NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Ne adj 13 másodpercet Patrick Mahomsnak. Ezt az ősi dakota közmondást egy bölènynek ismerni kellett volna 🥳😏😉Ehhez kell egy védelem is. Hívhatják bárhogy a qb-t, ha van egy normális védelmed, semmilyen szinten nem szabad engedni, hogy haladjanak FG-ig.
dande
több mint 2 éve
Ne adj 13 másodpercet Patrick Mahomsnak. Ezt az ősi dakota közmondást egy bölènynek ismerni kellett volna 🥳😏😉
több mint 2 éve
Ilyen nincs, és mégis van. több mint 2 éve
Nem hiszem hogy volt már olyan hogy ilyen tétnél a PO-ban amikor 2 meccs van 1 nap mindkettő ilyenre sikerüljön. Az amerikai futball ünnepe volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jimmy Garoppolo is 9-2 in his career in games where he has 0 touchdowns.
— StatMuse (@statmuse) January 23, 2022
He is 3-0 in the playoffs in those games. pic.twitter.com/wOlklHmQ8y
Ez milyen statisztika baszki 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A void év az, ami feleslegessé teszi. Mert így gyakorlatilag n+1 évig létre lehet hozni ezeket, addig pedig mindig bele fognak férni a capbe. Főleg ha évről évre nő a cap.Nem a szezon alatt kell beleférni a következő szezon cap alá. Ettől még a cap hard cap, vagyis megadott dátumig majd mindenki szépen be fogja navigálni magát cap alá (azt most hagyjuk, hogy milyen eszköztárral, ezek a void évek meg farnehéz szerződések nekem sem tetszenek, de a lényeg, hogy könyvelésileg adott szezonban egyik csapat sem lehet cap felett).Az egy dolog. De akkor mi értelme van a cap managementnek, ha úgyse lesz következménye, ha full vakon vagy a fizetések megállapításakor? Vannak akik nagyobb jatekosokrol maradnak le, pusztán a racionális gondolkodásuk miatt, mások meg szarnak bele mindenbe, úgyis megoldják valahogy. Ez konkrétan feleslegessé teszi a fizetési plafont.Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben hagyják így elszabadulni a capet? Régebben is így volt? Nekem nem rémlik, hogy egy csapat 40-60 milliókkal lett volna a plafon felett.2023-ban az új tv-szerződések élesedésével hatalmasat fog ugrani a plafon, és amúgy is amíg csupán két csapat helyzete tűnik ilyen siralmasnak (Packers és Saints ugye), nem rendszerszintű a probléma
Nincs az nflnek egy ellenőrző szerve ami jelezné, hogy öreg, ez nem hogy hosszú tavon, de már két év múlva is szarul fog kinézni? Hogy lehet az, hogy a mindent is szabályozó NFL hagy érvényesülni egy olyan gyakorlatot, mint az automatikusan megszűnő évek a szerződésben? Mikor egyértelmű hogy ezzel csak még nagyobb kárt okoz magának a csapat.
samu09
r.baggio
samu09
somoskovig
több mint 2 éve
MC12
6 386
Tehát az NFL modellezi egy az egyben az életet 😊 szerintem ez szép és szimbolikus 😊Az egy dolog. De akkor mi értelme van a cap managementnek, ha úgyse lesz következménye, ha full vakon vagy a fizetések megállapításakor? Vannak akik nagyobb jatekosokrol maradnak le, pusztán a racionális gondolkodásuk miatt, mások meg szarnak bele mindenbe, úgyis megoldják valahogy. Ez konkrétan feleslegessé teszi a fizetési plafont.Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben hagyják így elszabadulni a capet? Régebben is így volt? Nekem nem rémlik, hogy egy csapat 40-60 milliókkal lett volna a plafon felett.2023-ban az új tv-szerződések élesedésével hatalmasat fog ugrani a plafon, és amúgy is amíg csupán két csapat helyzete tűnik ilyen siralmasnak (Packers és Saints ugye), nem rendszerszintű a probléma
Nincs az nflnek egy ellenőrző szerve ami jelezné, hogy öreg, ez nem hogy hosszú tavon, de már két év múlva is szarul fog kinézni? Hogy lehet az, hogy a mindent is szabályozó NFL hagy érvényesülni egy olyan gyakorlatot, mint az automatikusan megszűnő évek a szerződésben? Mikor egyértelmű hogy ezzel csak még nagyobb kárt okoz magának a csapat.
