NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Részlet egy Lombardi cikkből. Lehet hogy nem volt "szabályos" de mindenképp ésszerű volt a Cowboys részéről. Ugyanakkor az hogy egy új koordinátornak nem engedik hogy ismertesse a programját a játékosaival elég nagy kiszúrás. Én drukkolóként örülök, hogy a tipikusan ostoba szbályt félretéve ésszerűen cselekedtek. Most a Rams egy unfair disadvantageben van és ez nem a Cowboys hanem az NFL hibája.gyeekSenkinek sem volt kötelező koordinátort váltania. Ez a szabály, mindenki szív, az edzőtváltók jobban, de jogtalan előnyhöz ne jusson senki a lockout alatt.
Az viszont "fair" megoldás lehetne, hogy az új vezetőedzőkkel rendelkező csapatok még így is megkapják azt az additional minicampet tavasszal, ami eddig is járt, de ez nyilván teljesen esélytelen.
több mint 13 éve
Cowboys at an unfair advantage?The investigation into rules violations by five teams, stemming from breaches of contact policies, is an interesting one. Cowboys players said earlier in the offseason that they met with new coordinator Rob Ryan and had playbooks. Here's the thing: It's hard to see where potential punishment would keep anyone in a situation like that (new coordinator breaking in a new system) from privately saying it was worth it. If Ryan had a chance to meet with the players, and hand them playbooks, and tell them what he wanted from them, then those guys would have, potentially, months ahead on where they would be under the rules. Say the lockout lasts into training camp, and say Cowboys players organize workouts on their own (totally permissible) and work on the system. Then, Dallas gets a headstart and can hit the ground running, where a team like St. Louis, who asked and was told they couldn't do the same with Josh McDaniels, doesn't. I'm not trying to pick on Dallas, since I'm not positive they've been fingered or fined by the league (one Cowboys source said he wasn't aware of a fine), or defend St. Louis. Those are just examples, but they could be poignant ones once the CBA is worked out.
Részlet egy Lombardi cikkből. Lehet hogy nem volt "szabályos" de mindenképp ésszerű volt a Cowboys részéről. Ugyanakkor az hogy egy új koordinátornak nem engedik hogy ismertesse a programját a játékosaival elég nagy kiszúrás. Én drukkolóként örülök, hogy a tipikusan ostoba szbályt félretéve ésszerűen cselekedtek. Most a Rams egy unfair disadvantageben van és ez nem a Cowboys hanem az NFL hibája.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
TommyZ 3. meccsét is megnyerte, bár ez nem lett ko 😛WyattÉletszerű karrierje első két meccse között 4 és fél év, második és harmadik meccse között 2 hét telt el. Mindkettő teljesen normális, mondhatni standard. 😊
több mint 13 éve
sőt, Kovács Ági is oda jártakkor még a héten megírom az ő ismertetőjüketJJkár, hogy Szijjártó csak középiskolába járt az USA-ban, ha élvonalbeli focicsapattal bíró egyetemre ment volna, küldtem volna neki a mailt az itteni adatlappal 😛Höri😊
Czene viszont az ASU-n szerzett diplomátatapapa
több mint 13 éve
akkor még a héten megírom az ő ismertetőjüket😊http://nol.hu/belfold/tortenelmi_pillanat__amerikaifoci_a_magyar_parlamentbenatapapakár, hogy Szijjártó csak középiskolába járt az USA-ban, ha élvonalbeli focicsapattal bíró egyetemre ment volna, küldtem volna neki a mailt az itteni adatlappal 😛Höri
Czene viszont az ASU-n szerzett diplomátatapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
😊http://nol.hu/belfold/tortenelmi_pillanat__amerikaifoci_a_magyar_parlamentbenatapapakár, hogy Szijjártó csak középiskolába járt az USA-ban, ha élvonalbeli focicsapattal bíró egyetemre ment volna, küldtem volna neki a mailt az itteni adatlappal 😛Höri
Czene viszont az ASU-n szerzett diplomát
több mint 13 éve
http://nol.hu/belfold/tortenelmi_pillanat__amerikaifoci_a_magyar_parlamentbenatapapakár, hogy Szijjártó csak középiskolába járt az USA-ban, ha élvonalbeli focicsapattal bíró egyetemre ment volna, küldtem volna neki a mailt az itteni adatlappal 😛
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d81ee93b4/2010-Season-in-Six-MinutesNagyon jó kis videó a 2010-es szezonról.
több mint 13 éve
itt a fű van így nyírva...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ilyenre gondolok, csak nem világoszöld-sötétzöld összeállítással, hanem mondjuk piros-srága, vagy zöld-fehér, vagy bármi egyéb.több mint 13 éve
Kösz.nincs, nem is lehet
Azt hittem, valami történelmi hagyománya van, vagy valami jó sztori, de ha csak sima marketing, akkor nem is olyan nagy szám. 😊
Egyébként olyan pálya van, ami nem egyszínű?
Vagyis mondjuk 10 yardonként piros-fekete, vagy bármilyen más zebracsíkos?Sobri Jóska
a Tennessee Volunteers end zone-ja kockás, ez tradíció
---
több mint 13 éve
Kösz.Azt hittem, valami történelmi hagyománya van, vagy valami jó sztori, de ha csak sima marketing, akkor nem is olyan nagy szám. 😊
Egyébként olyan pálya van, ami nem egyszínű?
