NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
akármennyire is a faszom van tele a Peccel és a sport1es imádatukkal, most azért egy Steelers-Pats rangosabb szerintem is, inkább azt adtam volnaStez
Ők is ezt mondták,de mivel nem volt a kiajánlottak között, így gondolom nem tudtak semmit csinálni :rolleyes:

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 429 — Whoops, looks like something went wrong.
akármennyire is a faszom van tele a Peccel és a sport1es imádatukkal, most azért egy Steelers-Pats rangosabb szerintem is, inkább azt adtam volna

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem teljesen normális, hogy a Steelers–Patriotsot nyomták volna a 49ers–Browns helyett. De én ígyis nézem majd, szal nem fogok bőgőgörcsöt kapni 😛

több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
csak én nem tudok videót nézni NFL.comon? odáig minden fasza amíg kiírja hogy video will start shortly, de utána semmi.

több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 660
Tessék lányok, lehet örülni, Pats–Steelers helyett Browns–49erst kaptokWyatt
Húúú ebből milyen flame war lesz itt. 😀
több mint 14 éve
Tessék lányok, lehet örülni, Pats–Steelers helyett Browns–49erst kaptok

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ez ugye akkor mondjuk a 1696 rosterhelyből 3? 4? Mindenesetre ez akkor 2 ezrelék. Vagyis elhanyagolható.
Gates nem focizott se középsuliban, se egyetemen amúgy?
Az első snapje egy NFL csapat edzőtáborában érte?

Neal világbajnok birkózó volt. Ez elfogadható sportmúlt.Sobri Jóska
középiskolában focizott, a Michigan State toborozta, ahol Saban azt akarta, hogy hagyja abba a kosarazást.
Ezzel ellentétesen ő a focit hagyta abba, elment az Eastern Michiganbe, majd a Kent State-be, de nem volt NBA tehetséggel bíró játékos, ezért visszatért a focihoz miután a Chargers elhívta próbajátékra.Höri
Natessék. Tehát ha toborozták, akkor focizott ő már ifjoncként. Vagyis igazolja azt, hogy ahogy nem lesz zseniális soccerplaya a semmiből valaki 20 éves korára, úgy az NFL-be se kerülnek a semmiből emberek, ugyanúgy megvannak elötte a sport/focis évek.
És - bár ezt nem érvnek szánom- a soccer végtelenül unalmas sport csapatszinten, mégha vannak is zsenik, míg a foci pont csapatszinten válik lenyűgözővé, nem az egyéni teljesítmények okán - legalábbis számomra.
Kivéve természetesen Tebow.Sobri Jóska
Nem teljesen felel meg ő sem a te elvárásaidnak, de azért megemlítem az idei újonc Danny Watkinst.
Kanadai, ebből fakadóan jégkorongozott kiskorában, középsuliban elvileg a rugbyvel is kicsit foglalkozott, mad 2007-ben egyetemista lett, de nem sportösztöndíjjal. Itt kezdett el focizni, majdnem 23 évesen. Aztán miután JuCo sztár lett, és elvégezte a tűzoltó képzést, 2009-től került Baylor csapatába, ahol 2 évet lehúzva várta az NFL, majdnem 27 évesen.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 916 — #NoStress
Antonio Gates, meg az ausztrál punterekHöri
Ez ugye akkor mondjuk a 1696 rosterhelyből 3? 4? Mindenesetre ez akkor 2 ezrelék. Vagyis elhanyagolható.