samu09
r.baggio
samu09
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Nem a szezon alatt kell beleférni a következő szezon cap alá. Ettől még a cap hard cap, vagyis megadott dátumig majd mindenki szépen be fogja navigálni magát cap alá (azt most hagyjuk, hogy milyen eszköztárral, ezek a void évek meg farnehéz szerződések nekem sem tetszenek, de a lényeg, hogy könyvelésileg adott szezonban egyik csapat sem lehet cap felett).Az egy dolog. De akkor mi értelme van a cap managementnek, ha úgyse lesz következménye, ha full vakon vagy a fizetések megállapításakor? Vannak akik nagyobb jatekosokrol maradnak le, pusztán a racionális gondolkodásuk miatt, mások meg szarnak bele mindenbe, úgyis megoldják valahogy. Ez konkrétan feleslegessé teszi a fizetési plafont.Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben hagyják így elszabadulni a capet? Régebben is így volt? Nekem nem rémlik, hogy egy csapat 40-60 milliókkal lett volna a plafon felett.2023-ban az új tv-szerződések élesedésével hatalmasat fog ugrani a plafon, és amúgy is amíg csupán két csapat helyzete tűnik ilyen siralmasnak (Packers és Saints ugye), nem rendszerszintű a probléma
samu09
r.baggio
samu09
több mint 2 éve
Az egy dolog. De akkor mi értelme van a cap managementnek, ha úgyse lesz következménye, ha full vakon vagy a fizetések megállapításakor? Vannak akik nagyobb jatekosokrol maradnak le, pusztán a racionális gondolkodásuk miatt, mások meg szarnak bele mindenbe, úgyis megoldják valahogy. Ez konkrétan feleslegessé teszi a fizetési plafont.Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben hagyják így elszabadulni a capet? Régebben is így volt? Nekem nem rémlik, hogy egy csapat 40-60 milliókkal lett volna a plafon felett.2023-ban az új tv-szerződések élesedésével hatalmasat fog ugrani a plafon, és amúgy is amíg csupán két csapat helyzete tűnik ilyen siralmasnak (Packers és Saints ugye), nem rendszerszintű a probléma
samu09
r.baggio
több mint 2 éve
Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben hagyják így elszabadulni a capet? Régebben is így volt? Nekem nem rémlik, hogy egy csapat 40-60 milliókkal lett volna a plafon felett.Tavaly a Covid miatti cap csökkenés is közre játszott benne szerintem.
samu09
több mint 2 éve
Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben hagyják így elszabadulni a capet? Régebben is így volt? Nekem nem rémlik, hogy egy csapat 40-60 milliókkal lett volna a plafon felett.2023-ban az új tv-szerződések élesedésével hatalmasat fog ugrani a plafon, és amúgy is amíg csupán két csapat helyzete tűnik ilyen siralmasnak (Packers és Saints ugye), nem rendszerszintű a probléma
samu09
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mi az oka annak, hogy az utóbbi időben hagyják így elszabadulni a capet? Régebben is így volt? Nekem nem rémlik, hogy egy csapat 40-60 milliókkal lett volna a plafon felett. Nincs az nflnek egy ellenőrző szerve ami jelezné, hogy öreg, ez nem hogy hosszú tavon, de már két év múlva is szarul fog kinézni? Hogy lehet az, hogy a mindent is szabályozó NFL hagy érvényesülni egy olyan gyakorlatot, mint az automatikusan megszűnő évek a szerződésben? Mikor egyértelmű hogy ezzel csak még nagyobb kárt okoz magának a csapat.
több mint 2 éve
Akkor most már nyugodtan szurkolhatok, az AFCből érkezőnek a SB-n bárki jöjjön is onnan 😕 😊....
több mint 2 éve
A Spotrac -38-at ír, és Davante Adams, Tonyan,Devondre Campbell lejárnak.Láttam valahol, hogy a Packers jövőre 50millával lesz a cap felett jelen állás szerint.44 az csak
Ez igaz lehet?
Bazzani
sutianap
A-Rod 2022re: 26 M cap hit, 46 M dead cap.
Bakhtiari 22M cap hit, 40 M dead cap.
több mint 2 éve
Láttam valahol, hogy a Packers jövőre 50millával lesz a cap felett jelen állás szerint.44 az csak
Ez igaz lehet?
Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Láttam valahol, hogy a Packers jövőre 50millával lesz a cap felett jelen állás szerint.Ez igaz lehet?
több mint 2 éve
Iden nem igazan jott be ez az elso kiemeles.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Hopp ezt benéztem, késő volt màr! 🤪Hát csak ate Cowboysnak hívod a Broncost? 😊CowboysnálBroncosnál és a Raidersnél van összhang!
steelwolf
Löfli
több mint 2 éve
www.cbssports.com/nfl/news/nfl-adjusts-covid-19-protocols-again-unvaccinated-players-reportedly-no-longer-subject-to-daily-testing/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Hát csak a Cowboysnál és a Raidersnél van összhang!te Cowboysnak hívod a Broncost? 😊
steelwolf
több mint 2 éve
Hát csak a Cowboysnál és a Raidersnél van összhang!több mint 2 éve
Igen, aztán azóta volt egyetlen pozitív szezonunk véletlenül, ez is épp hogy (9-7).3-13
steelwolf
deyell
Amúgy meg azóta dicsőséges 52-76, két playoff, két one-and-done.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ÉS lett helyettük 5 évig Jay Gruden hc-nak 😕😕😕
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta