Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem ezt még az előző hétre értette. xDJonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.Toto21
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?Jack ZoltánSzerintem Banks, mivel Jennings idén egy homály és a Vikes nem fog annyit passzolni.
több mint 10 éve
Jack Zoltán
1 049
Jonathan Banks vagy Tim Jennings kezdjen ?
több mint 10 éve
Pokerezni lehet fog xDAtyaég...elég offon vagyok ma 😀😀dugo1993Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on vanlol
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Atyaég...elég offon vagyok ma 😀😀Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on vanlol
több mint 10 éve
Mennyi esélyt láttok arra, hogy Ryan Mathews játszik a hétvégén?dugo1993nem túl sokat, mert a Chargers bye-on van
több mint 10 éve
Bár ki > Dalton>CasselBár ki > DaltonSixo67Tedd a kezed a kristálygömbre és jósold meg a jövő hetet! 😀 Dalton vagy Rivers 😀NomacKezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.Sixo67
több mint 10 éve
Bár ki > DaltonTedd a kezed a kristálygömbre és jósold meg a jövő hetet! 😀 Dalton vagy Rivers 😀NomacKezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.Sixo67
több mint 10 éve
Tedd a kezed a kristálygömbre és jósold meg a jövő hetet! 😀 Dalton vagy Rivers 😀Kezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.Sixo67
több mint 10 éve
Kezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)NomacHa hozzáteszed , hogy a héten Rivers 40 pontot fog szerezni igazán dühítő.
több mint 10 éve
Kezd egyre viccesebb lenni.. a második hét amikor befürdök az irányítókkal...előző héten Rivestól "jött" -4 pont, erre most Dalton hoz egy -3-t (N)
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Felszedtem Weeden-t, de szerencse nem tettem be. RG3 pedig hozott 16 kemény pontot, de így is több a semminél. 😀Ennyi 😀StyleeDe legalább jól döntöttél volna. 😀cartman023A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.Stylee
több mint 10 éve
Stylee
480
Ennyi 😀De legalább jól döntöttél volna. 😀cartman023A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.Stylee
több mint 10 éve
cartman023
822
De legalább jól döntöttél volna. 😀A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.Stylee
több mint 10 éve
Stylee
480
Mcfadden , Doug Martin, Johnatan Stewart közül melyik kettős?StyleeMcfadden és J. Stewart.
McFadden még úgy ahogy 1. számú RB, J Stewart is hasonló mennyiségű labdát kap, mint D Williams. D. Martin meg lassan 3. számú futó lesz, ha mindenki felépül a TB-ben.cartman023
Igen ezt nem néztem bocsiMcfadden , Doug Martin, Johnatan Stewart közül melyik kettős?Styleedoug martint biztos nem játszatnám 😊
ez meg szerintem még az előző hétre vonatkozott szerintem 😊Dexxter TailorA hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.Stylee
több mint 10 éve
cartman023
822
Mcfadden , Doug Martin, Johnatan Stewart közül melyik kettős?StyleeMcfadden és J. Stewart.
McFadden még úgy ahogy 1. számú RB, J Stewart is hasonló mennyiségű labdát kap, mint D Williams. D. Martin meg lassan 3. számú futó lesz, ha mindenki felépül a TB-ben.
több mint 10 éve
Mcfadden , Doug Martin, Johnatan Stewart közül melyik kettős?Styleedoug martint biztos nem játszatnám 😊
ez meg szerintem még az előző hétre vonatkozott szerintem 😊A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.Stylee
több mint 10 éve
Stylee
480
A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?Toto21Én Griffint kezdetném de elég ütős kérdés.
több mint 10 éve
Stylee
480
Mcfadden , Doug Martin, Johnatan Stewart közül melyik kettős?
több mint 10 éve
Toto21
5 950
A hét kérdése a sérült Romo-t vagy a felépült RG3-t érdemes játszatni?
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Ki kezdjen ?Owen Daniels nem sérült?, ha kezd akkor viszont inkább ő. Bortles inkább WR-eket célozza majd.
Owen Daniels @pit
Clay Harbor @cinStylee
több mint 10 éve
Én LaFellt benchelném.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...