középiskolában focizott, a Michigan State toborozta, ahol Saban azt akarta, hogy hagyja abba a kosarazást.
Ezzel ellentétesen ő a focit hagyta abba, elment az Eastern Michiganbe, majd a Kent State-be, de nem volt NBA tehetséggel bíró játékos, ezért visszatért a focihoz miután a Chargers elhívta próbajátékra.Höri
Natessék. Tehát ha toborozták, akkor focizott ő már ifjoncként. Vagyis igazolja azt, hogy ahogy nem lesz zseniális soccerplaya a semmiből valaki 20 éves korára, úgy az NFL-be se kerülnek a semmiből emberek, ugyanúgy megvannak elötte a sport/focis évek.
És - bár ezt nem érvnek szánom- a soccer végtelenül unalmas sport csapatszinten, mégha vannak is zsenik, míg a foci pont csapatszinten válik lenyűgözővé, nem az egyéni teljesítmények okán - legalábbis számomra.
Kivéve természetesen Tebow.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tudtommal nincs az NFL-ben olyan játékos aki ne lett volna már egyetemen focista Sobri Jóska

Ezzel ellentétesen ő a focit hagyta abba, elment az Eastern Michiganbe, majd a Kent State-be, de nem volt NBA tehetséggel bíró játékos, ezért visszatért a focihoz miután a Chargers elhívta próbajátékra.

több mint 14 éve
Tudtommal nincs az NFL-ben olyan játékos aki ne lett volna már egyetemen focista Sobri Jóska

Neal világbajnok birkózó volt. Ez elfogadható sportmúlt.

több mint 14 éve
Antonio Gates, meg az ausztrál punterek.

Stephen Neal már nem aktív

több mint 14 éve
Aki NFL-be jut, az is sportol gyerekkora óta, ha nem is pont focit, de olyan nem igazán van, hogy valaki a semmiből, vagy a sakkszakkörből, énekkarból kerül NFL csapathoz. Minden amcsi gyerek baseballozik, kosarazik általánosban, középsuliban, a nagy részük ekkor már focizik is.
Tudtommal nincs az NFL-ben olyan játékos aki ne lett volna már egyetemen focista (pár éve volt asszem egy Saints playa, aki egyetemi focimúlt nélkül lett profi, de azóta senki), ami azt feltételezi, hogy az esetek döntő részében nem akkor kaptak rá a sportra.
Ennyiben van hasonlóság a soccerhez.
Az tény, hogy a soccerben való kitűnéshez, zsenialitáshoz több kell puszta fizikumnál, de ez igaz a focira is, az irányítókra, wr-ekre, lb-ekre is, nem csak falemberekből áll egy csapat ugyebár. És fordítva is igaz, sok olyan soccerjátékos van, aki csak fut, ütközik, és igazi favágó, posztfüggetlenül.
Szóval vitaindítónak jó az agyhalott NSO-komenntelő írása, de már az írás kiállásán, a magyar nyelv gyenge ismeretén, és használatán is látszik, hogy ezt bizony még az emberré válást megelőző periódusban írta szerencsétlen, a tartalmi részéről nem is beszélve.

több mint 14 éve
Jó, de Toni nem is étkezik változatosan 😕

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Nagyon OFF de ugyanabból a világbajnok csapatból (sőt a világbajnokság hőse), Grosso 24 éves koráig a negyedosztályban játszott

Még egyszer bocs az OFFért

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Toni az OLASZ foci legalja volt, sose értettem mit keresett a válogatottban...szaba
Lehet azért szerepelt a válogatottban mer 20-30 gólokat rúgott évente, de ez csak megérzés.Höri
Amilyen rendszerekben játszott, ott kb. én is lőttem volna 20 gólokat. Pedig nem is vagyok 190 magas.szaba
De valamiért mégis ő játszott ott és nem te 😛
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 199
Luca Toni...26 évesen még 3.osztály...4 év múlva Bayern München meg világbajnoki győzelem a zsebben. Igaz már sehol nincs.Amadeus91
Toni az OLASZ foci legalja volt, sose értettem mit keresett a válogatottban...szaba
Lehet azért szerepelt a válogatottban mer 20-30 gólokat rúgott évente, de ez csak megérzés.Höri
Amilyen rendszerekben játszott, ott kb. én is lőttem volna 20 gólokat. Pedig nem is vagyok 190 magas.
több mint 14 éve
úgy emlékszem mintha Beckham lett volna ilyen, hogy valami 17-18 évesen kezdte el.Hall Of Green
12 évesen igazolta le a Tottenham. Sima wiki check elég lett volna.Höri
17 évesen már bemutatkozott az első csapatnál 😉zolika26
ja meg kellett volna néznem csak lusta voltam és inkább írtam egy marhaságot 😛

