Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 10 éve
bogjosi
1 491
5-0-val állok.SD RB: Oliver for Keenan A.+ Balla másodiknak nagyon jó.lol
szerintetek ez milyen üzlet?bogec7
RB állományom: Ellington, Ball, J.Todman, I.Crowell
WR: Maclin, Allen, Torrey S., M.Austin, Allen Robinson
Ebből kiesett ugye Ball pár hétre..szerintem win-win.
Jah, meg még jött LaFell, nem mintha nagyon tényező lenne..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve
SD RB: Oliver for Keenan A.+ Balla másodiknak nagyon jó.
szerintetek ez milyen üzlet?bogec7
több mint 10 éve
bogjosi
1 491
SD RB: Oliver + LaFell for Keenan A.+ Ballszerintetek ez milyen üzlet?
több mint 10 éve
Mi az oka hogy kidobtad? Most nem tudok dönteni ... valamelyiket ki kellene dobom ... 😀Nomacúgy emlékszem kellett valaki sos-be sérülés miatt, és ő volt a leginkább feláldozható.
ez annyira kiszámíthatatlan amúgy... általában a legjobb átlagúakat kezdetem matchup-tól függetlenül.
az "elitebb" cb-k felé kevesebbet dobnak, kevesebb a tackle, ezért Maxwell mindenképp jó meccs szvsz.
több mint 10 éve
Mi az oka hogy kidobtad? Most nem tudok dönteni ... valamelyiket ki kellene dobom ... 😀Szerintetek melyik két CB-t válasszam a hétre? Kinek lesz a legtöbb dolga?Maxwell - Haden
Joe Haden, Cle CB - Ten
Aqib Talib, Den CB - Ari
Byron Maxwell, Sea CB - Wsh
Darrelle Revis, NE CB - CinNomac
na akkor megvan, hogy kik van a bh-s ligában 😀 ráadásul Haden-t én dobtam kilol
több mint 10 éve
Ez mind csak véletlen egybeesés 😀 😀Szerintetek melyik két CB-t válasszam a hétre? Kinek lesz a legtöbb dolga?Maxwell - Shermant próbálja elkerülni mindenki, repkedni fognak felé a labdák...szerintem 😊
Joe Haden, Cle CB - Ten
Aqib Talib, Den CB - Ari
szerk1. : elnézve a CB sort, véletlenül nem a Budapest Red Devils_bh ellen játszol? Mert akkor visszavonom a "tanácsot" 😀 😀bogec7
Maxweel helye alap, a másodikba vagyok bizonytalan, Talib és Revis felé nem dobálnak sok labdát, ezért vagyok bennük bizonytalan. Haden meg a Ten. ellen játszik, ahol nem biztos hogy sok időt tölt fent a védelem.
Legyen meglepetés ki lesz a 2. CB 😉
több mint 10 éve
Szerintetek melyik két CB-t válasszam a hétre? Kinek lesz a legtöbb dolga?Maxwell - Haden
Joe Haden, Cle CB - Ten
Aqib Talib, Den CB - Ari
na akkor megvan, hogy kik vannak a bh-s ligában 😀 ráadásul Haden-t én dobtam ki
több mint 10 éve
bogjosi
1 491
Szerintetek melyik két CB-t válasszam a hétre? Kinek lesz a legtöbb dolga?Maxwell - Shermant próbálja elkerülni mindenki, repkedni fognak felé a labdák...szerintem 😊
Joe Haden, Cle CB - Ten
Aqib Talib, Den CB - Ari
szerk1. : elnézve a CB sort, véletlenül nem a Budapest Red Devils_bh ellen játszol? Mert akkor visszavonom a "tanácsot" 😀 😀
több mint 10 éve
Szerintetek melyik két CB-t válasszam a hétre? Kinek lesz a legtöbb dolga? Joe Haden, Cle CB - Ten
Aqib Talib, Den CB - Ari
Darrelle Revis, NE CB - Cin
több mint 10 éve
WR2-be kit tegyek Eddigi OPI királyt Torrey Smith vagy az Evans helyére bekerülő Louis Murphyt...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Végre Lacy a hozta tőle elvártat 😊
több mint 10 éve
Egy 10 fős, de ugye Riverst még a tavalyi év után is (és előtte is) mindig alábecsülik, nem ismerik el, nem szeretik, stb (számomra érthetetlen)....átlagban a 9.-12. QB-volt kb. (a szezon előtt), akit elvittek, szóval röhej. 😊 Én meg kicsit korábban behúztam cserének, mert haza húz a szívem és tudom, hogy milyen faszagyerek! 😀P. Manning bácsi az Arozina secondary ellen (amúgy nyilván jó lesz azért PM), vagy Philip MVP Rivers a no name Jets sec (itt meg pass rush lesz, de eddig is volt) ellen?Chargers LTMilyen liga ez, hogy mindkettő nálad van???Jakehomer
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
P. Manning bácsi az Arozina secondary ellen (amúgy nyilván jó lesz azért PM), vagy Philip MVP Rivers a no name Jets sec (itt meg pass rush lesz, de eddig is volt) ellen?Chargers LTMilyen liga ez, hogy mindkettő nálad van???
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Collins vagy Hightower legyen a kezdő LB?ThundersNFLEzt BB-től kérdezd legközelebb 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
P. Manning bácsi az Arozina secondary ellen (amúgy nyilván jó lesz azért PM), vagy Philip MVP Rivers a no name Jets sec (itt meg pass rush lesz, de eddig is volt) ellen?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Hát... ez nem jött be 😀Reggie Bush a Jets védelme ellenFutott yardok terén sok jóra ne számíts Bush-tól, de elkapásokkal is sztem übereli majd Trent-et.Beki
vagy
Trent Richardson a Tenessee védelme ellen?dcsicsak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Reggie Bush a Jets védelme ellenFutott yardok terén sok jóra ne számíts Bush-tól, de elkapásokkal is sztem übereli majd Trent-et.
vagy
Trent Richardson a Tenessee védelme ellen?dcsicsak
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Reggie Bush a Jets védelme ellenvagy
Trent Richardson a Tenessee védelme ellen?
több mint 10 éve
Igen azt én is látom, de eddig csinált 25 pontot, még Lacy 9.nél tart ...előző héten 11 próbálkozásból hozott 0 nulla pontot 😊 A benne lévő potenciál miatt nem merem leültetni, mert simán hozhat 30-35 pontos hetet.Mit gondoltok Eddie Lacyről? Adjak még neki egy hetet vagy betegyem helyette Antone Smith, Atl RB ?NomacSmith nem kap elég labdát ahhoz, hogy betenném Lacy helyett.shawnka
több mint 10 éve
Mit gondoltok Eddie Lacyről? Adjak még neki egy hetet vagy betegyem helyette Antone Smith, Atl RB ?NomacSmith nem kap elég labdát ahhoz, hogy betenném Lacy helyett.
több mint 10 éve
Mit gondoltok Eddie Lacyről? Adjak még neki egy hetet vagy betegyem helyette Antone Smith, Atl RB ?
több mint 10 éve
Collins vagy Hightower legyen a kezdő LB?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Első héten Denver, Titans vagy Raiders defense?metaxa17Denver
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
metaxa17
306
Első héten Denver, Titans vagy Raiders defense?
több mint 10 éve
Heath Miller egészen biztosan kezdjen, Watkins meg lehet nagyon jó is, de Manuel miatt gyenge is. Floyd egyelőre biztosabb, bár a Chargersnek sokkal jobbak idén a DB-jei.Chargers LTHB akart az lenni de nem lényeg ,a fontos Floyd