Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Jack Zoltán
1 049
Von Miller (vs Buf ) vagy Aldon Smith ( vs Oak ) legyen a kezdő vasárnap?
több mint 9 éve
Playoff time!! 😊Nem tudom ki hol játszik fantasy-t, de engem idén kilóra megvett az ESPN-s. Ti hol játszatok? A bH_league-n kívül van még magyar ESPN csapat ahol lesz jövőre hely? 😊
több mint 9 éve
Viszont a 15 pontos tipp bejött: 14.72 :dPanthers ellen még nem volt QB, aki kevesebb mint 14 pontot szerzett volna. Teddy a biztosabb, sztem kb. 15 pontja lesz. Az Arizona védelme viszont nagyon veszélyes, és Ryannek eddig nem volt túl jó éve. Benne van a pakliban, hogy 10 alatt tartják. Én Teddy-re szavazok.SzamárNah, jó döntés volt a Forte+Teddy padoztatás végül 😀 😊bogec7
több mint 9 éve
ha ez megnyugtat én is rengeteg pontot hagytam a padon, ki is kaptam 😕Dexxter Tailorén csak C.J. Andersont hagytam a padon, gondolva, hogy a KC úgyis alig enged rush TD-t. még nem kaptam ki (4 játékos vissza van), de benne van a pakliban és akkor a playoff is úszik abban a csoportomban.
több mint 9 éve
ha ez megnyugtat én is rengeteg pontot hagytam a padon, ki is kaptam 😕Forte-Hill duóval kezdtem, 5.80 ill 5.20 pontért, padon Matthews 10.6Súlyos dilemmák a hétvégére.Forte mindig jó egy TD-re, a másik kettő is jó futás védelem ellen játszik, inkább Crowell
RB poszton egy helyre kéne döntenem a Forte-R. Matthews-Crowell trióból. Forte nagyon szépen szállítja a pontokat idáig, de Detroitban neccesnek érzem a kolibrit. A Cincys Hillt mindenképpen kezdőnek raknám.
Valamint WR posztra vacillálok Lafell és M. Bryant (PIT) között. Az utóbbi felé hajlok, mert a Saints jobb matchup, de a NE-nél meg sosem tudhatod, kinek lesz 2-3-4 TD-s meccse.gorbel
+ Martavis BryantDexxter Tailor
M. Bryant a kezdőben 2.30, LaFell a padon 15.80
4 ponttal szoptam ki.
:cool:gorbel
több mint 9 éve
220 pont táblán és 91 a padon ... nem vagyok büszke magamra a lineup miatt, de a win megvan. (Y)
több mint 9 éve
bogjosi
1 491
Nah, jó döntés volt a Forte+Teddy padoztatás végül 😀 😊M.Ryan vs ARI vagy Teddy vs CARPanthers ellen még nem volt QB, aki kevesebb mint 14 pontot szerzett volna. Teddy a biztosabb, sztem kb. 15 pontja lesz. Az Arizona védelme viszont nagyon veszélyes, és Ryannek eddig nem volt túl jó éve. Benne van a pakliban, hogy 10 alatt tartják. Én Teddy-re szavazok.Szamár
Elgondolkodnék Teddy-n, viszont az ellen két kezdő WRje Julio és Douglas, így szerintem maradok Mattynél... vagy szerintetek?!
Jah, leültettem Forte-t 😀bogec7
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 9 éve
Forte-Hill duóval kezdtem, 5.80 ill 5.20 pontért, padon Matthews 10.6Súlyos dilemmák a hétvégére.Forte mindig jó egy TD-re, a másik kettő is jó futás védelem ellen játszik, inkább Crowell
RB poszton egy helyre kéne döntenem a Forte-R. Matthews-Crowell trióból. Forte nagyon szépen szállítja a pontokat idáig, de Detroitban neccesnek érzem a kolibrit. A Cincys Hillt mindenképpen kezdőnek raknám.
Valamint WR posztra vacillálok Lafell és M. Bryant (PIT) között. Az utóbbi felé hajlok, mert a Saints jobb matchup, de a NE-nél meg sosem tudhatod, kinek lesz 2-3-4 TD-s meccse.gorbel
+ Martavis BryantDexxter Tailor
M. Bryant a kezdőben 2.30, LaFell a padon 15.80
4 ponttal szoptam ki.
:cool:
több mint 9 éve
Scott Chandler vagy Heath Miller?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
LeGarrette Blount,vs GB vagy Mark Ingram vs PIT?Csakis Ingram. Én soha nem bíznék meg egy Pats RB-ben sem. Persze előző meccsen Blount kapta a goal line carry-ket, de ki tudja ezen a héten mi lesz. Főleg, hogy valszeg Jonas Gray is újra bekerül a mixbe.
Blount-t favorizálom, mert ő fogja a TD-ket futni a NE nél 😊Nomac
több mint 9 éve
LeGarrette Blount,vs GB vagy Mark Ingram vs PIT?Blount-t favorizálom, mert ő fogja a TD-ket futni a NE nél 😊
több mint 9 éve
M.Ryan vs ARI vagy Teddy vs CARPanthers ellen még nem volt QB, aki kevesebb mint 14 pontot szerzett volna. Teddy a biztosabb, sztem kb. 15 pontja lesz. Az Arizona védelme viszont nagyon veszélyes, és Ryannek eddig nem volt túl jó éve. Benne van a pakliban, hogy 10 alatt tartják. Én Teddy-re szavazok.
Elgondolkodnék Teddy-n, viszont az ellen két kezdő WRje Julio és Douglas, így szerintem maradok Mattynél... vagy szerintetek?!
Jah, leültettem Forte-t 😀bogec7
több mint 9 éve
bogjosi
1 491
M.Ryan vs ARI vagy Teddy vs CARElgondolkodnék Teddy-n, viszont az ellen két kezdő WRje Julio és Douglas, így szerintem maradok Mattynél... vagy szerintetek?!
Jah, leültettem Forte-t 😀
több mint 9 éve
Kíváncsiságképp..szerintetek?Ha ültetted, akkor jól jártál. Én nem tettem volna. Főleg, hogy Forte-nek rengeteg receiving yardja is szokott lenni, meg egyébként is top 5 RB idén.
Forte, Gio, Ellington, Kelvin Benj, Maclin, Gordon...melyik 5 kezdjen? Én Forte-t ültetném a DET runD miatt..nehéz szívvel igaz..bogec7
Nálam így nézett volna ki: Forte RB1, Ellington RB2, Gordon WR1, Benjamin WR2, Maclin FLEX.
több mint 9 éve
bogjosi
1 491
Kíváncsiságképp..szerintetek?Forte, Gio, Ellington, Kelvin Benj, Maclin, Gordon...melyik 5 kezdjen? Én Forte-t ültetném a DET runD miatt..nehéz szívvel igaz..
több mint 9 éve
dugo93
4 224
A draft idején de. Nagyon de.A 14 fős ligában amiben vagyok, nálam is ott volt Ryan+Foles. Mindkettőt draftoltam. Hasonló kaliberek.dugo1993Azé nem igazán. Nagyon nem.Sixo67
több mint 9 éve
Súlyos dilemmák a hétvégére.Forte mindig jó egy TD-re, a másik kettő is jó futás védelem ellen játszik, inkább Crowell
+ Martavis Bryant
több mint 9 éve
Romo-t 15. körben draftoltam (Petersont 1/5-re 😀), és amúgy IDP ligaÉs a másik 9 ember meg 3xAno meg 3xStez meg 3xIktriad akiknek az álom QB-k ilyenek: Bortles, Boyd, Vick, Foles, Sanchez, Gabbert, Painter , (Ryan?).Sixo6710 fős 😀Dexxter TailorStafford vagy Romo?Dexxter TailorMilyen liga az , ahol 2 ilyen QB-d lehet...Sixo67
több mint 9 éve
És a másik 9 ember meg 3xAno meg 3xStez meg 3xIktriad akiknek az álom QB-k ilyenek: Bortles, Boyd, Vick, Foles, Sanchez, Gabbert, Painter , (Ryan?).10 fős 😀Dexxter TailorStafford vagy Romo?Dexxter TailorMilyen liga az , ahol 2 ilyen QB-d lehet...Sixo67
több mint 9 éve
10 fős 😀Stafford vagy Romo?Dexxter TailorMilyen liga az , ahol 2 ilyen QB-d lehet...Sixo67
több mint 9 éve
A 14 fős ligában amiben vagyok, nálam is ott volt Ryan+Foles. Mindkettőt draftoltam. Hasonló kaliberek.dugo1993Azé nem igazán. Nagyon nem.
több mint 9 éve
dugo93
4 224
A 14 fős ligában amiben vagyok, nálam is ott volt Ryan+Foles. Mindkettőt draftoltam. Hasonló kaliberek.
több mint 9 éve
cartman023
822
Staffordot draftolhatta, Romo meg nem nagyon volt top10-es irányító a fantasy draftnál.Stafford vagy Romo?Dexxter TailorMilyen liga az , ahol 2 ilyen QB-d lehet...Sixo67
több mint 9 éve
Stafford vagy Romo?Dexxter TailorMilyen liga az , ahol 2 ilyen QB-d lehet...
több mint 9 éve
Súlyos dilemmák a hétvégére.RB poszton egy helyre kéne döntenem a Forte-R. Matthews-Crowell trióból. Forte nagyon szépen szállítja a pontokat idáig, de Detroitban neccesnek érzem a kolibrit. A Cincys Hillt mindenképpen kezdőnek raknám.
Valamint WR posztra vacillálok Lafell és M. Bryant (PIT) között. Az utóbbi felé hajlok, mert a Saints jobb matchup, de a NE-nél meg sosem tudhatod, kinek lesz 2-3-4 TD-s meccse.