Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 10 éve
Luck v Carr?Carr a CHI ellen. Ha nagyon elveri a Colst a Jaguárokat, akkor úgy is futni fognak, ha meg szoros lesz, akkor Lucknak sok intje vagy fumbleja lesz.
empty taxi
több mint 10 éve
Luck v Carr?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ben lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Bortles, Colts-nál minimum a pass rush és a sec is romokban hever...
- Blake Bortles, Jax vs IND
- Michael Vick, Pit QB vs BAL
- Ryan Fitzpatrick, NYJ vs MIA
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
több mint 10 éve
Én is Bortles-t raknám be.Bortles 😊Ő az elsőszámú jelölt nálam is, még Vick az aki talán.. de nála nagy a kockázatBen lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
Löfli
Nomac
Jakehomer
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Bortles 😊Ő az elsőszámú jelölt nálam is, még Vick az aki talán.. de nála nagy a kockázatBen lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
Löfli
Nomac
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ő az elsőszámú jelölt nálam is, még Vick az aki talán.. de nála nagy a kockázatBen lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac
Löfli
több mint 10 éve
Ben lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?Fitzmagic
- Nick Foles, StL vs ARI
Nomac

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ben lesérült és nincs értelmes csere QB-m, ezért valakit választanom kellene. Szerintetek ki a legkisebb "rossz"?- Blake Bortles, Jax vs IND
- Nick Foles, StL vs ARI
több mint 10 éve
Megatron, Terrance Williams, Steve Smith az öreg és Malcolm Floyd innen kellene 3 főSmith, Tron, Williams
Cushing, Bowman, Magastorony, Derrick Johnson innen és kell 3 ember
ThundersNFL
High, Cushing, Bowman (bár még rázódnia kell egy kicsit)
több mint 10 éve
Megatron, Terrance Williams, Steve Smith az öreg és Malcolm Floyd innen kellene 3 főCushing, Bowman, Magastorony, Derrick Johnson innen és kell 3 ember
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
A Woodhead, Lacy, Moncrief, Funchess négyesből kezdene kettő. Nálatok melyik? 😊Lacy, ha játszik alap kezdő.
gamerkr
A másik nálam Fafej lenne, bár Moncrief se rossz opció, viszont ott Hilton, A. Johnson, plusz Fleener is kaphat passzokat, Funchess-t semmiképp se.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
A Woodhead, Lacy, Moncrief, Funchess négyesből kezdene kettő. Nálatok melyik? 😊
több mint 10 éve
Sziasztok!Attól függ, Joique Bell-t igen! Leveon Bell-t csak akkor, ha van még megfelelő futód. Cobb + Marshall-t kérném.
Vívódok, mit gondoltok, Bellt megéri elcserélni Randall Cobb + Yeldon/Marshall/Martin ajánlatok valamelyikére?
10 fős, nem IDP-s liga.
tenorx
több mint 10 éve
Sziasztok!Vívódok, mit gondoltok, Bellt megéri elcserélni Randall Cobb + Yeldon/Marshall/Martin ajánlatok valamelyikére?
10 fős, nem IDP-s liga.
több mint 10 éve
B Quick inactive, ebben az esetben akkor T Austin lesz a te embered.Amendola-t érdemes kezdőbe tenni, vagy Royal és T.Austin maradjon?Royal maradjon, a Ramsnál visszajön B. Quick T Austin mellé, így max akkor raknám be őt, ha a visszahordásért is "fizetnek".
Toto21
cartman023
több mint 10 éve
Amendola-t érdemes kezdőbe tenni, vagy Royal és T.Austin maradjon?Royal maradjon, a Ramsnál visszajön B. Quick T Austin mellé, így max akkor raknám be őt, ha a visszahordásért is "fizetnek".
Toto21
több mint 10 éve
Amendola-t érdemes kezdőbe tenni, vagy Royal és T.Austin maradjon?
több mint 10 éve
Bradford vagy Stafford? Nagyon hajlanék a múltheti után Sam felé.Bradford, Vikings secondary jobb
dankodavid
több mint 10 éve
Bradford vagy Stafford? Nagyon hajlanék a múltheti után Sam felé.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Két kérdésem lenne:Stafford, a másik az billegős, talán ASJ.
Seferian-Jenkins vs Ertz? ill Cam vs Stafford?
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Két kérdésem lenne: Seferian-Jenkins vs Ertz? ill Cam vs Stafford?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Peyton vs BAL vagySzerintem Bradford jobb lesz, mivel a Falcons-nál nincs akkora pass rush, valamint a sec se az igazi. De Peyton a legnagyobb fantasy király. Szerintem mind2 sok pontot fog hozni, de nálam kicsivel Bradford nyer.
Bradford vs ATL?
nagy kérdés
braxa88
több mint 10 éve
Tulloch vs Dansby Berry vs.Ihenacho. nem tudok dönteni h ki legyen bent. Jelenleg tulloch es ihenacho van kezdoben. Mindensegitseget koszonok.maradjon ez szerintem
KoporShow

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Tulloch vs Dansby Berry vs.Ihenacho. nem tudok dönteni h ki legyen bent. Jelenleg tulloch es ihenacho van kezdoben. Mindensegitseget koszonok.