több mint 14 éve
Luca Toni...26 évesen még 3.osztály...4 év múlva Bayern München meg világbajnoki győzelem a zsebben. Igaz már sehol nincs.Amadeus91
Lehet azért szerepelt a válogatottban mer 20-30 gólokat rúgott évente, de ez csak megérzés.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 847
Annyiban igaz hogy az ilyen Drogba szintű soccer playáknak a legtöbb sportban lenne keresnivalója, megvan a vele született tehetség. Hogy mire "szakosodik" az más kérdés. Messit mondjuk megnézném slot receiverként 😊 Egyébként Wes Welker focizik, állítása szerint segít a gyors irányváltásokban 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 199
Toni az OLASZ foci legalja volt, sose értettem mit keresett a válogatottban...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 474
úgy emlékszem mintha Beckham lett volna ilyen, hogy valami 17-18 évesen kezdte el.Hall Of Green
Luca Toni...26 évesen még 3.osztály...4 év múlva Bayern München meg világbajnoki győzelem a zsebben. Igaz már sehol nincs.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Annyiban lehet jó gondolatébresztő ez a komment, hogy bizony a focit anélkül is lehet NFL szinten űzni, hogy valaki komoly képzést kapjon gyerekként. Lásd Antonio Gates vagy Jimmy Graham példáját.

Soccerben azért nem jellemző, hogy valakit 21 évesen löknek ki első alkalommal a gyepre és klasszissá érik.
Lehet van ellenpélda, de én nem tudok.Höri
17 évesen már bemutatkozott az első csapatnál 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
jaj az égszerelmére.... NSO komment:
"RaniEddy777

énis agyaltam már ezen régebben hogy az amerikaiaknak miért ez a tömeg sportjuk, és miértnem a labdarúgás. Megnézném milenne ha egy top futballistát egy elit csapatból akinek fizikuma is van, Ibrahimovicot vagy Drogbát bedobnák egy NFL csapatba, sztem két hét múlva egy meccsen kise tűnnének a csapatból. Viszont ha egy izomagyú amcsifocis kanniggert bedobnák egy elitligás focicsapatba lehet egy év kőkemény edzésmunkával se ütné meg a szintetAmadeus91
Annyiban lehet jó gondolatébresztő ez a komment, hogy bizony a focit anélkül is lehet NFL szinten űzni, hogy valaki komoly képzést kapjon gyerekként. Lásd Antonio Gates vagy Jimmy Graham példáját.

Soccerben azért nem jellemző, hogy valakit 21 évesen löknek ki első alkalommal a gyepre és klasszissá érik.
12 évesen igazolta le a Tottenham. Sima wiki check elég lett volna.

több mint 14 éve
"RaniEddy777

énis agyaltam már ezen régebben hogy az amerikaiaknak miért ez a tömeg sportjuk, és miértnem a labdarúgás. Megnézném milenne ha egy top futballistát egy elit csapatból akinek fizikuma is van, Ibrahimovicot vagy Drogbát bedobnák egy NFL csapatba, sztem két hét múlva egy meccsen kise tűnnének a csapatból. Viszont ha egy izomagyú amcsifocis kanniggert bedobnák egy elitligás focicsapatba lehet egy év kőkemény edzésmunkával se ütné meg a szintetAmadeus91

úgy emlékszem mintha Beckham lett volna ilyen, hogy valami 17-18 évesen kezdte el.

több mint 14 éve
"RaniEddy777

Lehet van ellenpélda, de én nem tudok.