Vagyis mondjuk 10 yardonként piros-fekete, vagy bármilyen más zebracsíkos?
több mint 13 éve
figyelemfelkeltés a cél, a Boise ezzel kezdte el nagyra törő terveinek megvalósítását (másodosztályból rövid idő alatt az FBS elitjébe), és kimondva-kimondatlanul ez a terve az FCS regnáló bajnokának, az Eastern Washingtonnak isHanem miért?Sobri JóskaValószínűleg hülye kérdés, de ez csak NFL-re vonatkozik ugye? NCAA-ben is terveznek ilyet?MattMillernem, a Boise és az Eastern Washington pályája amúgy sem a szponzorok miatt kék és piros 😊JJ
NFL csapatoknál nem hiszem hogy erre különösebben szükség lenne, vagy már régen rossz ha a Detroit teszem fel a hupikék színű gyepével akarna ismertté válni
---
több mint 13 éve
Hanem miért?nem, a Boise és az Eastern Washington pályája amúgy sem a szponzorok miatt kék és piros 😊JJÁtment a Boise Rule is, nem lesz kék, lila, sárga, rózsaszín, hupilila gyepszőnyeg. Sajnos be kell érni a zölddel. Szponzorok már megkerestek korábban pár csapatot azzal kapcsolatban, hogy mi lenne, ha a színeiknek megfelelő lenne a "fű".gsnValószínűleg hülye kérdés, de ez csak NFL-re vonatkozik ugye? NCAA-ben is terveznek ilyet?MattMiller
több mint 13 éve
nem, a Boise és az Eastern Washington pályája amúgy sem a szponzorok miatt kék és piros 😊Átment a Boise Rule is, nem lesz kék, lila, sárga, rózsaszín, hupilila gyepszőnyeg. Sajnos be kell érni a zölddel. Szponzorok már megkerestek korábban pár csapatot azzal kapcsolatban, hogy mi lenne, ha a színeiknek megfelelő lenne a "fű".gsnValószínűleg hülye kérdés, de ez csak NFL-re vonatkozik ugye? NCAA-ben is terveznek ilyet?MattMiller
---
több mint 13 éve
Átment a Boise Rule is, nem lesz kék, lila, sárga, rózsaszín, hupilila gyepszőnyeg. Sajnos be kell érni a zölddel. Szponzorok már megkerestek korábban pár csapatot azzal kapcsolatban, hogy mi lenne, ha a színeiknek megfelelő lenne a "fű".gsnValószínűleg hülye kérdés, de ez csak NFL-re vonatkozik ugye? NCAA-ben is terveznek ilyet?
több mint 13 éve
Átment a Boise Rule is, nem lesz kék, lila, sárga, rózsaszín, hupilila gyepszőnyeg. Sajnos be kell érni a zölddel. Szponzorok már megkerestek korábban pár csapatot azzal kapcsolatban, hogy mi lenne, ha a színeiknek megfelelő lenne a "fű".gsnElső módosítás, amivel tökéletesen egyetértek. 😊
több mint 13 éve
gsn
3 548
Átment a Boise Rule is, nem lesz kék, lila, sárga, rózsaszín, hupilila gyepszőnyeg. Sajnos be kell érni a zölddel. Szponzorok már megkerestek korábban pár csapatot azzal kapcsolatban, hogy mi lenne, ha a színeiknek megfelelő lenne a "fű".
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
gsn
3 548
"One player last season averaged deeper than the goal line on his kick-offs for the season (Cundiff). Under new rules, that number is 19."
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
A SportTv elkezdett végre 16:9 arányban közvetíteni. Igaz nem HD, de azért tök más mint a 4:3 letterbox.Most már csak az kell, hogy legyen szezon.
több mint 13 éve
Mondjuk azért nem lesz minden rúgás touchback attól, hogy 5 yarddal előrébbről rúgják. Persze több lesz, de még nem lesz cuttolva Cribbs. 😊
több mint 13 éve
Hát ez nekem sem tetszik. Az egyik érdekes színfoltja volt a visszahordás a meccseknek, sokszor meccsek folyását is alapvetően megváltoztathatta, sajnálom.Nem fognak, hanem már meg is tették. Konkrétan az volt az indok. Ennyi erővel el is kezdhetnének flag focit játszani, akkor minimális a sérülés esélye.GRAFIna ja... nem értem ez miért jó nekik. a returneket mindenki szeretibraxa88Gondolom a sérülésveszélyre fognak hivatkozni megint. Egyébként én is ellenzem.Schleck
több mint 13 éve
áh, az túl veszélyes az ujjaknak, inkább csak szimulálják.sőt le is játszhatnák Maddenbetüsi91Gondolom a sérülésveszélyre fognak hivatkozni megint. Egyébként én is ellenzem.SchleckNem fognak, hanem már meg is tették. Konkrétan az volt az indok. Ennyi erővel el is kezdhetnének flag focit játszani, akkor minimális a sérülés esélye.GRAFI
child please!