NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
29
10
2:15, Arena4
Fantasy Football
15 feliratkozó
több mint 10 éve
közben még egy Pitta-t is találtam FA-n, de akkor legyen Rogers... köszi.
több mint 10 éve
szerintem mehet Wright és Wallace, hiába első számú elkapó Garcon, egy fostalicska a Skins 😕kristofDe a Falcons is. 😊 Garconban vagyok egyedül biztos. Ez a Wallace-Wright meg még mindig bassza a csőröm...
Shorts off...Rogers.
Burleson v Da'rick Rogers v Justin Hunter WR3-nak?lol
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Da'Rick
több mint 10 éve
Shorts off...Burleson v Da'rick Rogers v Justin Hunter WR3-nak?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
szerintem mehet Wright és Wallace, hiába első számú elkapó Garcon, egy fostalicska a Skins 😕
több mint 10 éve
A feljutás a tét, úgyhogy egész nap ezen agyaltam. 😀Íme a végeredmény:
RB: Giovani Bernard, Rashad Jennings, Chris Ogbonnaya, Marcel Reece,
WR: Pierre Garcon, Kendall Wright, Mike Wallace
K: Garrett Hartley, Dan Bailey
Felkövérítve a kezdők.
A Wright-Wallace páros közül még most se tudom ki lenne a jobb. Viszont Wallaci Talib ellen fog játszani, Wrighttől meg most mindenki nagy játékot vár.
Szerintetek ?
több mint 10 éve
deyell
11 702
Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?StyleeR. Jennings. most végre a kezdő támadófal fog blokkolni neki.
choose life
több mint 10 éve
campbellcampbell vs palmer?WesterWester
Daniel Thomas vagy LeVeon Bell ?Tocaa bengals run D miatt inkább Thomast mondanám
több mint 10 éve
Daniel Thomas vagy LeVeon Bell ?
több mint 10 éve
Stylee
480
Van még ridley 😀😀Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?Styleecsapat nélkül esetleg nincs valaki jobb? :p 😀kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?Styleecsapat nélkül esetleg nincs valaki jobb? :p 😀
több mint 10 éve
Stylee
480
Megint nem tudok dönteni két futó között. R. Mandenhall vagy R. Jennings?
több mint 10 éve
kérdeznék egyet én is. egyet választhatok közülük: Cameron Jordan vs Rams, Mario Williams vs Jax, Cameron Wake vs Pats. melyik legyen a kezdő?deyellSuper Mario
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
kérdeznék egyet én is. egyet választhatok közülük: Cameron Jordan vs Rams, Mario Williams vs Jax, Cameron Wake vs Pats. melyik legyen a kezdő?deyellwake
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
deyell
11 702
kérdeznék egyet én is. egyet választhatok közülük: Cameron Jordan vs Rams, Mario Williams vs Jax, Cameron Wake vs Pats. melyik legyen a kezdő?
choose life
több mint 10 éve
Da'Rick, Megatron, VJax közül 2? Da'RIck Megatron lesz sztemBorbinhomegatron, darick nálam is
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Da'Rick, Megatron, VJax közül 2? Da'RIck Megatron lesz sztem
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Esetleg Romo vagy Flynn? Annyira klasszikusan szar volt ez a Dallas D az utóbbi időben, hogy akár nagy meccse is lehet Flynnek.decemberi papírformának hívják
Bár hogy a Dallas O és D is egyszerre ilyen szar legyen 2x egymás után az necces 😀Toca
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Esetleg Romo vagy Flynn? Annyira klasszikusan szar volt ez a Dallas D az utóbbi időben, hogy akár nagy meccse is lehet Flynnek.Bár hogy a Dallas O és D is egyszerre ilyen szar legyen 2x egymás után az necces 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nálam Romo és Patterson
több mint 10 éve
Dalton ( vs Pit) vagy Romo (GB) , Crabtree (TB - Revissel a nyakán) vs Patterson (PHI) Ezek a mai kérdéseink 😀
több mint 10 éve
Michael Floyd Vagy Harry Douglas?StyleeDouglas Skins secondary ellen, plusz Floyd bokasérüléssel küzd.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!