot képes csinálni mint Rivers. Az SD sorslása nem a legkönnyebb, ebből simán kinéz nekik egy 1-4.Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre.Hátralévő meccsek erőssége a QB-k szempontjából :
Mit gondoltok? Érdemes váltani, ha igen kinek a helyére?Nomac
Dalton : 14. legkönnyebb
Rivers : 15. legkönnyebb
Sanchez : 24. legkönnyebb.
Ezek alapján én nem cserélném, na meg Sanchez tud nagyon homály meccseket hozni.cartman023
13 @Bal - - - -
14 NE - - - -
15 Den - - - -
16 @SF - - - -
17 @KC
Daltonnak pedig visszatértem az elkapói, őt nem tenném ki.
Alszom még rá egyet :cool:Nomac
több mint 11 éve
mondjuk Rivers ellen szerintem nem sokan tennének decemberben, de ki tudja 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Köszi a választ. Ami miatt elgondolkodtam, érzek erőt Sanchezben, ezzel offensel több pontot képes csinálni mint Rivers. Az SD sorslása nem a legkönnyebb, ebből simán kinéz nekik egy 1-4.Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre.Hátralévő meccsek erőssége a QB-k szempontjából :
Ezek alapján én nem cserélném, na meg Sanchez tud nagyon homály meccseket hozni.cartman023
13 @Bal - - - -
14 NE - - - -
15 Den - - - -
16 @SF - - - -
17 @KC
Daltonnak pedig visszatértem az elkapói, őt nem tenném ki.
Alszom még rá egyet :cool:
több mint 11 éve
Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre.Hátralévő meccsek erőssége a QB-k szempontjából :
Ezek alapján én nem cserélném, na meg Sanchez tud nagyon homály meccseket hozni.
több mint 11 éve
Jelenleg Dalton és Rivers a két QB-m, de egyikük sem mutatot jó formát mostanában. Azon gondolkodom, hogy le kellene cserélnem valameliyket Sanchezre. Mit gondoltok? Érdemes váltani, ha igen kinek a helyére?
több mint 11 éve
köszi! veled együtt szurkolok neki.K. Stills (vs. Cincy) vagy K. Allen (vs. Oakland) ? nem tudok dönteni 😊gamerkrAllenempty taxi
ugye előző héten padozott nálam...
több mint 11 éve
K. Stills (vs. Cincy) vagy K. Allen (vs. Oakland) ? nem tudok dönteni 😊gamerkrAllen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
K. Stills (vs. Cincy) vagy K. Allen (vs. Oakland) ? nem tudok dönteni 😊
több mint 11 éve
Szerintetek?Pierre Garcon a Tampa ellen vagy Miles Austin a Houston ellen?
több mint 11 éve
Stewart helyett szerintem befér.Kiderült hogy rashad jennings játszani fog, valaki helyett esetleg legyen ő ?StyleeJ. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.cartman023
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
Ki legyen a 2 kezdőm? 😓Stylee
több mint 11 éve
Kiderült hogy rashad jennings játszani fog, valaki helyett esetleg legyen ő ?J. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.cartman023
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
több mint 11 éve
Idén sajnos egyiköjük se termel igazán... Stewart 2 TD-je még mindig több mint DeAngelo 0-val szemben. 😀J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tutiToto21J Stewart jobb választásnak tűnik, mert a td-ket inkább ő futja.cartman023
több mint 11 éve
J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tutiToto21J Stewart jobb választásnak tűnik, mert a td-ket inkább ő futja.
több mint 11 éve
J. Stewart vagy Deangelo kezdjen inkább? Ingram helye tuti
több mint 11 éve
J. Stewart RB ATLAz első kettő. Atlanta a legtöbb, az Oakland a harmadik legtöbb pontot engedi az rb-knek.
R. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
több mint 11 éve
J. Stewart RB ATLR. Mathews RB - OAK
B. Sankey RB -PIT
S. Vereen RB - @IND
Ki legyen a 2 kezdőm? 😓
több mint 11 éve
igen, épp tegnap vágtam ki Jenningst 😀Szerintem ezt még az előző hétre értette. xDSixo67Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.Toto21
több mint 11 éve
Szerintem ezt még az előző hétre értette. xDJonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.Toto21
több mint 11 éve
Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.
több mint 11 éve
Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?
több mint 11 éve
Pokerezni lehet fog xDAtyaég...elég offon vagyok ma 😀😀dugo1993Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on vanlol
több mint 11 éve
Atyaég...elég offon vagyok ma 😀😀Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on vanlol
több mint 11 éve
Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on van