Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 9 éve
Két kérdésem lenne:Stafford, a másik az billegős, talán ASJ.
Seferian-Jenkins vs Ertz? ill Cam vs Stafford?
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Két kérdésem lenne: Seferian-Jenkins vs Ertz? ill Cam vs Stafford?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Peyton vs BAL vagySzerintem Bradford jobb lesz, mivel a Falcons-nál nincs akkora pass rush, valamint a sec se az igazi. De Peyton a legnagyobb fantasy király. Szerintem mind2 sok pontot fog hozni, de nálam kicsivel Bradford nyer.
Bradford vs ATL?
nagy kérdés
braxa88
több mint 9 éve
Tulloch vs Dansby Berry vs.Ihenacho. nem tudok dönteni h ki legyen bent. Jelenleg tulloch es ihenacho van kezdoben. Mindensegitseget koszonok.maradjon ez szerintem
KoporShow
több mint 9 éve
Tulloch vs Dansby Berry vs.Ihenacho. nem tudok dönteni h ki legyen bent. Jelenleg tulloch es ihenacho van kezdoben. Mindensegitseget koszonok.
több mint 9 éve
Elsö kérdés, Hill, Stewart, T.Coleman, B.Bolden 4-es tandemböl, melyik 2-öt érdemse kezdetni elsö héten? Gondolom a PHI védelme erösebb mint a JAX-é. PIT-töl mi várható idén új védelmi sémában? Hill no brainer, de a másik 3-as közül nem tudom eldönteni.Hill, Stewart kezdhetnek, pont az általad leírtak miatt. 😊
Toto21
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Elsö kérdés, Hill, Stewart, T.Coleman, B.Bolden 4-es tandemböl, melyik 2-öt érdemse kezdetni elsö héten? Gondolom a PHI védelme erösebb mint a JAX-é. PIT-töl mi várható idén új védelmi sémában? Hill no brainer, de a másik 3-as közül nem tudom eldönteni.
több mint 9 éve
Köszi, az autodraft helyettesített végül, sajna mire írtál, már nem voltam gép előtt.Sziasztok,Találtál végül helyettest? Ha nem, én ráérek most...
nagy bajban vagyok, nem tudok jelen lenni a div 2/B szeptember 5-i, 20:30-kor kezdődő draftján.
Engedélyt kaptam helyettes keresésére, szóval ha esetleg valaki ráér és szívesen draftolna helyettem, kérem, PM-ben jelentkezzen!
Köszönöm!
somoskovig
Jakehomer
több mint 9 éve
Sziasztok,Találtál végül helyettest? Ha nem, én ráérek most...
nagy bajban vagyok, nem tudok jelen lenni a div 2/B szeptember 5-i, 20:30-kor kezdődő draftján.
Engedélyt kaptam helyettes keresésére, szóval ha esetleg valaki ráér és szívesen draftolna helyettem, kérem, PM-ben jelentkezzen!
Köszönöm!
somoskovig
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Sziasztok!Csak párat kellett volna legörgetni:
Érdeklődnék, tudja valaki, hogy mikor lesz pontosan az utolsó keretszűkítés?
Várom és nagyon köszönöm a választ!
Pacsi
lorinc31
twitter.com/Bowlhu/status/639855355766415360
több mint 9 éve
lorinc31
31
Sziasztok!Érdeklődnék, tudja valaki, hogy mikor lesz pontosan az utolsó keretszűkítés?
Várom és nagyon köszönöm a választ!
Pacsi
több mint 9 éve
david52
115
Köszi! A Pre-Draftot már megcsináltam. A körönkénti pozíciókat beállítom ez kiment a fejemből. Kemény estém lesz, egy draftra is elég figyelni, nem hogy kettőre.. 😀Sziasztok,Természetesen megoldható, két ablakban, viszont mindenképp ajánlott előzetes pre-draft rangsort készíteni, plusz az általad tervezett körönkénti pozíciókat beállítani, legalább az elején, így ha pl, kicsúszol az időből a gép abból választ, nem pedig az automatikus NFL-es listából.
két ligában vagyok nfl.com fantasyben, viszont mindkét liga draftja ugyanabban az időpontban lesz. Akinek van tapasztalata ilyesmivel megoszthatná velem, állítólag lehet egyszerre két draftot nyomni, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
david52
Plusz, bár nem írtad, ha azonosak a beállítások a ligákban pl. IDP-s, ezt a rangsort mindkét ligában tudod használni.
Bruschi85
több mint 9 éve
Sziasztok,Természetesen megoldható, két ablakban, viszont mindenképp ajánlott előzetes pre-draft rangsort készíteni, plusz az általad tervezett körönkénti pozíciókat beállítani, legalább az elején, így ha pl, kicsúszol az időből a gép abból választ, nem pedig az automatikus NFL-es listából.
két ligában vagyok nfl.com fantasyben, viszont mindkét liga draftja ugyanabban az időpontban lesz. Akinek van tapasztalata ilyesmivel megoszthatná velem, állítólag lehet egyszerre két draftot nyomni, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
david52
Plusz, bár nem írtad, ha azonosak a beállítások a ligákban pl. IDP-s, ezt a rangsort mindkét ligában tudod használni.
több mint 9 éve
david52
115
Sziasztok, két ligában vagyok nfl.com fantasyben, viszont mindkét liga draftja ugyanabban az időpontban lesz. Akinek van tapasztalata ilyesmivel megoszthatná velem, állítólag lehet egyszerre két draftot nyomni, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
több mint 9 éve
Sziasztok,nagy bajban vagyok, nem tudok jelen lenni a div 2/B szeptember 5-i, 20:30-kor kezdődő draftján.
