Fantasy Football
18 feliratkozó
több mint 8 éve
kérdeznék egyet én is. egyet választhatok közülük: Cameron Jordan vs Rams, Mario Williams vs Jax, Cameron Wake vs Pats. melyik legyen a kezdő?deyellwake
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
kérdeznék egyet én is. egyet választhatok közülük: Cameron Jordan vs Rams, Mario Williams vs Jax, Cameron Wake vs Pats. melyik legyen a kezdő?

több mint 8 éve
Da'Rick, Megatron, VJax közül 2? Da'RIck Megatron lesz sztemBorbinhomegatron, darick nálam is
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Da'Rick, Megatron, VJax közül 2? Da'RIck Megatron lesz sztem
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 8 éve
Esetleg Romo vagy Flynn? Annyira klasszikusan szar volt ez a Dallas D az utóbbi időben, hogy akár nagy meccse is lehet Flynnek.decemberi papírformának hívják
Bár hogy a Dallas O és D is egyszerre ilyen szar legyen 2x egymás után az necces 😀Toca
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 8 éve
Esetleg Romo vagy Flynn? Annyira klasszikusan szar volt ez a Dallas D az utóbbi időben, hogy akár nagy meccse is lehet Flynnek.Bár hogy a Dallas O és D is egyszerre ilyen szar legyen 2x egymás után az necces 😀
több mint 8 éve
nálam Romo és Patterson

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 8 éve
Dalton ( vs Pit) vagy Romo (GB) , Crabtree (TB - Revissel a nyakán) vs Patterson (PHI) Ezek a mai kérdéseink 😀
több mint 8 éve
Michael Floyd Vagy Harry Douglas?StyleeDouglas Skins secondary ellen, plusz Floyd bokasérüléssel küzd.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kaposvári Kosárlabda Klub!
több mint 8 éve
Michael Floyd Vagy Harry Douglas?
több mint 8 éve
Vincent Jackson fog ma játszani?Styleeigen, de ettől még várhat rá limitált szerep

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 8 éve
Vincent Jackson fog ma játszani?
több mint 8 éve
gonzopettigrew/gonzalez?WesterWester
több mint 8 éve
Rashad Jennings vagy Rashard Mandenhall?StyleeMendenhall, Jennings lehet be se öltözik ma.
Löfli: Talán Rizs meg Jackson, de ez nehéz kérdés.
több mint 8 éve
Rashad Jennings vagy Rashard Mandenhall?
több mint 8 éve
Donald kacsa, Vereen, Fred Jackson, Ray Rice négyesből melyik kettő kezdjen?
több mint 8 éve
James Jones/ Vincent Jackson/ Riley Cooper/ Jerricho Cotchery/ Roddy White 5ös fogatból kellene nekem 3 név 😊BlaiseJones és Cooper nálam fix, V-Jax és White között nem tudok dönteni.
több mint 8 éve
James Jones/ Vincent Jackson/ Riley Cooper/ Jerricho Cotchery/ Roddy White 5ös fogatból kellene nekem 3 név 😊
több mint 8 éve
Legfontosabb meccs, én 10-3 ő 10-3.Rivers vs Luck ( Luckban most sok pontot érzek,a Cincy ellen sztem nem mi vagyunk az esélyesek, sőt, szóval most jó lesz 😊 )
Forte, AP, Mojo, Bernard közül 2 ,vagy 3.
Megatron, VJax, Gordon, Hilton közül 2 vagy 3.
Sürgős lenne Mojo miatt, amúgy Forte,AP,Bernard, Megatron,Gordon.
Dareus, Suh, Hali közül 2. Hali + Dareus sztem , Suh balhézott, gyakran van vele, hogy balhé után megfogják, nem nyomja jól. Buccs OL nem annyira jó, Hali meg szétszedi RG III-t.
Illetve Kiko + Lavonte vs Houston + Mathis ?
több mint 8 éve
Matty Ice vagy Flakon?