Fantasy Football
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Nehéz kérdés, hogy melyik interceptionkirály ellen lesz jobban elemében :/ 😀Mondjuk szerintem Elisha most jó lesz

több mint 8 éve
Lions D# vs Giants vagy Browns D# vs Jets?deyellmindkettő elég jó matchup, talán a Lions mivel ők még a rájátszásért küzdenek

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 8 éve
Több poszton is dilemmám van, a tét pedig a döntőbe jutás.wilson, garcon, gates
QB: Wilson (ARI) vs Newton (NO). A matchupokat hasonlónak gondolom, talán Wilsoné valamivel kedvezőbb. Newton viszont a futott TD-k miatt jobb.
WR: Wallace (@BUF) vs Garcon (DAL) vs Torrey Smith (NE). Wallace van bent. Esetleg érdemes lenne cserélni Garconra ismerve a 'boys védelmet és, hogy valószínűleg Cousins dobál majd bőven?
TE: Pitta (NE) vs Gates (OAK). Igazából egyik sem tetszik, de nincs jobb.
Bármilyen észrevételt, segítséget, tanácsot szívesen veszek.Vito
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Több poszton is dilemmám van, a tét pedig a döntőbe jutás.QB: Wilson (ARI) vs Newton (NO). A matchupokat hasonlónak gondolom, talán Wilsoné valamivel kedvezőbb. Newton viszont a futott TD-k miatt jobb.
WR: Wallace (@BUF) vs Garcon (DAL) vs Torrey Smith (NE). Wallace van bent. Esetleg érdemes lenne cserélni Garconra ismerve a 'boys védelmet és, hogy valószínűleg Cousins dobál majd bőven?
TE: Pitta (NE) vs Gates (OAK). Igazából egyik sem tetszik, de nincs jobb.
Bármilyen észrevételt, segítséget, tanácsot szívesen veszek.
több mint 8 éve
Gerhart-sproles-hopkins-boykin-stills-caldwell-michael floydEbből kellene RB WR WR flex
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Dalton (Vikes ellen), vagy Romo - Cousins duóból valamelyik akik egymás ellen játszanak?TocaAz első 3 negyedben Romo, utána cseréld le valamelyikre 😛
több mint 8 éve
Dalton (Vikes ellen), vagy Romo - Cousins duóból valamelyik akik egymás ellen játszanak?
több mint 8 éve
cutler vagy cousins?
több mint 8 éve
Ogbonnaya helyett Wallace, és akkor egész nyugodt lennék... 😒 Még hogy szar Bears védelem, meg első számú RB... 😒
több mint 8 éve
közben még egy Pitta-t is találtam FA-n, de akkor legyen Rogers... köszi.
több mint 8 éve
szerintem mehet Wright és Wallace, hiába első számú elkapó Garcon, egy fostalicska a Skins 😕kristofDe a Falcons is. 😊 Garconban vagyok egyedül biztos. Ez a Wallace-Wright meg még mindig bassza a csőröm...
Shorts off...Rogers.
Burleson v Da'rick Rogers v Justin Hunter WR3-nak?lol
több mint 8 éve
Da'Rick

több mint 8 éve
Shorts off...Burleson v Da'rick Rogers v Justin Hunter WR3-nak?
több mint 8 éve
szerintem mehet Wright és Wallace, hiába első számú elkapó Garcon, egy fostalicska a Skins 😕

több mint 8 éve
A feljutás a tét, úgyhogy egész nap ezen agyaltam. 😀Íme a végeredmény:
RB: Giovani Bernard, Rashad Jennings, Chris Ogbonnaya, Marcel Reece,
WR: Pierre Garcon, Kendall Wright, Mike Wallace
K: Garrett Hartley, Dan Bailey
Felkövérítve a kezdők.
A Wright-Wallace páros közül még most se tudom ki lenne a jobb. Viszont Wallaci Talib ellen fog játszani, Wrighttől meg most mindenki nagy játékot vár.
Szerintetek ?
több mint 8 éve
Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?StyleeR. Jennings. most végre a kezdő támadófal fog blokkolni neki.

több mint 8 éve
campbellcampbell vs palmer?WesterWester
Daniel Thomas vagy LeVeon Bell ?Tocaa bengals run D miatt inkább Thomast mondanám
több mint 8 éve
Daniel Thomas vagy LeVeon Bell ?
több mint 8 éve
Van még ridley 😀😀Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?Styleecsapat nélkül esetleg nincs valaki jobb? :p 😀kristof
több mint 8 éve
Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?Styleecsapat nélkül esetleg nincs valaki jobb? :p 😀

több mint 8 éve
Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?
több mint 8 éve
kérdeznék egyet én is. egyet választhatok közülük: Cameron Jordan vs Rams, Mario Williams vs Jax, Cameron Wake vs Pats. melyik legyen a kezdő?deyellSuper Mario

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...