Köszönöm!
több mint 9 éve
papíron elég jól sikerült a draftom, kíváncsi vagyok ki(k) fognak majd lesérülni...QB: Stafford/Cam
RB: Lynch/Stewart/Gurley (őt meglepinek)
WR: Dez/AJ/TY
TE: Fleener/Ertz
D#: Bills/KC
K: Crosby/Tucker
DL: Mack/Donald
LB: Kuechly/Lavonte
DB: Weddle/Harrison Smith
egyedül a QB ami kérdéses, egyik se fog sztem konstans 20-25 pontot hozni sajnos.
Cam futkos meccsenként 50 yardot az már kapásból 5 pont, viszont Stafford többet dob lényegesen...
még Teddy-t lehet behúzom FA-ról vmeik helyére.
Ti kit kezdetnétek?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Kicsit korai, tudom. De ma volt az egyik ligám draftja és mivel ezt tolom haverokkal, nyilván ez a legfontosabb 😀Szóval rendben is van a dolog, egyedül a wr poszt sikerült felemásra. Kicsit boom or bust lett szerintem.
Szóval akik nálam vannak:
AJ Green
Vincent Jackson
Victor Cruz
Nelson Agholor
Donte Moncrief
Akik jöhetnének valaki helyett (szerintem):
Shorts III
Kenny Britt
Andrew Hawkins
Robert Woods
Akár Welker is szóba jöhet.
Phillip Dorsett
Patterson
McCluster (akár rb-nek is)
Nicks
James Jones
Allen Hurns
Ja és még van 2 elég véleményes név, akiket a padra hoztam, de akár ki is dobhatok valamelyikükért: Montee Ball és Jay Ajayi.
Még aki elérhető FA-n és eszembe jutott, az Maxx Williams.
Vélemények?
több mint 9 éve
Fantasy football all-pro team:QB: Andrew Luck (Aaron Rodgers)
RB: DeMarco Murray, Le'Veon Bell (Marshawn Lynch, Arian Foster)
WR: Antonio Brown, Jordy Nelson (Demaryius Thomas, Jeremy Maclin)
RB/WR: Matt Forte (Dez Bryant)
TE: Rob Gronkowski (Antonio Gates)
DT: Sheldon Richardson, Jurrell Casey (Marcell Dareus, Ndamukong Suh)
DE: J.J. Watt, Jason Pierre-Paul (Rob Ninkovich, Carlos Dunlap)
LB: DeAndre Levy, Luke Kuechly, Lavonte David (D'Qwell Jackson, C.J. Mosley,Curtis Lofton)
CB: Jason McCourty, Adam Jones (Johnathan Joseph, Corey Graham)
S: Morgan Burnett, Eric Weddle (Charles Woodson, Michael Griffin)
K: Stephen Gostkowski (Cody Parkey)
P: Johnny Hekker (Steve Weatherford)
HC: Patriots (Seahawks)
több mint 9 éve
Az ESPN-en lehet privát playoff challenget csinálni?NFL.com-on van,azt tudom tavalyról,de előbbiről nem hallottam semmi infót még.JoeyPorterAzért raktam tavaly az nfl.comra, mert már semmilyen sem volt az ESPN-en, nem tudom idén ez hogyan változik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
JoeyPorter
2 630
Az ESPN-en lehet privát playoff challenget csinálni?NFL.com-on van,azt tudom tavalyról,de előbbiről nem hallottam semmi infót még.
több mint 9 éve
mit gondoltok, Jonathan Stewart jó spot start lehet a héten?Nem biztos, hogy kevesebb passz lesz DA miatt, de Stew jól tolja lényegében egész évben, csak eddig okosan nem kapott elég labdát. Szóval ha nincs DWill, érdemes játszatni.
ami mellette szól:
- 21.50 pont múlt héten.
- DeAngelo doubtful -> több carry.
- csere QB játszik -> kevesebb passz -> több futás -> több carry?
- Tampa D elég rossz futás ellen.
Ha Julio inaktív, egyik csapatomba biztos beteszem, de azon is gondolkodok, hogy Ingram helyett is megérheti játszatni.Szamár
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Elisha vagy SanchoPanza ?
több mint 9 éve
mit gondoltok, Jonathan Stewart jó spot start lehet a héten? ami mellette szól:
- 21.50 pont múlt héten.
- DeAngelo doubtful -> több carry.
- csere QB játszik -> kevesebb passz -> több futás -> több carry?
- Tampa D elég rossz futás ellen.
Ha Julio inaktív, egyik csapatomba biztos beteszem, de azon is gondolkodok, hogy Ingram helyett is megérheti játszatni.