NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egyelőre inkább inkább azon törjék magukat, hogy legyen szezon.
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
"The NFL will be more aggressive in suspending players next season for illegal hits, and also could make changes to instant replay and kickoffs.

(...)

The league's competition committee will propose at next week's owners meetings moving the kickoff up to the 35-yard line and bringing a touchback out to the 25. It also will propose making all scoring plays reviewable by the replay official."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Nem tudná nekem valaki privátba elküldeni Faragó Richárd email elérhetőségét (szakdogához kéne).
Előre is köszönöm!

Wolverines #79 C
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Laki képe népszerű lett.... Az NFLPA bojkottálja a draftot, Goodell nem aggódik 😊apeszos
Egyrészt grat Lakinak. 😉
Másrészt ennek a mondatnak nagyon örülök:
Goodell szerint, ha ez megtörténik az idei 1/1-esnek nem adja, majd át leendő csapat mezét, de a börze nem maradhat el.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Laki képe népszerű lett.... Az NFLPA bojkottálja a draftot, Goodell nem aggódik 😊
több mint 13 éve
off: ha esetleg valaki nem szokta olvasni az ncaa topicokat, de azért érdeklik az ncaa hírek, azoknak ajánlom a most elindított twitteremet
http://twitter.com/jjncaa

(még regisztrálni sem kell, rss feed-en keresztül is olvasható)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
mondjuk a White-sztori már kb két hete is fent volt nfl.comon, akkor most lett végleges?

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Former Dolphins QB Pat White has retired from professional baseball.

ez gyors volt 😀 Itt az új sztrákktörő 😀haromt
ezt megjövendöltem egyből http://yamm.hu/H0RIggins/46350580767129600-btw-pat-white-ot

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life

ez gyors volt 😀 Itt az új sztrákktörő 😀haromt
tegnap gondolkodtam is h beírom phins topikba, de nem akartam feltépni a sebeket

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

ez gyors volt 😀 Itt az új sztrákktörő 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Hát nem volt túl hosszú meccs. Az a fél kezes tackle azért vices volt. 😊Schleck
Az ellenfele amint lehetett, leseggelt. Pedig ő többször találta el Zbikowskit, mint fordítva...iktriad
Szerintem nem volt kamu a k.o. Ahogy mondta a komm, az ilyen testutesek sokszor nem rogton hatnak. A vedekezesen teny, hogy meg csiszolni kell, de nehezsulyban nincs meg egy ilyen gyors ember szerintem.Schleck
Azért Zbikowski kb. egy közepes váltósúlyútól kikapna. Ez az ellenfele egy kicsit kigyúrt amatőr volt, hobbiboxoló. Érdekességnek jó, de a boxhoz sok köze nincs. 2 perc alapján nem lehet túlságosan nagy értékelést adni valakiről, de ami ennyi idő alatt is kiderült:
Tommy Z, mint ökölvívó teljesen képzetlen, már az első menetben nem tarja fenn a kezeit, leejti, nem tudna védekezni, még a jabeket is rosszul üti, kábé a harmadik menet végére elfogyna egy igazi boxmeccsen, lesavasodna, mivel rosszul veszi a levegőt, semmi lábmunka, nem is folytatom, viszont az tagadhatatlan, hogy ilyen kocsmabunyó kategóriában, ami max 1-2 menetig tart szórakoztató kötőelem két boxmeccs között.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az ellenfele amint lehetett, leseggelt. Pedig ő többször találta el Zbikowskit, mint fordítva...iktriad
Szerintem nem volt kamu a k.o. Ahogy mondta a komm, az ilyen testutesek sokszor nem rogton hatnak. A vedekezesen teny, hogy meg csiszolni kell, de nehezsulyban nincs meg egy ilyen gyors ember szerintem.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az ellenfele amint lehetett, leseggelt. Pedig ő többször találta el Zbikowskit, mint fordítva...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát nem volt túl hosszú meccs. Az a fél kezes tackle azért vices volt. 😊

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
Sport1-en ma hajnali 3tól csekkolható Zibowski boxmeccse!JayB
Akkor azt a meccset Ricsinek kéne közvetítenie 😊iktriad
félve kérdem: szerinted ismeri?JJ
szerintem nem, max zbikowskiról hallott

több mint 13 éve
Akkor azt a meccset Ricsinek kéne közvetítenie 😊iktriad
félve kérdem: szerinted ismeri?

---
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akkor azt a meccset Ricsinek kéne közvetítenie 😊
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Sport1-en ma hajnali 3tól csekkolható Zibowski boxmeccse!
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Anno még talán szaba írta combine alatt, hogy kell neki olyan speckós Under Armour cucc. Na, itt van róla egy magyar leírás, hogy mit is tud: http://www.pto.hu/post/1/2127?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pazarcuccok+%28Pazar+cuccok%29
több mint 13 éve
"Football will take root in Nigeria on Sunday with the establishment of a national federation, the first in Africa dedicated to the sport.

Four NFL players will be on hand for the announcement: Amobi Okoye and Connor Barwin of the Houston Texans, James Ihedigbo of the New York Jets and Frank Okam of the Tampa Bay Buccaneers.

The players will lead the fourth annual Changing Africa Through Education program, run by Okoye's foundation. The foundation also plans to build a college prep school for students who excel at academics and athletics."

---
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Lehet megy harmadhegedűsnek a tesója mellé.Delonso_
nekem is ez tűnik legvalószínűbbnek.
ha nem kell sehová akkor Rondé kedvéért simán leigazolja Morris. Van neki ott már akkora szava.Höri

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lehet megy harmadhegedűsnek a tesója mellé.Delonso_
nekem is ez tűnik legvalószínűbbnek.
ha nem kell sehová akkor Rondé kedvéért simán leigazolja Morris. Van neki ott már akkora szava.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Lehet megy harmadhegedűsnek a tesója mellé.
több mint 13 éve
Redskins lesz ebből én mondomharomt
Szerintem aki a legtöbbet pengeti ki neki. Mert gondolom amiatt jön ő is vissza. Többek közt erre is alapozva
Peter King
First thought on Tiki: Worked with him his first 2 yrs out of retirement. Never once did he say, 'I miss football' or give any sign he did.

Amúgy Tiki tudja, hogy idén lehet nem lesz szezon? 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Redskins lesz ebből én mondom